مشاوره در امر خرید لپتاپ و تبلت

دوستان این لپ تاپ بازی های نسل بعد رو رو تنظیمات بالا جواب میده ؟
۴ تومان برام آب خورده به نظر شما ارزششو داره ؟
Newegg.com - MSI GX Series GX60 3AE-216US Notebook AMD A-Series A10-5750M ***40;2.50GHz***41; 8GB Memory 750GB HDD AMD Radeon HD 7970M 15.6***34; Windows 8

ارزششو که داره صددرصد!
لینگ بنچمارک گیمینگش!
AMD Radeon HD 7970M - NotebookCheck.net Tech
وقتی Thief ـو با ultra بالا میاره ینی دیگه نمیشه بر ضدش حرفی زد!!!

ارزششو که داره صددرصد!
لینگ بنچمارک گیمینگش!
AMD Radeon HD 7970M - NotebookCheck.net Tech
وقتی Thief ـو با ultra بالا میاره ینی دیگه نمیشه بر ضدش حرفی زد!!!
یه سه روزی میشه لپ تاپ بدستم رسیده بسیار عالی همه بازیا رو براحتی جواب میده فقط تنها مشکلش تو GTA Iv بود که کمی تیک میزد خیلی تعجب کردم رزولوشن رو آوردم پایین بازم تیک میزد ، فهمیدم مشکل از. Distance view هست که از سی پی یو استفاده میکنه و سی پی یو ش کمی ضعیفه تو بعضی دمو ها هم کمی تیک میزنه ولی بجز GTA همه بازیارو رو اولترا به راحتی جواب میده ، با توجه به اینکه watch dogs و بقیه بازی های نسل بعد سی پی یو بالا میخوان بنظرتون راه حلی وجود نداره که بشه اینو درستش کرد ؟

دوستان دارم برا یکی میرم لپتاپ بخرم هدف اصلیش اینه که بازی کنه ( بازیای نسل 8 رو مخصوصا مثل واچ داگز و ویچر 3 )
تا نهایت 3.5 دیگه خیلی حال بدیم بگیم زیر 4 تومن چی پیشنهاد میکنید ؟
من اینا رو پیدا کردم نظرتون چیه ؟
ASUS N550
ASUS N56VM
MSI GE60
دومیه رمش 16 گیگه ظاهرا ؟ قیمتشم سه و خورده ایه فکر میکنید اون خوب باشه ؟

یه سه روزی میشه لپ تاپ بدستم رسیده بسیار عالی همه بازیا رو براحتی جواب میده فقط تنها مشکلش تو GTA Iv بود که کمی تیک میزد خیلی تعجب کردم رزولوشن رو آوردم پایین بازم تیک میزد ، فهمیدم مشکل از. Distance view هست که از سی پی یو استفاده میکنه و سی پی یو ش کمی ضعیفه تو بعضی دمو ها هم کمی تیک میزنه ولی بجز GTA همه بازیارو رو اولترا به راحتی جواب میده ، با توجه به اینکه watch dogs و بقیه بازی های نسل بعد سی پی یو بالا میخوان بنظرتون راه حلی وجود نداره که بشه اینو درستش کرد ؟

با برنامه های game booster تستش کردی؟ شاید درس شه!
من در همین حد میدونم! اگه متخصصین اومدن اینجا حتمن جواب درستتری میدن!

دوستان دارم برا یکی میرم لپتاپ بخرم هدف اصلیش اینه که بازی کنه ( بازیای نسل 8 رو مخصوصا مثل واچ داگز و ویچر 3 )
ASUS N550
ASUS N56VM
MSI GE60

سلام دوست من به نظر من pc برای بازی بهتر از لب تاپ هستش چون لبتاپ بعد از مدتی قدیمی میشه نمیشه ارتقا داد ولی pc رو میشه ارتقا داد ولی اگر حتما باید لبتاپ باشه همون دومیه خیلی خوبه

