مشاوره در امر خرید لپتاپ و تبلت

n55vv رو پیشنهاد میدید ؟ قیمتش ؟ همینو برم بخرم ؟ یا اون ام اس آی 20 او سی ؟ تاکید میکنم واچ داگزو ویچر مشکلی نباشه :دی ( این دوتا مدیوم و فول اچ دی باشن 30 فریمم بدن مشکلی نیست ! )
حتما میخواد لپتاپ باشه چون زیاد اینور اونور میره
چیز بهتری تو این قیمت فکر نکنم باشه ؟

n55 خوبه ولی نه در مقایسه با اون msi! قیمتشونم یکیه؟

- - -ویرایش - - -

داداش 630 کارت خوبی نیست حتی Thief رو هم به سختی اجرا میکنه :d ( بر اساس تجربه میگم :d )

الان این تاکید بود؟ چون منم همینو گفتم!

پس مسعود خان برم همون MSI ـشو بخرم ؟
با این بازیای قدیمی رو هم میشه 60 فریم فول اچ دی گرفت ؟ ( مثلا ویچر 2 )
کارای گرافیکی چی ؟ مثلا فوتوشاپو اینا راحت باهاش انجام میشه ؟ ( LAG نداشته باشه :دی )
اگه خوبه برا خودمم بخرم !؟

پس مسعود خان برم همون MSI ـشو بخرم ؟
با این بازیای قدیمی رو هم میشه 60 فریم فول اچ دی گرفت ؟ ( مثلا ویچر 2 )
کارای گرافیکی چی ؟ مثلا فوتوشاپو اینا راحت باهاش انجام میشه ؟ ( LAG نداشته باشه :دی )
اگه خوبه برا خودمم بخرم !؟

آره!
ویچرو پیدا نکردم ولی تو این لینک فریمی که تو بازیای مختلف گرفته رو نوشته!
NVIDIA GeForce GT 750M - NotebookCheck.net Tech
فتوشاپ که با لپ تاپ 500تومنیم کار میکنه!!:دی با سیستمی که این داره این کارا آب خوردنه!!

Lenovo IdeaPad Z510 - A - لپ تاپ لنوو آیدیاپد Z510
با هشت گیگ رم 100تومن گرونتره فک کنم!

- - -ویرایش - - -

داداش اون n55vvـه که خوبه! n55vm گرافیکش gt630ـه!!!

- - -ویرایش - - -

3,400,000 حدودا!سی پی یوی msi 4700MQـه که واسه لپ تاپ بهترشو ندیدم!(حداقل تو بازار ایران!)

- - -ویرایش - - -

امتحان کن شاید درس شد!

Game booster هم ریختم فایده نداشت جالب اینکه tomb raider رو ۳۵-۴۰ فریم اجرا میکنه ولی GTA iv رو ۲۰ فریم میده .

Game booster هم ریختم فایده نداشت جالب اینکه tomb raider رو ۳۵-۴۰ فریم اجرا میکنه ولی GTA iv رو ۲۰ فریم میده .
ببین عزیز gta iv کلا بد پورت شده برای pc و بدون آپدیت و پتچ فریم خیلی پایینی میگیری.
پیشنهاد میکنم تاپیکش رو خوب مطالعه کنی تا راهکارهایی که دوستان دادن رو ببینی تا فریمت بره بالا.
نکته بعدی گزینه shadow تو تنظیمات گرافیکی هست که سعی کن رو گزینه آخر حالا یا high یا ultra نباشه چون بار خیلی سنگینی رو gpu لپتاپ میاره و افت فریم زیادی رو ایجاد میکنه.
من خودم رو z510 که gt740 داره با تنظیمات تقریبا high و وضوح hd از 30 تا بیشتر مواقع 60 فریم میگیرم.البته بازی رو آپدیت کردم و کرک درست رو براش ریختم.
در ضمن درایور جدید گرافیکت رو نصب کن و مطمئن باش که directx مورد نیازش رو هم نصب کرده باشی.
موفق باشی

ببین عزیز gta iv کلا بد پورت شده برای pc و بدون آپدیت و پتچ فریم خیلی پایینی میگیری.
پیشنهاد میکنم تاپیکش رو خوب مطالعه کنی تا راهکارهایی که دوستان دادن رو ببینی تا فریمت بره بالا.
نکته بعدی گزینه shadow تو تنظیمات گرافیکی هست که سعی کن رو گزینه آخر حالا یا high یا ultra نباشه چون بار خیلی سنگینی رو gpu لپتاپ میاره و افت فریم زیادی رو ایجاد میکنه.
من خودم رو z510 که gt740 داره با تنظیمات تقریبا high و وضوح hd از 30 تا بیشتر مواقع 60 فریم میگیرم.البته بازی رو آپدیت کردم و کرک درست رو براش ریختم.
در ضمن درایور جدید گرافیکت رو نصب کن و مطمئن باش که directx مورد نیازش رو هم نصب کرده باشی.
موفق باشی
به لحاظ گرافیکی کم نمیاره تو تنظیمات اولترا ۲۰ فریم میده تو رزولوشن ۷۲۰ و تنظیمات متوسط ۲۵ فریم ، به لحاظ سی پی یو کمی مشکل ایجاد میکنه همه درایور ها و آپدیت آخر بازی رو هم نصب کردم.

سلام دوستان
در امر خرید یک لپتاپ نو آدم به چه چیزهای باید توجه کنه?
چه چیزهایی‌ مهمتره به ترتیب
چه مارک هایی‌ رو پیشنهاد می‌کنید
داداشم میگه سخت افزار هم مهم هست و نباید پلاستیکی‌ باشه باید فلزی یا آلومینیومی باشه
نظرتون در این باره چیه؟

سلام دوستان
در امر خرید یک لپتاپ نو آدم به چه چیزهای باید توجه کنه?
چه چیزهایی‌ مهمتره به ترتیب
چه مارک هایی‌ رو پیشنهاد می‌کنید
داداشم میگه سخت افزار هم مهم هست و نباید پلاستیکی‌ باشه باید فلزی یا آلومینیومی باشه
نظرتون در این باره چیه؟

به ترتیب قدرت سخت افزاری، کیفیت قطعات و ظاهر!!
تو جهان به ترتیب اپل، لنوو و ایسوس سه تای اولن!
اگه آلمینیومی باشه چون رسانای خوبیه گرما رو از داخل لپ تاپ میکشه بیرون و گرم میشه! این هم مزیته و هم مشکل!! از اونجا که داخل لپ تاپو خنک میکنه مزیته و از اونجا که تاچ پد و کیبرد گرم میشن مشکل!
سخت افزارم مهم نیست، مهمترینه!

به ترتیب قدرت سخت افزاری، کیفیت قطعات و ظاهر!!
تو جهان به ترتیب اپل، لنوو و ایسوس سه تای اولن!
اگه آلمینیومی باشه چون رسانای خوبیه گرما رو از داخل لپ تاپ میکشه بیرون و گرم میشه! این هم مزیته و هم مشکل!! از اونجا که داخل لپ تاپو خنک میکنه مزیته و از اونجا که تاچ پد و کیبرد گرم میشن مشکل!
سخت افزارم مهم نیست، مهمترینه!
داداشم میگه مارک H P هم خوبه
نظرت دربارهٔ HP چیه؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or