مشاوره در امر خرید لپتاپ و تبلت

میگم این z510 lenovo وضعیت صفحه ش خیلی افتضاحه؟؟ .. میشه تحملش کرد؟ برا بازی صفحش اذیت نمیکنه .. البته برای بازی های سنگین نمیخوام...مثلا مثه outlast ..simcity..sims و اینجور بازیا گاهی اوقات روش بازی میکنم..

اگه lcd 60 اینچ با بالاترین کیفیت ممکنو کنارش نزاری و مقایسشون نکنی، نه!!(البته کمی اغراقی شد!!:دی)
الان همین لپ تاپ جلومه و یه ذره هم احساس نمیکنم که صفحه تاره یا افتضاحه یا...!!

- - -ویرایش - - -

بچها یه چنتا لپ تاپ 3d معرفی میکنید؟؟

ینی چطوری؟

- - -ویرایش - - -

سلام.
دوستان لپ تاپ ASUS N550JV قیمتش حول چند تا چنده ؟
مشکل این لپ تاپ چیه؟شنیدم باتریش ضعیفه؟

حدودا 3تومن بود آخرین باری که دیدم!!
صفحش لمسیه که به نظرم واسه لپ تاپ دست و پا گیره!! بقیه چیزاشو نمی دونم!

بچها یه چنتا لپ تاپ 3d معرفی میکنید؟؟
عزیز لپتاپ سه بعدی جدید وارد بازار نشده و همه برای دو سه سال پیش هستن.من که جایی نتونستم پیدا کنم که لپتاپ 3d در حال حاضر موجود داشته باشن.
اینجا میتونید چنتا مدل قدیمی 3d ساپورت ببینید.
سلام.
دوستان لپ تاپ ASUS N550JV قیمتش حول چند تا چنده ؟
مشکل این لپ تاپ چیه؟شنیدم باتریش ضعیفه؟
بدون لمسی 3.500
با لمسی 3.800
باتریش 4سلولیه که یکم برای کارای سنگین ضعیف هست.ولی برای کارای معمولی به لطف cpu هسول خوبه
مشکل خاص دیگه ای نداره.
سلام به همه ی دوستان تبلت گلکسی نوت 10 چه طوره؟
اگر منظورت مدل 2014 هست که عالیه.
ایپد ایر هم تو رنج قیمت نوت هست که جزء بهترین تبلت ها هستن.
دوستان این لپ تاپ هایی که با گرافیک HD 4000 هستن از پس فیلم های FULL HD بر میان؟
بله.شاید 4k هم پلی کنن!
واقعا چرا کسی جواب منو نمیده؟
عزیز تبلت ویندوز فونی نداریم و ویندوز RT یا معمولی داریم.
تو این رنج قیمت یه مدل ایسر هست:
Acer Aspire W3-810 - مشخصات محصول - allDIGITall - فروشگاه اينترنتي موبايل و كامپيوتر آل دیجیتال
پیشنهاد من اینه که با این بودجه سمت ایپد مینی 2 یا تبلت های اندروییدی برید.حتی با 100ت بیشتر میتونید ایپد ایر 10 اینچی تهیه کنید.

سلام دوستان

یه لپ تاپ میخوام بیشتر واسه کد نویسی و پشتیبانی سایت...نرم افزارایی که بیشتر با هم ران میشه mySQL server و visula studioـه...

میخوام زیر 1.5 کیلو باشه ترجیحا و صفحه اش حداقل 14 اینچ باشه و اینکه واید حتما...چون نرم افزار هارو کنار هم باز میکنم...

قیمتشم تا 2.5...گرافیک زیاد نمیخوام بیشتر سی پی یو برام مهمه بعدشم رم...

البته یکی پیشنهاد داد یه لپ تاپ سایز 13 بگیر تا 2 تومن...کتارش یه مانیتو 20 اینچ بگیر که تو خونه بهش وصل کنم و کارارو انجام بدم...تا 2 تومن چی پیشنهاد میدید؟!کدومش بنظرتون بهرته؟!

