مشاوره در امر خرید لپتاپ و تبلت

دوستان من یه لپ تاپ میخوام که صفحه نمایش عالی داشته باشه و چشم رو در طولانی مدت اذیت نکنه از لحاظ پردازشی هم آباکوس یا کتیا رو خوب اجرا کنه از نظر گرافیکم دیگه نهایتا مثلا تراین 2 یا بازی های آرکید رو راحت اجرا کنه
من خودم نظرم این هست ولی نمی دونم کارهای بالا رو جواب میده یا نه اصلاintel hd graphics تا چه حد جواب میده؟
از یه طرف idea pad y510pچشمم رو گرفته خیلی مشخصاتش غوله ولی صفحه اش فول اچ دی نیست وزنشم زیاده هیچ آشنایی هم با لنوو ندارم
در کل اگه شما مورد بهتری تا 3.5 با شرایط بالا مد نظر دارید معرفی کنید اون گرافیک اینتل هم بگید به درد میخوره یا نه
[h=3][/h]

دوستان سلام!

من برای خرید تبلت بین این دو مدل مردد شدم: Apple iPad Air 4G و Samsung Galaxy Note 10.1 2014 Edition LTE.
از یه طرف سخت افزار سامسونگ حداقل روی کاغذ قویتره از طرف دیگه میخوام یه سیستم عامل جدید یعنی iOS رو تجربه کنم.

چنتا سوال هم دارم که اگه جواب بدید ممنون میشم:

1. آیا هیچ کدوم از تبلت های اپل قابلیت مکالمه و ارسال پیامک ندارن؟
2. این مدل های Air که ورودی usb ندارن چطور به کامپیوتر متصل میشن؟
3. 7 iOS در حال حاضر به اندازه ی کافی برنامه های متنوع و کاربردی داره؟
4. قلم S Pen کاربردی هست یا بیشتر نمایشیه؟
5. آیا تایپ کردن با یک تبلت راحت هست؟ اگه نه میشه کیبوردی چیزی بش وصل کنیم؟
6. این دو تا تبلت الان افت قیمتشونو کردن و به قیمت اصلیشون نزدیک شدن یا نه؟

استفاده ی اصلیم وبگردی، خوندن PDF و دیدن فیلم هست.

آخرین ویرایش:
دوستان من یه لپ تاپ میخوام که صفحه نمایش عالی داشته باشه و چشم رو در طولانی مدت اذیت نکنه از لحاظ پردازشی هم آباکوس یا کتیا رو خوب اجرا کنه از نظر گرافیکم دیگه نهایتا مثلا تراین 2 یا بازی های آرکید رو راحت اجرا کنه
من خودم نظرم این هست ولی نمی دونم کارهای بالا رو جواب میده یا نه اصلاintel hd graphics تا چه حد جواب میده؟
از یه طرف idea pad y510pچشمم رو گرفته خیلی مشخصاتش غوله ولی صفحه اش فول اچ دی نیست وزنشم زیاده هیچ آشنایی هم با لنوو ندارم
در کل اگه شما مورد بهتری تا 3.5 با شرایط بالا مد نظر دارید معرفی کنید اون گرافیک اینتل هم بگید به درد میخوره یا نه

از سونی این خوبه به نظرم که تنها مزیتش صفحه فول اچ دیشه که اونم تو همه این قیمتیا هست و قیمتشم خیلی بیشتره!!
Sony VAIO Fit 15E SVF152190X - لپ تاپ سونی وایو فیت 15E
از ایسوس! گرافیکش 750ـه که خیلی خوبه!!
ASUS N56VV - A - لپ تاپ ایسوس N56VV
البته به نظر من این همه پول واسه اون کاری که تو میخای زیاده!! تراین 2 که اصن بازی حساب نمیشه!!! رو کامپیوتر منم با بالاترین کیفیت میاد!!!:دی
این لنوو رو هم ببین! تو بازار HDـش گیر میاد!
Lenovo IdeaPad Z510 - B - لپ تاپ لنوو آیدیاپد Z510

دوستان سلام!

من برای خرید تبلت بین این دو مدل مردد شدم: Apple iPad Air 4G و Samsung Galaxy Note 10.1 2014 Edition LTE.
از یه طرف سخت افزار سامسونگ حداقل روی کاغذ قویتره از طرف دیگه میخوام یه سیستم عامل جدید یعنی iOS رو تجربه کنم.

