ممنون . عرضه شدن یا نه هنوز ؟برند هاي ASUS.SONY فعلا بيشتر دارن اين مدل هاي 3D رو ميزنن.قيمت ها هم ار 2.000.000 به بالاست
ممنون . عرضه شدن یا نه هنوز ؟برند هاي ASUS.SONY فعلا بيشتر دارن اين مدل هاي 3D رو ميزنن.قيمت ها هم ار 2.000.000 به بالاست
امکانش هست مدل هاشونو بگید . آخه من تو اینترنت گشتم تازه شرکت ها میخواستن 3 بعدی بدن بیرون .خيلي وفته دوست عريير
این رو من از چند ماه پیش شنیده بودم.حتما مدل های جدید تر هم هستن.امکانش هست مدل هاشونو بگید . آخه من تو اینترنت گشتم تازه شرکت ها میخواستن 3 بعدی بدن بیرون
من مدل ASUS G53 رو خبر دارم. رنج قيمت ها هم حدود 2.100 تا 2.300امکانش هست مدل هاشونو بگید . آخه من تو اینترنت گشتم تازه شرکت ها میخواستن 3 بعدی بدن بیرون .من منظورم صفحه نمایش سه بعدی هست نه مثلا گرافیک NVIDIA که سه بعدی پخش میکنه که خیلی از لپ تاپ ها دارند . نمیدونم فرق میکنند یا نه . اطلاعاتم زیاد نیست در این باره . ممنون میشم راهنمایی بیشتر کنید .
سلام.چه کارت گرافیکایی میتونن بازی GTA:liberty city را در حالت high خوب و بدون افت فریم و لگ و باگ اجرا کنن؟
GTX 460m معمولی میتونه؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام دوستان
من میخوام یه بخرم panel pc
مدل HP TOUCHSMART 610
لطفا اگه میشه بگید خوب هست یا نه
در ضمن کسی از قیمتش خبر داشت بده![]()
امکانش هست مدل هاشونو بگید . آخه من تو اینترنت گشتم تازه شرکت ها میخواستن 3 بعدی بدن بیرون .من منظورم صفحه نمایش سه بعدی هست نه مثلا گرافیک NVIDIA که سه بعدی پخش میکنه که خیلی از لپ تاپ ها دارند . نمیدونم فرق میکنند یا نه . اطلاعاتم زیاد نیست در این باره . ممنون میشم راهنمایی بیشتر کنید .
سلام.چه کارت گرافیکایی میتونن بازی GTA:liberty city را در حالت high خوب و بدون افت فریم و لگ و باگ اجرا کنن؟
GTX 460m معمولی میتونه؟؟؟؟؟؟؟؟
یه لپ تاپ سبک و جمع و جور (14اینچ) میخوام.
لازم نیست خیلی قوی باشه ولی ضعیف هم نباشه.گرون هم نباشه.
چه مدل هایی پیشنهاد میشن؟قیمتشون چند هست؟
مرسی.
یه لپ تاپ سبک و جمع و جور (14اینچ) میخوام.
لازم نیست خیلی قوی باشه ولی ضعیف هم نباشه.گرون هم نباشه.
چه مدل هایی پیشنهاد میشن؟قیمتشون چند هست؟
مرسی.
من اون بازی رو نمیگم.همین سری GTA رو میگم که 5 یا 6 ماه پیش اومد و دو قسمت داشت...اگر منظورتون بازی GTA: Liberty City Stories هستش، این بازی اصلا نسخه PC نداره و فقط برای PSP و PS2 اومده.
البته اون GTX 460m هم که مثال زدید گیمی نیست که نتونه جواب بده! حداقل روی مد متوسط سخت ترین و سنگین ترین گیم ها رو اجرا می کنه.