مشاوره در امر خرید لپتاپ و تبلت

نه پویا جان، گرافیک GT 555M با GT 550M از لحاظ نامگذاری فقط 5 تا دونه فرق دارند، ولی اختلاف عملکردشون از زمین تا آسمونه (اختلاف این دو تا خیلی بیشتر از اختلاف بین 540 با 550 هستش، با این که اونجا اختلاف نامگذاری 10 تاست).
این صفحه رو که همیشه لینک می دادم برای مقایسه گرافیک ها ببین. می تونی عملکرد 550 با 555 رو هم توی این صفحه و این صفحه ببینی و با هم مقایسه کنی (555 خیلی قوی تره).
128fs318181.gif

لپ تاپ MSI GX 680 که توی پست 2765 معرفی کردم رو هم در نظر بگیرید. الان توی این قیمت قوی ترین لپ تاپ موجود هستش. گرافیکش هم از GT 540M خیلی قوی تره، و همچنین خود لپ تاپ رم بالاتری هم داره (12 گیگ). ضمن این که MSI هم برند قابل قبول تری از دل هستش توی ایران.
اره اشتباه دیده بودم:)

سلام من تازه عضو شدم. واقعا تاپیک خوبیه
دوستان من چند تا لپتاپ هست که واقعا نمی دونم کدومشون خوبه. ممنون می شم دوستان از همه نظر منو راهنمایی کنن.(لطفا در مورد گارانتی هاشون هم بگین)
dell l502-h
asus n53sn
msi GX680
HP DV6-6090
از طرفی بین اینا msi بهتره ولی وزنش زیاده و قیافش جلفه:d از طرفی dell میگن خراب میشه، از طرفی میگن گارانتی hp خوب نیست، از طرفی asus گرونه....:((
با تشکر

دوستان من چند تا لپتاپ هست که واقعا نمی دونم کدومشون خوبه. ممنون می شم دوستان از همه نظر منو راهنمایی کنن.(لطفا در مورد گارانتی هاشون هم بگین)
dell l502-h
asus n53sn
msi GX680
HP DV6-6090
از طرفی بین اینا msi بهتره ولی وزنش زیاده و قیافش جلفه:d از طرفی dell میگن خراب میشه، از طرفی میگن گارانتی hp خوب نیست، از طرفی asus گرونه....:((
با تشکر
شما هم دقیقا مشکل دو هفته پیش منو داری عزیز!
منم بین همینا شک داشتم
اچ پی گارانتی نداشت به خاطر همین نرفتم دورش
msi خیلی خوبه ولی وزنش زیاده!
دل خرابی زیاد داره
به همین خاطر N53SN گرفتم الانم راضیم ازش
SN که از GX680 ارزونتره! مگه چند قیمت گرفتی شما؟!

dell l502-h
asus n53sn
msi GX680
HP DV6-6090
با تشکر
شما در مجموع برای چه کاری این ها رو کاندید کردی --- ؟
Dell بذک نیست - گارانتی بدی هم نداره اما خوب Confgi ممکنه زیاد دلچسب نباشه -- خرابی Dell هم زیاد بالا نیست - Asus مطعن هست چون کیفیت ساخت خیلی خوبی داره و کم پیش میاد مشکل داشته باشه هرچند Asus هم بی نقص نیست و مشکلات سخت افزاری -Bios - و ... داشته و داره ولی این مدلش OK هست اما خوب GPU خیلی قوی نداره - HP این مدل برای بودجه پایین برای GAming بسیار مناسب هست و GPU به وضوح قوی تری نسبت به Dell - Asus داره اما این نیست که خرابی hp مشکل زیادی باشه چون خیلی داشتن و هیچ موردی نیوده بعد از 2 سال استفاده ! اما به هر خال ریسک نداشتن یک گارانتی قابل قبول رو باید بپذیری - MSI هم با داشن GT555 و دو جای HDD برای RAID 0 کلا برتری کامل سخت افزاری داره - البته GT555 چیزی در حدود 6-7 درصد از کارت HP قوی تر و باز هم بازده بسیار بهتری رو داره ولی خوب ممکنه شکل و وزنش مقداری تو ذوق بزنه -
حالا شما باید ببنی برای چه کاربردی LAptop رو میخوای -

