BLACK.HAWK
کاربر سایت
دوستان تا 3 تومن لپتاپ خوب چی میشه گرفت؟
سونی چی؟ چیزی داره؟تا 3 میلیون تومن این مدل شرکت ASUS هم Config خوبی داره. (البته با این بودجه شاید بتونی Config های بهتر هم پیدا کنی.)
ASUS K46CB-B
Core i7 3537
6GB
GT740M
1TB
دوستان نظرتون با این چیه ؟
Asus VivoTab Smart ME400C
Image has been scaled down 25% (600x450). Click this bar to view original image (800x600). Click image to open in new window.
میخواستم ببینم ویندوزی روشه که exe رو باز میکنه ؟ (چون بعضی ورژناش exe رو باز نمیکه ! حالا نمیدونم این باز میکنه یا نه !)
یعنی قابلیت نصب چیزی هست روش ؟ یه بازی بسیار سبک میخوم روش نصب کنم (سیمولاتوره ! بازی هم نیست !)
فقط بخاطر همین مسئله داره نظرم از رو این میره رو لپتاپفقط شک دارم
اینم لینک در دیجی کالا :
http://www.digikala.com/?Products=Tablet...E400C-64GB
سونی هم می تونی بگیری اما سخت افزار ضعیف تری معمولا داره نسبت به سایر برند ها. یعنی با هزینه ای که برای سونی می کنی می تونی از برند دیگه با config قوی تر تهیه کنی.سونی چی؟ چیزی داره؟
یه سوالی داشتم!
واسه دانشگاه و کارای معمولی لپ تاپ بهتره یا تبلت؟
از نظر مالی اگه بخام لپ تاپ بخرم باید سیستم پایین بگیرم!
خوشحال میشم راهنماییم کنید!
- - -ویرایش - - -
بستگی به انتظارات و نیاز های شما داره.
قطعا یک لپ تاپ از تبلت قوی تر هستش و بسیاری از نیاز های یک دانشجو رو پاسخ میده.
کار های مولتی مدیا مثل موسیقی گوش دادن، فیلم دیدن، وب گردی و... رو با تبلت میشه انجام داد اما لپ تاپ به دلیل داشتن سیستم عامل بهتر ویندوز خیلی از برنامه ها رو میشه روش نصب کرد و بسیاری از کار های دیگه که روی تبلت انجام نمیشه.
اگه دنبال Vivo هستی، می تونی لپ تاپش رو با 1800 بخری.الان همینی که یکی از دوستان گفت(Asus VivoTab Smart ME400C) ویندوز 8 روش نصبه! (سیستمش خیلی از pcم بالاتره!!!:d) این چطوره؟ صفحه کلیدم که احتمالا واسش گیر میاد که میشه یه نت بوک تقریبا!
الان حدود قیمت این(1,690,000) لپ تاپ خوب گیر میاد؟
ویرایش: راستی این تبلت ویندوزش rtـه یا X86؟
MSI هم برند خوب و معتبری هستش.در مورد msi هم شنیدم چطوریاست؟ بعد دوست من ایسوز خرابی نداره؟شنیده بودم زیاد خرابی داره مثل اینکه...
تا 2 میلیون تومن این مدل شرکت Acer گزینه خوبیه:سلام دوستان یه laptop تا 2.000 چی پشینهاد میکنید ؟ طراحی هم میخوام باهش میکنم ؟
اگه دنبال Vivo هستی، می تونی لپ تاپش رو با 1800 بخری.
این مدل: Asus VivoBook S200E
سخت افزارش:
Core i3 3217
4GB DDR3
500GB
Intel HD4000
11 اینچ
سخت افزارش نسبت به سایر مدل های هم قیمت ضعیف تر هستش! ولی بسیار ظریف ، سبک و صفحه لمسی با ویندوز 8
داداش مطمئنی همین win8 خودمونه؟:dفایلای exe رو میاره؟ویندوز 8 روش نصبه دیگه چه خبره!! حتما میاد!
داداش مطمئنی همین win8 خودمونه؟:dفایلای exe رو میاره؟
میخوام این مدلد بخرم . نقطه ضعف خاصی نداره؟؟
من میخوام برا دانشگاه یه چیزی بخرم که بتونم pdf و word و powerpiont و ... رو پشتیبانی کنه.کارهای ساده مثل وبگردی و دیدن فیلم و .. هم همیشه هست.و حتما سیستم عاملش همون win8 کامپیوتر باشه.
این تبلت شرایط بالا رو داره؟