مشاوره در امر خرید لپتاپ و تبلت

اون عکس بالاییشو دیده بودم ولی دردی دوا نکرده بود!! این عکسه خیلی بدردم خورد! دستت درد نکنه!
نهایت استفاده‌ای که دارم کمی بازی و خیلی کم، فیلمه! به نظرتون سایز صفحه رو از خصوصیاتی که میخام خط بزنم بهتر نیست!؟
در نهایت تصمیم با خودتون هست . و یکبار هم اگه این سایزهارو از نزدیک ببینید بهتر هست !
برای فیلم تماشا کردن بهتر موقع خرید به زاویه دید عمودی و افقی و کیفیت صفحه نمایش بیشتر دقت کنید. راجع به کارت گرافیک هم که شاید خودتون بهتر بدونید تو پست قبلی توضیح دادم.
موفق باشید.

سلام ، من کلی گشتم هرکدوم یه ویژگی و یه مشکل دارن . در کل اخرش به این نتیجه رسیدم که این خوبه : IdeaPad Y510p Laptop - Dual Graphics - 59405667
این هم FHD هست ، و هم طبق گشتی که زدم GT755 SLI داره .

فقط تنها مشکلم این هست که این رو فقط تو امریکا میشه پیدا کرد ، اگر اینجا میشد پیدا کرد خیلی خوب بود . ( البته این فعلا نظره من هست که خوبه )

البته الان یه سوال ایجاد شد . نسخه های معمولی قابلیت اپگرید به SLI رو دارن ، الان من نسخه های دیگه رو بخرم بعد خودم کارت گرافیک جدا بخرم خوبه یا نه ؟ اخه این الان خودش Sli 755 رو داره و نزده که میشه اپگرید کرد . ولی این نسخه معمولی زده که میشه اپگرید کرد به sli . البته یه مشکل دیگه پیدا میشه ... اونم این هست که نسخه معمولی FHD نیست !!!! ( البته همه اینا در صورتی هست که به امریکا دسترسی داشته باشم )

کلا نظرتون چیه ؟ و یه سوال دیگه کارت شبکه خوب چی هست ؟

سلام ، من کلی گشتم هرکدوم یه ویژگی و یه مشکل دارن . در کل اخرش به این نتیجه رسیدم که این خوبه : IdeaPad Y510p Laptop - Dual Graphics - 59405667
این هم FHD هست ، و هم طبق گشتی که زدم GT755 SLI داره .

فقط تنها مشکلم این هست که این رو فقط تو امریکا میشه پیدا کرد ، اگر اینجا میشد پیدا کرد خیلی خوب بود . ( البته این فعلا نظره من هست که خوبه )

البته الان یه سوال ایجاد شد . نسخه های معمولی قابلیت اپگرید به SLI رو دارن ، الان من نسخه های دیگه رو بخرم بعد خودم کارت گرافیک جدا بخرم خوبه یا نه ؟ اخه این الان خودش Sli 755 رو داره و نزده که میشه اپگرید کرد . ولی این نسخه معمولی زده که میشه اپگرید کرد به sli . البته یه مشکل دیگه پیدا میشه ... اونم این هست که نسخه معمولی FHD نیست !!!! ( البته همه اینا در صورتی هست که به امریکا دسترسی داشته باشم )

کلا نظرتون چیه ؟ و یه سوال دیگه کارت شبکه خوب چی هست ؟
همه کانفیگای y510 قابلیت عوض کردن کارت گرافیک دوم با دیسک درایو ،فن،یا خالی را دارن.
تو ایران متاسفانه فقط کانفیگ دی وی دی دارش هست و برای خریدن جداگانه گرافیک دوم باید خودتون از خارج بیارید تو بازار جایی ندارن.کلا همون طور که قبلا گفتم اگر این مدل رو از اونور بتونید بیارید بردید!
قدرت Gt 755 SLI در انداره Gtx770m هست.
سوال دومتون رو تو تاپیک خودش بپرسید

همه کانفیگای y510 قابلیت عوض کردن کارت گرافیک دوم با دیسک درایو ،فن،یا خالی را دارن.
تو ایران متاسفانه فقط کانفیگ دی وی دی دارش هست و برای خریدن جداگانه گرافیک دوم باید خودتون از خارج بیارید تو بازار جایی ندارن.کلا همون طور که قبلا گفتم اگر این مدل رو از اونور بتونید بیارید بردید!
قدرت Gt 755 SLI در انداره Gtx770m هست.
سوال دومتون رو تو تاپیک خودش بپرسید

از دبی بیارم چطور ؟ اشنا دارم ، میشه ؟ ( با کارت گرافیک ها زیاد اشنا نیستم ، حالا خوبشو پیشنهاد کنید )

