من جاتون بودم دوست عزیز این مدلو میخریدم مشخصات و قیمت خرید و فروش Laptop ASUS A53SMسلام دوستان بهترین لپ تاپ در حال حاضر بین 1.500 تا 2 تومان چی هست؟ فقط فقط فقط واسه بازی (گیم) میخوام
به نظر بنده اسوس بخرین خیلی بیشتر به نفعتونه هم قیمت و هم vga .سلام من تا 3 تومن پول دارم برا لپتاپ. اما چون برا بازی + کارا دانشگام میخوام از گیمینگایی مثله سری G اسوس و ام اس ای. خودم N56 Asus در نظر دارم با این کانفینگ : 650M VGA , Core i7 , 8 gig Ram اینم هست Sony S با این کانفینگ : 640M LE VGA , Core i7 , 8 gig Ram
یه تبلت-لپتاپ هست که هر وقت بخواین میتونید از کیبردش جدا کنین از سری سی پی یو اینتل کر نسل 3 استفاده میکنه هاردش ssd هست ویندوز 8 پشتیبانی میکنه و....... به درد کارای روز مره میخوره و برای بازی متوسط هست
من جاتون بودم دوست عزیز این مدلو میخریدم مشخصات و قیمت خرید و فروش Laptop ASUS A53SM .
سلام
من تا 3 تومن پول دارم برا لپتاپ.
اما چون برا بازی + کارا دانشگام میخوام از گیمینگایی مثله سری G اسوس و ام اس ای.
خودم N56 Asus در نظر دارم با این کانفینگ : 650M VGA , Core i7 , 8 gig Ram
اینم هست Sony S با این کانفینگ : 640M LE VGA , Core i7 , 8 gig Ram
معین جان به نظر من چون برای بازی می خوان این لپ تاپ مناسب نیست بخاطر اینکه نسبت به قیمت لپ تاپ کارت گرافیک خوبی نداره. ولی اگر هدفشون فقط بازی نیست گزینه خیلی خوبیه.
بهترین چیزی که میتونم به شما پیشنهاد بدم ASUS N56 SL هستسلام، خوشحال میشم نظر اساتید رو در مورد سوالات زیر داشته باشم
1- با این مشخصات لپ تاپی می شناسید؟ (dell و hp نباشه)
زمینه استفاده: مطالعه زیاد و تایپ زیاد، پردازش و شبیه سازی زیاد
صفحه نمایش: anti-glare (matte) 14"(720/900p) /anti-glare (matte) 15" 1080p/900p/720p صفحه نمایش حتما مات باشه
پرداشگر: corei7 ivy bridge
رم: 8GB
هارد: 500GB با ssd یا 750GBدور بالا (معمولا هارد های بازار با ssd نیست، پس حداقل قابل اضافه کردن باشه- اگر هم دور بالا نبود،بقیه مشخصات در اولویت قرار دارند)
گرافیک: کمتر از 630 نباشه
باطری: حداقل 6cell
پورت: VGA,HDMI,USB,mic,headphone,SPDIF
شبکه:bluetooth,wifi,LAN jack
درایور: DVD RW کافی هست
وب کم: داشته باشه
وزن: قابل حمل باشه
کیفیت ساخت: با دوام، ضد خش
کیبرد با نور پشت زمینه: داشته باشه بهتر ولی اگر هم نبود مهم نیست
زیبایی: مهم نیست، کارایی و دوام در الویت است
قیمت: هر چه کمتر بهتر
2- آیا فونت ها در 15 اینچ با رزولوشن 1080 بسیار ریز می شه که دیگر قابل خواندن نیست؟ ( اون هایی تجربه کردن نظر بدن)
اگر پاسخ بله هست، پس از مشخصات بالا حذف بشه
3- هر کسی ASUS N56VZ و یا VM با قیمت مناسب سراغ داشت یک pm بهم بده دنبالشم.(زیر 2500)
(اگر پیدا نشه، به سراغ گزینه های پیشنهادی شما عزیزان در بالا می رم)
با تشکر
ASUSN N55SLسلام دوستان
تا حدود 2-2.5 چه لپ تاپهایی رو پیشنهاد میدین؟ ترجیحا از asus و sony
خیلی بازی مد نظرم نیست. دوام و زیبایی مهمتره
باسپاس
همهی مدل های بالا تقریبا خوب هستند که بستگی به سلیقه و نیازت میتونی انخاب کنیسلام به تمامی دوستان
دوستان من می خوام لپ تاب بگیرم ولی موندم چی بگیرم و کی بیگیرم ؟
تا 1.5 میلیون هم می تونم خرج کنم . یه لپ تاب خیلی خوب که هم بشه باهاش بازی کرد و هم کار تو این قیمت چی پیشنهاد میکنید.
من تو این 2 هفته که تو کل سایت ها گشتم یه چیز هایی دیدم که این لپ تاب های زیر رو که براتون مینویسم
راستی لپ تاب HP خوبه از نظر کارایی و عمر و مقاومت ؟
من یه لپ تابی می خوام که از core i5 پایین تر نباشه هاردش از 500 کمتر نباشه رمش از 4 کمتر نباشه ولی vga سطح بالایی داشته باشه . خط و خش هم روش نیوفته و شکیل و خلاصه توپ و به روز باشه.و صفحش 15.6 و HD باشه و وب کم با کیفیتی هم داشته باشه.و USB 3 داشته باشه بلوی ری و یا DVD-RW فرقس برام نمیکنه. قیمتش هم دور و یک و نیم باشه.
به نظر دوستان الان تو این هفته لب تاپ رو بخرم بهتر هستش یا ماه بعد ؟ چون می گن الان قیمت ها بی خودی بالاست نخرید قیمتا میاد پایین؟؟؟/
من تو اینترنت این لپ تاب ها رو دیدم که نمی دونم کدومش خوبه ؟
1_ HP G6 1157ee-core i5 -4GB-640 GB
HP G6 1326-CORE i5-6GB-750GB _2
ASUS K53-CORE i7-6GB-640GB _3
ASUS K53SC-CORE i5-4GB-750GB-USB3 _4
HP PROBOOK 4540S-CORE i5-4GB-750GB _5
ASUS K53E CORE i5-4GB-500GB _6
ASUS K55VD CORE i5-4GB-750GB _7
ASUS K43SJ CORE i5-4GB-750GB _8
به جزئ این لپ تاب ها دیگه چیز از همشون بهتر هستش.مار با دوام بگید.
بهترین چیزی که میتونم به شما پیشنهاد بدم ASUS N56 SL هست
ASUS - Notebooks- ASUS N55SL
اونی که میخوای هم SDD داشته باشه هم نور پس زمینه معمولا تو سری های VAIO میتونی پیدا کنی که قیمتی دور بر 2.5 تا 3.5 میلیون داره هم مشخصات بالا را داشته باشه
ببخشید اشتباه تایپی بوده منظورم همون N55 SL بود بله 55 تو ایران گیر میاد چون مدل جدید هست یه مقدار سخته گیر اوردنش اما به مرور زمان تو بازار پخش میشه ولی مدل SV را راحت میتونی تو بازار گیر بیاریn56sl که وجود نداره، 55 اش هم تو ایران هست؟ تو اینترنت جستجو کردن چیزی پیدا نکرد! البته 55 اش ivy bridge نیست. نور پس زمینه رو هم دیگه برام مهم نیست.