مشاوره در امر خرید لپتاپ و تبلت

دوستان این لپ تاپ با توجه به مشخصاتش قیمت خوبی داره؟ تو همین رنج قیمت و بدون اینکه مشخصات دستگاه افت کنه لپ تاپی با برند Asus هم میشه پیدا کرد. برای کسی می خوام بگیرم که کارهای گرافیکی نسبتا سبک مثل سطح مقدماتی و متوسط 3D max و همین طور Autocad بدون استفاده از حالت سه بعدیش رو می خواد انجام بده. انتخاب خوبی هست؟

از برند Asus مدل N53SN مشخصاتش با لپ تاپ Dell که لینکش رو دادی ,برابری میکنه و کارت گرافیکش NVIDIA® GeForce® GT 550M with 2GB DDR3 هست که ازکارت گرافیک مدل Dell ,همنوطور که دوست گرامی POUYA KHAN گفتند کمی قوی تر هست.
از برند HP هم مدل 6090 لپ تاپ خوبیه و مشخصات مورد نظرت رو داره فقط کارت گرافیکش 6770 هست( کارت گرافیک مدل HP کمی قوی تر از مدل DELL هست.)
قیمت هر دو حدود 1550.

آخرین ویرایش:
دوستان این لپ تاپ با توجه به مشخصاتش قیمت خوبی داره؟ تو همین رنج قیمت و بدون اینکه مشخصات دستگاه افت کنه لپ تاپی با برند Asus هم میشه پیدا کرد. برای کسی می خوام بگیرم که کارهای گرافیکی نسبتا سبک مثل سطح مقدماتی و متوسط 3D max و همین طور Autocad بدون استفاده از حالت سه بعدیش رو می خواد انجام بده. انتخاب خوبی هست؟

از بین این دو مدل n53sn را بهت پیشنهاد میدم از کارت گرافیکش کمی قویتره اون مدل دل هست کیفیت ساخته بهتریم داره

ممنون از راهنمایی هر دوتون. خوب حالا این مدل ایسوس که میگید تو بازار هم هستش یا باز باید کلی دنبالش گشت و این حرف ها. با گارانتی اینا می خوام. بعد از سری های جدید هست یا اون قدیمی ها؟ با این کانفیگی که من گفتم راحت گیر میاد؟ چون به هیچ وجه نمی خوام کمتر از این باشه. مرسی

ممنون از راهنمایی هر دوتون. خوب حالا این مدل ایسوس که میگید تو بازار هم هستش یا باز باید کلی دنبالش گشت و این حرف ها. با گارانتی اینا می خوام. بعد از سری های جدید هست یا اون قدیمی ها؟ با این کانفیگی که من گفتم راحت گیر میاد؟ چون به هیچ وجه نمی خوام کمتر از این باشه. مرسی

بله راحت با گارانتی گیر میاد اگه تهرانم هستی چه بهتر بله با هر کانفینگیشم بخوای هست.

• Like
Reactions: Fëanor

بچه ها راهنمایی خوب و معقولی کردند، فقط به نظر من اگر می خواید 1500 پول بدید، در کنار گزینه های دیگه MSI GX 680 رو هم در نظر بگیرید. در مقایسه با دل که شما گفته بودید فقط بلو-ری نداره، ولی بسیار لپ تاپ قوی تر و هیولا تریه و اصولا قیمتش (قبلا بالای 2 تومن، الان 1550) یه کم تعجب آوره! گارانتی اش هم ماتریکسه که جزو گارانتی های خوش نام بازاره. واقعا هم شیکه و من رو یه جورایی از خرید N53SV پشیمون کرده! :mrgreen:

gx680.jpg

اقا یک سوال اگه من لپ تاپ hp 6080 بگیرم با عینک مخصوص 3 بعدی میتونم توش فیلم های 3 بعدی ببینم لطفا سریع جواب بدید برام مهمه بعد میخواستم بدونم ایا این اچ پی خیلی داغ میکنه یا نه مرسی

آخرین ویرایش:
بچه ها راهنمایی خوب و معقولی کردند، فقط به نظر من اگر می خواید 1500 پول بدید، در کنار گزینه های دیگه MSI GX 680 رو هم در نظر بگیرید. در مقایسه با دل که شما گفته بودید فقط بلو-ری نداره، ولی بسیار لپ تاپ قوی تر و هیولا تریه و اصولا قیمتش (قبلا بالای 2 تومن، الان 1550) یه کم تعجب آوره! گارانتی اش هم ماتریکسه که جزو گارانتی های خوش نام بازاره. واقعا هم شیکه و من رو یه جورایی از خرید N53SV پشیمون کرده! :mrgreen:

gx680.jpg

اتفاقا خودم تو فکرشم محمود جون ولی لامسب خیلی قیافش زمخته و همچنین سنگینه که توی ذوق میزنه:(
بعدشم گرافیکش نهایتا 3یا4 فریم بیشتر نسبت به 550M میده

