مشاوره در امر خرید لپتاپ و تبلت

سلام.لپ تاپی را سراغ دارین که همچین گرافیکی را داشته باشه:AMD Radeon HD 6970M Crossfire
اگه سراغ دارین قیمت لپ تاپ را هم بگین...
یه دنیا ممنون...>:d<
Sager np7280 و به تازگی Alienware M18x که هر جفتشون بالای 3.100 دلار با کانفیگ 6970m در میاد ! به ایران هم برسه با همه پول بار و tax میره روی 5 ملیون که اصلا صرف نداره - من خودم از امریکا با مشخصات توی امضام گرفتم 3695USD که حوالی 300 دلار هم اضافه برای بار و tax دادم
بله
Sager NP7280-S1
با قیمت حدود 4 میلیون اینجا سفارش میگیرن..اونورم حدود 2.800$ در میاد بدون گمرک و ...
با داشتن 6970m قیمتش میره روی 3100 دلار به بالا - چون باید براش اداپتور اضافه بزاری
:wallbash::crying::o:surrender

آقا تو رو خدا نمیشه یه لپ تاپ گیم با گرافیک gforce nvidia 460 GTX با قیمت حدود 2 میلیون تا 2.300 بگید؟
دارم دیوونه میشم از دست این ایرانیاااااا.آخه چرا یه لپ تاپی که قیمتش 1499 $ هست رو تو ایران میدن 3 میلیون.چی فکر کردن.فکر کردن مردمم خرن؟؟؟؟
بابا یکم منتقی تر قیمت بزارن /نه انقدر تابلو که بیان رو لپ تاب 1.700 تومنی 2 میلیون بکشن.آخه چراااااااااااااااا
همین G53JW هستش !! - یه مقدار هم وایش مدلهای gaming جدید asus با کارت GTX560m عرضه میشه
بهروز خان، هیچ دلیلی برای پرداختن یه همچین مبلغ وحشتناکی برای یه لپ تاپ ندارید.

می دونم توی گرافیک خدا خواهد بود، ولی بعد از گذشت یکی دو سال همین لپ تاپ هم از مد می افته، در حالی که 4 میلیون پول پاش رفته...

تازه اگر این جوری سفارش بدین توی ایران گارانتی هم نداره و ممکنه بعد از 6 ماه خراب بشه و ...

پول دادن پای لپ تاپ تا یه حدی منطقیه. به نظر من: حداکثر 1.5 الی 2 میلیون...
بله - تو ایران اصلا قیمتها منصفانه نیستن - خالا من ایران نیستم دلیلش رو نمیدونم !
بله.
خارج که از بیخ قضیه اش فرق می کنه. اصلا اونجا لپ تاپ 4000 دلار نیست! کسی انقدر پول نمیده پاش...
لپ تاپی که نوش تو ایران 4 تومنه اونجا چه بسا تو حراجی های Ebay میشه دست 2 اش رو با 600-500 دلار خرید...
کاشکی اونجا بودیم... :(
اتفاقا برعکس هستش !! من خودم بارها و بارها لپتاپهای 3500 دلار به بالا دادم رفته - بعضی ها SSD میگیرن میره روی 4000به بالا ! برای np7280 هم که Core i7 990x - GTX485m SLI خیلی درخواست داره
این گرافیک GTX460 SLI هستش یا GTX460 معمولی؟
کارت GTX460m SLI هم اصالا پیشنهاد نمیشه چون یه دونه GTX485m خودش از این دوتای GTX460m sli بیشتر فریم میده - به نطر وایسا این GTX560m بیاد

Sager np7280 و به تازگی Alienware M18x که هر جفتشون بالای 3.100 دلار با کانفیگ 6970m در میاد ! به ایران هم برسه با همه پول بار و tax میره روی 5 ملیون که اصلا صرف نداره - من خودم از امریکا با مشخصات توی امضام گرفتم 3695USD که حوالی 300 دلار هم اضافه برای بار و tax دادم

با داشتن 6970m قیمتش میره روی 3100 دلار به بالا - چون باید براش اداپتور اضافه بزاری

همین G53JW هستش !! - یه مقدار هم وایش مدلهای gaming جدید asus با کارت GTX560m عرضه میشه

بله - تو ایران اصلا قیمتها منصفانه نیستن - خالا من ایران نیستم دلیلش رو نمیدونم !

