مشاوره در امر خرید لپتاپ و تبلت

با سلام...دوستان من تا فردا میخام یه لب تاب بگیرم با این مشخصات...لطفا بیشنهاداتون رو بدید: اولین چیزی که میخام اینه که بازی ها رو تا 2-3 سال بخوبی اجرا کنه...صفحه نمایش با کیفیت داشته باشه و کوچیک نباشه...ممنون میشم تا فردا بیشنهاداتون رو بدید...راستی تا سقف 1.300.000 میتونم هزینه کنم
با این قیمت نمیتونی لپتاپی بگیری تا دو سه سال دیگه بازی خوب اجرا کنه
اینا را پیشنهاد میدم:
Dell Inspiron N5520-C

Asus K53SD-E

IBM Lenovo Essential B570-H

سلام
دوستان نظرتون در مورد HP ProBook 4540s چیه؟ از نظر قدرت سخت افزاری در چه حدیه؟ بازی های روز رو جواب میده؟ تا چند سال دیگه میشه روش حساب کرد؟
و در کل نظرتون در مورد برند HP چیه؟ در مقایسه با asus کدوم بهتره؟
ممنون

سلام
دوستان نظرتون در مورد HP ProBook 4540s چیه؟ از نظر قدرت سخت افزاری در چه حدیه؟ بازی های روز رو جواب میده؟ تا چند سال دیگه میشه روش حساب کرد؟
و در کل نظرتون در مورد برند HP چیه؟ در مقایسه با asus کدوم بهتره؟
ممنون
کلا ASUS از HP مطمعن تره اما هر دوشون برند های خوبین
HP ProBook 4540s Notebook PC specifications - HP Small & Medium Business products
چندتا کانفینگ مختلف داره داره که تو لینک بالا هست اگه بالاترین کانفینگش را انتخاب کنی تو بازی بدک نیست

کلا ASUS از HP مطمعن تره اما هر دوشون برند های خوبین
HP ProBook 4540s Notebook PC specifications - HP Small & Medium Business products
چندتا کانفینگ مختلف داره داره که تو لینک بالا هست اگه بالاترین کانفینگش را انتخاب کنی تو بازی بدک نیست
من همینی که لینکش رو گذاشتم رو میخوام بگیرم مشخصاتش که بالاس چطور میگید تو بازی بدک نیس؟
یه سوال داشتم : کارت 1 گیگ ddr5 قویتره یا 2 گیگ ddr3؟
و سری 4530 بهتره یا 4540 (HP)؟ asus k53sd E بنظرتون چطوره؟
اینکه لپتاپ ویندوز اوریجینال داشته باشه خیلی مهمه؟
ببخشید انقدر سوال میکنم نمیخوام اشتباه کنم. البته اینم بگم من هدفم از خرید لپتاپ بازی نیست.

من همینی که لینکش رو گذاشتم رو میخوام بگیرم مشخصاتش که بالاس چطور میگید تو بازی بدک نیس؟
یه سوال داشتم : کارت 1 گیگ ddr5 قویتره یا 2 گیگ ddr3؟
و سری 4530 بهتره یا 4540 (HP)؟ asus k53sd E بنظرتون چطوره؟
اینکه لپتاپ ویندوز اوریجینال داشته باشه خیلی مهمه؟
ببخشید انقدر سوال میکنم نمیخوام اشتباه کنم. البته اینم بگم من هدفم از خرید لپتاپ بازی نیست.
اون لینکا من نمیتونم باز کنم لطف کنید دوباره بزارید
حافظه ی ddr5 قویتره اما بازم ملاک برای قویتر بودن کارت گرافیک نیست
4530که خیلی قدیمی هست اما اون دو تا تقریبا تو یک سطح هستند مگر کارت گرافیک 7650 اچ پی که قویتره
بله به نظر من مهمه اورحینال داشته باشه

---------- نوشته در 12:15 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:13 PM ارسال شده بود ----------

دوست عزیزم: این لب تاب چطوره برای بازی ؟

Dell Inspiron 5110

برای بازی در سطح متوسط خوبه
بهت پیشتهاد میکنم اگه میخوای بازی کنی سیتمت را ارتقاع بده خیلی راندمان بهتری میگیری تو بازی

---------- نوشته در 12:21 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:15 PM ارسال شده بود ----------

سلام

دوستان لپتاپ (برای گیم و مالتی مدیا) تا 1.300 چی پیشنهاد میدین؟

Acer v3 571 چطوره؟تو این قیمت از برندای دیگه چه مدلی بهترین انتخابه؟
DELL INSPIRON 5110
در مورد ACER نظری ندارم

اون لینکا من نمیتونم باز کنم لطف کنید دوباره بزارید
حافظه ی ddr5 قویتره اما بازم ملاک برای قویتر بودن کارت گرافیک نیست
4530که خیلی قدیمی هست اما اون دو تا تقریبا تو یک سطح هستند مگر کارت گرافیک 7650 اچ پی که قویتره
بله به نظر من مهمه اورحینال داشته باشه

شرمنده پویا جان الان خودم هم امتحان کردم دیدم باز نمیشه.

لینک 4540 : HP ProBook 4540s
لینک 4530 : HP ProBook 4530s-C

4540 کارت 7650 داره ولی ddr3 بنظرتون این قویتره یا 6490 ddr5؟
کلا بین این 2 مدل کدوم رو پیشنهاد میکنید و تو این حدود قیمت تو برندهای دیگه چیو پیشنهاد میکنید البته غیر از DELL ؟
ممنون

شرمنده پویا جان الان خودم هم امتحان کردم دیدم باز نمیشه.

لینک 4540 : HP ProBook 4540s
لینک 4530 : HP ProBook 4530s-C

4540 کارت 7650 داره ولی ddr3 بنظرتون این قویتره یا 6490 ddr5؟
کلا بین این 2 مدل کدوم رو پیشنهاد میکنید و تو این حدود قیمت تو برندهای دیگه چیو پیشنهاد میکنید البته غیر از DELL ؟
ممنون
7650 هم جدیدتره هم قویتره پس 4540 توصیه میشه اما اگه 100 تومن بزاری روش این مدل کارت گرافیک بهتری داره
HP Pavilion DV6-6C45

سلام دوستان.یه راهنمایی/کمک می خواستم.
یه لپ تاپ تا بودجه 1.500 و مارک vaio که بیشتر شکل و شمایل/زیبایی مهمه چه پیشنهادی دارین؟زیاد کانفیگ مهم نیست،و بیشتر مارک/قیافه برا یه یکی از دوستانم (پسر) مهمه...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or