ASUS N55SFسلام
یه لپ تاپ میخوام واسه کارهای گرافیکی و سنگین و 3d ,خلاصه واسه رشته ی معماری قیمتش هم تا سقف 1.800
core i7 و گرافیکش 2gb باشه.
ممنون میشم چند مدل خوب معرفی کنید
شما که میخوای این مقدار هزینه کنی 150 تومان دیگه بزار روش یه ipad 3 16 gig wifi بخر اصلا برند بالا را من اسمش را نشنیدم تا حالا میشه یه لینک بدی ازشدوستان نظرتون راجع به تبلت 9.7 اینچ mtcmw اندروید 4 چیه .. می ارزه 850 هزار تومان
دوست عزیزمن به شما این مدلارو پیش نهاد میدم .سلام
خدمت دوستان عزیز.
یه لپتاپ میخواستم تا سقف 1200 .
برای گیمینگ و کارهای گرافیکی هم نمیخوام استفاده کنم فقط برام مهمه که دستگاه خیلی هم پایین نباشه که همش هنگ کنه.
و اینکه ترجیحا HP و DELL نباشه.
چون خودم یه 6080 HP دارم به سال نکشیده فنش خراب شده و صدا میده و Dell هم که میگن خیلی خوب نیست
ممنون میشم.
دوستان نظرتون رو راجع به ایسر 5760 بدین خوب هست تو این رنج قیمت؟
اگه مدل دیکه ای تو این رنج هست بیشنهاد بدین ممنون میشم
سلام دوستان.دومدل از asus و hp دیدم برایه گیم میخوام.حافظه گرافیک asus ddr3 هست ولی برا hp ddr5.خودم به asus بیشتر علاقه دارم ولی برایه بازی کدومشون بهترن؟
asus:Digionline - قیمت خرید، فروش لپ تاپ - نوت بوک- Laptop - Asus / ايسوس N45SF-Core I7-8GB-750GB - جدول مشخصات
hp:Digionline - قیمت خرید، فروش لپ تاپ - نوت بوک- Laptop - HP / اچ پي DV6-6C55-Core i7-6GB-750GB-USB3 - جدول مشخصات
دوستان ی لطف کنند و لب تاپ برای گیم تا سقف 2000000
خودم طبق تحقیقاتی که کردم hp 6c55 بهترین گزینه معرفی شده
و طبق گفته ی بسیاری از اساتید گرافیک AMD بهتر عمل میکنه تا NVIDIA
لطفا دوستان در مورد لب تاپ مورد نظرم اگه نظری دارند بدهند و لب تاپ مورد نظزشونم معرفی کنند
سپاسگزارم