مشاوره در امر خرید لپتاپ و تبلت

با سلام خدمت دوستان
من در این سایت عضو شدم تا این موضوع را برای دوستان روشن کنم
عده ای از عزیزان فرمودند که سونی از نظر سخت افزاری ضعیفه 30 % گرون فروشه و کولینگش از خیلی از برند های موجود پایینتره
از نظر دوستان گویا کسی از لپ تاپ سر در میاره که بدونه رم چیه یا بهترین سی پی یو در بازار چیه !!!!:(
نه دوستان کسی از لپ تاپ سر در میاره که ریز سخت افزار را متوجه باشه
من رشتم الکترونیک دیجیتال و در مورد سخت افزار سونی تحقیق کردم ...
یکی از دوستان گفته بودند سونی در ارائه ی تکنولوژی جدید همیشه عقبه دقیقا مطلب همینجاست ابر شرکت سونی با یک کادر متخخص از مهندسین الکترونیک و طراح آی سی مچینگ سیستم هاش رو مورد بررسی قرار میده و پس از آزمایش های مختلف اون را معرفی می کنه شرکت سونی هیچ وقت نام پر آوازه ی خود را بخاطر عجله در ارائه تکنولوژی مورد ختشه قرار نمیده مثلا شما می تونید صفحه نمایش های فول اچ دی سونی را مقایسه کنید که کیفیت از زمین تا ...
حتما یک عده از عزیزان با نظر من مخالفن بهتره با لپ تاپ های سونی این مسئله را توضیح بدم سری z سونی که منحصرا طراحیش دست ژاپنه و هیچ کشوری حق تصرف در طراحی اون را نداره حتی امریکا ، با وزنی باور نکردنی با بدنه ای مقاوم تر از مدل های خیابونی dell بالاترین نوع سخت افزار را توری مچ می کنه که اگر شما برد سری z را باز کنید و از الکترونیک بدونید سرتون سوت می کشه
سونی در ایران بلکه در خیلی از کشور های دنیا جز بزرگترین و قدر ترین شرکت های الکترونیک بحساب میاد و همون طور که می دونید تجارت لپ تاپ جز مهمترین قسمت های الکترونیک بحساب میاد ...
شرکت سونی در طراحی ها و مچینگ سیستم هاش طوری کار میکنه که شرکت انویدا برای تست کارت های گرافیکش از مهندسین شرکت سونی استفاده می کنه ...
البته فک نکنید بابای من رئیس شرکت سونیه که انقدر دارم تعریف می کنم نه سونی بخاطر همین تکنولوژی منحصر بفردش خیلی مسخره بازی هایی هم داره که نه در ایران بلکه در اروپا هم خیلی از خریدار ها رو ناراضی کرده مثلا ارائه نکردن درایور های سخت افزار هایی که شرکت های intel و انویدا منحصرا برای سونی می زنه ... و یا ویندوزی که از مایکروسافت خریداری کرده و روی لپ تاپ هاش نصب می کنه ( نسخه home ) ...
ولی با تمام مشکلاتی که سونی داره باز هم این رو مطمئن باشید که مهندسی الکترونیکی که سونی در طراحیه لپ تاپ هاش استفاده می کنه هیچ شرکتی مثل اون را نداره ..
البته شرکت اپل ... حوصله ندارم دیگه بقیش را بگم ...
فقط دوستانی که می خان سونی f 3d را بخرن بدونن که طراحی این لپ تاپ های سونی و سری جدید s سونی با همکاری شرکت اپل بوده و مسلما طراحی ک این دو قول الکترونیک دنیا انجام دادن خیره کننده خواهد بود ...

از دوستان کسی درباره ی HPG62 اطلاعاتی داره ؟راسته که می گن پرفروش ترین مدل HP ه:-/؟

لپ تاپ خوبي هست.يكي از پرفروش ترين ها بوده.نه پر فروش ترين.

سلام دوستان

سی پی یو core 2 dou با core i 3 چه تفاوتی داره؟ کدومشون بهتره ( روی لبتاپ)

i3 بهتر هست.

