مشاوره در امر خرید لپتاپ و تبلت

خيلي وفته دوست عريير
امکانش هست مدل هاشونو بگید . آخه من تو اینترنت گشتم تازه شرکت ها میخواستن 3 بعدی بدن بیرون . :-/ من منظورم صفحه نمایش سه بعدی هست نه مثلا گرافیک NVIDIA که سه بعدی پخش میکنه که خیلی از لپ تاپ ها دارند . نمیدونم فرق میکنند یا نه . اطلاعاتم زیاد نیست در این باره . ممنون میشم راهنمایی بیشتر کنید .

آخرین ویرایش:
دوستان تا 700 تومن یک Notebook سبک وزن که صفحه اش از 14 اینچ بیشتر نباشه (که هیچ نت بوکی نیست:d) چی پیشنهاد میکنین؟HDMI هم داشته باشه.Battery Life ش هم خوب باشه.
امکانش هست مدل هاشونو بگید . آخه من تو اینترنت گشتم تازه شرکت ها میخواستن 3 بعدی بدن بیرون
این رو من از چند ماه پیش شنیده بودم.حتما مدل های جدید تر هم هستن.

• Like
Reactions: Spn
امکانش هست مدل هاشونو بگید . آخه من تو اینترنت گشتم تازه شرکت ها میخواستن 3 بعدی بدن بیرون . :-/ من منظورم صفحه نمایش سه بعدی هست نه مثلا گرافیک NVIDIA که سه بعدی پخش میکنه که خیلی از لپ تاپ ها دارند . نمیدونم فرق میکنند یا نه . اطلاعاتم زیاد نیست در این باره . ممنون میشم راهنمایی بیشتر کنید .
من مدل ASUS G53 رو خبر دارم. رنج قيمت ها هم حدود 2.100 تا 2.300

• Like
Reactions: Spn
سلام.چه کارت گرافیکایی میتونن بازی GTA:liberty city را در حالت high خوب و بدون افت فریم و لگ و باگ اجرا کنن؟
GTX 460m معمولی میتونه؟؟؟؟؟؟؟؟

بله.ميتونه Highend اجرا كنه

سلام دوستان

من می‌خوام یه بخرم panel pc

مدل HP TOUCHSMART 610

لطفا اگه می‌شه بگید خوب هست یا نه

در ضمن کسی‌ از قیمتش خبر داشت بده ;)

من اطلاعاتي ندارم . ميپرسم

ASUS

G73JW
G53JW
G74SW

سوني هم چند مدل داره كه اصلا به درد خريدن نميخورن

آخرین ویرایش:
سلام.چه کارت گرافیکایی میتونن بازی GTA:liberty city را در حالت high خوب و بدون افت فریم و لگ و باگ اجرا کنن؟
GTX 460m معمولی میتونه؟؟؟؟؟؟؟؟

اگر منظورتون بازی GTA: Liberty City Stories هستش، این بازی اصلا نسخه PC نداره و فقط برای PSP و PS2 اومده.

البته اون GTX 460m هم که مثال زدید گیمی نیست که نتونه جواب بده! حداقل روی مد متوسط سخت ترین و سنگین ترین گیم ها رو اجرا می کنه.

یه لپ تاپ سبک و جمع و جور (14اینچ) میخوام.
لازم نیست خیلی قوی باشه ولی ضعیف هم نباشه.گرون هم نباشه.
چه مدل هایی پیشنهاد میشن؟قیمتشون چند هست؟
مرسی.

مرسی.

MSI CR420-i3
770 تومن
MSI CX420-i3/i5
900 تا یک تومن
ASUS X42
از 870 تومن تا 1.300

مدل های خیلی زیادی وجود داره.دقیق بگید تا منم دقیق راهنمایی کنم

ارزان ترین لپ تاپ 3D موجود در بازار ایران

MSI CX620-3D

قیمت : 1.275.000

CPU:Intel Core i5 480-m 2.53 up tp 2.8 Ghz 3Mb 1066Mhz
Ram:4GB DDR3
HDD:640GB
ODD:DVD RW
VGA:Dual ATI Daredon HD5470 1GB DDR3 & Intel Graphic shared
Display:LED 3D Panel 15.6 (1366x768) HD

MSI-CX620.jpg

image08_Oct._17_18.08_03.jpg

Last edited by a moderator:
مرسی.

با اجازه جناب Ayaran، پیشنهاد من N43 JM هستش. توی مرکز کامپیوتر پارسیان باید با قیمت دور و بر 980 الی 1 تومن بتونی پیدا کنی. گرافیک خیلی خوبی هم داره.

قیمت پایین تر: لپ تاپ Dell Inspiron 5010 با سی پی یو i5 و گرافیک ATI Radeon 5650 با گارانتی زیگورات حدود 860-850 باید باشه.

اینا برای گیم بدک نیستند. :)

اگر منظورتون بازی GTA: Liberty City Stories هستش، این بازی اصلا نسخه PC نداره و فقط برای PSP و PS2 اومده.

البته اون GTX 460m هم که مثال زدید گیمی نیست که نتونه جواب بده! حداقل روی مد متوسط سخت ترین و سنگین ترین گیم ها رو اجرا می کنه.
من اون بازی رو نمیگم.همین سری GTA رو میگم که 5 یا 6 ماه پیش اومد و دو قسمت داشت...
بخاطر اون بازی رفتم کامپیوترمو ارتقا دادم یه کارت گرافیک 1گیگ 240 ٰGT گرفتم که DDR5 هم بود ولی دیدم دوباره با افت فریمو هزار تیک و این چیزا اجراش کرد.اگه هرکی جای من بود کامپیوترشو بجای کیسه بکس لتو پار میکرد...واقعا اگه این گرافیک 460 بتونه این بازی رو روان اجرا کنه قطعا یه کارت گرافیک عالیه...:groupwave:

دوستان نظرتون در مورد Acer 4750g چیه؟
CPU: Core i5 2410 (sandy bridge) 3mb
RAM: 4G R3
HDD: 640
VGA: Geforce 540m 1GB
LCD 14'
گارانتی سازگار: 830 T
USB 3 هم داره اسپیکرش نمیدونم چجوریه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن