arsenalmom
کاربر سایت
دوستان تا سقف 1.5 (ترجیحاً ایسوس) چی پیشنهاد میکنید؟
دوستان من یه لپ تاپ میخوام که صفحه نمایش عالی داشته باشه و چشم رو در طولانی مدت اذیت نکنه از لحاظ پردازشی هم آباکوس یا کتیا رو خوب اجرا کنه از نظر گرافیکم دیگه نهایتا مثلا تراین 2 یا بازی های آرکید رو راحت اجرا کنه
من خودم نظرم این هست ولی نمی دونم کارهای بالا رو جواب میده یا نه اصلاintel hd graphics تا چه حد جواب میده؟
از یه طرف idea pad y510pچشمم رو گرفته خیلی مشخصاتش غوله ولی صفحه اش فول اچ دی نیست وزنشم زیاده هیچ آشنایی هم با لنوو ندارم
در کل اگه شما مورد بهتری تا 3.5 با شرایط بالا مد نظر دارید معرفی کنید اون گرافیک اینتل هم بگید به درد میخوره یا نه
1.خیر فقط برای اینترنت رفتن میشه استفاده کرد.دوستان سلام!
من برای خرید تبلت بین این دو مدل مردد شدم: Apple iPad Air 4G و Samsung Galaxy Note 10.1 2014 Edition LTE.
از یه طرف سخت افزار سامسونگ حداقل روی کاغذ قویتره از طرف دیگه میخوام یه سیستم عامل جدید یعنی iOS رو تجربه کنم.
چنتا سوال هم دارم که اگه جواب بدید ممنون میشم:
1. آیا هیچ کدوم از تبلت های اپل قابلیت مکالمه و ارسال پیامک ندارن؟
2. این مدل های Air که ورودی usb ندارن چطور به کامپیوتر متصل میشن؟
3. 7 iOS در حال حاضر به اندازه ی کافی برنامه های متنوع و کاربردی داره؟
4. قلم S Pen کاربردی هست یا بیشتر نمایشیه؟
5. آیا تایپ کردن با یک تبلت راحت هست؟ اگه نه میشه کیبوردی چیزی بش وصل کنیم؟
6. این دو تا تبلت الان افت قیمتشونو کردن و به قیمت اصلیشون نزدیک شدن یا نه؟
استفاده ی اصلیم وبگردی، خوندن PDF و دیدن فیلم هست.
از سونی این خوبه به نظرم که تنها مزیتش صفحه فول اچ دیشه که اونم تو همه این قیمتیا هست و قیمتشم خیلی بیشتره!!
Sony VAIO Fit 15E SVF152190X - لپ تاپ سونی وایو فیت 15E
از ایسوس! گرافیکش 750ـه که خیلی خوبه!!
ASUS N56VV - A - لپ تاپ ایسوس N56VV
البته به نظر من این همه پول واسه اون کاری که تو میخای زیاده!! تراین 2 که اصن بازی حساب نمیشه!!! رو کامپیوتر منم با بالاترین کیفیت میاد!!!
این لنوو رو هم ببین! تو بازار HDـش گیر میاد!
Lenovo IdeaPad Z510 - B - لپ تاپ لنوو آیدیاپد Z510
گرافیک اینتل یه مدل نیست از 4000 داره تا 5200.مدلای مختلفی از GPUهای اینتل تو انواع لپتاپ ها هست.باید به مشخصات لپتاپ دقت کنید.(مثلا قوی ترین gpu اینتل که ایریس 5200 هست برای مک بوک پرو رتینا هست...)من آخرش متوجه نشدم intel hd graphicsتا چه حد چواب میده تراین رو هم مثال زدم مثلا تا حد تراین رو میتونه اجرا کنه یا برنامه های گرافیکی یا فیلم فول اچ دی؟
اون سونی هم خیلی خوبه ولی وزنش بالاس اون سونی که خودم گفتم که تاچ هم هست چطوره؟
بعدش اینکه hasewellخیلی سرتر از آیوی بریج هست تو کولینگ و نگهداری باتری؟ یا اینکه تبلیغاتش الکیه
کلا این لنوو هم خیلی ارزونه هم خیلی زشت دلیلشم نمیدونم از جنس آفتابه ساختنش یا یه مستطیل میکشن قالبش درمیاد اما سونی رفیقام دارن صفحه اش خیلی کیفیت داره هر کدومم 5-6سالی دارنش شاید اینم الکی گرونه
صفحه تاچو کلن بیخیال شو چون کاربرد چندانی که نداره هیچ شاید دست و پا گیرم باشه!!اون سونی هم خیلی خوبه ولی وزنش بالاس اون سونی که خودم گفتم که تاچ هم هست چطوره؟
کلا این لنوو هم خیلی ارزونه هم خیلی زشت دلیلشم نمیدونم از جنس آفتابه ساختنش یا یه مستطیل میکشن قالبش درمیاد اما سونی رفیقام دارن صفحه اش خیلی کیفیت داره هر کدومم 5-6سالی دارنش شاید اینم الکی گرونه
دوستان با قیمت 1 تا 1.200 بهترین تبلتی از برند samsung که میشه خرید چیه ؟ (8 اینچی )
دوستان یه تبلت 7 یا 8 اینچی صرفا برای وبگردی و خوندن PDF اندازش مناسبه یا کوچیکه؟
شرمنده پست شما رو جا انداختم..من دنبال یه لپتاپ برای گیمینگ تا حدود 3 یا 3 و دویست هستم. لپ تاپ Lenovo IdeaPad Y510p هم با کانفیگ رم 16 و اینا دیده بودم. میخاستم ببینم پیشنهاد شما چیه.
سپاس
شرمنده پست شما رو جا انداختم..
شما اگه 200 رو بودجه بزاری میتونی msi ge60 بگیری که صفحه نمایشش 1080p هست.
محصولات- ماتريس