مشاوره در امر خرید لپتاپ و تبلت

دوستان تا مکس 4 ملیون چی پیشنهاد میدید ؟ واسه بازی نمیخوام یعنی بازی میکنم با PC ولی بیشتر Free to play ها و استراتژی چیزی که خیلی سیستم خفن نمیخوان . بیشتر برام اندازه صفحه و کیفیتش و داشتن بلوری و کلا ظاهر و کیفیت قطعات مهمه .
در ضمن سونی چطوره لپتاپ هاش ؟ یک زمانی یادمه میگفتن لپتاپ هاش خراب میشه و جنسشون خوب نیست . اون زمان به سر رسیده که انشالا ؟ :دی

دوستان تا مکس 4 ملیون چی پیشنهاد میدید ؟ واسه بازی نمیخوام یعنی بازی میکنم با PC ولی بیشتر Free to play ها و استراتژی چیزی که خیلی سیستم خفن نمیخوان . بیشتر برام اندازه صفحه و کیفیتش و داشتن بلوری و کلا ظاهر و کیفیت قطعات مهمه .
در ضمن سونی چطوره لپتاپ هاش ؟ یک زمانی یادمه میگفتن لپتاپ هاش خراب میشه و جنسشون خوب نیست . اون زمان به سر رسیده که انشالا ؟ :دی
تا4 تومن asus n550 هست که سیستمش خیلی خوبه. ظاهرش هم خوبه. full hd هست و صفحه اش لمسیه.البته شاید سیستمش به درد شما که برای بازی نمیخوای زیاد باشه.در این صورت سری sony vaio مناسبه.
دوستان به سوال من که صفحه پیش پرسیدم پاسخ بدین:d

سلام

یه لپتاپ میخواستم با رنج قیمت 2میلیون حالا 200 تا کمتر یا بیشتر

باتریش تا حد امکان 6 سلولی باشه،وزنش زیاد سنگین نباشه(از 2.5 به پایین)،سایز صفحه نمایش هم 15.6 یا 14 باشه،واسه کار با برنامه و دیدن فیلم و هم بتونه بازی های متوسط رو خوب اجرا کنه :)

ممنون

سلام دوستان؛
من قراره به دلایلی واسه یه مدت برم شیراز زندگی کنم (مجردی). کامپیوترم رو نمیتونم با خودم ببرم، اعضای خانواده استفاده دارن. میخواستم یه لپتاپ بخرم که اونجا کارام رو باهاش انجام بدم، اما یکی از دوستانم نظرم رو عوض کرد و گفت که تبلت بخر، که البته بد هم نگفت! من الان موندم که Laptop بگیرم یا Tablet! میخوام یه چیزی باشه که جواب کارام رو بده. اگه قرار باشه تبلت بگیرم Xperia Tablet Z رو میگیرم (2 و 250 تومن)؛ و اگه هم قرار باشه لپتاپ بگیرم تو همون رینج قیمت 2 تومن میخوام.
منظور کلی من این هستش که، تقریبا همه ی کارایی رو که میشه با یه لپتاپ انجام داد، میشه با یه تبلت هم انجام داد؟ من گوشی Xperia S دارم، اما خب بالاخره تبلت یه چیز دیگست. دوستانی که تبلت داشتن راهنماییم کنن لطفا. مهمترین کاری که من انجام میدم اینترنت هستش؛ میخواستم ببینم میشه با یه تبلت مثل کامپیوتر راحت تو اینترنت بگردم؟ Chrome که رو تبلت عالی بود اینطوری که من عکسا رو دیدم.
خلاصه حسابی گیج شدم! نمیدونم تبلت میتونه جای کامپیوترم رو واسم پر کنه یا نه! آخه اونجا دیگه من هیشکی رو ندارم، واسه همین نمیخوام کارم گیر بیفته و به کامپیوتر نیازمند بشم.
مرسی.