اتفاقا برعکس هستش !! من خودم بارها و بارها لپتاپهای 3500 دلار به بالا دادم رفته - بعضی ها SSD میگیرن میره روی 4000به بالا ! برای np7280 هم که Core i7 990x - GTX485m SLI خیلی درخواست داره

کارت GTX460m SLI هم اصالا پیشنهاد نمیشه چون یه دونه GTX485m خودش از این دوتای sli GTX460m بیشترفریم میده - به نطر وایسا این GTX560m بیاد
من تو همین کارت گرافیک GTX460m موندم/ دیگه میخوان رو 485 چه قیمتی بزارن؟وای اگه GTX 560 بیاد که دیگه کارم ساختس.حتما میره بالای 4 میلیون.:surrender:
ولی اگه 2.500 باشه واقعا می ارزه...
اگه همین قیمت باشه 100٪ میخرمش.میشه بهم بگی این لپ تاپ جدیداش به دلار چقدره ؟
چون اگه بالای 1700 دلار باشه تو ایران میره رو 3.500 به بالااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا

راستی یه لپ تاپ با گرافیک GTX 485m با قیمت مناسب بهم میگین که تو ایران هم موجود باشه؟
ممنون.....

Last edited by a moderator:
سلام
دوستان من دانشجوی مکانیک-طراحی جامدات هستم و یه PC فوقالعاده قدرتمند هم دارم ولی با توجه به این که خودم تهرانم و دانشگام اصفهانه مدام در رفت و آمدم و به همین دلیل نیاز به خرید یه لپتاپ با چنین مشخصاتی دارم :
CPU فوقالعاده قوی برای انجام کارهای محاسباتی
و پروژه های سنگین با نرم افزارهایی مثل : Auto CAD - Catia - matlab - 3d max و ...
LED با کیفیت با ابعاد حدود 15 اینچ
گرافیک متوسط متمایل به بالا (!) و مناسب برای تحلیل های سه بعدی
RAM حداقل 6GB DDR3 ... ترجیحا 8GB
زیبایی نسبی
و از همه مهم تر یه لپتاپ خرکار ... با گارانتی معتبر ...

حد اکثر بودجمم 2 میلیونه ، ولی اگه همچین چیزی با 1/5-1 هم در بیاد که چه بهتر ...
برندهای مورد نظرمم بیشتر ASUS و DELLه ... (با توجه به بحث خرکاری(!) و کیفیت )

با این مشخصات و بودجه چه مدلی رو پیشنهاد میکنید ؟
پیشاپیش ممنون ...

سلام
دوستان من دانشجوی مکانیک-طراحی جامدات هستم و یه PC فوقالعاده قدرتمند هم دارم ولی با توجه به این که خودم تهرانم و دانشگام اصفهانه مدام در رفت و آمدم و به همین دلیل نیاز به خرید یه لپتاپ با چنین مشخصاتی دارم :
و پروژه های سنگین با نرم افزارهایی مثل : Auto CAD - Catia - matlab - 3d max و ...
زیبایی نسبی

حد اکثر بودجمم 2 میلیونه ، ولی اگه همچین چیزی با 1/5-1 هم در بیاد که چه بهتر ...

پیشاپیش ممنون ...

با توجه به حرف هاي شما :

ASUS G53jw
Dell XPS 15 L502X

هر 2 مدل هم گرافيك و cpu قوي و رم هم 8 گيگ.هر 2 با گارانتي معتبر هم پيدا ميشن.اما براي خر كاري G53 بهتر هست.چون مخصوص گيمينگ هست و كولينگ خيلي فوي اي داره.قيمت هم 2.100.000 هست

• Like
Reactions: EBliiS
کاربران عزیز و گرامی
جنابان behrooz_50cent و AYARAN خواهشمند است از ارسال پیام های متوالی با فاصله زمانی کم خودداری کرده و برای پاسخ دادن به چندین پیام از "نقل قول چندگانه" استفاده فرمایید.

روزی چند بار بنده دارم پیام های شما را merge می کنم.
لطفاً توجه فرمایید.

پ.ن: همینطور بقیه دوستان

من تو همین کارت گرافیک GTX460m موندم/ دیگه میخوان رو 485 چه قیمتی بزارن؟وای اگه GTX 560 بیاد که دیگه کارم ساختس.حتما میره بالای 4 میلیون.:surrender:
ولی اگه 2.500 باشه واقعا می ارزه...
اگه همین قیمت باشه 100٪ میخرمش.میشه بهم بگی این لپ تاپ جدیداش به دلار چقدره ؟
چون اگه بالای 1700 دلار باشه تو ایران میره رو 3.500 به بالااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا

راستی یه لپ تاپ با گرافیک GTX 485m با قیمت مناسب بهم میگین که تو ایران هم موجود باشه؟
ممنون.....
کارت GTX560m که به زوی به عنوان جایگزین GTX460m عرضه میشه ! در اصل قیمت چندان بالای نخواهد داشت چون Nvidia احتمالا GTX460m رو دیگه میبره کنار چون برای HardCore gamer ها واقعا کارت ضعیفی محسوب میشه ! حالا ببینیم پاش به ایران برسه چه قدر میشه :d
GTX485m و ATI 6970m هم تکی حوالی 550 دلار هستش و فعلا هم روی Clevo based laptop گیر میاد فقط -
کدوم laptop منظورت هست ؟ اگر NP7280 رو میگی که فیمت پایش 2300 دلار هست ! و مدل S1 هم 2899 دلار - برای g74sx هم هنوز قیمت ی مشخص نشده ....

