Masood11
کاربر سایت
دوستان تو این یزد خراب شده هیچ چی گیر نمیاد . همشون هم بی سواد هستن فقط میگن مثلا cpu ـش 4 هسته ایه نمیدونم گرافیکش 2 گیگه . کلا اینطوری مشخصات لپتاپ میدن به ملت .
میخوام بدونم این سایت Alldigital معتبره ازش اینترنتی بخرم ؟ دستگاهی که میفرستن مشکل دار یا نمیدونم تو ویترینی یا ضربه خورده و ... نیست که ؟
در ضمن من همین N550 JV رو میخوام بخرم ولی کانفیگ های مختلف داره . مساله اصلی این تاچه . اینطوری که دوستم بهم گفت بهتره مدلی که تاچ نباشه رو بخرم میگه رفلکشن داره اعصابت رو به هم میریزه ( برای من که بیشتر استفادم مالتی مدیا و گیم MMO ـه ) . در ضمن تاچش هم به درد من نمیخوره یعنی برام استفاده ایی نداره . الان این دو مدل هست :
این یکی گرافیکش 2 گیگه ( Gt750 ) . تاچ نیست و بلوری هم نداره قیمت 3500
مشخصات محصول - allDIGITall - فروشگاه اينترنتي موبايل و كامپيوتر آل دیجیتال
این یکی گرافیکش 4 گیگه ( GT750) . تاچ نیست و بلوری هم داره قیمت 4000
اختلاف 500 تومنیش رو میتونم بدم ولی اگه اون 2 گیگ اضافه گرافیک و همینطور بلوریش به دردم نمیخوره همون مدل 3500 ـیش رو بگیرم . ( هر چی فکرش رو میکنم میبینم بلوری استفاده ایی نداره برام . فوقش بعدا میتونم اکسترنال بگیرم ) .
نکته دیگه اینکه باطریه این لپتاپ 4 سلولیه ولی تو همه نقد ها خوندم که نوشتن با اینکه باطریش 4 سلولیه ولی شارژ خیلی خوبی داره و به نسبت مشخصاتش خیلی خوب نگه میداره .
راستی این قضیه صفحه مات و تاچ که میگن کیفیتشون فرق میکنه چیه ؟ میگن مات خیلی بد تره . اگه صفحه تاچ قرار باشه آدم همش خودش رو توش ببینه ( به خاطر Glossy بودن ) اصلا چه فایده داره کیفیتش بهتر باشه ؟
راستی اصلا چرا MSI GE60 رو نخرم . سرعت هاردش 7200 ـه که از مدل های ایسوسی که گفتم بالاتره . گرافیکش 750 ـه Gddr5 ـه فول اچ دیه و صفحش هم تاچ نیست که اذیت کنه .
به نظر من که اگه فقط میخای MMO بازی کنی گرافیک 740ـم زیاده واست چون اغلب MMOـا رو با گرافیک کم میزنن که فقط لگ سرعت بازیو کم کنه!!
تازه الان بهترین MMOـا که wow و Elder Scroll online و battlefield 3ـه 740 بسشونه!!(البته بتل 4 بحثش جداست!)
اگه میخای با گرافیک قویتر بگیری منم با msi موافقم!
البته Acer Aspire V3-772Gـم هست که گرافیک GTX 760 داره!
لپ تاپ ایسر | Laptop Acer Aspire V3-772G | لپ تاپ ایسر اسپیر V3-772G | Intel® Core™ i7 | 2.2~3.2 | 4.0 | 750 | 2379 | کیمیا آنلاین | Kimia Online