اره. در هر صورت خواستم تا جایی که میشد کمک کرده باشم - اما Asus با GTX460m انتخاب خوبی برای gaming هست - البته در مجموع کلی GTX460m برای gamer های حرفه ای که میخوان از 1920x1080 و AA استفاده کنن و همه بازی های اینده رو روی Maximum setting برن ... زیاد جالب نیست - برای همنی بیشتر به سمت 5870 - 6970 یا GTX480 - GTX470 و نهایتا دیگه با خرج 4 به لا برای GTX485m SLI - 6970m CF رو با CPU های Desktop میشه گرفتبهتر كه هست! اما خوب اونقدر ها هم نه!! اگه با پولي كه فروشنده ها بالا ميكشن و گارانتي بي خاصيتشون هم حساب كني همون در مياد. بازم ببينم اگه پولم جور بود به همون اشنامون مي گم.
باید ببینی برای چه کاری در مچموع میخوای - این laptop میتونه برای کارهای روزمره و بازی های روز برای اجرا روی Medium Setting خوب باشه = در کنارش این مدل دمای بالایی در موقع کار کردن داره و سیستم cooling خیلی خوب عمل نمیکنه الا اینکه ولش کنی دماش خوب میشه - LED و یا همون تصویر کیفیت ضعیفی داره و توی وضوح رنگا هم بسیار معمولی عمل میکنه - باطریش هم حوالی 2 ساعت و نیم در هنگام کار دووم میاره....در مجموع دستگاه کاملا متوسطی هستش- صدای دستگاهم کمه اما keyboard کاملی داره ولی زیاد راحت نیستش....سلام دوستان
بعد از کلی فکر کردن تصمیم به خرید یک فروند Acer Aspire 5742G-484G64Mnc میخواستم ببینم گزینه ی مناسبی هست ؟؟؟درصد خرابی ایسر بالا نیست؟
یه سوال دیگه موقع خرید لپ تاپ باید به چه چیزی توجه کرد(هیچ تجربه ای ندارم)
فقط برای کارهای عادی! (نه بازی) پس اگه مشکل کولینگ داره به درد نمیخورهباید ببینی برای چه کاری در مچموع میخوای - این laptop میتونه برای کارهای روزمره و بازی های روز برای اجرا روی Medium Setting خوب باشه = در کنارش این مدل دمای بالایی در موقع کار کردن داره و سیستم cooling خیلی خوب عمل نمیکنه الا اینکه ولش کنی دماش خوب میشه - LED و یا همون تصویر کیفیت ضعیفی داره و توی وضوح رنگا هم بسیار معمولی عمل میکنه - باطریش هم حوالی 2 ساعت و نیم در هنگام کار دووم میاره....در مجموع دستگاه کاملا متوسطی هستش- صدای دستگاهم کمه اما keyboard کاملی داره ولی زیاد راحت نیستش....
سلام.سلام علیکم بر تمامیه دوستان
راستی میخواستم نظرتوون رو در باره ی msi ge620
بدوونم و بپرسم ایا میشه با یک میلیون پونصد یه لپ تاپ ایده عال برای game خرید
لیست لپ تاپ های ASUS این سایت رو نگاه کن.فقط برای کارهای عادی! (نه بازی) پس اگه مشکل کولینگ داره به درد نمیخوره![]()
لطفا چند مدل تا 900 حداکثر 1 تومن معرفی !!! فقط یه چیزی معرفی کنید راحت تو بازار گیر بیاد !!
با GTX460m ميتوني بازي هاي الان رو روي high با وضوح 1080 حتي بازي كني اما بله براي سال اينده خيلي جواب نميده و احتمالا هم gamer ميرن ATI 5870 رو ترجيح ....حتي طوتا GTX485m تكي قدرتي با طوتا GTX460m يرابره .دستت درد نكنه! مرسي
اما خوب ايني كه من مي گم Full HD نيست و اينكه فقط هم گيم نيست! تا High هم ساپورت كنه تا چند سال اندكيو بسته!! بقيش ديگه بايد بريم پي كارمون بازي تعطيل ميشيم![]()
MSI كلا laptop هاي بدي نداره در مقابل قيمتهايي كه ميده اما خيلي مواقع كيفيت ساحتي و عناصري كه در ساخت بدنه laptop به كار رفته زياد جالب نيستند اما در مجموع كلي كيفيت بدي نداره و سيستم cooling قبل قبولي هم داره و كيفيت تصاوير هم خوب هستن . اين مدل هم در كل بسته به قيمتش و سيستمر كه داره ميتزني بازي ها روز خيلي هاشون روي high و medium أجرا كني اما اشاره مهم كنم كه در بدترين حالت شما ١٥٠٠ براي laptop براي game ميزارين و بعدش هم در اندك زمان يه عنوان يك laptop ضعيف ميشهسلام علیکم بر تمامیه دوستان
راستی میخواستم نظرتوون رو در باره ی msi ge620
بدوونم و بپرسم ایا میشه با یک میلیون پونصد یه لپ تاپ ایده عال برای game خرید
براي كارهاي عادي مشكلي نداره اصلا - منظورم براي بازي مدوام بودفقط برای کارهای عادی! (نه بازی) پس اگه مشکل کولینگ داره به درد نمیخوره![]()
لطفا چند مدل تا 900 حداکثر 1 تومن معرفی !!! فقط یه چیزی معرفی کنید راحت تو بازار گیر بیاد !!
