سلام
دوستان دنبال یه لپ تاپ سبک و باریک هستم که بتونه شارژ زیاد نگه داره و زیاد داغ نکنه.تاچ پدش هم راحت باشه چون من مشکلی که با لپ تاپ دارم اینه که خیلی انگشتام درد می گیره وقتی باهاشون کار می کنم.
زیاد دنبال بازی نیستم باهاش چون سیستم دارم ولی اگه بشه باهاش بازی هم کرد که بهتر.سیستم عامل هم حتما win
بودجه هم تا 4500 یا فوقش 5000
ممنون
راستیتش من با لنوو مشکلی ندارم اما این باطریش و دماش هست که منو یکم دو دل کرده،ازین ورم با لپ تاپ قبلیم این مشکل رو نداشتم و نمیدونم چجوری میشه مثلا اگه داغ کنه (منظورم تا چه حد)
اگر با لپ تاپ زیاد کار می کنید برای خنک نگه داشتنش می تونی notebook cooler بگیری. البته خیلی هم ضروری نیستش خریدش.
اما موس و کیبرد خب حتما براش تهیه کن اگر می خوای باهاش زیاد کار کنی و بازی کنی.
بین اون سه مورد، مدل lenovo بیشتر توصیه میشه بخاطر سخت افزار قوی تر.
الان سی پی یو های haswell شرکت اینتل و GPU های سری 700 و 8000 روی لپ تاپ عرضه شدن. نیاز به صبر کردن نیست. البته بدیهی هستش که 1 سال دیگه سخت افزار جدیدتر و قوی تر برای لپ تاپ ها عرضه میشه.
برای حل مشکل دما می تونی از notebook cooler استفاده کنی.راستیتش من با لنوو مشکلی ندارم اما این باطریش و دماش هست که منو یکم دو دل کرده،ازین ورم با لپ تاپ قبلیم این مشکل رو نداشتم و نمیدونم چجوری میشه مثلا اگه داغ کنه (منظورم تا چه حد)
پس به نظرتون با این مشکلاتش باز منطقی میاد خریدش ؟
بعد این سری جدیدش این مشکلاتش هنوز هستش؟تغییری نداشته ؟
این لپ تاپ برای بازی های سنگین امروزی مناسب نیستش.لب تاپی با این مشخصات میتونه بازی های جدید رو بـ خوبی اجرا کنه؟
IBM Lenovo IdeaPad Z500-G - لپ تاپ آی بی ام لنوو آیدیاپد Z500
سلامسلام... با بودجه 4500 میشه یه لپتاپ خیلی خوب واسه گیم معرفی کنید؟ ممنون.
سلام... با بودجه 4500 میشه یه لپتاپ خیلی خوب واسه گیم معرفی کنید؟ ممنون.
سلام
با بودجه 4.5 میلیون تومن نمیشه لپ تاپ حرفه ای Gaming خرید که بتونه بازی ها رو به خوبی اجرا کنه.
با این بودجه شما می تونی یک Desktop خیلی قوی بخری که بازی ها رو با تنظیمات ultra یا high بازی کنی.
دوست عزیز برای بازی لب تاپ افتضاح هست بده این پول رو یه سیستم خیلی خوب برای بازی میتونی ببندی
من همین لبتاپ رو خریده بودم اما بازی های سنگین رو به راحتی و با بالاترین کیفیت و سرعت اجرا کرد.از لحاظ قدرت کم نذاشت.شما مطمن هستید؟این لپ تاپ برای بازی های سنگین امروزی مناسب نیستش.
با هاش می تونی بازی های سبک رو با تنظیمات low-medium بازی کنی.
اون لپ تاپ lenovo نسبت به قیمت و سخت افزاری که داره مناسب هستش.من همین لبتاپ رو خریده بودم اما بازی های سنگین رو به راحتی و با بالاترین کیفیت و سرعت اجرا کرد.از لحاظ قدرت کم نذاشت.شما مطمن هستید؟
به دوست عزیزی که این سوال رو پرسیده با اطمینان کامل میگم یکی از بهترین لبتاپ های شرکت لنوو رو خریدی
لپ تاپ های Sony نسبت به برند های معتبر دیگه قیمت- کارایی ضعیفی داره. یعنی با هزینه ای که برای لپ تاپ سونی می کنید ، می تونید یک لپ تاپ دیگه با سخت افزار قوی تر بخرید.دوستان این مدل به نظرتون چجوره واسه گیم؟
Sony Vaio SVE14A27CXH
Intel® Core™ i7-3632QM
Quad Core - 2.20GHz with Intel® Turbo Boost Technology up to 3.20GHz2 Processor Cache 6MB
Screen Size 14.0"
Resolution 1600 x 900
Capacitive Touchscreen
Backlight Technology LED
Installed Memory 8GB (4GB x 2)
Memory Type/Speed DDR3/1600MHz
Max. Memory 16GB
Graphics Processor AMD Radeon™ HD 7670M
Graphics Technology Hybrid Graphics
Graphics Video RAM 2GB dedicated6
Maximum Resolution VGA 1920 x 1200
Maximum Resolution HDMI 1920 x 1080
Storage Type Serial ATA
Storage Capacity 1TB
Storage Technology 5400rpm
Optical Drive Type CD/DVD Player / Burner
Optical Drive Support - CD/DVD Read / Write
دوستان میشه یه لپ تاپ خوب تو رنج 1600 تا 1700 بهم معرفی کنین ؟؟؟؟؟، برای استفاده معمولی میخام ؛ زیادم اهل بازی نیستم
با تشکر
ممنونلپ تاپ های Sony نسبت به برند های معتبر دیگه قیمت- کارایی ضعیفی داره. یعنی با هزینه ای که برای لپ تاپ سونی می کنید ، می تونید یک لپ تاپ دیگه با سخت افزار قوی تر بخرید.
به هر شکل اون لپ تاپ سونی سی پی یو خوب ، رم 8GB ، و 1 ترابایت هارد داره. اما کارت گرافیکش(7670) اصلا برای بازی های سنگین امروزی مناسب نیستش. بازی های سبک مثل DOTA2 و... رو جوابگو هست.