از دبی بیارم چطور ؟ اشنا دارم ، میشه ؟ ( با کارت گرافیک ها زیاد اشنا نیستم ، حالا خوبشو پیشنهاد کنید )
ببین قیمتش تو دبی با اینجا چقدر فرق میکنه.اگه ارزشش رو داشت بگو بیاره.بهترین کانفیگ گرافیکیش GT755 sli هست.
Apple MacBook Pro 13-inch with Retina display 2013 ME865 - اپل مک بوک پرو 13 اینچی با صفحه نمایش رتینا - مدل 2013
دوستان لطفا هر کی میتونه نظر بده
قابلیت حمل واسم مهمه.صفحه نمایش هم همینطور
آیا نسبت به قیمتش میرزه؟
سوال مهم:
میشه به راحتی روش ویندوز 8.1 ریخت؟
Sent from my SM-N9005
مک بوک پرو های اپل جز تاپ ترین لپتاپ های بازارن که قیمت خیلی بالایی هم دارن.هم از لحاظ حمل عالیه هم صفحه نمایش فوق العاده ای داره.
چون cpu اینتل داره پس ویندوز به راحتی روش نصب میشه.باز برای اطلاع بیشتر میتونید روش نصب کردنش رو گوگل کنید.
فکر کنم چون گارانتی خود سایت هست قیمت پایینی داره.من خودم تا آخر هفته این مدل رو میخوام بگیرم دستت درد نکنه این مدل رو معرفی کردی وگرنه اچ دیش میرفت تو پاچم:d
اگه لپ تاپ زیاد روشن بمونه مشکلی براش پیش میاد؟؟
من دانلود زیاد دارم میخوام ببینم اگه زیاد روشن بمونه ممکنه خراب بشه؟
برای کارای معمولی مثل دانلود کردن چون از cpu کار زیادی کشیده نمیشه در نتیجه گرمایی هم تولید نمیشه و برای لپتاپ مشکلی پیش نمیاد.البته اگر تو شارژ باشه قسمت باتریش یکم داغ میشه که برای مدت طولانی خوب نیست.

آخرین ویرایش:
دوستان بهترین تبلت از نطر پرداش گرافیکی تو رنج قیمت 600 الی 700 چی پیشنهاد رو میدید ؟ الان از Lenovo IdeaTab A3000 خیلی تعریف میکنن ولی نمیدونم گزینه بهتری هم هست تو این رنج قیمت ؟

فکر کنم چون گارانتی خود سایت هست قیمت پایینی داره.من خودم تا آخر هفته این مدل رو میخوام بگیرم دستت درد نکنه این مدل رو معرفی کردی وگرنه اچ دیش میرفت تو پاچم:d
واقعا حیفه همچین چیزی باشه بعد نخریش!!! فقط حیف که تو شهر ما نیاوردنش و باید قسطی بخرم که مغازه‌شم محدود میشه!!!:( شانس بیارم x550 گیرم بیاد!!!

دوستان بهترین تبلت از نطر پرداش گرافیکی تو رنج قیمت 600 الی 700 چی پیشنهاد رو میدید ؟ الان از Lenovo IdeaTab A3000 خیلی تعریف میکنن ولی نمیدونم گزینه بهتری هم هست تو این رنج قیمت ؟
فک نکنم چیز بهتری گیر بیاد!!

سلام.
دوستان کسی میتونه تا سقف 1 تومن یه تبلت خوب معرفی کنه ! برای کسی میخوام.
سایز 7 تا 8 اینچ با قابلیت مکالمه !!! من نظرم روی Asus و سامسونگ هست !
راجع به تب های سامسونگ هم همش آدم شایعه میشنوه که داغ میکنن !!!

دوستان يه لپ تاپ فوق خفن كه تا 5-4 ميليون باشه چيا داريم؟ ( به غير از مك بوك ها)

با اینکه کاربری را مشخص نکردید. Asus N550JV پیشنهاد می شود.

Sent from my iPhone

سلام.

شما یکم بودجه را افزایش بدید Nexus 7 2 4G خریداری کنید. بهترین ۷ اینچی در حال حاظر.

Sent from my iPhone

Last edited by a moderator:
دوستان يه لپ تاپ فوق خفن كه تا 5-4 ميليون باشه چيا داريم؟ ( به غير از مك بوك ها)
MSI GX60 3BE - لپ تاپ ام اس آی GX60 3BE
سلام.
تبلت با قابلیت مکالمه سامسونگ نوت 8 خوبه که قلم هم داره و استفاده زیادی میشه ازش کرد.ایسوس ها هم خوبن.نکسوس 7 متاسفانه با اینکه سیم کارت میخوره ولی نمیشه باهاش تماس گرفت و فقط برای اینترنت میشه استفاده کرد.
Samsung Galaxy Note 8 N5100 - 16GB - تبلت سامسونگ گلکسی نت 8 ان 5100 - 16 گیگابایت

- - -ویرایش - - -

داداش ازشون پرسیدم اشتباه تایپی بوده:|
رزولوشن همون hd هست.تازه گارانتی معتبری هم نداره!

Acer Aspire V3-772G - لپ تاپ ایسر اسپایر V3-772G
اینم فک کنم قیمتش همین حدوداست!
البته اون MSI که تو پست قبلیه گرافیک بهتری داره!

- - -ویرایش - - -

داداش ازشون پرسیدم اشتباه تایپی بوده:|
رزولوشن همون hd هست.تازه گارانتی معتبری هم نداره!

:|
نظرات اولیشو خوندم تا انگار اول نوشته بودن لایف بوک لنوو!!!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or