سلام دوستان؛
من قراره به دلایلی واسه یه مدت برم شیراز زندگی کنم (مجردی). کامپیوترم رو نمیتونم با خودم ببرم، اعضای خانواده استفاده دارن. میخواستم یه لپتاپ بخرم که اونجا کارام رو باهاش انجام بدم، اما یکی از دوستانم نظرم رو عوض کرد و گفت که تبلت بخر، که البته بد هم نگفت! من الان موندم که Laptop بگیرم یا Tablet! میخوام یه چیزی باشه که جواب کارام رو بده. اگه قرار باشه تبلت بگیرم Xperia Tablet Z رو میگیرم (2 و 250 تومن)؛ و اگه هم قرار باشه لپتاپ بگیرم تو همون رینج قیمت 2 تومن میخوام.
منظور کلی من این هستش که، تقریبا همه ی کارایی رو که میشه با یه لپتاپ انجام داد، میشه با یه تبلت هم انجام داد؟ من گوشی Xperia S دارم، اما خب بالاخره تبلت یه چیز دیگست. دوستانی که تبلت داشتن راهنماییم کنن لطفا. مهمترین کاری که من انجام میدم اینترنت هستش؛ میخواستم ببینم میشه با یه تبلت مثل کامپیوتر راحت تو اینترنت بگردم؟ Chrome که رو تبلت عالی بود اینطوری که من عکسا رو دیدم.
خلاصه حسابی گیج شدم! نمیدونم تبلت میتونه جای کامپیوترم رو واسم پر کنه یا نه! آخه اونجا دیگه من هیشکی رو ندارم، واسه همین نمیخوام کارم گیر بیفته و به کامپیوتر نیازمند بشم.
مرسی.

اگه میخای یه گوشی گنده داشته باشی میتونی تبلت اندرویدی و ios بگیری. ولی اگه یه کامپیوتر کوچیک میخای باید تبلت ویندوزی بگیری!! که البته اینام سیستماشون خیلی بالا نیست(مثلا واسه بازیای گرافیکی یا اجرای هم زمان برنامه های سنگین مث فتوشاپ با apps و... کمی لگ داره و خوب کار نمی کنه به جز گروناش!)(بازیای فیس بوق راحت بالا میاد!)
مهم ترین ویژگی تبلتا وزن کمشونه! و عمر زیاد باتریشون! که به همین خاطر واسه حمل و نقل خیلی بهتر از لپ تاپه!
و ویژگی مهم تبلتای ویندوزیم پشتیبانیشون از برنامه های ویندوزه!(البته به جز تبلتای RT)

یه تبلت ویندوز 8 هست که خودمم میخام بخرم!ا
اینجا هم بررسی شده(به فارسی): مشاوره برای خرید تبلت windows 8
البته این نوع ارزونشه!

آخرین ویرایش:
اگه میخای یه گوشی گنده داشته باشی میتونی تبلت اندرویدی و ios بگیری. ولی اگه یه کامپیوتر کوچیک میخای باید تبلت ویندوزی بگیری!! که البته اینام سیستماشون خیلی بالا نیست(مثلا واسه بازیای گرافیکی یا اجرای هم زمان برنامه های سنگین مث فتوشاپ با apps و... کمی لگ داره و خوب کار نمی کنه به جز گروناش!)(بازیای فیس بوق راحت بالا میاد!)
مهم ترین ویژگی تبلتا وزن کمشونه! و عمر زیاد باتریشون! که به همین خاطر واسه حمل و نقل خیلی بهتر از لپ تاپه!
و ویژگی مهم تبلتای ویندوزیم پشتیبانیشون از برنامه های ویندوزه!(البته به جز تبلتای RT)

یه تبلت ویندوز 8 هست که خودمم میخام بخرم!ا
اینجا هم بررسی شده(به فارسی): مشاوره برای خرید تبلت windows 8
البته این نوع ارزونشه!
ممنون دوست عزیز.
نه، تبلت ویندوز نمیخوام. اگه قرار باشه تبلت باشه، اندروید وگرنه لپتاپ میگیرم.
نظرتون در مورد Xperia Tablet Z چیه؟

ممنون دوست عزیز.
نه، تبلت ویندوز نمیخوام. اگه قرار باشه تبلت باشه، اندروید وگرنه لپتاپ میگیرم.
نظرتون در مورد Xperia Tablet Z چیه؟

خوبه ولی همونطور که گفتم قابلیتاش در حد یه گوشیه که فقط گنده تره!
اگه بخای جای pcـو بگیره از اون لحاظ کاربرد آنچنانی نداره! و همون لپ تاپ بهتره
ولی در کل اگه تمام ویژگیایی که ازش انتظار داری مرور وب و موسیقی و فیلم و کارای ساده ی دیگه س این خیلی خوبه!