با سلام خدمت دوستان
عده ای از عزیزان فرمودند که سونی از نظر سخت افزاری ضعیفه 30 % گرون فروشه و کولینگش از خیلی از برند های موجود پایینتره
از نظر دوستان گویا کسی از لپ تاپ سر در میاره که بدونه رم چیه یا بهترین سی پی یو در بازار چیه !!!!:(
یکی از دوستان گفته بودند سونی در ارائه ی تکنولوژی جدید همیشه عقبه دقیقا مطلب همینجاست ابر شرکت سونی با یک کادر متخخص از مهندسین الکترونیک و طراح آی سی مچینگ سیستم هاش رو مورد بررسی قرار میده و پس از آزمایش های مختلف اون را معرفی می کنه شرکت سونی هیچ وقت نام پر آوازه ی خود را بخاطر عجله در ارائه تکنولوژی مورد ختشه قرار نمیده مثلا شما می تونید صفحه نمایش های فول اچ دی سونی را مقایسه کنید که کیفیت از زمین تا ...
حتما یک عده از عزیزان با نظر من مخالفن بهتره با لپ تاپ های سونی این مسئله را توضیح بدم سری z سونی که منحصرا طراحیش دست ژاپنه و هیچ کشوری حق تصرف در طراحی اون را نداره حتی امریکا ، با وزنی باور نکردنی با بدنه ای مقاوم تر از مدل های خیابونی dell بالاترین نوع سخت افزار را توری مچ می کنه که اگر شما برد سری z را باز کنید و از الکترونیک بدونید سرتون سوت می کشه
سونی در ایران بلکه در خیلی از کشور های دنیا جز بزرگترین و قدر ترین شرکت های الکترونیک بحساب میاد و همون طور که می دونید تجارت لپ تاپ جز مهمترین قسمت های الکترونیک بحساب میاد ...
شرکت سونی در طراحی ها و مچینگ سیستم هاش طوری کار میکنه که شرکت انویدا برای تست کارت های گرافیکش از مهندسین شرکت سونی استفاده می کنه ...
البته فک نکنید بابای من رئیس شرکت سونیه که انقدر دارم تعریف می کنم نه سونی بخاطر همین تکنولوژی منحصر بفردش خیلی مسخره بازی هایی هم داره که نه در ایران بلکه در اروپا هم خیلی از خریدار ها رو ناراضی کرده مثلا ارائه نکردن درایور های سخت افزار هایی که شرکت های intel و انویدا منحصرا برای سونی می زنه ... و یا ویندوزی که از مایکروسافت خریداری کرده و روی لپ تاپ هاش نصب می کنه ( نسخه home ) ...
ولی با تمام مشکلاتی که سونی داره باز هم این رو مطمئن باشید که مهندسی الکترونیکی که سونی در طراحیه لپ تاپ هاش استفاده می کنه هیچ شرکتی مثل اون را نداره ..
فقط دوستانی که می خان سونی f 3d را بخرن بدونن که طراحی این لپ تاپ های سونی و سری جدید s سونی با همکاری شرکت اپل بوده و مسلما طراحی ک این دو قول الکترونیک دنیا انجام دادن خیره کننده خواهد بود ...

جرف هاي شما صحيح.اما چيزي كه مهم هست بحث آمار خرابي هست.حالا سوني اصلااااا بهترين شركت و پيشرفته ترين.مهم اين هست كه آمار خرابيش بالا رفته.اين رو ميتونيد بريد تحقيق كنيد.اگر شما درس الکترونیک دیجیتال خونديد.ما از صبح تا شب با لپ تاپ ها كار داريم و ميدونيم چي به چي هست.موفق باشيد;)

با سلام خدمت دوستان

سلام و به انجمن خوش اومدید. :)

در مورد فرمایشات تون: البته من از الکترونیک و مطالبی که می فرمایید سر رشته ندارم، ولی به نظرم احتیاجی به این اطلاعات برای قضاوت در مورد لپ تاپ خوب و بد ندارم و همون اطلاعات در مورد CPU و رم و گرافیک خوب بسیار بهتر و ضروری تره.

چرا این طور فکر می کنم؟ چون در عمل برندهای دیگه ای وجود دارند که از سونی خیلی ارزون ترند، ولی میزان خرابی کمتری داشتند، و من فکر می کنم این که در عمل اوضاع چطوره خیلی مهم تر از قطعات الکترونیکی روی برد هستش...

