مشاوره در امر خرید لپتاپ و تبلت

HP تقریبا از سری DV5 خرابیش کمتر شد...
فقط تنها ایرادش گرمای زیاد دستگاه بود که اونم تقریبا در سری DV6 و کلا مدلهای جدید حل شده ...

با عرض سلام و خسته نباشید.

من همیشه توصیه می کردم که بچه ها اچ پی نگیرند به خاطر مساله گارانتی معتبر نداشتن در ایران و خرابی بالا.

علت خرابی بالا که می نوشتم به خاطر این نمودارها بود که خیلی هم یه مدت سر و صدا کرد:

9ro51pd24n7e91q3dwub.jpg

شما اگر جایی خوندین که اچ پی الان بهتر شده وضعیتش، لینکش رو محبت کنید ممنون میشم(هر چند متاسفانه مساله گارانتی اش هنوز باعث میشه آدم از توصیه کردنش بترسه).

سلام
دوستان کسی هست اینجا لپتاپ hp g62 داشته باشه ؟
ما یه دونه از این مدل برای رفیقمون گرفتیم مثلا روش hd5470 داره ویندوز 32 بیت ریختم اول ( 4گیگ رمشه ) درایوره گرافیک رو هرچی نصب کردیم انگار نه انگار گفتم شاید به خاطر 32 بیت بودنش باشه 64 بیت نصب کردم ( ویندوز7 ) بازم هرچی درایورشو نصب میکنم هیچ اتفاقی نمیوفته انگار اصلا گرافیک نداره کسی نمیدونه مشکل از کجاس ؟

سلام. :)

لپ تاپ خیلی خوبی هستش.

البته یه سری آمار و ارقام در گذشته وجود داشته که گفتن HP آمار خرابیش زیادتر از لپ تاپ های دیگه هستش، و ضمن این که توی ایران هم گارانتی درست و حسابی برای اچ پی نیست، ولی مثا این که شما توی ایران دارید خرید نمی کنید.

لپ تاپ بهتر از اون برای گیم از برند اچ پی DV6-6050 هستش که گرافیکش 6770 هستش. هم 6490 و هم 6770 هر دوشون از 5650 قوی ترند. برای مقایسه قدرت گرافیک ها با همدیگه این صفحه رو ببینید.

سلام.برند لپ تاب زیاد مهم نیست.چون گارانتی ها خوبه و حتی میشه بیمه کرد. یه چیز که هست یکم تنوع کمه اینجا نسبت به جاهای دیگه.مهم واسم اون مشخصات لپ تاپ.حالا من می خوام بدومنم این 6490 چند بیته.تو نت بوک چک که نگاه کردم زده بود 256مگ 64 بیت.
حالا اگه تایید میکنید بگیرم.فقط این بازی جدید witcher رو اجرا میکنه.مهم نیست که حتما رو خیلی خوب بیاد.مهم واسه من سیر داستان گیم هست که ببینم به کجا میرسه.تو بهره high اجرا شدن نیستم.#:-s

آخرین ویرایش:
سلام.برند لپ تاب زیاد مهم نیست.چون گارانتی ها خوبه و حتی میشه بیمه کرد. یه چیز که هست یکم تنوع کمه اینجا نسبت به جاهای دیگه.مهم واسم اون مشخصات لپ تاپ.حالا من می خوام بدومنم این 6490 چند بیته.تو نت بوک چک که نگاه کردم زده بود 256مگ 64 بیت.
حالا اگه تایید میکنید بگیرم.فقط این بازی جدید witcher رو اجرا میکنه.مهم نیست که حتما رو خیلی خوب بیاد.مهم واسه من سیر داستان گیم هست که ببینم به کجا میرسه.تو بهره high اجرا شدن نیستم.#:-s

توی اون صفحه ای که توی پست قبلی بهتون لینک دادم، عدد جلوی کارت گرافیک رو بخونید و با کارت های دیگه مقایسه کنید، اون تقریبا به طور خلاصه قدرت گرافیک رو در گیم های مختلف براتون خلاصه می کنه. دیگه نمی خواد خیلی در بند مشخصات دیگه کارت باشید. :)

در هر صورت اگر جزئیات بیشتر می خواین، اینجا لیست کامل تری از گرافیک های لپ تاپ، و اینجا هم مشخصات کامل 6490 رو می تونید پیدا کنید، به اضافه عملکرد کارت در بازی های مهم.

کاری که شما می خواید رو 6490 قطعا انجام میده، ولی تقریبا با همین قیمت می تونید ASUS N53SV مدل New Revision بخرید که بسیار لپ تاپ قوی تر و عالی تریه. یا یکی از همون مدل های اچ پی که قبلا گفتم. :)

سلام.
لپ تاپ 14 اینچ با حدود قیمت 400-500 چی بگیرم؟(مصرف خانگی ، اینترنت)

سلام. خوبی؟

پی سی به اون خوفی رو می خوای بفروشی لپ تاپ بگیری؟ ;)

اگر نخوای پولی روش بذاری، با 500-400 تومن و استفاده معمولی، بهترین انتخابت اینه که مینی لپ تاپ (صفحه 10 اینچی) بگیری.

