BLACK.HAWK
کاربر سایت
متاسفانه تا من تصمیم به خرید لپتاپ گرفتم، وضعیت دلار هم اینشکلی شدش. همین لپتاپه، در عرض 5 روز، 600ت به قیمتش اضافه شد!سلام دوست عزیز با این وضغیت ارز حتی فکر کنم زیر 2 میلیون تومان هم لپ تاپی برای گیم پیدا نکنید.
این review مدلی که گفتید است : Review Fujitsu Lifebook AH531 Notebook - Notebookcheck.net Reviews
همین طور که می بینید برای گیم های جدید مناسب نیست در حالی که لپ تاپ خوبی هست!
سلام بچه ها من یه asus k55vm-sx152 خریدم به نظر من حتی برا بازیم تو high عالی و واقعاً راضیم.
اینم بگم بازی ها در 10 تا fps خیلیم با هم فرق نداره حالا از ما گفتن بود
و اما confign: ivey bridg
cpu : i7 3610 2.3 8core
ram : 6gig 1600
bus : 1600
vga : 2 gig(4gig share) 630m
display : 15.6inch-resolotion hd
hdd : 1tera
با این مشخصات بازی های زیرو تست کردم تو حالت high با dx11 عالی و در حالت ultra در بعضی بازیها با کمی افت فریم در حد خوب اجرا شد(گیر و پریدن بیرونم ممنوع)
need 4 speed run-btf3-max peyn3-gta-pes2013-dirt3-dirt show down-ghost Future Soldier-mw3
من که راضیم مخصوصاًاینکه تقریباً یک هفته پیش خریدم 2250000 حالا شده با این وضع ارز 2700000تقریباً
یه پیشنهاد دیگم دارم asus n56vz البته اگه بالا 3 پول دارین چون vga650m 30% قویتر از 630m فکر کنم الآن 3150 اینا باشه
ولی اگه fps خیلی رنجتون نمیده همین asus k55vm آخه راستش لب تاب های مختص گیم ماشال.. الۀن نزدیکه 3.5 - 4 شده
راستی بچه ها یادم رفت اینو بگم برا وصل کردن به تلویزین fhdیا نمایشگرم مناسبه
خودم با led sony ex700 46 امتحان کردم ok بود
---------- نوشته در 06:02 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 05:56 AM ارسال شده بود ----------
asus k55vm + asus k53sm
سلام دوست عزیز با این وضغیت ارز حتی فکر کنم زیر 2 میلیون تومان هم لپ تاپی برای گیم پیدا نکنید.
این review مدلی که گفتید است : Review Fujitsu Lifebook AH531 Notebook - Notebookcheck.net Reviews
همین طور که می بینید برای گیم های جدید مناسب نیست در حالی که لپ تاپ خوبی هست!
ممنون
1- توی کجا ها فرق دارن؟
2-درسته ولی هر جارو که گشتم dvd دارشو پیدا نکردم
3- منم باهاتون موافقم ولی چون دارم می رم uk پی سی desktop به دردم نمی خوره!( خودم یه پی سی غول دارم ولی باید ولش کنم برم!!)
4- اینم درسته
5- فکر کنم لامبورگینی قوی تر باشه ولی فکر کنم با توجه به اینکه جرمش 1 کیلو بیشتره و قیمتش هم 1000 درهم همون n56vz یا y580 بهتره!
6- برای این می گم چون توی بازار نه y580 رو پیدا کردم نه alienware m14x گفتم شاید توی نمایشگاه باشن!
7- ریال
8- پیش داشگاهی و دریافت دیپلم a-level
9- گارانتی رو اینا می گن بین المللی است حالا باید یه بار دیگه بپرسم! توی سایتا گشتم به نظرم یکم uk گرون تر است! چون اینجا می گن نزدیک نمایشگاه gitex است تخفیف می دن! یه مشکلی که اینجا است اینه که روی کیبرد اینجا حروف عربی است که به نظرم زشت می کنتش . شما بودین چیکار میکردین؟
10- شما خودتون بین alienware m14x و asus n56vz و lenovo ideapad y580 کدوم رو می خریدید؟ ( برای حمل به مدرسه هم هست فقط برای بازی نیست!)