در ضمن یکی از مطالبی که مکررا مطرح شده و در نوشته های شما پاسخ داده نشده: "علت گرون تر بودن قیمت سونی در ایران نسبت به قیمت جهانی همون لپ تاپ" (در مقایسه با لپ تاپ های دیگه) به نظر شما چیه؟
89.gif

در ضمن یکی از مطالبی که مکررا مطرح شده و در نوشته های شما پاسخ داده نشده: "علت گرون تر بودن قیمت سونی در ایران نسبت به قیمت جهانی همون لپ تاپ" (در مقایسه با لپ تاپ های دیگه) به نظر شما چیه؟
89.gif

تنها و تنها یک علت داره.اینکه برای افرادی که از لپ تاپ سر در نمیارن سونی شده لپ تاپ فقط.یعنی لپ تاپ رو با اسم vaio فقط میشناسن.مثل پوفک که نام یک شرکت هست و الان چیتوز هم میاد همون محصول رو میزنه اما همه باز میگن پوفک.برای همین توی بازار خیلی از افراد هستن که تا میگی مثلا اسوس بهتر از سونی هست اینجوری میشن :-o
بعد میگن نه آقا.سونی اصلا بهترین برند هست و چون قیمتش از همه بالاتر هست فکر میکنن بهترین هست اما نمیدونن توی ایران این قیمت دارن میخرن.مشکل کم بودن اطلاعات مردم هست و سوء استفاده ی فروشنده ها از این موضوع

تنها و تنها یک علت داره.اینکه برای افرادی که از لپ تاپ سر در نمیارن سونی شده لپ تاپ فقط.یعنی لپ تاپ رو با اسم vaio فقط میشناسن.مثل پوفک که نام یک شرکت هست و الان چیتوز هم میاد همون محصول رو میزنه اما همه باز میگن پوفک.برای همین توی بازار خیلی از افراد هستن که تا میگی مثلا اسوس بهتر از سونی هست اینجوری میشن :-o
بعد میگن نه آقا.سونی اصلا بهترین برند هست و چون قیمتش از همه بالاتر هست فکر میکنن بهترین هست اما نمیدونن توی ایران این قیمت دارن میخرن.مشکل کم بودن اطلاعات مردم هست و سوء استفاده ی فروشنده ها از این موضوع

بله متاسفانه بالا بری پایین بیای علت اصلی این قضیه همین هستش. من مدت ها دنبال یه علت دیگه برای این قضیه گشتم، ولی پیدا نشد که نشد...
gaah.gif

سلام دوستان

سی پی یو core 2 dou با core i 3 چه تفاوتی داره؟ کدومشون بهتره ( روی لبتاپ)
Core i3 بهتره - هم power consumptoin کمتری داره و هم GPU جدید با این family i مچ تر هستن و دمای کمتری داره - از cash بهتر استفاده میکنه و کلا بهتر ه!! پولت رو برای قدیمی که از دور رقته بیرون دور نریز
Sony در طراخی صفخه نمایش سالها و سالها تجربه داره !!! (البته شده خیلی موقعها sony صفحه نمایش بد هم یزاره - بازم تایید میکنم خیلی موقعها که از نظر ابعاد ساختاری و تکنیکی بسیار صعیف بودن !!)و این تجربه خیلی بیشتر از زمانی هست که laptop طراحی میکنه - همه ی شرکتها کارهایی که sony مینکنن رو انجام میدن دوست عزیز - شما کافی هست laptop های مثل Asus و Alienware رو باز کنید و به سیستم طراحی داخلش نگاهی بندازی که اون طور که من دیدم و خوندم تا حدودی Sony نمیتونه بهشون برسه !ختی Sager np7280 با داشتن MotherBoard خیلی خاضش که کار کردنCPU deskptop رو به حا اورده و با داشتن 450 wat مصرف برق ! داع هم نمیکنه همه و همه حاکی از این هست که هر مدلی و برتدی Technology پیشرتفته خودشون رو دارن - حتی sony بعضی laptop هایی که داره با داشتن cpu و gpu معمولی بسیار پر سرو صدا و بد هستن !!!
و خیلی از LED - LCD که میزاره اصلا کیفیت حتی به خوبی Asus - Hp و گاها Sager - Alienware ندارن - دیدهای محدود و رنگ ساهی که به شدت به خاکستری میزنه و contras بسیاز بد !
به هز حال ان چیزا هست ! و از نظر من Sony مونده تا lapopt ساز خوبی مثل asus - dell بشه
خیلی موقع این چیزا برای مشتری مهم نیست !!! مهم سالم بودن و دوام دستگاه هست که متاسفانه من هم به شضه خرابی زیادش رو تایید میکنم - من خودم به نوعی تو کار فروش laptop هستم (ایران زندگی نمیکنم ) به عنوان شغل کنار دستی و sager - alienware - asus میفروشیم که قبلا sony هم داشتیم - هنوز تو یاد دارم که تو هر ماه 3-4 تا برای خرابی می اومدند
و این هم اصافه کنم sony او پیشترفتگی سخت افزارش کند هست ! هز چقدر هم جلو باشه تو خیلی از چیزها .... حتی با خضور apple که به عنوان غول در بازار laptop محصوب نمیشه جلو نمینونه ! شاید برای اندک زمان -