بودجه شما براي gaming laptop بسيار كمه .... دسته كم ١٥٠٠ نياز هست. مدلهاي معرفي شده ok هستن ولي بازي ها رو روي تنظيمات بسيار كم بايد بازي كني اما acer انتخاب بهتري برات به دليل اينكه وضوح تصوير بسيار كم هست كارت nvidia gt 540 به راحتي برات بازيها روز رز روي high و meduim جواب ميدهسلام
دوستان لطف کنید یه لپ تاپ معرفی کنید تا سقف 850 برای گیم
فکر میکنم بهترین مدل ها ACER 5742G با کانفیگ I5 و 540 باشه.
نظرتون در مورد HP ProBook 4520s E چیه؟
اگر مدل بهتری هم تو این رنج قیمت هست ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.
راستی HP 3140 هم در بازار موجود هست؟ اگر هست قیمتش حدودآ چنده؟
البته فکر میکنم دو مدلی که بالا گفتم نسبت به این مدل کانفیگ بهتری داشته باشه
ممنونبدجه شما براي gaming laptop بسيار كمه .... دسته كم ١٥٠٠ نياز هست. مدلهاي معرفي شده ok هستن ولي بازي ها رو روي تنظيمات بسيار كم بايد بازي كني اما acer انتخاب بهتري برات به دليل اينكه وضوح تصوير بسيار كم هست كارت nvidia gt 540 به راحتي برات بازيها روز رز روي high و meduim جواب ميده
با GTX460m ميتوني بازي هاي الان رو روي high با وضوح 1080 حتي بازي كني اما بله براي سال اينده خيلي جواب نميده و احتمالا هم gamer ميرن ATI 5870 رو ترجيح ....حتي طوتا GTX485m تكي قدرتي با طوتا GTX460m يرابره .
اينايي كه گفتي چجوريه؟ من نفهميدم !! غلط املايي داره يا من نگرفتم؟!:d
منظرم در مرد دوتايي بوىدن GPU بود....:d انتخاب نهايي با خودته اين مدلهاي gaming asus در مجموع خوين اما G73 بيشتر مي ارزهبا GTX460m ميتوني بازي هاي الان رو روي high با وضوح 1080 حتي بازي كني اما بله براي سال اينده خيلي جواب نميده و احتمالا هم gamer ميرن ATI 5870 رو ترجيح ....حتي طوتا GTX485m تكي قدرتي با طوتا GTX460m يرابره .
اينايي كه گفتي چجوريه؟ من نفهميدم !! غلط املايي داره يا من نگرفتم؟!:d
هارد ٦٢٠٠ اونقدرها هم مالي نيست جدي.... ؤلي براي لود شدن سريعتر فايلها كمك ميكنه . هارد SSD خوب هستش كه رو هر llaptop نيستش . براي بازي ميخواي 100درصد كارت بهتر ارزش داره اما زيبايي هم بسته يه سليقه خودت هست .ممنون
فکر میکنم بهترین انتخاب همین 5742 باشه چون گارانتی معتبری هم نسبت به بقیه مدل ها داره
البته زیاد هم نمیخوام بازیها با جزئیات بالا بازی کنم
نظرتون راجع به 4250 چیه؟ میارزه گرافیک قویتر و گارانتی بهتر رو با هارد 7200 دور و زیبایی عوض کنم؟
3140 هم گزینه ی خوبی میتونه باشه ولی متاسفانه قیمت دقیقش رو ندارم
مرسي اما G73 هم همون GTX 460M رو داره!! البته ATI هم داره كه من با NVIDIA بيشتر حال مي كنم گرچه اون قوي تره!!:dمنظرم در مرد دوتايي بوىدن GPU بود....:d انتخاب نهايي با خودته اين مدلهاي gaming asus در مجموع خوين اما G73 بيشتر مي ارزه.
triangels عزیز ممنونم ولی فکر کنم اشتباه شد , من درباره Dell XPS L-502 پرسیدم ولی شما این لینکی که گذاشتید برای ASUS N53 SV هستش , با این حال ممنون من سایت notebookcheck رو دیدم , در مورد صفحه نمایش هم که گفته بودید حالا نمیدونم اونو درباره L-502 گفته بودید یا درباره N 53 , چون دوست عزیزمون Ayaran از صفحه نمایشش تعریف کردنhttp://www.notebookcheck.net/Review-Asus-N53SV-Notebook.43709.0.html
تو اون لینک در مورد لپتاپ توضیح کامل داده شده - در کل دستگاه بسیار خوبی هست - من باهاش کار کردم....تنها موردش بد بودن تصویر توی وضوح رنگاس که خیلی ضعیفه....