ببخشید اشتباه تایپی بوده منظورم همون N55 SL بود بله 55 تو ایران گیر میاد چون مدل جدید هست یه مقدار سخته گیر اوردنش اما به مرور زمان تو بازار پخش میشه ولی مدل SV را راحت میتونی تو بازار گیر بیاری
یه 2-3 مدل لپ تاپ تا 1500 یا نهایتا 1700 پیشنهاد بدید لطفا
برا کارای نقشه کشی و نرم افزار های اوتو کد یا 3d max یا نرم افزار های گرافیکی دیگه هم خوب جواب بده
سلامy580 رو خریدم.
با صفحه HD و هارد 1TB
قیمت:3,200,000
هر چی دنبال n56vz و y580 FHD گشتم گیر نیومد که نیومد!!! تازه دلار هم از 2940 شده بود 3350 ، اگر فردا می خریدم همین که خریدم گرون تر می شد.
هنوز روش ویندوز نریختم تا تست کنم.ولی در نگاه اول این ها رو توش می بینم:
کیفیت بدنه عالیه
پد بزرگی داره
کیبوردش خیلی خوبه
از نظر سخت افزاری هم که خودتون می دونید
از بدیش بگم، صفحه نمایش شه. می دونستم این جوره ولی از رو ناچاری خریدم. n55sl که از این خیلی ضعیف تره رو 3,100,000 می فروشند، شما جای من بودید چیکار می کردید. در کل زاویه دید خوبی نداره (البته این تو محیط dos، هنوز ویندوز نریختم).
آره خیلی به درد بازی میخوره چون لایف بوک هستش میگم ! من خودم دارم این مدل رو واقعاً عالیه اما من برای جزئیات بهتر میخوام عوضش کنم ! اما کارش خوبه کیبورد ضد آب هم داره !سلام
بچه ها نظرتون در مورد این لپتاپ چیه؟؟
به درد بازی هایی که الان داخل بازار هست میخوره؟؟ بازی هایی که در آینده عرضه میشن چی؟
Fujitsu LifeBook AH-531-A - لپ تاپ فوجیتسو لایف بوک ای اچ 531
آره خیلی به درد بازی میخوره چون لایف بوک هستش میگم ! من خودم دارم این مدل رو واقعاً عالیه اما من برای جزئیات بهتر میخوام عوضش کنم ! اما کارش خوبه کیبورد ضد آب هم داره !
سلام
از این مدل خیلی تعریف شنیده بودم(fullhd) (البته فک نکنم hd با fullhd فرقی کنه ) من دبی هستم رفتم بازار کامپیوتر اینجا اصلا y580 گیرم نیومد ولی n56vz بود با کلی چک و چونه قرار شد با blueray wr بده 3900 درهم ! اون می گفت ایسوس بهتره از lenovo است ایسوس بگیر ( البته هندی بود معلوم بود می خواد جنسشو بفروشه!) یه مدل asus lamborghini vx7sx هم بود رنگه نارنجی خیلی خوشگل بود می گفت limited edition هست و اگه برای گیم می خوای اینو بردار ولی خوب قیمتش خیلی فرق داشت 4900 درهم بود!! گرافیکش بجای gt 650m 2gb بود gtx 560m 3gb ولی در عوض سی پی یوی n56vz سری 3 است و لامبورگینی سری 2 ! حالا این گرافیکش خیلی فرق میکنه؟ مثلا چند فریم روی high بازی bf3 ؟ به نظرتون چیکار کنم ؟ lenovo بهتره یا asus ؟ من خیلی از قابلیت دو تا هارد (ssd + hdd ) لنوو خوشم اومده!!:d البته چند نکته : حدود 14 روز دیگه نمایشگاه gitex هست وایسم تا اون موقع؟ من دارم حدود 17 روز دیگه میرم uk برای تحصیل وایسم اونجا بگیرم بهتر نیست؟
سلام دوست عزیز با این وضغیت ارز حتی فکر کنم زیر 2 میلیون تومان هم لپ تاپی برای گیم پیدا نکنید.خب یعنی تو جزئیات خوب نیستش!؟؟
به نظرت در کل برای بازی های سنگین همین خوبه یا یه مدل دیگه؟ (چیزی تو همین رنج قیمت - زیر 1500)
ممنونسلام
1- HD و FHD با هم فرق می کنند.
2- blueray wr به هیچ دردی نمی خوره. شاید سالی یک بار بری سراغش
3- ارزش نداره اینقدر بابت لپ تاپ خرج کنی، اگر می خوای بازی کنی با نصف این قیمت یک pc می بندی یا اینکه با همون قیمت یک pc خوف غیر قابل توصیف بخری (GTX680 ,..)
4- وزن لپ تاپ رو هم در نظر بگیر چون اگر نتونی حملش کنی دیگه لپ تاپ نیست
5- هر دو تا برند خوبی هستند و در یک سطح کیفیت هستند
6- نمایشگاه رو نمیشه پیش بینی کرد، البته هر چی نشون بدند حداقل 3 ماه بعد تو بازار (در بهترین حالت) می تونی صبر کنی؟ این رو در نظر داشته باش که هر سه ماه مدل های جدید میاد و این یک چیز طبیعیه. مطمینا cpu یا هارد شون تغییر نمی کنه. Nvidia هم GPU های جدید معرفی کرده 675m و... شاید کارتشون فرق کنه
7- در آمد شما ریاله یا ارز دیگه؟ اگر ریاله که همین الان بخر، اگر ارز دیگه ای خوب شب می تونی راحت بخوابی، فرداش تصمیم بگیری
8- برای چه مقطعی از تحصیل میرید؟
9- اگر چند روز دیگه میرید، پس گارانتی رو چی کار می کنید؟ مگر اینکه گارانتی جهانی داشه باشه که بازم از کشوری ضعیف تره. پس بهتره از انگلیس بخری. البته همین الان برو سات های فروشنده انگلیس مدل و قیمتشون رو در بیار. ممکنه اون چیزی که می خوای نباشه.
10- n56vz وy580 در یک رنج هستند. در هر صورت هر کدوم رو بخری چیزی از دست نمیدی و از خریدت خوشحال میشی.
asus k55vm + asus k53smسلام دوستان
تا حدود 2-2.5 چه لپ تاپهایی رو پیشنهاد میدین؟ ترجیحا از asus و sony
خیلی بازی مد نظرم نیست. دوام و زیبایی مهمتره
باسپاس