مشاوره در امر خرید لپتاپ و تبلت

اقایون یه چنتا سایت حرفه ایی معرفی کنید که لپ تاپهارو نقد میکنن
عکس هم خوب بزارن از دستگاه + اینکه کاملا به روز باشه و همه ی برندها توش باشه!

سلام.میخواستم بدونم که لپ تاپ جدید [FONT=&quot]Dell XPS 17 Notebook i7-2630QM & GT 555M وارد بازار شده؟؟؟
اگر نشده میتونیین قیمتش رو حدس بزنین تا چقدر میتونه بالا بره؟یعنی از 2000 میلیون بیشتر میشه؟سقفش تا چه حده؟به درد بازی میخوره؟
ممنون میشم اگه راهنماییم کنید...
[/FONT]

خیر نیمده.تا 2.400.000 میتونه باشه.به درد بازی هم میخوره.اما صبر کنید.قیمت میاد پایین

پوریا جان بابت جوابت ممنون. لطف کردی
امروز توی پایتخت یه سونی دیدم فکر کنم F217 بود. سه بعدی
بد نبود....فقط خیلی گرون بود {به نظر من که الکی گرون بود}
با سه بعدیش که زیاد حال نکردم.....اصلا اون تکنولوژی نبود که فکرش رو میکردم....به نظر من که برای لپتاپ مدل سه بعدی اصلا ارزش نداره.....مگه اینکه یا شیفته این تکنولوژی باشی یا پول زیادی داشته باشید....
راستی دوستان اگه میخواید خرید کنید حرف فروشندگان رو اصلا گوش ندید.....فکر نمیکردم انقدر زرنگ شده باشن....طرف یه طوری از لپتاپ صحبت میکرد انگار داره راجع به SR-71 صحبت میکنه....خیلی مواظب زبون این فروشنده ها باشید
پ.ن:قیمت لپتاپ هم 3/670 بود.

تو یک جمله محممد.سمت سونی نرو اونم با این قیمت.فکرشم نکن

Last edited by a moderator:
خیر نیمده.تا 2.400.000 میتونه باشه.به درد بازی هم میخوره.اما صبر کنید.قیمت میاد پایین
این لپ تاپ dell xps i7 که هنوز نیومده بهتره یا لپ تاپ msi gaming gx660؟
من فکر میکنم dell بهتر باشه ولی با این گرافیکی که داره(3gig)و فکر نمیکنم همچین گرافیکی رو روی کامپیوتر شخصی هم ساخته باشن /قیمتش 2.400.000 باشه.آخه همین msi که گفتم الان با گرافیک 1 gig و رم 12 گیگ(که اصلا ارزشش رو نداره) با درایو بلوری و ... قیمتش 3.500.000 تومنه.یعنی شرکت دل میخواد خودش رو با یه ابر لپ تاپ بدبخت کنه؟:-/:-?

این لپ تاپ dell xps i7 که هنوز نیومده بهتره یا لپ تاپ msi gaming gx660؟
من فکر میکنم dell بهتر باشه ولی با این گرافیکی که داره(3gig)و فکر نمیکنم همچین گرافیکی رو روی کامپیوتر شخصی هم ساخته باشن /قیمتش 2.400.000 باشه.آخه همین msi که گفتم الان با گرافیک 1 gig و رم 12 گیگ(که اصلا ارزشش رو نداره) با درایو بلوری و ... قیمتش 3.500.000 تومنه.یعنی شرکت دل میخواد خودش رو با یه ابر لپ تاپ بدبخت کنه؟:-/:-?

قیمت الان 1400 بورو هست.
الان قویترین مدل MSI قیمتش 3.070.000 هست با 16Gig رم.قیمت پرت بهتون دادن.

سلام.لپ تاپی را سراغ دارین که همچین گرافیکی را داشته باشه:AMD Radeon HD 6970M Crossfire
اگه سراغ دارین قیمت لپ تاپ را هم بگین...
یه دنیا ممنون...>:d<

بله
Sager NP7280-S1
با قیمت حدود 4 میلیون اینجا سفارش میگیرن..اونورم حدود 2.800$ در میاد بدون گمرک و ...

