مشاوره در امر خرید لپتاپ و تبلت

درود

الان وقت مناسبی برای خرید لپتاپ هست؟ یا در یکی 2ماه آینده ممکنه قیمتها کاهش داشته باشه؟

این لپتاپو چند بفروشم خوبه؟ نو هست
dell inspiron n5110
Cpu i3 380@ 2.53
4GB ddr3
vga ati 5650 1GB
hdd 320
ویندوز نداره

ممنون

من میخوام MSI gt 683 بخرم.
از یه فروشنده پرسیدم گفت MSI خیلی بی کیفیته و گاها مشکل دما داره
نظر شما چیه؟

راستشو بخای خودش یه برند دیگه داشته خواسته ازون برند خودش بخری زده تو سر برند MSI . در حالیکه MSI برند خوبیه رفیق .

درود

الان وقت مناسبی برای خرید لپتاپ هست؟ یا در یکی 2ماه آینده ممکنه قیمتها کاهش داشته باشه؟

این لپتاپو چند بفروشم خوبه؟ نو هست
dell inspiron n5110
Cpu i3 380@ 2.53
4GB ddr3
vga ati 5650 1GB
hdd 320
ویندوز نداره

ممنون

دوست عزیز الان یا فردا نداره که قیمت لوازم صوتی تو کشور ما دقیقه ای زیاد میشه چون ما ... هستیم و کمتر نمیشه مگه زیاد بشه که امکانش هست و فروشنده هام ارزون نمیدن اگه ارزون بشه خوب . پس الکی وقتتونو هدر ندین اگه جدا خریدارین بخرین چون بعدا باید گرونتر بخرین خوب . و راجبه این مدلام تو گوگل یه سرچ بزنی قیمتاش بروز موجوده موفق باشین .

دوستان امکان اینکه بشه گرافیک لب تاپ رو ارتقاء داد یا تعویض کرد مدل بالاتری انداخت وجود داره؟

منکه تا الان ندیدم ولی یجا خوندم یسری کارت گرافیکا بصورت اکسترنال شاید بیاد تو بازار اونمک حالا دقیق معلوم نیست من خودم به شخصه ندیدم موجوده یا نه ولی بیادم قیمت خون میدن خوب . به نظر من برین لپ تاپتونو بفروشین و یه مدل بالاتر بخرین خیلی بهتر هستش تا رو قدیمیه سر مایه گذاری کنین موفق باشین .

---------- نوشته در 01:04 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:53 PM ارسال شده بود ----------

سلام ... دوستان تا سقف 1.500 چی پیشنهاد میدید ؟ dell و Hp هم نمیخوام .... مرسی

دوست عزیز میتونین اینارو بخرین .

لینک 1

لینک 2

لینک 3

لینک 4
سلام دوستان
من برای خرید لپ تاپ بین دو مدل asus n55sf و sony vaio f23efx مرددم، ممکنه راهنماییم کنید؟
دوست عزیز تو پ.خ راهنماییتون کردم پس حله دیگه .

سلام دوستان من میخوام یه تبلت یا لپتاب بخرم,بیشتر برای وبگردی و تماشای فیلم full hd‏ میخوام ,بودجه هم درحد 600_700 تومنه,چی بگیرمراستی برای تبلت باید سیم کارت خور باشه دیگه

سلام دوستان من میخوام یه تبلت یا لپتاب بخرم,بیشتر برای وبگردی و تماشای فیلم full hd‏ میخوام ,بودجه هم درحد 600_700 تومنه,چی بگیرمراستی برای تبلت باید سیم کارت خور باشه دیگه

به نظر من تبلت بگیرین خیلی بهتره من اینارو پیش نهاد میدم .

لینک 1

لینک 2

لینک 3

درود

نظرتون درمورد cpu و gpu این مدل چیه؟

از دید من که خیلی خوبه و قابل قبوله . عالیه .

آخرین ویرایش:
از دید من که خیلی خوبه و قابل قبوله . عالیه .

توی پیجی که لینک دادم گفته quad core ! اما یمقدار سرچ کردم انگار 2هسته ای هست و cpu و gpu بصورت یک چیپ در این مدل قرار داره.
کسی با این مدل کار کرده؟
موندم اینو بگیرم یا یه مدل رایج که cpu و gpu مجزا داره!

"Notebook"وب سایت شرکت سازگار ارقام نظرتون در مورد این لب تاپ چیه؟ این لب تاب میخواستم بدونم فکر میکنید تا چند وقت دیگه میتونه بازی های روز رو با بالاترین کیفیت اجرا کنه؟(این سوال برام مهمه!)تا 3 سال دیگه میتونه؟!

بله خیلی مدل خوبی هستش حرف نداره و تا 3 سال راحت جواب میده مطمئن بشین .

درود

لپتاپی میتونم الان تو بازار پیدا کنم که 4شرط زیرو داشته باشه؟ اگر هست لطفا معرفی کنید!

1- CPU i3 or i5 با حداقل فرکانس 2.5ghz
2- vga غیراینتلی (ati یا nvidia باشه)
2- کیبورد با led backlight
3- حداکثر قیمت 1300

ممنون

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or