مشاوره در امر خرید لپتاپ و تبلت

نوشته شده توسط aliahmadi2:
با کمک شما دوست عزیز تونستم یک مدل خوب رو انتخاب کنم

خوشحالم که تونستی لپ تاپ مورد نظرت رو انتخاب کنی.:)

انتخاب بین این دو تا دقیقا سوال منم بود:دی
من هم خودم HPـه خیلی چشمم رو گرفته، اما فقط یه چیزیش که شنیدم HP زود خراب میشه و اینا نگرانم میکنه. دوستمون mahi58 یه نموداری گذاشت که البته واسه دو سال پیش بود و آمار خرابی HP اول بود، اما یه سری ها هم میگن که این مدل های جدیدش مشکلی نداره از این لحاظ، کلا چجوریه این قضیه؟

بعد مگه گارانتی HP چیه که میگید گارانتی درست حسابی نداره؟

یه نکته دیگه هم این که مثلا میشه یه سری چیزها رو خودمون کانفیگ کنیم تا قیمتش بیاد پایینتر؟ مثلا هارد 500 برای من کافیه و 750 زیاد لازمم نیست.

من ترجیح میدم که در موقع خرید ,تا جایی که ممکنه از شرکت های معتبر خریدم رو انجام بدم.البته قبلا هم در همین تاپیک اشاره کردم که خیلی از دوستان هستند که لپ تاپ HP دارند و مشکلی هم نداشتند,البته در مورد گارانتی های خوب هم,ممکنه مشکل سرویس دهی وجود داشته باشه و موارد نارضایتی در بین شرکت های نام آشنا هم کم نیست , ولی درکل بودن گارانتی مناسب بهتر از نبودش هست(نظر شخصی)
(گارانتی HP چیزیش نیست ,فقط لپ تاپ با گارانتی و یا بی گارانتی بخرید زیاد تفاوتی نداره:d .چند تا شرکت لپ تاپ های HP رو گارانتی میکنند,که ارائه خدماتشون متوسط رو به پایینه :-?)

در مورد مقایسه ای که بین HP و Asus انجام دادم-بین مدل های 6080 و N53SV - این
دو لپ تاپ در یک رده هستند و مشخصات تقریبا یکسانی دارند,چند تا تفاوت کوچک هست که اونها رو از هم متمایز میکنه,که انتخاب بین این دو رو وابسته به همین تفاوت های کوچک میکنه.

- مقدار حافظه و هارد بیشتر در HP
-کارت گرافیک کمی بهتر در HP
- داشتن درایو بلوری در Asus
- داشتن پورت USB3.0 بیشتر در HP
-داشتن گارانتی بهتر و مطمئن تر در Asus ( ممکنه گارانتی برای کسی مهم نباشه)

با توجه به تفاوت هایی که وجود داره, سنگینی وزنه انتخاب به طرف HP تمایل داره,ولی ممکنه فردی این چند تفاوت براش مهم نباشه و Asus رو انتخاب کنه.

فاکتور های دیگری هم درانتخاب بین این دو تعیین کننده هستند,مثل:
- ظاهر لپ تاپ ( من خودم ظاهر Asus رو بیشتر میپسندم)
- علاقه به یک برند خاص
و....

در نهایت صحبتی که دوست گرامی mahi58 گفتند,کاملا صحیح هست که با توجه به علاقه و میل خودت لپ تاپ رو انتخاب کنی(البته انتخاب آگاهانه= سنجیدن شرایط +علاقه شخصی )

آخرین ویرایش:
من بعد از تحقیق زیاد بین Asus K53SV و HP Pavilion DV6-6080 گیر کردم خودم دوست دارم hp بگیرم ولی از گارانتیش میترسم ایسوز هم که usb3 نداره گرافیکش ضعیف تره نمیدونم چکار کنم

من بعد از تحقیق زیاد بین Asus K53SV و HP Pavilion DV6-6080 گیر کردم خودم دوست دارم hp بگیرم ولی از گارانتیش میترسم ایسوز هم که usb3 نداره گرافیکش ضعیف تره نمیدونم چکار کنم

لپ تاپ HP که انتخاب کردی مدل بسیار خوبیه و اگر کارت گرافیک خوب و USB3.0 در فاکتور های انتخابت هست , انتخاب 6080 با توجه به امکاناتی داره و با توجه به نیازت منطقی تر به نظر میرسه ,ولی اگر حتما میخوای که لپ تاپت گارانتی خوب + گرافیک قابل قبول(کمی از 6080 پایین تر) و USB 3.0 داشته باشه میتونی Asus N53SV - New Revision رو انتخاب کنی که همرده با مدل HP هست.
گارانتی هم مهم هست,نه در حدی که بخواد باعث بشه لپ تاپی رو که بهش علاقه داری و امکانات خوبی هم داره نخریش .ملاک هایی رو که برا ی خرید لپ تاپ در نظر داری بسنج و اون لپ تاپی رو که امکاناتش بیشتر بدرت میخوره و از خریدش لذت بیشتری میبری رو انتخابت کن.