دوستان این msi gs60 کی وارد بازار میشه؟

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk

هنوز به بازار نیومده! اما قیمت حدودیش دور و بر 7 تومن خواهد بود!
شما با 7 میلیون می تونید یک سیستمی خریداری کنید که حداقل دو برابر قدرتمندتر از این لپ تاپ باشه!

بالاخره بعد حدود 2 هفته N550 به دستم رسید. :|
واقعا عالیه! جنس بدنش و کیفیت ساختش خیلی بالاست! صفحه نمایشش هم عالیه. مخصوصا برای من که 3 سال لپتاپ غیر Full HD داشتم ( N53 ) واقعا کار باهاش لذت بخشه! اسپیکر هاش هم از هر لپتاپی که تا الان باهاش کار کردم قویتره. قکر میکنم تو مشخصاتش زده بود اسپیکرهاش 4 کاناله هست. با ساب ووفری که همراش هست صداش خیلی باحال میشه طوری که آدم فکر میکنه لپتاپ نیست سینمای خانگیه (:d!)
تنها نکته ی منفیش برای من ویندوز 8 هست که وافعا رو اعصابه و هنور بهش عادت نکردم.:d
هنوز باهاش بازی نکردم و فکر نکنم که در آینده هم بازی کنم باهاش با وجود PS 4 (:d) ولی فکر نمیکنم از لحاظ سخت افزاری هم مشکلی داشته باشه.
در آخر هم اگر کسی قصد خرید این لپتاپو داره به هیچوجه شک نکنه چون از هر لحاظ عالی و با کیفیته!
من خودم رنگ مشکیشو با وین 8 اورجینال و صفحه ی غیر لمسی گرفتم 3650.
فقط یه سوالی دارم! یه صدای وزوز مانند خیلی کم از سمت راست لپتاپ اکثرا به گوش میرسه!! به نظرتون مشکل خاصی داره یا طبیعیه؟

آخرین ویرایش:
داداش پس با این حساب بازی رو هم می تونه پلی کنه دیگه نه مثل بتل 4؟

نه ربطی نداره ! بتل ۴ خیلی سنگینه واسش ( من با مک بوک با گرافیک INTEL 4000 HD و رم ۴ گیگ و CPU 2.5GHZ I5 تامب رایدر DEFENSIVE EDITON رو متوسط با تنظیم بالا رو خود محیط مک اجرا کردم ! رو ویندوز دوستم با همین مشخصات لپ تاپ اصلا رو LOW به زور احرا شد ! )

دوستان به نظرتون از بین دو لپ تاپ زیر کدومش بهتره یعنی بازده سخت افزارش توی یه بازی بهتره؟یه بازی مثل بتل 4 رو تا چه حدی می تونه اجرا کنه؟
نظر خودم روی لنوو هستش.
منظورمو بد متوجه نشین لپ تاپ رو واسه ی بازی نمی خوام اما در توانش باشه.:-b

Acer Aspire E1-570G - i3 ― RayanSaba - Online PC Shop - رایان صبا
Lenovo Essential G510 / i3 / NEW ― RayanSaba - Online PC Shop - رایان صبا

دوستان به نظرتون از بین دو لپ تاپ زیر کدومش بهتره یعنی بازده سخت افزارش توی یه بازی بهتره؟یه بازی مثل بتل 4 رو تا چه حدی می تونه اجرا کنه؟
نظر خودم روی لنوو هستش.
منظورمو بد متوجه نشین لپ تاپ رو واسه ی بازی نمی خوام اما در توانش باشه.:-b

Acer Aspire E1-570G - i3 ― RayanSaba - Online PC Shop - رایان صبا
Lenovo Essential G510 / i3 / NEW ― RayanSaba - Online PC Shop - رایان صبا

دوتاشون تقریبا در یه حدن ولی اگه معیارو فقط بتل 4 بگیریم از اونجایی که کارتای amd کمی باهاش مشکل دارن، ایسره بهتره!!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or