چنتا سوال هم دارم که اگه جواب بدید ممنون میشم:

1. آیا هیچ کدوم از تبلت های اپل قابلیت مکالمه و ارسال پیامک ندارن؟
2. این مدل های Air که ورودی usb ندارن چطور به کامپیوتر متصل میشن؟
3. 7 iOS در حال حاضر به اندازه ی کافی برنامه های متنوع و کاربردی داره؟
4. قلم S Pen کاربردی هست یا بیشتر نمایشیه؟
5. آیا تایپ کردن با یک تبلت راحت هست؟ اگه نه میشه کیبوردی چیزی بش وصل کنیم؟
6. این دو تا تبلت الان افت قیمتشونو کردن و به قیمت اصلیشون نزدیک شدن یا نه؟

استفاده ی اصلیم وبگردی، خوندن PDF و دیدن فیلم هست.
1.خیر فقط برای اینترنت رفتن میشه استفاده کرد.
2.با کابل لایتینگ مخصوص خود اپل که یه سرش با usb به pc وصل میشه.
3.app store در حال حاضر کامل ترین فروشگاه اپ هست و نزدیک 900.000 اپ داره که حدود 400 هزارتاش برای ایپد بهینه شدن.
4.بله کاربردی هست و شما برای اطلاع بیشتر میتونید تو یوتــیوب کاربردش رو ببینید.
5.زیاد نه!برای جفتشون کیبورد هست ولی برای اندروید براحتی میشه بیشتر موس و کیبوردها رو وصل کرد.البته باید مدل تبلت قابلیت usb on to go داشته باشه.
6.قیمت جهانی ایپد ایر 16گیگ با سیم کارت 629$ هست که با دلار 3تومن میشه تقریبا 1.900 که تو بازار هم تقریبا همین قیمته.برای سامسونگ هم اختلاف کمه ولی جا برای پایین اومدن داره تا 100تومن.قیمت

جفت این تبلت ها جزء تاپ ترین تبلت های حال حاضر جهان هستن.شما باید ببینی که با اندروید بیشتر حال میکنی یا ios.
فقط یه نکته هست اینکه برای فیلم دیدن سامسونگ بهتره بدلیل واید بودن صفه نمایشش ولی در عوض ایپد برای وبگردی مناسب تره!

از سونی این خوبه به نظرم که تنها مزیتش صفحه فول اچ دیشه که اونم تو همه این قیمتیا هست و قیمتشم خیلی بیشتره!!
Sony VAIO Fit 15E SVF152190X - لپ تاپ سونی وایو فیت 15E
از ایسوس! گرافیکش 750ـه که خیلی خوبه!!
ASUS N56VV - A - لپ تاپ ایسوس N56VV
البته به نظر من این همه پول واسه اون کاری که تو میخای زیاده!! تراین 2 که اصن بازی حساب نمیشه!!! رو کامپیوتر منم با بالاترین کیفیت میاد!!!:دی
این لنوو رو هم ببین! تو بازار HDـش گیر میاد!
Lenovo IdeaPad Z510 - B - لپ تاپ لنوو آیدیاپد Z510

من آخرش متوجه نشدم intel hd graphicsتا چه حد چواب میده تراین رو هم مثال زدم مثلا تا حد تراین رو میتونه اجرا کنه یا برنامه های گرافیکی یا فیلم فول اچ دی؟
اون سونی هم خیلی خوبه ولی وزنش بالاس اون سونی که خودم گفتم که تاچ هم هست چطوره؟
بعدش اینکه hasewellخیلی سرتر از آیوی بریج هست تو کولینگ و نگهداری باتری؟ یا اینکه تبلیغاتش الکیه
کلا این لنوو هم خیلی ارزونه هم خیلی زشت دلیلشم نمیدونم از جنس آفتابه ساختنش یا یه مستطیل میکشن قالبش درمیاد اما سونی رفیقام دارن صفحه اش خیلی کیفیت داره هر کدومم 5-6سالی دارنش شاید اینم الکی گرونه

