مشاوره در امر خرید لپتاپ و تبلت

والله این که کی بیاد که اگر هم هر کی هر چی گفت خیلی مطمئن نباش، ولی کلا تا چند روز الی نهایت چند هفته دیگه با اومدن ASUS N53SN و Lenovo Y570 بازار خیلی جای قشنگ تری برای خرید میشه!
من دوستم چهارشنبه بازار بود برای خرید لپ تاپ. تمام مغازه ها رو گشت و لیست مهم هاشون رو پشت تلفن برام خوند! آخرش دیدم همون N53SV معمولی بهترین انتخابه براش و گفتم گور بابای چیپ ست (مشکل مهمی هم نیست واقعا، بیخودی گنده اش کرده اند)، همین رو بخر.

بله دقیقا!
این هم مدرک از سایت معروف Engadget خدمت دوستان:

ramy2m483emqgypqk835.jpg

توضیح: میزان خرابی لپ تاپ ها بر حسب درصد در یک دوره دو ساله (نمودار آبی) یا سه ساله (نمودار قرمز) پس از خرید.

من نمی دونم این سونی چه طوریه که بیخودی انقدر توی ایران معروف شده و 30-20 درصد گرون تر می فروشه و همه اش هم فروش میره!
همه اش تقصیر این خانوم هاست که فقط دنبال لپ تاپ خوشگل هستند (البته این رو با این فرض گفتم که خانوم اینجا نداریم)!
black-eye.gif

سلام رفیق.
میخوام یه کمی در مورد حرفی که اون بالا زدی بگم..
اینکه سونی فروش میره دلایل خاص خودش رو داره، من خودم نت بوک ایسوس دارم، خواهرم نوت بوکش رو داره مدل K52JC، پسر خالم که کار گرافیکی میکنه و روزی اقلا" 5ساعت از لپ تاپش استفاده میکنه ایسوز خریده و اتفاقا قبلا دل داشت که کمتر از یک سال کاملا خراب شد، در حالی که الآن از لپ تاپ ایسوزش خیلی راضی هست. پس در اینکه ایسوس لپ تاپ هاش فوق العادس هیچ شکی نیست و حرفت رو کاملا قبول دارم.

و اما سونی!
توی کل فامیل فقط شوهر خالم Vaio VPC-Z داره.
حالا چرا این محصول رو انتخاب کرد؟
به این دلایل:
1. میشه گفت تنها لپ تاپی هست که کلاس مدیریت داره.
2. وزنش فوق العاده سبکه.
3. دیزاینش انصافا فوق العادس.
و ...

حالا در مورد آماری که Engadget قرار داده.
من اصلا نمیگم این آمار اشتباه هست، نسبتا هم قبولش دارم.
یه نگاه به لیست بنداز. آمار خرابی سونی بعد از 3 سال فقط یک درصد بالاتر از ایسوسه.
رو همین حساب شما میگی سونی به درد نمیخوره؟!!

حالا این آمار رو این سایت قرار داره.. توی خیلی از گزارش ها هم دیده شده که سونی بهتر از ایسوس بوده..

در آخر هم بهت بگم اگه به کیفیت سونی شک داری و فکر میکنی پول مارک میگیره فقط یه کاری انجام بده:
پاشو برو پیش دو تا تعمیر کار لپ تاپ درست و حسابی. بگو سونی که لپ تاپ هاش اینقدر گرونه چه تفاوتی با بقیه داره؟ سئوالت رو نپرسیدی میگه: کولینگ! نمونش میثم قربانی خودمون که فکر کنم بشناسیش.. کولینگ دقیقا چیزیه که با چشم خودت نمیتونی ببینی. یعنی فقط برو دو تا لپ تاپ باز شده سونی و اچ پی رو بزار کنار هم و خودت قضاوت کن.
هرچند توی کولینگ هم ایسوس کمتر از سونی نیست! ام بازم سونی یه کمی بهتره ;) :d

سلام
من هفته ی قبل Asus N53sv خریدم.لپ تاپ خوبی هستش ولی هنگ می کنه،این بخاطر مشکل چیپستش هست؟