:)>-

به‌عنوان دومین مولفه ورودی، لپ‌تاپ‌های HP غالبا به‌خاطر صفحات لمسی بزرگ خود شهرت دارند. صفحه‌لمسی DV6-6080 از عملکرد چندلمسی پشتیبانی کرد و سطح لمسی آن نیز دارای پوششی است که از لیز خوردن انگشتان شما جلوگیری می‌کند. در گوشه بالا و سمت چپ این صفحه لمسی یک مستطیل کوچک به چشم می‌خورد که با لمس آن می‌توانید صفحه لمسی را فعال یا غیرفعال کنید

یک لپ تاپ با فیمت خوب می خوام

سلام به دوستان

دنبال یک لپ تاپ با قیمت خوب بودم که یک سایت و یک وبلاگ پیدا کردم . توی سایت که اسمش www.novinsysparsi.com هست اطلاعات در مورد لپ تاپ های مختلف همراه با قیمتهای بروز شده توش بود. توی وبلاگ هم که اسمش infolaptop.blogfa.com بود در مورد اطلاعات و مشخصات و حتی عکسهای مربوط به آنها وجود دارد . و خلاصه در مورد هر قطعه ای از لپ تاپ می توان اطلاعاتی کسب کرد.

فرق بین HP Pavilion DV6-6080 با HP Pavilion DV6tqe در چیه چون هیچ تفاوتی انگار ندارن کدام ر بگیرم ؟
لینک هات خرابند.
ایا HP Pavilion DV6-6080 صفحه لمسی هست ؟

به‌عنوان دومین مولفه ورودی، لپ‌تاپ‌های HP غالبا به‌خاطر صفحات لمسی بزرگ خود شهرت دارند. صفحه‌لمسی DV6-6080 از عملکرد چندلمسی پشتیبانی کرد و سطح لمسی آن نیز دارای پوششی است که از لیز خوردن انگشتان شما جلوگیری می‌کند. در گوشه بالا و سمت چپ این صفحه لمسی یک مستطیل کوچک به چشم می‌خورد که با لمس آن می‌توانید صفحه لمسی را فعال یا غیرفعال کنید

منظور صفحه لمسی کوچک زیر کی برده که به عنوان جایگزین ماوس استفاده میشه، نه این که خود اسکرین لپ تاپ تاچ باشه.

از کجا بدونیم New Revision هست یا نه ؟
یه سوال دیگه هم اینکه در بین لپ تاپ های موجود تا 1400 کدوم گرافیک بهتری داره؟(برای کار های طراحی-گیم )

باید سریال نامبر دستگاه را تو سایت asus بزنی بهت میگهن البته دیگه این سری جمع شده و تو بازار نیست
تا 1.4 هم n53sv .k53sv .hp6080 همشون کارت گرافیکه خوبی دارند.

من دنبال یک لپ تاپ خوب هستم

من دنبال یک لپ تاپ خوب تو سایتها و وبلاگ های مختلف بودم که یک سایت و وبلاگ جالب پیدا کردم که در مورد مشخصات لپ تاپ ها اطلاعات زیادی بهم داد . به اضافه اینکه قیمتهاش هم مناسب بود هم اینکه همیشه بروز هستش .اسم سایت رو واستون می زنم تا شما هم بتونین ازش استفاده کنید . www.novinsysparsi.com .
یک وبلاگ هم هستش که اون هم اطلاعات خوبی راجع به لپ تاپ ها بهمون میده www.infolaptop.blogfa.com

دوستان این لپ تاپ با توجه به مشخصاتش قیمت خوبی داره؟ تو همین رنج قیمت و بدون اینکه مشخصات دستگاه افت کنه لپ تاپی با برند Asus هم میشه پیدا کرد. برای کسی می خوام بگیرم که کارهای گرافیکی نسبتا سبک مثل سطح مقدماتی و متوسط 3D max و همین طور Autocad بدون استفاده از حالت سه بعدیش رو می خواد انجام بده. انتخاب خوبی هست؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or