مشاوره در امر خرید لپتاپ و تبلت

به غیر از msi آپشن دیگه‌ای نیست؟ نظرتون در رابطه با همون Lenovo چیه؟
لنوو y510 تو همه موارد غیر از صفحه نمایش با msi یکیه.از نظر من ارزش نداره بخاطر 200تومان ارزون تر بودن لنوو با صفحه hd رو بگیرید!
ایسوس n550 غیر لمسی هم موجوده با قیمت 3500.
مشخصات محصول - allDIGITall - فروشگاه اينترنتي موبايل و كامپيوتر آل دیجیتال
ولی اگر برای گیمینگ میخواید msi بهترین گزینه ـس.

لنوو y510 تو همه موارد غیر از صفحه نمایش با msi یکیه.از نظر من ارزش نداره بخاطر 200تومان ارزون تر بودن لنوو با صفحه hd رو بگیرید!
ایسوس n550 غیر لمسی هم موجوده با قیمت 3500.
مشخصات محصول - allDIGITall - فروشگاه اينترنتي موبايل و كامپيوتر آل دیجیتال
ولی اگر برای گیمینگ میخواید msi بهترین گزینه ـس.

حق با شماست تنها مشکل من هم با Lenovo صفحه‌نمایشش بود اما نمی‌دونم فقط برای اینکه تابحال هیچ برخوردی با msi نداشتم حس خوبی بهش نداشتم.

اما بین GE40 و GE60 چقدر تفاوت هست؟

آخرین ویرایش:
حق با شماست تنها مشکل من هم با Lenovo صفحه‌نمایشش بود اما نمی‌دونم فقط برای اینکه تابحال هیچ برخوردی با msi نداشتم حس خوبی بهش نداشتم.

اما بین GE40 و GE60 چقدر تفاوت هست؟
فرقشون تو ابعادشون.ge40 مانیتور 14 اینچی داره و ge60 15.6.البته قیمت ge40 با اینکه کوچکتره ولی 300تومان گرون تره!
لپتاپ های گیمینگ msi حرف ندارن و گارانتی ماتریس هم عالیه.تو خریدش شک نکن

سلام .
تفاوت دو مدل MSI GE60 2OC - لپ تاپ ام اس آی GE60 مدل 2OC و ASUS N56VV - A - لپ تاپ ایسوس N56VV در چی هست ؟ تازه به نظر من ایسوس از نظر طراحی و کیفیت ساخت هم از msi بهتره .

سی پی یوی msi نسل چارمه ولی مال لیسوس نسل سوم! وزن msi سبکتره! ولی گرافیک ایسوس بیشتره!(چار گیگ گذاشته!)
به نظر من که msi سرتره!

سی پی یوی msi نسل چارمه ولی مال لیسوس نسل سوم! وزن msi سبکتره! ولی گرافیک ایسوس بیشتره!(چار گیگ گذاشته!)
به نظر من که msi سرتره!
به نظرتون مدل ASUS N550JV - لپ تاپ ایسوس N550JV که به پردازنده ی نسل چهارم اینتل مجهر شده خریدش به صرفه هست ؟
آخه لپتاپ به نظرم طراحیش هم خیلی مهمه و msi اصلا به طراحی توجهی نمیکنه .
یک سوال دیگه هم داشتم اونم اینه که صفحه ی مات چه فرقی با غیر مات داره ؟

به نظرتون مدل ASUS N550JV - لپ تاپ ایسوس N550JV که به پردازنده ی نسل چهارم اینتل مجهر شده خریدش به صرفه هست ؟
آخه لپتاپ به نظرم طراحیش هم خیلی مهمه و msi اصلا به طراحی توجهی نمیکنه .

اون به نظرم خیلی بهتره! صفحه نمایششم IPSـه!
صفحه مات تو نور زیادم تصویرش واضحه ولی کمی رنگا رو بد نشون میده!

دوستان بالاخره بعد از تحقیقات فراوون و پرسو جو تصمیم گرفتم iPad Air رو بخرم.
موقع خرید مدل 4g 32gb به چه نکاتی باید دقت کنم و چه چیزایی رو تست کنم؟ گارانتی که به درد نمیخوره. میخوره؟ چه لوازم جانبیی حتما لازمه براش بخرم؟

غیر مات اگه منظورت براق هست . اگه نور صفحه نمایش کم باشه شبیه آینه عمل میکنه و سایه ها میفتن رو صفحه !! (در صورتی که منبع نوری قوی روبروی صفحه نمایش باشه مثل پنجره !)
اگه منبع نورتون قوی نباشه کلا تاثیری نداره و مشکلی ایجاد نمیکنه. مثلا نباید تو محیط باز یا سمت پنجره بشینید که باز هم به میزان نوردهی صفحه نمایش بستگی داره.

--
اگه بخواییم به اطلاعات دیجی کالا استناد کنیم . گزینه مناسبی هست.
مقایسه کالا
ولی تفاوتهایی جزیی دارند که در لینک بالا میتونید ببینید :
صفحه نمایش براق / لمسی / تعداد سه پورت usb / باتری 4 سلولی / صفحه کلید با نور پس زمینه !
انتخاب در نهایت به بودجه و سلیقه خودتون بستگی داره.
قیمت هم در دیجی کالا معمولا گرونتره !
موفق باشید.

آخرین ویرایش:
دوستان بالاخره بعد از تحقیقات فراوون و پرسو جو تصمیم گرفتم iPad Air رو بخرم.
موقع خرید مدل 4g 32gb به چه نکاتی باید دقت کنم و چه چیزایی رو تست کنم؟ گارانتی که به درد نمیخوره. میخوره؟ چه لوازم جانبیی حتما لازمه براش بخرم؟
اول از همه به صفحه نمایشش دقت کن که ایرادی مثل پیکسل سوخته نداشته باشه(که البته درصدش خیلی پایینه)
دوم دقت کن که سیم شارژرش یا همون لایتینگش قلابی نباشه.برای فهمیدن این موضوع کافیه ایپد رو به شارژر وصل کنید اگر کابل قلابی بود خود ios7 پیغام میده!
اگر ایرانی و برات اورجینال بودن برنامه ها مهم نیست گول فروشنده هارو برای ریختن اپ اوریج نخور.(یکی از دوستام 100 تومن پول برای 20گیگ اپ داد که میتونست همه رو مجانی بریزه)
گارانتی برای محصولات اپل مثل یه جوک مسخره میمونه:d
لوازم جانبی هم معمولا ضدخش و کیس یا کاور میگیرن.
پیشاپیش هم مبارکت باشه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or