مشاوره در امر خرید لپتاپ و تبلت

لپ تاپ دل سی پی یو و هارد و رمش بالاتره، ولی ASUS لپ تاپ مطمئن تریه و گارانتی بهتری داره و گرافیکش هم قوی تره. در ضمن ASUS خیلی بالاتر از دل هستش، اون هم توی ایران که دل ها خیلی هاشون ایراد دارند و نمایندگی درست و حسابی ندارند و استوک یا دست دو هستند. خوب Dell رو اگر بخواید باید با گارانتی زیگورات بخرید که تفاوت قیمت چندانی با ASUS نداره.

حالا دیگه خودتون سبک سنگین کنید و ببینید کدومش بهتره براتون.

انتخاب خودم اگه جای شما بودم ASUS K53SV بود. :)[/QUOTE]

من گفتم دل بالا تر از ایسوز هستش منظورم از نظر cpu و ram بود و هم چنین usb3 و ... میگم چرا با اینکه از نظر امکانات بالاتره هم قیمتن

از بین این دو تا مدل به نظرتون کدوم یکی رو بخرم؟Asus بهتره یا HP؟

HP pavilion 6080
Asus N53SV

راستی اینا DVD Drive دارن یا BluRay Drivd؟

از لحاظ امکانات در یک رده هستند(ولی با کمی تفاوت ). هر دو از Cpu های مشابهی استفاده میکنند (که قدرت خیلی خوبی هم داره- Intel Core i7-2630QM ).مدل HP مقدار رم و هارد بیشتر رو داره
(6 GB رم و 750 GB هارد). پورت های USB3.0 مدل HP بیشتره(2تا) در مقابل 1 پورت Asus . کارت گرافیک HP کمی قوی تره(6770 ).قیمتشون هم در یک سطح هست(هر دو با ویندوز 7حدود 1280 هستند).Asusگارانتی بهتر و مطمئن تری داره در صورتی که HP از این امکان بی بهره هست(البته اگر گارانتی برای شما فاکتور مهمی باشه). از لحاظ ظاهری هم که سلیقه ای هست,بعضی ها Asus رو میپسندند و بعضی همHP رو.
Asus N53SV یک کانفیگ داره با هارد 640 و Blu-Ray DVD Combo و یک کانفیگ هم هست با هارد 500 و DVD±RW .(اگر لپ تاپ Asus N53SV رو انتخاب کردی, دقت کن که New Revision باشه)

آخرین ویرایش:
بازم ممنون

این HP بلوری درایو نداره؟
فکر کنم HPیه بهتر باشه واسه کارهایی که من لازم دارم

مدل 6080 رو دقیقا نمیدونم کانفیگی باشه که بلوری داشته باشه؟!( خودم چنین کانفیگی ندیدم:-/ ) .

پس لپ تاپ مورد نظرت رو انتخاب کردی. مبارکه@};-

از لحاظ امکانات در یک رده هستند(ولی با کمی تفاوت ). هر دو از Cpu های مشابهی استفاده میکنند (که قدرت خیلی خوبی هم داره- Intel Core i7-2630QM ).مدل HP مقدار رم و هارد بیشتر رو داره
(6 GB رم و 750 GB هارد). پورت های USB3.0 مدل HP بیشتره(2تا) در مقابل 1 پورت Asus . کارت گرافیک HP کمی قوی تره(6770 ).قیمتشون هم در یک سطح هست(هر دو با ویندوز 7حدود 1280 هستند).Asusگارانتی بهتر و مطمئن تری داره در صورتی که HP از این امکان بی بهره هست(البته اگر گارانتی برای شما فاکتور مهمی باشه). از لحاظ ظاهری هم که سلیقه ای هست,بعضی ها Asus رو میپسندند و بعضی همHP رو.
Asus N53SV یک کانفیگ داره با هارد 640 و Blu-Ray DVD Combo و یک کانفیگ هم هست با هارد 500 و DVD±RW .(اگر لپ تاپ Asus N53SV رو انتخاب کردی, دقت کن که New Revision باشه)
انتخاب بین این دو تا دقیقا سوال منم بود:دی
من هم خودم HPـه خیلی چشمم رو گرفته، اما فقط یه چیزیش که شنیدم HP زود خراب میشه و اینا نگرانم میکنه. دوستمون mahi58 یه نموداری گذاشت که البته واسه دو سال پیش بود و آمار خرابی HP اول بود، اما یه سری ها هم میگن که این مدل های جدیدش مشکلی نداره از این لحاظ، کلا چجوریه این قضیه؟