من آخرش متوجه نشدم intel hd graphicsتا چه حد چواب میده تراین رو هم مثال زدم مثلا تا حد تراین رو میتونه اجرا کنه یا برنامه های گرافیکی یا فیلم فول اچ دی؟
بعدش اینکه hasewellخیلی سرتر از آیوی بریج هست تو کولینگ و نگهداری باتری؟ یا اینکه تبلیغاتش الکیه
کلا این لنوو هم خیلی ارزونه هم خیلی زشت دلیلشم نمیدونم از جنس آفتابه ساختنش یا یه مستطیل میکشن قالبش درمیاد اما سونی رفیقام دارن صفحه اش خیلی کیفیت داره هر کدومم 5-6سالی دارنش شاید اینم الکی گرونه
گرافیک اینتل یه مدل نیست از 4000 داره تا 5200.مدلای مختلفی از GPUهای اینتل تو انواع لپتاپ ها هست.باید به مشخصات لپتاپ دقت کنید.(مثلا قوی ترین gpu اینتل که ایریس 5200 هست برای مک بوک پرو رتینا هست...)
تو این پست قبلا چندتا بنچمارک گذاشته بودم از گرافیکای اینتل..
فیلمارو که راحت اجرا میکنه ولی تو بازی ها تو حالت مدیوم نهایت 30 فریم بیشتر نمیتونن بدن.
اگر تفاوتشون رو تو دسکتاپ میپرسیدی میگفتم خیلی فرق ندارن حتی برای اورکلاک ایوی کمی بهتره!
ولی تو لپتاپ این خیلی مهمه که cpu نسل جدید یعنی هسول باشه.به چند دلیل:
1.مهم ترین دلیل اینکه مصرف انرژی از باتری خیلی کمتر شده به خاطر اصلاحاتی اینتل که تو این نسل نسبت به نسل پیشش داشته(هر دو 22نانومتری هستن!)
2.در صورت مصرف کمتر انرژی به طبع گرمای کمتری هم تولید میشه
3.GPU خیلی قوی تری نسبت به نسل پیشش داره
(برای اطلاع بیشتر این لینک رو بخونید.)
اینکه لنوو از جنس آفتابه :d ساخته شده نظر شخصی شماست ولی تو واقعیت کاملا برعکس و لنوو جزو پرفروش ترین برند لپتاپ تو دوسال اخیر بوده!!!

موفق باشید

صفحه تاچو کلن بیخیال شو چون کاربرد چندانی که نداره هیچ شاید دست و پا گیرم باشه!!

چی میگی!!؟ z510 که از تیره(:دی) z500ـه و اونم قشنگ ترین لپ تاپ تو این رده قیمته! همین طور به قدری باریکه که فقط ایسوس k56 میتونه تو این زمینه باهاش رقابت کنه!! اسمشو تو گوگل سرچ کن و عکساشو ببین تا بفهمی چقد قشنگه!!
به نظر من که بیشتر لپ تاپای سونی به قالب گرفتن و اینا میاد!! آخه هیچی داخل لپ تاپ نیست!!! نه گرافیک خوب، نه سی پی یوی خوب، فقط تو قیمتای خیلی بالا یه SSD اضافه میکنه که اگه یه لپ تاپ خوب دیگه بگیری و بعد واسش SSD بخری خیلی ارزونتر پات در میاد!
حالا میگیم لنوو بد! ایسوس که دیگه واقعا عالیه از همه نظر و شناخته شدم هست!
تنها مشکلش سی پی یوشه که نسل سومه!
ASUS K56CB-C - لپ تاپ ایسوس K56CM
تنها مشکل اینه که صفحش HD نیست!
ASUS K551LB - A - لپ تاپ ایسوس K551LB

دوستان با قیمت 1 تا 1.200 بهترین تبلتی از برند samsung که میشه خرید چیه ؟ (8 اینچی )

Samsung Galaxy Note 8 N5100 - 16GB - تبلت سامسونگ گلکسی نت 8 ان 5100 - 16 گیگابایت

- - -ویرایش - - -

دوستان یه تبلت 7 یا 8 اینچی صرفا برای وبگردی و خوندن PDF اندازش مناسبه یا کوچیکه؟

زیادم هست! با 7 اینچی که کار کردم خوب بود! البته واسه این کارا گوشیای جدیدم کفایت میکنه!

من دنبال یه لپ‌تاپ برای گیمینگ تا حدود 3 یا 3 و دویست هستم. لپ تاپ Lenovo IdeaPad Y510p هم با کانفیگ رم 16 و اینا دیده بودم. می‌خاستم ببینم پیشنهاد شما چیه.

سپاس
شرمنده پست شما رو جا انداختم..
شما اگه 200 رو بودجه بزاری میتونی msi ge60 بگیری که صفحه نمایشش 1080p هست.
محصولات- ماتريس

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or