سلام
زیبایی نسبی

پیشاپیش ممنون ...
Dell Precision M4600 با CPU Sandy bridge و کارتهای Quadro - FirePro عرضه شده که مخصوص کار هستش - قیمتش رو در ایران نمیدونم - اما عالی هستن

• Like
Reactions: EBliiS
با توجه به حرف هاي شما :

ASUS G53jw
Dell XPS 15 L502X

هر 2 مدل هم گرافيك و cpu قوي و رم هم 8 گيگ.هر 2 با گارانتي معتبر هم پيدا ميشن.اما براي خر كاري G53 بهتر هست.چون مخصوص گيمينگ هست و كولينگ خيلي فوي اي داره.قيمت هم 2.100.000 هست

آقا با مشخصات و فیس این ایسوزه خیلی حال کردم ... مخصوصا سیستم کولینگش (شکلش آدمو یاد چراغ عقب لامبورگینی میندازه:d)
اما در مورد رمش مطمینی 8GB DD3ه ؟ (تو یه وبلاگ ایرانی زده بود 4 و تو اون لینکی هم که صفحه قبل داده بودن هم فقط از CPU و گرافیک گفته بود )
معتبر ترین گارانتی ایسوز تو ایران چیه ؟
فکر کنم برم سراغ همین ...

آقا با مشخصات و فیس این ایسوزه خیلی حال کردم ... مخصوصا سیستم کولینگش (شکلش آدمو یاد چراغ عقب لامبورگینی میندازه:d)
اما در مورد رمش مطمینی 8GB DD3ه ؟ (تو یه وبلاگ ایرانی زده بود 4 و تو اون لینکی هم که صفحه قبل داده بودن هم فقط از CPU و گرافیک گفته بود )
معتبر ترین گارانتی ایسوز تو ایران چیه ؟
فکر کنم برم سراغ همین ...

بله.8گيگ رم داره.الماس يكي از معتبر ترين گارانتي هاي اسوس هست

سلام چطوری؟:)

یک و سیصد پول دارم و بین Asus & msi گیر کردم نمی دونم کدوم بهتره؟ نظر شما چیه؟:-/
چه مدلی از هر کدوم از این برند ها که بهتره رو پیشنهاد می کنید؟:)

سلام چطوری؟:)

یک و سیصد پول دارم و بین Asus & msi گیر کردم نمی دونم کدوم بهتره؟ نظر شما چیه؟:-/
چه مدلی از هر کدوم از این برند ها که بهتره رو پیشنهاد می کنید؟:)

باید تحقیق کنید که کدوم شون مشکل چیپ ست سی پی یو های Sandybridge رو ندارند (مطمئن نیستم، ولی فکر می کنم MSI این مشکل رو نداره، ضمن این که نسخه New Revision لپ تاپ های ASUS هم که این مشکل رو نداره بر و بچه ها دیدند توی بازار).

اگر یکی شون بود که این مشکل رو نداشت: همون انتخاب بهتره.

اگر هر دو شون رو فاقد این مشکل پیدا کردید:
- مزیت لپ تاپ MSI میزان رم و هارد دیسک بالاتر هستش...
- مزیت لپ تاپ ASUS درایو بلو-ری و قیمت مناسب تر هستش...

هر دو شون هم لپ تاپ های خوبیند و تفاوت بزرگی ندارند. یعنی هر کدوم رو بگیرید ضرر نکردید... :)

سلام. دوستان . لپ تاپی موجود در بازار هست که 3 بعدی باشه ( صفحه نمایش با عینک ها ) ؟ قیمتاشون چنده و چه مارک هایی ؟
اگر هم نیست معلوم نیست کی بیاد لپ تاپ هاش و چه مدل هایی با چه قیمت هایی قراره بیایند . ممنون.

سلام. دوستان . لپ تاپی موجود در بازار هست که 3 بعدی باشه ( صفحه نمایش با عینک ها ) ؟ قیمتاشون چنده و چه مارک هایی ؟
اگر هم نیست معلوم نیست کی بیاد لپ تاپ هاش و چه مدل هایی با چه قیمت هایی قراره بیایند . ممنون.

برند هاي ASUS.SONY فعلا بيشتر دارن اين مدل هاي 3D رو ميزنن.قيمت ها هم ار 2.000.000 به بالاست

• Like
Reactions: Spn

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or