بعد مگه گارانتی HP چیه که میگید گارانتی درست حسابی نداره؟

یه نکته دیگه هم این که مثلا میشه یه سری چیزها رو خودمون کانفیگ کنیم تا قیمتش بیاد پایینتر؟ مثلا هارد 500 برای من کافیه و 750 زیاد لازمم نیست.

من هم خودم HPـه خیلی چشمم رو گرفته، اما فقط یه چیزیش که شنیدم HP زود خراب میشه و اینا نگرانم میکنه. دوستمون mahi58 یه نموداری گذاشت که البته واسه دو سال پیش بود و آمار خرابی HP اول بود، اما یه سری ها هم میگن که این مدل های جدیدش مشکلی نداره از این لحاظ، کلا چجوریه این قضیه؟

یه نکته دیگه هم این که مثلا میشه یه سری چیزها رو خودمون کانفیگ کنیم تا قیمتش بیاد پایینتر؟ مثلا هارد 500 برای من کافیه و 750 زیاد لازمم نیست.

اینکه hp زود خراب میشه و... کلا چرتی بیش نیست
گارانتی هم نه تنها در مورد hp بلکه کلا گارانتی نوت بوک یعنی کشک
---------
ایسوس:
کیفیت ساختش بیشتره
با کلاس تره (کلا hp خیلی خزه :d)
و قیمتش هم حدود 300 تومن کمتره
-------
HP :
میزان مموریش 2 گیگ از ایسوس بیشتره
گرافیکش قویتره
--------
در کل بارم من ایسوس رو پیشنهاد میدم

دوستان لطف می کنن حول و حوش 800-850 بهترین انتخاب رو بگن؟

Dell Inspiron 4050-A
پردازنده:
Intel 2410M 2.30 MHz Core i5 2.90 GHz - Cache 3 MB - BUS 1066 MHz
حافظه:
4 GB DDR3
هارد دیسک:
500 GB 5400 RPM
کارت گرافیک:
ATI AMD RADEON HD 6470M 1024 MB UpTo 4096 MB
صفحه نمایش:
14.1" - Bright LED
امکانات:
DVD-RW - فاقد مودم - بلوتوث داخلی - Card Reader - Webcam - LAN - WiFi - HDMI - VGA Port
Sony VAIO EE45FX
مشخصات کلی:
لپ تاپ نوع معمولی - وزن 2.7 کیلوگرم
پردازنده:
AMD Dual-Core P360 Athlon II 2.3 GHz - Cache 1 MB - BUS 1066 MHz
حافظه:
4 GB DDR3
هارد دیسک:
640 GB 5400RPM
کارت گرافیک:
ATI Radeon HD 4250 256 MB UpTo 1405 MB
صفحه نمایش:
15.6" - Bright LED
امکانات:
BlueRay - فاقد مودم - بلوتوث داخلی - Card Reader - Webcam - LAN - WiFi - HDMI - VGA Port
سایر مشخصات:
باتری 6 سلولی - Microsoft Windows 7
HP Pavilion DV6-3300
مشخصات کلی:
لپ تاپ نوع معمولی - وزن 2.5 کیلوگرم
پردازنده:
Intel 480M Core i5 2.66 GHz - Cache 3 MB - BUS 1066 MHz
حافظه:
4 GB DDR3
هارد دیسک:
500 GB 7200 RPM
کارت گرافیک:
ATI Radeon HD 6550 DDR3 1024 MB UpTo 4096 MB
صفحه نمایش:
15.6" - Bright LED
امکانات:
DVD-RW - فاقد مودم - بلوتوث داخلی - Card Reader - Webcam - Finger Print - LAN - WiFi - HDMI - VGA Port
سایر مشخصات:
باتری 6 سلولی - Microsoft Windows 7

