Sager np7280 و به تازگی Alienware M18x که هر جفتشون بالای 3.100 دلار با کانفیگ 6970m در میاد ! به ایران هم برسه با همه پول بار و tax میره روی 5 ملیون که اصلا صرف نداره - من خودم از امریکا با مشخصات توی امضام گرفتم 3695USD که حوالی 300 دلار هم اضافه برای بار و tax دادمسلام.لپ تاپی را سراغ دارین که همچین گرافیکی را داشته باشه:AMD Radeon HD 6970M Crossfire
اگه سراغ دارین قیمت لپ تاپ را هم بگین...
یه دنیا ممنون...>:d<
با داشتن 6970m قیمتش میره روی 3100 دلار به بالا - چون باید براش اداپتور اضافه بزاریبله
Sager NP7280-S1
با قیمت حدود 4 میلیون اینجا سفارش میگیرن..اونورم حدود 2.800$ در میاد بدون گمرک و ...
همین G53JW هستش !! - یه مقدار هم وایش مدلهای gaming جدید asus با کارت GTX560m عرضه میشه:wallbash::surrender
آقا تو رو خدا نمیشه یه لپ تاپ گیم با گرافیک gforce nvidia 460 GTX با قیمت حدود 2 میلیون تا 2.300 بگید؟
دارم دیوونه میشم از دست این ایرانیاااااا.آخه چرا یه لپ تاپی که قیمتش 1499 $ هست رو تو ایران میدن 3 میلیون.چی فکر کردن.فکر کردن مردمم خرن؟؟؟؟
بابا یکم منتقی تر قیمت بزارن /نه انقدر تابلو که بیان رو لپ تاب 1.700 تومنی 2 میلیون بکشن.آخه چراااااااااااااااا
بله - تو ایران اصلا قیمتها منصفانه نیستن - خالا من ایران نیستم دلیلش رو نمیدونم !بهروز خان، هیچ دلیلی برای پرداختن یه همچین مبلغ وحشتناکی برای یه لپ تاپ ندارید.
می دونم توی گرافیک خدا خواهد بود، ولی بعد از گذشت یکی دو سال همین لپ تاپ هم از مد می افته، در حالی که 4 میلیون پول پاش رفته...
تازه اگر این جوری سفارش بدین توی ایران گارانتی هم نداره و ممکنه بعد از 6 ماه خراب بشه و ...
پول دادن پای لپ تاپ تا یه حدی منطقیه. به نظر من: حداکثر 1.5 الی 2 میلیون...
اتفاقا برعکس هستش !! من خودم بارها و بارها لپتاپهای 3500 دلار به بالا دادم رفته - بعضی ها SSD میگیرن میره روی 4000به بالا ! برای np7280 هم که Core i7 990x - GTX485m SLI خیلی درخواست دارهبله.
خارج که از بیخ قضیه اش فرق می کنه. اصلا اونجا لپ تاپ 4000 دلار نیست! کسی انقدر پول نمیده پاش...
لپ تاپی که نوش تو ایران 4 تومنه اونجا چه بسا تو حراجی های Ebay میشه دست 2 اش رو با 600-500 دلار خرید...
کاشکی اونجا بودیم...![]()
کارت GTX460m SLI هم اصالا پیشنهاد نمیشه چون یه دونه GTX485m خودش از این دوتای GTX460m sli بیشتر فریم میده - به نطر وایسا این GTX560m بیاداین گرافیک GTX460 SLI هستش یا GTX460 معمولی؟