هارد ssd برای لپ تاپ مارک خوب چیه؟
با تشکر
قیمت هر برند که با توجه به افزایش دلار بالا میره که نمیشه کاریش کرد اما خوب تو این اشفته بازار خود عمده فروش ها وئارد کننده ها هم یه درصد زیادی میکشن رو قیمتاشون که اونم نمیشه کاریش کرد و خرده فروش هام مجبورن با همون قیمت بخرنجدیدا سره این صعود بیش از حد دلار لپ تاپ های عادی مثلاً رم 4 ، گرافیک 1 در این حد شده 2.500 ( ملیون ) داستان چیه ؟
جایی رو سراغ دارید ارزون تر بده ؟ اصلاً دلار تا کی اینقدری بالا هست ؟
قیمت هر برند که با توجه به افزایش دلار بالا میره که نمیشه کاریش کرد اما خوب تو این اشفته بازار خود عمده فروش ها وئارد کننده ها هم یه درصد زیادی میکشن رو قیمتاشون که اونم نمیشه کاریش کرد و خرده فروش هام مجبورن با همون قیمت بخرن
سلام دوستان
لپتاپ خوب در حد 2/500 برای گیمینگ چی پیشنهاد میدین؟
خوب به سلامتی
منم تازه دانشجو شدم
لپ تاپی که میخواستم بخرم 1800 بود شد 2200 !! تازه وقتی که دلار از 2300 رسید 2600 !!
من قرار بود asus k53sm یا asus k55vm بگیرم ولی الان lenovo Z580 i7 گرفتم و راضیم.
من تو مشهد کسی رو میشناسم که با چک بده ولی عملا چک هم میشه پول نقد...
اگه خواستی خبرم کن.
ولی به نظر خودم فعلا نگیری بهتره...
سلام دوستان
لپتاپ خوب در حد 2/500 برای گیمینگ چی پیشنهاد میدین؟
k55vm-sx152
---------- نوشته در 12:21 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:19 PM ارسال شده بود ----------
داداش دلار يخورده اومد پايين الآن k55vmحدود 2.5با مشخصات sx152
---------- نوشته در 01:15 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:21 PM ارسال شده بود ----------
k55vm-sx152
---------- نوشته در 01:16 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 01:15 PM ارسال شده بود ----------
تا 2.5k55vm-sx 152
سلام بچه ها من یه asus k55vm-sx152 خریدم به نظر من حتی برا بازیم تو high عالی و واقعاً راضیم.
اینم بگم بازی ها در 10 تا fps خیلیم با هم فرق نداره حالا از ما گفتن بود
و اما confign: ivey bridg
cpu : i7 3610 2.3 8core
ram : 6gig 1600
bus : 1600
vga : 2 gig(4gig share) 630m
display : 15.6inch-resolotion hd
hdd : 1tera
با این مشخصات بازی های زیرو تست کردم تو حالت high با dx11 عالی و در حالت ultra در بعضی بازیها با کمی افت فریم در حد خوب اجرا شد(گیر و پریدن بیرونم ممنوع)
need 4 speed run-btf3-max peyn3-gta-pes2013-dirt3-dirt show down-ghost Future Soldier-mw3
من که راضیم مخصوصاًاینکه تقریباً یک هفته پیش خریدم 2250000 حالا شده با این وضع ارز 2700000تقریباً
یه پیشنهاد دیگم دارم asus n56vz البته اگه بالا 3 پول دارین چون vga650m 30% قویتر از 630m فکر کنم الآن 3150 اینا باشه
ولی اگه fps خیلی رنجتون نمیده همین asus k55vm آخه راستش لب تاب های مختص گیم ماشال.. الۀن نزدیکه 3.5 - 4 شده
راستی بچه ها یادم رفت اینو بگم برا وصل کردن به تلویزین fhdیا نمایشگرم مناسبه
خودم با led sony ex700 46 امتحان کردم ok بود
---------- نوشته در 06:02 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 05:56 AM ارسال شده بود ----------
asus k55vm + asus k53sm
خوب به سلامتی
منم تازه دانشجو شدم
لپ تاپی که میخواستم بخرم 1800 بود شد 2200 !! تازه وقتی که دلار از 2300 رسید 2600 !!
من قرار بود asus k53sm یا asus k55vm بگیرم ولی الان lenovo Z580 i7 گرفتم و راضیم.
من تو مشهد کسی رو میشناسم که با چک بده ولی عملا چک هم میشه پول نقد...
اگه خواستی خبرم کن.
ولی به نظر خودم فعلا نگیری بهتره...
سری ZENBOOK از برند ASUSUltrabook تا 2.500 چی پیشنهاد میکنید ؟!
تو این لینک میتونی توضیحات لازم را بخونیسلام
آقا اگه میشه یک عزیزی در مورد سری ivy intel یکم توضیح بده که چه خصوصیتی نسبت به نسل دو داره
و اینکه الان فقط در رده i7 هست؟
با تشکر
این مدل را اگه بتونی گیر بیاری خیلی خوبهسلام . دوستان لپ تاپ برای گیم تا 4 تومان چی پیشنهاد میکنین الآن ؟ فول اچ دی باشه حتما