• Like
Reactions: aliahmadi2

اینکه hp زود خراب میشه و... کلا چرتی بیش نیست
گارانتی هم نه تنها در مورد hp بلکه کلا گارانتی نوت بوک یعنی کشک
---------
ایسوس:
کیفیت ساختش بیشتره
با کلاس تره (کلا hp خیلی خزه :d)
و قیمتش هم حدود 300 تومن کمتره
-------
HP :
میزان مموریش 2 گیگ از ایسوس بیشتره
گرافیکش قویتره
--------
در کل بارم من ایسوس رو پیشنهاد میدم

کیفیت ساخت asus که صد در صد بهتره تا جایی که میتونی به نظر من سخت افزار کمتر برداری ولی با کیفیت بهتر .بهتره البته نه اینکه hp بد باشه در مورد کانفینگم خیلی دستت ازاد نیستد برای مثال اگه core i5 برداری هاردش 500 هست و اگه core i7 برداری هاردش 750 هست
در ضمن اگرم برنده خزی وجود داشته باشه دل هست نه اچ پی:d

آخرین ویرایش:
فرق n53 و k53 در چیست لطفا سریع پاسخ دهید چون فردا برای خرید میرم
نظرتون درباره دل 5110 چیست؟

من لپ تاپ رو واسه همه کاری میخوام بازی فیلم و... و همیشه هم روشن هستش

یعنی خر کار میخوام بین او 3تا کدوم بهتره

اگر در نهایت فقط یک توصیه بخوام بکنم میگم: اونی که به دلت می چسبه و دوست داری رو بگیر، چون حتی اگر بهترین انتخاب هم نباشه برای شما بهترینه و باعث میشه از خریدت لذت ببری. :)

ضمن این که تفاوت خرابی ها هم در اون نمودارها 10 درصد هستش (ASUS معادل 15 درصد و HP معادل 25 درصد) و خیلی وحشتناک تفاوت نداره.

فرق n53 و k53 در چیست لطفا سریع پاسخ دهید چون فردا برای خرید میرم
نظرتون درباره دل 5110 چیست؟

من لپ تاپ رو واسه همه کاری میخوام بازی فیلم و... و همیشه هم روشن هستش

یعنی خر کار میخوام بین او 3تا کدوم بهتره

اگر کانفیگ هاشون یکسان باشه از لحاظ قدرت با هم برابرند، ولی یه سری مزایا و معایب هر کدوم دارند:

- مدل N53SV چون سری N هستش کلا مولتی مدیاش بهتره و صدا و اسپیکر بهتری هم داره. در ضمن با CPU i7 2630QM قیمت مناسب تری داره و حدود 1100 قیمتشه که واقعا خرید عالی یی هستش و USB 3 هم داره. پیشنهاد خودم همینه و لپ تاپ خودم هم هست.

- مدل K53SV سری K هستش و به عقیده اکثر کاربران کی برد بهتری داره و توی ایران کانفیگ i5 هم ازش هست که قیمتش رو یه خورده ای پایین تر میاره.

در مورد Dell هم اگر خواستید بخرید حتما با گارانتی زیگورات بگیرید. البته کلا دل برای کار سنگین توصیه نمیشه.

فقط اگر تصمیم تون ASUS شد حتما شماره سریالش رو موقع خرید در این صفحه چک کنید که مشکل چیپ ست سندی بریج نداشته باشه.

اقا این مشگل cpu و کیبرد و ضعیف بودن گرافیک n53 حقیقت داره؟!!!

مشکل کی برد و سی پی یو رو که توی همین پست بالایی نوشتم. کی برد رو موقع خرید حتما تست کن (به نظر من اصلا مساله جدی یی نیست). سی پی یو هم که همونطور که گفتم موقع خرید شماره سریال لپ تاپ رو تو اون صفحه ببین که اون هم به احتمال زیاد از نوع بدون مشکلش خواهد بود (مشکل دارهاش مال قدیم بود). گرافیکش هم برای لپ تاپ خوب هستش و روتین لپ تاپ های این قیمتی همینه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or