دوستان بالاترین confige سری n53sv asus چیه و قیمتش چنده
یک مدلش هست که 8 گیگ رم داره و از همه گرون تره، ولی فکر می کنم اون مدل بلو-ری نداره و USB 3 هم نیست. شما باید ببینید کدوم یکی از این ویژگی ها براتون مهم تره، چون کانفیگ های مختلفش از لحاظ این ویژگی ها فرق می کنند:

- بلو-ری
- میزان رم که 4 یا 8 گیگ هستش
- هاردش که 500 باشه یا 640
- داشتن USB 3
- ویندوز 7 یا داس بودنش

شاید اگر بگردید توی بازار چیزی پیدا بشه که اکثر اینها رو داشته باشه.
dell l502-h
asus n53sn
msi GX680
HP DV6-6090
با تشکر
اولا که به GX 680 توهین نکن، دلتم بخواد! خیلی هم خوشگله و لپ تاپ محبوب منه در حال حاضر! بی ذوق!
vahidrk1.gif

در مورد اون 4 لپ تاپ نظر شخصی من اینه:

- دل تنها مزیتی که می تونم براش تصور کنم اینه که کانفیگ های نسبتا پایین ترش رو الان ارزون تر می تونی گیر بیاری. اگر گارانتی خوبش رو بخوای، باید بری سراغ زیگورات (البته امرتات هم بد نیست بچه ها نسبتا راضی بودند). خرابی زیاد دل هم یکی از شایعات بازار ایرانه که متاسفانه به واقعیت هم نزدیکه. چند تا از بچه های همین فروم هم مشکل داشتند باهاش...

- مدل ASUS الان توی بازار تازه وارده و نسبت به قابلیت هاش و قیمت لپ تاپ های دیگه، قیمتش بالاست. فعلا اون مدل خیلی با توجه به قیمتش توصیه نمیشه.

- مدل MSI واقعا فکر می کنم بهترین انتخاب توی این رنج قیمته. کارت گرافیکش بسیار قوی تر از گرافیک دل و ASUS هستش و رم هم که 12 گیگ داره و به نظر من خیلی هم قشنگه (انصافا کسایی که لپ تاپ های قرمز MSI دارند خیلی متفاوت و خاصه لپ تاپ شون). فقط حواس تون به وزن بالاش باشه که بعضی ها به خاطر همین ازش شاکیند، ضمن این که بلو-ری هم نداره. گارانتی اش هم معتبره.

- اچ پی هم به نسبت قیمتش خیلی لپ تاپ خوبیه، ولی اچ پی توی یه سری آمارهایی که گرفته شده بالاترین خرابی لپ تاپ ها رو داشته، و در ضمن خیلی شهرت خوبی هم از لحاظ خرابی توی محیط خودمون نداره (اینها تجربه شخصیه البته)، یه کم داغ هستش، و گارانتی چندان خوبی هم نداره، ولی گذشته از اینها کارت گرافیکش خیلی خوبه و این برای گیم مناسبش می کنه و هارد 750 گیگش هم خوبه. این هم بلو-ری نداره.

به این لیست N53SV رو هم اضافه کن. لپ تاپ خیلی خوبیه، ولی چون از قدیم توی بازار بوده قیمتش خوب پایین اومده. مشخصات قابل قبولی داره و گارانتی اش هم خوبه.

کلا: اگر 1550 داری MSI GX680 بگیر. اگر 1200 می خوای هزینه کنی اچ پی، و اگر 1100 داری ASUS N53SV بهترین انتخابته.