بسیار هم گزینه خوبیه، یکی دو تا از دوست های من بالای 1 میلیون لپ تاپ خریدند و میگن چون سنگینه استفاده نمی کنیم و افتاده گوشه خونه. این مینی ها زیر 1 کیلو هستند و راحت میشه جابجا کرد.

این به نظرم خوبه. اگر قابلیت دیسک خوندنم لازمت شد یه رایتر اکسترنال می خری بهش اضافه می کنی. :)

سلام. خوبی؟

پی سی به اون خوفی رو می خوای بفروشی لپ تاپ بگیری؟ ;)

اگر نخوای پولی روش بذاری، با 500-400 تومن و استفاده معمولی، بهترین انتخابت اینه که مینی لپ تاپ (صفحه 10 اینچی) بگیری.

بسیار هم گزینه خوبیه، یکی دو تا از دوست های من بالای 1 میلیون لپ تاپ خریدند و میگن چون سنگینه استفاده نمی کنیم و افتاده گوشه خونه. این مینی ها زیر 1 کیلو هستند و راحت میشه جابجا کرد.

این به نظرم خوبه. اگر قابلیت دیسک خوندنم لازمت شد یه رایتر اکسترنال می خری بهش اضافه می کنی. :)
مرسی دوست من.
واسه خودم نمیخوام.
واسه یکی از دوستان پرسیدم که 14 اینچ لازم داره.
ممنون میشم راهنمایی کنید
مرسی.

مرسی دوست من.
واسه خودم نمیخوام.
واسه یکی از دوستان پرسیدم که 14 اینچ لازم داره.
ممنون میشم راهنمایی کنید
مرسی.

با این قیمت انتخاب تون خیلی محدوده متاسفانه و احتمالا باید لپ تاپ با سی پی یو سلرون بگیرید.

لپ تاپ Acer 5335 بد نیست. حداقل مشخصاتش استاندارده و گارانتی اش خوبه.

اگر ASUS A52F یا ASUS K52N یا Acer 5742 Z رو بتونند چونه بزنند توی بازار و بیارند نزدیکای 500 خیلی عالی میشه (مدل ایسر شاید همین قیمت هم پیدا بشه).

بهترین کار اینه که برین بازار و ببینین چیا پیدا میشه، ولی هر چی می گیرین لپ تاپی بگیرید که حداقل 2 گیگ رم داشته باشه و گارانتی اش توی ایران معتبر باشه (سازگار - الماس (ویستا) - امرتات - زیگورات - ایران رهجو - ماتریکس).

موفق باشید.

سلام دوستان از کجا باید بفهمم که لپ تاپی که میگیریم رفرش شده نباشه؟)Refresh PLZ خیلی به جواب این احتیاج دارم لطفا توضیح کامل بدهید!

سلام دوستان.
یکی از آشناهامون قصد خرید یک لپ تاپ HP مدل Probook 4520s رو داره.

Intel Core i5 480M 2.66 GHz
4GB RAM DDR3 1066
500GB Serial ATA-300 7200 rpm
15.6" TFT LED Back Light
ATI Mobility Radeon HD 6370 1GB
Price : 700-800$

قیمت این لپ تاپ و به طبع بودجه حدود ۸۳۰ هزار تومانه حالا چند تا سوال داشتم.

۱ـ‌ نمایندگی معتبر HP کجاست ؟ اگه میشه برام آدرسش هم بگید.
(اگه ممانعتی داره پ.خ کنید. ممنون)

۲ـ کلا نظرتون در رابطه با کیفیت این محصول چیه ؟

۳ـ جایگزین بهتری براش سراغ دارین ؟

۴ـ قیمتی که گرفته در ایران مناسبه ؟

سلام دوستان.
یکی از آشناهامون قصد خرید یک لپ تاپ HP مدل Probook 4520s رو داره.

Intel Core i5 480M 2.66 GHz
4GB RAM DDR3 1066
500GB Serial ATA-300 7200 rpm
15.6" TFT LED Back Light
ATI Mobility Radeon HD 6370 1GB
Price : 700-800$

قیمت این لپ تاپ و به طبع بودجه حدود ۸۳۰ هزار تومانه حالا چند تا سوال داشتم.

۱ـ‌ نمایندگی معتبر HP کجاست ؟ اگه میشه برام آدرسش هم بگید.
(اگه ممانعتی داره پ.خ کنید. ممنون)

۲ـ کلا نظرتون در رابطه با کیفیت این محصول چیه ؟

۳ـ جایگزین بهتری براش سراغ دارین ؟

۴ـ قیمتی که گرفته در ایران مناسبه ؟

یکی از معتبر ها http://centerhp.com

برند خوبی هست.اما بهتر به برند دیگه ای فکر کنید بهتر هست

جایگزین بهتر میشه برند های ASUS و MSI و ...

قیمت هم مناسب هست.خوبه

• Like
Reactions: Horror

یکی از معتبر ها http://centerhp.com

برند خوبی هست.اما بهتر به برند دیگه ای فکر کنید بهتر هست

جایگزین بهتر میشه برند های ASUS و MSI و ...

قیمت هم مناسب هست.خوبه

میشه مدل های دقیقی به همراه قیمت و مشخصات این دو برند رو برای جایگزینی بگید.
ممنون

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or