اگه براتون بودجه اهمیتی نداره پیشنهاد من اینه که از سری گیمینگ asus برداری وگرنه نظر من رو همون 6c50 یا n55 هست سعی کن یه کم حساسیت را بزاری کنار ایشالاه هر مدلی که گرفتی مشکلی براش پیش نیاد وگرنه من خودم هیچ وقت لپتاپ را مناسب بازی نمیدونم جز سری های گیمینگ یه سرچی هم کردم گویا نماندگی رسمی hp این هستش: شرکت سرزمین سبز پایا ارائه کننده محصولات اصلی اچ پی در ایران با گارانتی سبزاول کیفیت مشخصا مهم هست و بعدم چون من برای گیم میخوام گرافیک و CPU مطمئنن مهم هست
درکل برای گیم میخوام
نه مشکلی نداره در واقع چون زیاد تو بورس نیست قیمت پایین تری دارهبا سلام
خیلی تو نت گشتم تا یه مورد خوب دور و بر 1.5 واسه داداشم پیدا کنم.خودم Asus k53SM رو با قیمت 1.57 در نظر گرفتم ولی چون نسبت به قیمتش مشخصاتش بالا هستش خاستم ببینم مشکل خاصی نداره این لپتاپ؟
بپرس حالا یه کاریش میکنیمسلام.اگه در مورد ebook reader هم سوال داشته باشیم باید انجا مطرح کنیم؟
اختیار داری قربان.من اینجا اومدم تا با اساتیدی همچون شما مشورت کنم
میشه بگین با 1400 چه مورد هایی بهتر از این هست؟
لپ تاپ رو بیشتر برای بازی و وبگردی میخوام(کارای تخصصی باهاش نمی کنم)
من کیفیت اجزای لپ تاپ برام خیلی مهمه.نمیدونم کدوم برند از همشون بهتره(بودجه تا 1.400 نهایتش،که کانفیگش از این سونی بالاتر باشه)
مشکل اینجاست من میخواستم گوشیمو با لپ تاپ بالا عوض کنم(آیفون 4اس) وگرنه پول نقد در حد 200/300 دارم
اگه مورد بهتری هست بگین،لازم بود گوشی رو میفروشم
برند خوبیه اما نمیشه گفت عالی اما جوابش را پس داده و تایید میشه فقط زیاد قیافه نداره از نظر منپویا جان اگه میشه شما جواب بده
نظرتون در مورد برند لنوو چیه؟تعریفشو از خیلیا شنیدم
بیشتر شرکت kindle fire تو این زمینه هست و مدلای متنوعی داره البته سونی و asus هم چند مدل دارند خودم شخصا باهاشون کار نکردم که بگم کدوم را بخری قیمت هاشم بین 300-400 تومن هستe-book reader چه مارکی رو پیشنهاد می کنین؟ و یه قیمت حدودی اگه ازش بدین ممنون میشم!
ASUS N55SFیه لپ تاپ میخوام با بودجه 1.7-1.6 ، کارم هم بیشتر نرم افزار های گرافیکی و مهندسی و البته کمی بازی هستش . لطفا یه مدل خوب پیشنهاد بدید - ترجیحا HP نباشه