آخرین ویرایش:
با سلام
یه لپ تاپ سه بعدی میخوام که مشخصات زیر را حتما داشته باشد

FULL HD 1080*1920
HDMI
USB3
BLU-RAY

بیشترین قدرتی که از لپ تاپ انتظار دارم پخش فیلم بلوری سه بعدی هست که اگه صفحه نمایش در حالت عادی هم 120 هرتز باشه حرف نداره چون تو تصاویر سریع میخوام بهترین تصویر را داشته باشم با بودجه 2.5
اگه مدلی هم بود که قیمت بالاتری داشت دوستان لطفا معرفی نمایند البته

با سلام
یه لپ تاپ سه بعدی میخوام که مشخصات زیر را حتما داشته باشد

FULL HD 1080*1920
HDMI
USB3
BLU-RAY

بیشترین قدرتی که از لپ تاپ انتظار دارم پخش فیلم بلوری سه بعدی هست که اگه صفحه نمایش در حالت عادی هم 120 هرتز باشه حرف نداره چون تو تصاویر سریع میخوام بهترین تصویر را داشته باشم با بودجه 2.5
اگه مدلی هم بود که قیمت بالاتری داشت دوستان لطفا معرفی نمایند البته

چون برای فیلم دیدن میخواید باید برید سمت سونی.چون بهترین صفحه نمایش رو داره.اما سخت افزاری به پای برندی مثل اسوس نمیرسه.قیمت هم حدود 3 تومن هست که پایینتر میاد.این مدل هست :

VPCF21AFX/BI

http://www.sonystyle.com/webapp/wcs...&productId=8198552921666303980#specifications

چون برای فیلم دیدن میخواید باید برید سمت سونی.چون بهترین صفحه نمایش رو داره.اما سخت افزاری به پای برندی مثل اسوس نمیرسه.قیمت هم حدود 3 تومن هست که پایینتر میاد.این مدل هست :

VPCF21AFX/BI

http://www.sonystyle.com/webapp/wcs...&productId=8198552921666303980#specifications

خیلی ممنون از جوابتون
آیا داخل بازار هست؟
الان ارزش دارد بخرم یا مدل های جدیدی در راه هستن؟

خیلی ممنون از جوابتون
آیا داخل بازار هست؟
الان ارزش دارد بخرم یا مدل های جدیدی در راه هستن؟

فعلا مدل جدیدی که در راه نیست.بزارید قیمت بیاد پایین بعد اقدام کنید

خواهشا یکی راجبه TV TUNER که مدل N53SV ASUS داره توضیح بده
ایا SAT هم میشه بش وصل کرد؟

توی نت سرچ کنید کاملا توضیح داده.خیر نمیشه وصل کرد

با سلام
دوستان عزیز من به دنبال یک لپ تاپه دخترانه :d با خصوصیات زیر میگردم
اولا دخترانه باشه یعنی خوشگل !
کانفیگش خیلی مهم نیست و گیم نمیخاد باهاش بازی کنه اما فیلمه اچ دی رو بتونه خوب اجرا کنه
برندشم زیاد مهم نیست
اما نکته خیلی مهم سبک بودنشه حدود دو کیلو
سیزده یا چارده اینچ باشه
قیمتشم حدود 700-750
با تشکر

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or