ویرایش: الان به زور قیمتشو پیدا کردم! چه خبره!!؟ با نصف این قیمتم میشه یه تبلت که کارای اینو انجام میده خرید! با توجه به قیمت اصلا مقرون به صرفه نیست!(مگه اینکه همش بخای بندازیش تو آب!!!:d)

بررسی این تبلت:
http://topinearth.com/Fa/894/بررسی-تخصصی-Xperia-tablet-Z-کمپانی-Sony-تبلتی-باریک-با-مشخصات-عالی

آخرین ویرایش:
خوبه ولی همونطور که گفتم قابلیتاش در حد یه گوشیه که فقط گنده تره!
اگه بخای جای pcـو بگیره از اون لحاظ کاربرد آنچنانی نداره! و همون لپ تاپ بهتره
ولی در کل اگه تمام ویژگیایی که ازش انتظار داری مرور وب و موسیقی و فیلم و کارای ساده ی دیگه س این خیلی خوبه!

ویرایش: الان به زور قیمتشو پیدا کردم! چه خبره!!؟ با نصف این قیمتم میشه یه تبلت که کارای اینو انجام میده خرید! با توجه به قیمت اصلا مقرون به صرفه نیست!(مگه اینکه همش بخای بندازیش تو آب!!!:d)

بررسی این تبلت:
http://topinearth.com/Fa/894/بررسی-تخصصی-Xperia-tablet-Z-کمپانی-Sony-تبلتی-باریک-با-مشخصات-عالی

آره، بیشتر واسه اینترنت و فیلم و این چیزا میخوام باشه. فقط که به خاطر ضد آب بودنش نیست:d امکانات و سخت افزارش عالیه. البته مهمترین چیز واسه من خوشکل بودنشه که z همونیه که من میخوام.
فکرامو کردم، همینو میگیرم. مرسی.

Sent from my LT26ii using Tapatalk 4 Beta

آره، بیشتر واسه اینترنت و فیلم و این چیزا میخوام باشه. فقط که به خاطر ضد آب بودنش نیست:d امکانات و سخت افزارش عالیه. البته مهمترین چیز واسه من خوشکل بودنشه که z همونیه که من میخوام.
فکرامو کردم، همینو میگیرم. مرسی.

Sent from my LT26ii using Tapatalk 4 Beta

بازم میگم قیمتش خیلی زیاده!
با کمتر از این قیمت تبلت قشنگم گیر میاد! تازه سخت افزار نهایتش به کار یه بازی بیاد که اونم فک نکنم خیلی دردسرساز باشه!

http://digikala.com/?Products=Tablet&Product=Tablet-Fujitsu-Stylistic-M-532-32GB
http://digikala.com/?Products=Tablet&Product=Tablet-Samsung-Galaxy-Tab-3-8-SM-T3110-16GB
البته به پای اون نمی رسن ولی فقط قشنگیم مهم نیست

آخرین ویرایش:
بازم میگم قیمتش خیلی زیاده!
با کمتر از این قیمت تبلت قشنگم گیر میاد! تازه سخت افزار نهایتش به کار یه بازی بیاد که اونم فک نکنم خیلی دردسرساز باشه!

Fujitsu Stylistic M532 - تبلت فوجیتسو استایلیستیک ام 532 - 32 گیگابایت
Samsung Galaxy Tab 3 8.0 SM-T3110 - 16GB - تبلت سامسونگ گلکسی تب 3 8.0 اس ام-تی 3110 - 16 گیگابایت
البته به پای اون نمی رسن ولی فقط قشنگیم مهم نیست

ممنون دوست عزیز. من کل GSMArena رو زیر و رو کردم، تنها تبلتی که ازش خوشم اومد همینه؛ پس روی این موضوع دیگه بحثی نیست.
فقط یه سوال دیگه؛ الان یه لپتاپ توپ و مدل بالا اگه بخوام، باید تو فکر چه رینج قیمتی باشم؟
مرسی.

سلام من میخوام تا یه ماه دیگه یه لپ تاپ بخرم که هم برای بازی میخوام هم برای کار با نرم افزار های مثل 3dmax و Ps و... به نظرتون Macbook Air جواب میده یا نه ؟
ممنوووووووووووون
سلام
اگر کار رندرینگ بصورت حرفه ای انجام میدی و نیاز به سریعتر شدن زمانش rendering داری باید پردازنده بسیار قوی رو تهیه کنی و مقدار رم هم باید حداقل 8 گیگابایت باشه.
سخت افزار لپ تاپ Mobility هستش و ضعیف تره. با هزینه زیادی که می خوای برای macbook کنی می تونی یک Desktop بسیار قوی تهیه کنی.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or