بله
Sager NP7280-S1
با قیمت حدود 4 میلیون اینجا سفارش میگیرن..اونورم حدود 2.800$ در میاد بدون گمرک و ...
:wallbash::crying::o:surrender

آقا تو رو خدا نمیشه یه لپ تاپ گیم با گرافیک gforce nvidia 460 GTX با قیمت حدود 2 میلیون تا 2.300 بگید؟
دارم دیوونه میشم از دست این ایرانیاااااا.آخه چرا یه لپ تاپی که قیمتش 1499 $ هست رو تو ایران میدن 3 میلیون.چی فکر کردن.فکر کردن مردمم خرن؟؟؟؟
بابا یکم منتقی تر قیمت بزارن /نه انقدر تابلو که بیان رو لپ تاب 1.700 تومنی 2 میلیون بکشن.آخه چراااااااااااااااا

Last edited by a moderator:
آقا تو رو خدا نمیشه یه لپ تاپ گیم با گرافیک gforce nvidia 460 GTX با قیمت حدود 2 میلیون تا 2.300 بگید؟
دارم دیوونه میشم از دست این ایرانیاااااا.آخه چرا یه لپ تاپی که قیمتش 1499 $ هست رو تو ایران میدن 3 میلیون.چی فکر کردن.فکر کردن مردمم خرن؟؟؟؟
بابا یکم منتقی تر قیمت بزارن /نه انقدر تابلو که بیان رو لپ تاب 1.700 تومنی 2 میلیون بکشن.آخه چراااااااااااااااا

ASUS G53JW يا G73jw هم هست از قيمت 2.100 تا 2.400 با گرافيك GTX460m
با گارانتي

:wallbash::crying::o:surrender

بهروز خان، هیچ دلیلی برای پرداختن یه همچین مبلغ وحشتناکی برای یه لپ تاپ ندارید.

می دونم توی گرافیک خدا خواهد بود، ولی بعد از گذشت یکی دو سال همین لپ تاپ هم از مد می افته، در حالی که 4 میلیون پول پاش رفته...

تازه اگر این جوری سفارش بدین توی ایران گارانتی هم نداره و ممکنه بعد از 6 ماه خراب بشه و ...

پول دادن پای لپ تاپ تا یه حدی منطقیه. به نظر من: حداکثر 1.5 الی 2 میلیون...

بهروز خان، هیچ دلیلی برای پرداختن یه همچین مبلغ وحشتناکی برای یه لپ تاپ ندارید.

می دونم توی گرافیک خدا خواهد بود، ولی بعد از گذشت یکی دو سال همین لپ تاپ هم از مد می افته، در حالی که 4 میلیون پول پاش رفته...

تازه اگر این جوری سفارش بدین توی ایران گارانتی هم نداره و ممکنه بعد از 6 ماه خراب بشه و ...

پول دادن پای لپ تاپ تا یه حدی منطقیه. به نظر من: حداکثر 1.5 الی 2 میلیون...

يه چيزي من بگم.اين لپ تاپ ها توي ايران به درد نميخورن.وگرنه اونور ارزش خريدن واقعا دارن.چون از CPU گرفته تا كارت گرافيك مثل يك Desktop قابل تعويض هست و ميتونيد بروز باشيد.و كارت قديمي رو بفروشيد و يك جديد بخريد

يه چيزي من بگم.اين لپ تاپ ها توي ايران به درد نميخورن.وگرنه اونور ارزش خريدن واقعا دارن.چون از CPU گرفته تا كارت گرافيك مثل يك Desktop قابل تعويض هست و ميتونيد بروز باشيد.و كارت قديمي رو بفروشيد و يك جديد بخريد

بله.
خارج که از بیخ قضیه اش فرق می کنه. اصلا اونجا لپ تاپ 4000 دلار نیست! کسی انقدر پول نمیده پاش...
لپ تاپی که نوش تو ایران 4 تومنه اونجا چه بسا تو حراجی های Ebay میشه دست 2 اش رو با 600-500 دلار خرید...
کاشکی اونجا بودیم... :(

آخه چرا انقدر فروشنده های ایرانی رو لپ تاپ های جدید قیمت میکشن؟؟؟؟
دلیلش چیه؟؟؟؟؟وای که دارم دیوونه میشم.کسی رو هم ندارم که برام از خارج بیاره.
فکر نمیکنن مردم توان خریدشو ندارن؟؟؟؟
من با این جمله مخالفم: ((کاسب حبیب خداست))
کاش یه ذره عقل تو کلشون بود.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or