مشاوره در امر خرید لپتاپ و تبلت

دوستان به نظر شما تبلت ASUS MeMO Pad FHD 10 ME302 - 16GB با قیمت 1.300 برای بازی و فیلم و اینترنت گزینه مناسبی هست؟(در مقایسه با تبلت های مشابه)
کسی در مورد قلم های بلوتوث برای صفحه های خازنی چیزی میدونه ؟ تو ایران هست؟ قیمتش چنده ؟ حساسیت قلمش مثل S pen سامسونگ هست؟ جواب بدین لطفا :)

آخرین ویرایش:
دوستان این msi gs70 stealth نسبت به قیمتش میرزه؟
چون میخوام قابل حمل باشه انتخابم اینه
قیمت:6255

Sent from my SM-N9005
نسبت به قیمتش نه ، الان y510p همه بازی ها رو با کیفیت عالی براحتی اجرا میکنه قیمتشم ۴ میلیونه اگرهم بگی برات بیارن قیمتش ۱۰۰۰ دلاره که میشه ۳ میلیون من بودم اونو میگرفتم با بقیشم یه ps4 میخریدم‌.

نسبت به قیمتش نه ، الان y510p همه بازی ها رو با کیفیت عالی براحتی اجرا میکنه قیمتشم ۴ میلیونه اگرهم بگی برات بیارن قیمتش ۱۰۰۰ دلاره که میشه ۳ میلیون من بودم اونو میگرفتم با بقیشم یه ps4 میخریدم‌.

اینم میشه! تو دیجی کالا که فقط 3 میلیونیش بود! در مقایسه با اون، msi خیلی سرتره! دوتا ssd 64 داره! فول اچ دیه و با اینکه 17 اینچه وزنش خیلی کمه! گرافیکشم خیلی بهتره!

آخرین ویرایش:
دوستان این مدل از اولترابوک های ایسوس از نظر پردازنده برای کارهای دانشگاه وبرنامه نویسی خوبه ASUS VivoBook S300CA - B - لپ تاپ ایسوس ویووبوک S300CA این مدل تو بازارایران نیست
چندوقت پیش دیجی اورد ولی الان دیگه نداره.مدل s400 پردازنده اش ای 5هست ولی این مدل اس300 هم دو مدل پردازنده داره هم 3و5هسته ای که ت بازار ایران فقط 3هسته ای موجوده!

دوستان این مدل از اولترابوک های ایسوس از نظر پردازنده برای کارهای دانشگاه وبرنامه نویسی خوبه ASUS VivoBook S300CA - B - لپ تاپ ایسوس ویووبوک S300CA این مدل تو بازارایران نیست
چندوقت پیش دیجی اورد ولی الان دیگه نداره.مدل s400 پردازنده اش ای 5هست ولی این مدل اس300 هم دو مدل پردازنده داره هم 3و5هسته ای که ت بازار ایران فقط 3هسته ای موجوده!

تا اونجا خوبه که نخای باهاش کار گرافیکی انجام بدی!
i3 یه هسته ایه و i5 دوهسته ای!

خوب این مدل ای 3هستش من دنبال ای 5ام.
بجزدیجی جای دیگه نداره!

من اول میخاستم از این هیبریدیا بگیرم ولی بعد از کلی فکر به این نتیجه رسیدم که سبکی و صفحه لمسی داشتن در مقابل محدودیتایی که داره اصلا نمی ارزه!به زور میشه روشون یه بازی نصب کرد یا حتی برنامه های گرافیکی! صفحشونم به حدی کوچیکه که واسه تایپم مشکل ساز میشه!
به هر حال این نظر من بود!

من اول میخاستم از این هیبریدیا بگیرم ولی بعد از کلی فکر به این نتیجه رسیدم که سبکی و صفحه لمسی داشتن در مقابل محدودیتایی که داره اصلا نمی ارزه!به زور میشه روشون یه بازی نصب کرد یا حتی برنامه های گرافیکی! صفحشونم به حدی کوچیکه که واسه تایپم مشکل ساز میشه!
به هر حال این نظر من بود!
درسته.من یکی از اپشن های مهم واسه خرید لپ تاب سبک بودن اونه که بعد کلی از جست وجو با ویووبوک های ایسوس اشناشدم .برندهای دیگه تو بازار زیاد نیست اونم
با قیمت مناسب من بودجه ام واسه خرید لپ تاب زیر 2تومنه.حالا لپ تاب زیر2کیلوگرم چی پیشنهاد میشه؟
ویوبوک مدل اس400 هم چطوره؟

این مدل چطوره http://www.digikala.com/Product/DKP-24506/ASUS-K451LB-C/لپ-تاپ-ایسوس-K451LB

آخرین ویرایش:
دوستان این لپ تاپ با قیمت ۲۳۰۰ خوبه (البته کارکرده )؟ میتونه بازیای نسل بعد رو با کیفیت معمولی راحت اجرا کنه .
Review Alienware M17x Gaming Notebook - NotebookCheck.net Reviews
کجا با این قیمت میدن؟
این لپتاپ با توجه به مشخصاتش برای 4-5 سال پیش که خریدش ریسک زیادی داره.
گرافیکش 280m sli که تقریبا در حدود 760m قدرت داره.
با این قیمت مشخصات خوبی داره ولی همون طور که گفتم ریسک بالایی هم داره خریدش مخصوصا اگر طرف آشنا نباشه

سلام
بهتر از Alienware 18 هم لبتاب موجود هست؟ توصیه میکنید خریداری بشه؟
برای کارهای گرافیکی و همچنین بازی میخوام.

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or