سلام به همه.
بچه ها نظرتون در مورد Acer Aspire V3-571G چیه؟
کلا میشه رو ایسر (این مدلش) واسه بازیای شاخ تا 2 یا 3 سال حساب کرد؟
کیفیت ساخت ایسر خوبه یا دنبال یه لب تاپ دیگه باشم.
راستی این ایسوزه هم هست ASUS A53SM این چطوره؟
کدومشو پیشنهاد میکنید.
و تا سقف یکو هشتصد اگه مدل بهتری سراغ دارین معرفی کنید.
راستی من از اصلا فرق بین GeForce و ATI رو نمیدونم.کدومشون واسه بازی بهترن؟:d
مرسی از همه.![]()
سلامبهترين مارك لپ تاپ چيه؟؟؟براي مهندسي و كمي هم بازي؟
سلام
میخواستم بدونم که بهترین لپتاپ سبک وزن بازار چیه ؟ (اولترابوک)
قیمت اصلا مهم نیست......
ضمنا یه سوال داشتم که چرا سری z سونی اینقدر گرونتر از بقیه اولترابوکهاست؟؟ حتی از اپل هم 2 میلیون گرونتره!
آیا با وجود درایور بلوری که دارن وزنشون واقعا اینقدر پایینه یا خالی بندیه؟! آخه بقیه اولترابوکها اصلا درایور ندارن....
سلامبهترين مارك لپ تاپ چيه؟؟؟براي مهندسي و كمي هم بازي؟
سلام
قصد دارم توی هفته اینده یه لپ تاپ با بودجه 800-1700 بخرم . خودم این مدل رو در نظر دارم ( I5 2430 , Full HD , 540GT , 640GB HDD , 4GB Ram ) . مورد های بهتر چی هست ؟ برای گیم نمی خوام . مهم صفحه نمایش با کیفیت ، پردازشگر قوی هست . بیشتر استفادم برای فیلم و موزیک و نت هست البته یه جور یهم باشه که اگه خواستم بازی روش نصب کنم حداقلی رو داشته باشه![]()
ممنون می شم اگه راهنماییم کنین .
مدل خیلی خوبی نسبت به کارایی که میخوای انجام بدی به غیر از این همسلام
قصد دارم توی هفته اینده یه لپ تاپ با بودجه 800-1700 بخرم . خودم این مدل رو در نظر دارم ( I5 2430 , Full HD , 540GT , 640GB HDD , 4GB Ram ) . مورد های بهتر چی هست ؟ برای گیم نمی خوام . مهم صفحه نمایش با کیفیت ، پردازشگر قوی هست . بیشتر استفادم برای فیلم و موزیک و نت هست البته یه جور یهم باشه که اگه خواستم بازی روش نصب کنم حداقلی رو داشته باشه![]()
ممنون می شم اگه راهنماییم کنین .
اگه از اونا خوشت نیومد حتما از قیافه ی msi هم خوشت نمیادممنون پویا جان ولی راستش این دو مدلی که معرفی کردین ، از طراحیش خوشم نیومد .
اون مدل سونی که خودم انتخاب کردم ، کانفینگی داره که بلوری ساپورت کنه ؟ مدل های MSI چی ؟
نه همین کانفینگش هست سری های وایو زیاد کانفینگ تو یه مدل ندارند بازم موقع خرید حتما از 3d بودنش مطمئن شو اگه باشه حتما رو جعبش ذکر کردهپویا جان ممنون فقط یک سوال ! این مدلی که گفتم ( sony f ) سه بعدی هست ؟ یا کانفینگ های دیگش 3D ـه ؟