آخرین ویرایش:
اقا یک سوال اگه من لپ تاپ hp 6080 بگیرم با عینک مخصوص 3 بعدی میتونم توش فیلم های 3 بعدی ببینم لطفا سریع جواب بدید برام مهمه بعد میخواستم بدونم ایا این اچ پی خیلی داغ میکنه یا نه مرسی
اگه دارایور 3 بعدی ساز کارت گرافیکا بگیری یدونم از این عینکای سبز و قرمز برنامه ها و بازی های سازگار با 3d را میتونی ازش استفاده کنی البته کیفیتش به پای لپتاب هایی که خودشون تکنولوژی سه بعدی روشون هست و عینکه مخصوصشا دارند نمیرسه
سلام
لپتاپ زیر 1 تومن برای کارهای معمولی و حداکثر بازی یه Company of hero چی پیشنهاد میکنید

ممنون

Dell Vostro 3550-A
مشخصات کلی:
لپ تاپ نوع معمولی - وزن 2.47 کیلوگرم
پردازنده:
Intel 2410M 2.30 MHz Core i5 2.90 GHz - Cache 3 MB - BUS 1066 MHz
حافظه:
6 GB DDR3
هارد دیسک:
500 GB 7200 RPM
کارت گرافیک:
Nvidia Radeon HD 6630M 1024 MB UpTo 4096 MB
صفحه نمایش:
15.6" - Bright LED
امکانات:
DVD-RW - فاقد مودم - بلوتوث داخلی - Card Reader - Webcam - Finger Print - LAN - WiFi - HDMI - VGA Port
سایر مشخصات:
باتری 6 سلولی - DOS
HP Pavilion DV6-3300
مشخصات کلی:
لپ تاپ نوع معمولی - وزن 2.5 کیلوگرم
پردازنده:
Intel 480M Core i5 2.66 GHz - Cache 3 MB - BUS 1066 MHz
حافظه:
4 GB DDR3
هارد دیسک:
500 GB 7200 RPM
کارت گرافیک:
ATI Radeon HD 6550 DDR3 1024 MB UpTo 4096 MB
صفحه نمایش:
15.6" - Bright LED
امکانات:
DVD-RW - فاقد مودم - بلوتوث داخلی - Card Reader - Webcam - Finger Print - LAN - WiFi - HDMI - VGA Port
سایر مشخصات:
باتری 6 سلولی - Microsoft Windows 7

سلام
لپتاپ زیر 1 تومن برای کارهای معمولی و حداکثر بازی یه Company of hero چی پیشنهاد میکنید

ممنون

لپ تاپ HP مدل 6050 هم میتونه بین گزینه هات قرار بگیره.

HP DV6-6050 با کانفیگ:
CPU:Intel Core i5 2410M
Memory:4GB DDR3
Hard Disk : 500 GB
Graphic:ATI Radeon 6770M DDR5 (1024 MB)
Display:15.6" - (1366 x 768) LED Backlight
DVD±RW
USB 3.0
Battery:6Cell
قیمت حدود 980 .

یه لپ تاپ میخوام با بودجه 1.600

کارم هم برنامه نویس گرافیکی هست
قبلا توی پی سی ورلد هم این سؤال رو پرسیده بودم ، Dell XPS L502 رو معرفی کرده بودن که دو نفر از دوستام اصلا راضی نبودن ازش
بعدش Asus N53SV رو پیشنهاد دادن که موقع تست اصلا از کیبورد راضی نبودم و برای من که در روز خیلی زیاد تایپ میکنم ، مناسب نبود

میخواستم صبر کنم برای Lenovo Y570 ولی اینطور که معلومه حالا حالا ها خبری ازش نخواهد شد !

آخرین گزینم Sony F Series هست .. به نظرتون با توجه به بودجم کدوم مدل رو بگیرم ؟

قبلا توی پی سی ورلد هم این سؤال رو پرسیده بودم ، Dell XPS L502 رو معرفی کرده بودن که دو نفر از دوستام اصلا راضی نبودن ازش
بعدش Asus N53SV رو پیشنهاد دادن که موقع تست اصلا از کیبورد راضی نبودم و برای من که در روز خیلی زیاد تایپ میکنم ، مناسب نبود

میخواستم صبر کنم برای Lenovo Y570 ولی اینطور که معلومه حالا حالا ها خبری ازش نخواهد شد !

علاوه بر سری F سونی, مدل 6090 از HP هم در محدوده بودجه ای که مشخص کردی,قرار میگیره.

HP DV6-6090 با کانفیگ:
CPU:Intel Core i7 2630QM
Memory:8GB DDR3
Hard Disk : 1 TB
Blu-ray ROM with SuperMulti DVD±R/RW
USB 3.0

مشکل اون دوستان با XPS L502 چی بوده؟

علاوه بر سری F سونی, مدل 6090 از HP هم در محدوده بودجه ای که مشخص کردی,قرار میگیره.

HP DV6-6090 با کانفیگ:
CPU:Intel Core i7 2630QM
Memory:8GB DDR3
Hard Disk : 1 TB
Blu-ray ROM with SuperMulti DVD±R/RW
USB 3.0

این رو هم قبلا دیده بودم ... گرافیک های ATI به دلیل پشتیبانی نکردن از Physx و Apex به کار من نمیان

مشکل اون دوستان با XPS L502 چی بوده؟

یکیشون میگفت بیش از حد داغ میکنه
یه نفر دیگه هم گرافیک لپ تاپش سوخته ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or