اگر هم انتخابت N53SV یا N53SN شد موقع خرید از این صفحه سریالش رو چک کن که مشکل چیپ ست سندی بریج نداشته باشه.

ممنون از همه ی دوستان که جواب دادن
اولا که به GX 680 توهین نکن، دلتم بخواد! خیلی هم خوشگله و لپ تاپ محبوب منه در حال حاضر! بی ذوق!
من قصد توهین نداشتم. اون لیپتاپ خیلی هم خوشگله ولی یکم کلاسش برا من پایینه:دی
من اینا رو برای فتوشاپ-3d max-وبازی می خوام (البته روشون لینوکس هم نصب می کنم)
راستی گرافیک hp در کل قوی تره یا asus ؟چون این دوتا تقریبا از به مشخصات سخت افزاری بر خوردارند.
پس من یا hp می خرم یا asus

راستی گرافیک hp در کل قوی تره یا asus ؟چون این دوتا تقریبا از به مشخصات سخت افزاری بر خوردارند.
شوخی کردم، جدی نگیر. ;)

کلا لپ تاپ گیمینگ اساسی، همیشه ظاهرش فرق داره و همین ASUS هم سری G اون که مخصوص گیمه خیلی زلم زیمبو داره و پشتش هم نوشته Republic of Gamers (جمهوری گیمرها) که من خودم فوق العاده حال می کنم و اگه تو ایران قیمتش منطقی تر بود می خریدم. :)

گرافیک اچ پی از گرافیک ASUS قوی تره. کلا GT 550 با GT 540 خیلی فرق زیادی نداره، ولی 6770 خیلی کارت قوی تریه. برای مقایسه دقیق تر این صفحه رو ببین.

کلا سش پایینه :d:d:d پس اصلا برو سراع Sony اینا دیگه -- کلاس داره -
کلا برای 3D max شما یک GPU و CPU قوی نیاز داری !!!! (البته ختی این GPU ها هم کافی نیست برای رندرهای سنگین ) اما MSI از همه قویتر هستش و برای Low Budget GAming هم که بدون هیچ شکی بهرتین گزینه هست!
گرافیک HP خیلی بهتر از مدل Asus هستش - در حد و انداره MSI هست -------

اگر 1550 داری MSI GX680 بگیر. اگر 1200 می خوای هزینه کنی اچ پی، و اگر 1100 داری ASUS N53SV بهترین انتخابته.

کلا سش پایینه :d:d:d پس اصلا برو سراع Sony اینا دیگه -- کلاس داره -
کلا برای 3D max شما یک GPU و CPU قوی نیاز داری !!!! (البته ختی این GPU ها هم کافی نیست برای رندرهای سنگین ) اما MSI از همه قویتر هستش و برای Low Budget GAming هم که بدون هیچ شکی بهرتین گزینه هست!
گرافیک HP خیلی بهتر از مدل Asus هستش - در حد و انداره MSI هست -------

دوستان من خودم قصد خرید مدل GX680 رو دارم و این لپ تاپ با توجه به مشخصاتی که داره کاملا نیاز های من رو بر طرف میکنه و از لحاظ ظاهری هم این مدل رو میپسندم. یک مسئله ای هست که باعث شده کمی تردید کنم.
افت ناگهانی قیمت این مدل برام جای سوال داره. همین چند وقت پیش این لپ تاپ حدوده 2200 قیمت داشت,مدت زیادی هم از حضورش در بازار نگذشته , ولی به یکبار قیمت این مدل حدود 600 افت میکنه و با گارانتی اصلی به قیمت 1550 میرسه!کمی تعجب برانگیزه( حداقل برای من) , که چرا چنین افت قیمتی به وجود اومده؟(ممکنهGX680 هایی که وارد بازار ایران شدند,مشکل سخت افزاری داشته باشند که با چنین افت قیمتی مواجه شدند)