ASUS N550
ASUS N56VM
MSI GE60

رمو میشه زیاد کرد ولی سی پی یو رو نمیشه! سی پی یوی اون نسل سومه ولی مال msi نسل چارم!
لینک میزاشتی بهتر بود چون هر کدوم حداقل دوتا کانفیگ مختلف دارن!
msiـه همینه دیگه؟MSI GE60 2OC - لپ تاپ ام اس آی GE60 مدل 2OC

اونی که من دیدم فقط ge60 بود عکسشم متاسفانه ندیدم.
تفاوت قیمت این با اون 20oc چقدره ؟ یعنی اصلا قیمت این 20OC چنده ؟ اولیه هم خیلی گرونه متاسفانه ولی خوب چیز خوبیه در هر صورت پیشنهاد بکنید خودتون

با برنامه های game booster تستش کردی؟ شاید درس شه!
من در همین حد میدونم! اگه متخصصین اومدن اینجا حتمن جواب درستتری میدن!
ممنون ولی قکر نکنم تاثیری داشته باشه اونطور که تحقیق کردم فعلا اورکلاک هم نمیشه ایشالا که تو بازیای نسل بعد مشکلی نداشته باشه .

سلام دوستان میخواستم بدونم بهترین لپ تاپ تو رنج قیمتی 2 تا 2.200 یا 300 چی هست ممنون میشم راهنمایی کنید

Lenovo IdeaPad Z510 - A - لپ تاپ لنوو آیدیاپد Z510
با هشت گیگ رم 100تومن گرونتره فک کنم!

- - -ویرایش - - -

سلام دوست من به نظر من pc برای بازی بهتر از لب تاپ هستش چون لبتاپ بعد از مدتی قدیمی میشه نمیشه ارتقا داد ولی pc رو میشه ارتقا داد ولی اگر حتما باید لبتاپ باشه همون دومیه خیلی خوبه

داداش اون n55vvـه که خوبه! n55vm گرافیکش gt630ـه!!!

- - -ویرایش - - -

اونی که من دیدم فقط ge60 بود عکسشم متاسفانه ندیدم.
تفاوت قیمت این با اون 20oc چقدره ؟ یعنی اصلا قیمت این 20OC چنده ؟ اولیه هم خیلی گرونه متاسفانه ولی خوب چیز خوبیه در هر صورت پیشنهاد بکنید خودتون

3,400,000 حدودا!سی پی یوی msi 4700MQـه که واسه لپ تاپ بهترشو ندیدم!(حداقل تو بازار ایران!)

- - -ویرایش - - -

ممنون ولی قکر نکنم تاثیری داشته باشه اونطور که تحقیق کردم فعلا اورکلاک هم نمیشه ایشالا که تو بازیای نسل بعد مشکلی نداشته باشه .

امتحان کن شاید درس شد!

n55vv رو پیشنهاد میدید ؟ قیمتش ؟ همینو برم بخرم ؟ یا اون ام اس آی 20 او سی ؟ تاکید میکنم واچ داگزو ویچر مشکلی نباشه :دی ( این دوتا مدیوم و فول اچ دی باشن 30 فریمم بدن مشکلی نیست ! )
حتما میخواد لپتاپ باشه چون زیاد اینور اونور میره
چیز بهتری تو این قیمت فکر نکنم باشه ؟

Lenovo IdeaPad Z510 - A - لپ تاپ لنوو آیدیاپد Z510
با هشت گیگ رم 100تومن گرونتره فک کنم!

- - -ویرایش - - -

داداش اون n55vvـه که خوبه! n55vm گرافیکش gt630ـه!!!

- - -ویرایش - - -

3,400,000 حدودا!سی پی یوی msi 4700MQـه که واسه لپ تاپ بهترشو ندیدم!(حداقل تو بازار ایران!)

- - -ویرایش - - -

امتحان کن شاید درس شد!

داداش 630 کارت خوبی نیست حتی Thief رو هم به سختی اجرا میکنه :d ( بر اساس تجربه میگم :d )

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or