نوشته شده توسط maka:
dell l502-h
asus n53sn
msi GX680
HP DV6-6090
از طرفی بین اینا msi بهتره ولی وزنش زیاده و قیافش جلفه از طرفی dell میگن خراب میشه، از طرفی میگن گارانتی hp خوب نیست، از طرفی asus گرونه....
با تشکر

با توجه به توضیحاتی که دوستان گرامی دادند و انتظارات خودت از لپ تاپی که میخوای بخری( که کارت گرافیک و Cpu قوی مورد نیازته), به نظر من مدل 6090 HP و Asus N53SN در
الویت هستند(مدل msi هم واقعا قوی هست و مشخصات خوبی داره, ولی چون خودم در موردش تردید دارم , پیشنهاد ندادم). و لپ تاپ Dell در الویت آخر قرار میگیره.
شما یک گزینه دیگه هم داری که لپ تاپ خوبیه ومشخصات خوبی هم داره, البته کمی از محدود 1500 خارج میشه .(قیمتش حدود 1650 و با گارانتی ایران رهجو یا امرتات هم قیمتش بیشتر ازاین میشه)

SONY VAIO F223FX/B با کانفیگ :
CPU:Intel Core i7 2630QM
Memory:4GB DDR3
Hard Disk : 640 GB
Graphic:NVIDIA GT 540M
Display:16.4" - 1920 x 1080 ( Full HD )- LED Backlight
Blu-ray ROM
Battery:6 cells

مثل اینکه باید برم DELL XPS L502X بخرم که هرچی میخام داره قفط یخورده منو از DELL ترسوندن مگرنه تا الان خریده بودم

اگر Dell رو بخری,بعدش بخوای استرس داشته باشی,از خریدت راضی نباشی,بهتره که کلا Dell رو از گزینه هات حذف کنی و به جاش HP 6090 یا Asus N53SN رو بخری.

آخرین ویرایش:
سلام دوستان.
من قصد خرید
asus-k53sj
رو دارم.
نظرتون در مورد این لپ تاپ چیه؟
بودجه ی من تا 850 هزار تومنه. چی لپ تاپ دیگه ای پیشنهاد می کنید.نظرتون درمورد hp proob 4520 چیه؟
بعد توی یه سایتی نوشته با یه سریال نامبر خاص بخرید!
مگه مشکل خاصی داره؟ اینم لینک سایت:
http://www.laptopi5.com/asus-k53sj-high-performance-and-affordable-laptop-with-sandy-bridge/
در پایان کدوم گارانتی از همه بهتره؟

آخرین ویرایش:
عجب داستانی شده این gx680 و n53sn و y570 ...
مثه خر تو گل موندم :دی
y570 رو که هر چی زنگ می زنم سازگار می گن معلوم نیست کی بیاد ، به زودی میاد، تا آخر این هفته میاد، تا آخر اون هفته میاد..... .ضمنا کلا از وضعیت ساپورت و سایت و ایناش هم خوشم نیومد.به نظرم یه جوریه!!!
n53sn خیلی گزینه ی خوبیه ولی زورم میاد براش همون قدر پول بدم که می تونم gx680 با گرافیک و رم بالاتر رو بخرم.
gx680 هم که عجیب زده به سرم بخرمش .کانفیگ عالی ، قیافه عالی ، قیمت عالی .فقط چند تا مساله یکی این که blueray نداره خیلی تو ذوق آدم می زنه .تا یکی دو سال دیگه فکر کنم خیلی از بازیا بلوری باشن اون وقت آدم به بدبختی می افته.می گم نمی شه یه جوری زوری یه بلوری بهش خوروند؟!(شوخی نکردما!).
یکی هم وزنش که کار دمبل رو می کنه!
یکی هم همون طور که Bogart گفت افت قیمت شدیدش و این که هیچ جا ندیدم کسی خریده باشه.اینه که عیب و ایراداشو نمی دونیم(مثلا می دونیم n53sn یه کم برق داره ولی در مورد این هیچی نمی دونیم)هر چی هم صبر می کنیم شاید یکی بخره فایده نداره!!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or