ویندوز اورجینال روش نصب هست یا کرک شدس ؟؟؟

پاشو برو پیش دو تا تعمیر کار لپ تاپ درست و حسابی. بگو سونی که لپ تاپ هاش اینقدر گرونه چه تفاوتی با بقیه داره؟ سئوالت رو نپرسیدی میگه: کولینگ! نمونش میثم قربانی خودمون که فکر کنم بشناسیش.. کولینگ دقیقا چیزیه که با چشم خودت نمیتونی ببینی. یعنی فقط برو دو تا لپ تاپ باز شده سونی و اچ پی رو بزار کنار هم و خودت قضاوت کن.
هرچند توی کولینگ هم ایسوس کمتر از سونی نیست! ام بازم سونی یه کمی بهتره ;) :d

شما به تعمیر کار ها کار نداشته باش.میتونی توی فروم های خارجی ببینید که کولینگ sony حتی از بعضی مدل های MSI هم ضعیفتر هست چه برسه یه ASUS.درضمن سونی رو با HP مقایسه نکنید.اون حرفتون هم که میگید برو از 2 تا تعمیر کار حرفه ای بپرس من به شما آدرس میدم برید بپرسید ببینید چی میگن.طبقه ی چهارم پاساژ پایتخت.آقای خجسته.همه اونجا میشناسنش.پدر یکی از دوستان من هست باهاشم کلی دراین باره حرف زدم.من نمیگم سونی بد هستا.اما فقط توی ایران و خاورمیانه فروش داره.الان پر فروش ترین لپتاپ های جهان برای apple.asus.dell.toshiba هستند.سونی تمرکز کارش رو روی computer و این چیزا قرار نداده.از کنسول بازی گرفته میزنه تا TV و mp3player.اما برندی مثل ASUS که کار اصلیش فقط مربوط به کامپیوتر میشه معلومه یه چیز دیگست.سونی تبدیل شده به یه مارک شناخته شده توی لپ تاپ.به هرکس که از لپتاپ چیزی سر در نمیاره بگی لپ تاپ درجا توی کلش اسم وایو میاد.از نظر سخت فازاری هم فوقولاده ضعیف هست نسبت به تمام برند های موجود.

Last edited by a moderator:
سلام.
من دنبال لپ تاپ G73 ايسوس بودم و رفتم تو شهر خودمون كه تهران نباشه دنبالش پيدا نشد!! يكي گفت دنبالش مي گيرده!! امروز باهام تماس گرفت گفت مدل G53 هست و دقيقا با همون كانفيگ ( فقط در مورد سي پي يو كه سندي بريج هست يا نه يادم رفت آخه خواب بودم) و مانيتور سه بعدي و چيزاي همراش هست با قيمت 2350000!! به نظرتون خوبه برم دنبالش بگيرم يا اينكه نه بازم دنبال G73 بگردم؟

سلام.
من دنبال لپ تاپ G73 ايسوس بودم و رفتم تو شهر خودمون كه تهران نباشه دنبالش پيدا نشد!! يكي گفت دنبالش مي گيرده!! امروز باهام تماس گرفت گفت مدل G53 هست و دقيقا با همون كانفيگ ( فقط در مورد سي پي يو كه سندي بريج هست يا نه يادم رفت آخه خواب بودم) و مانيتور سه بعدي و چيزاي همراش هست با قيمت 2350000!! به نظرتون خوبه برم دنبالش بگيرم يا اينكه نه بازم دنبال G73 بگردم؟

این 2 مدل هیچ تفاونی باهم ندارن جزء سایز صفحه نمایش.همین رو بگیرید

Dell XPS L_502_A

سلام به همه دوستان
میخوام نظرتون رو درباره Dell XPS L_502_A بدونم
Intel 2630QM 2.0 GHZ Core i7 2.93 GHz - Cache 6 MB - BUS 1333 MHz
6GB DDR3
750GB 5400 RPM
Nvidia GeForce GT540M 2048 MB UpTo 4096 MB
15.6" - Bright LED
Blueray
Bluetooth - Card Reader - Webcam - LAN - WiFi - HDMI - VGA Port - 9 Cell - Windows 7
1'499'000 T
مصارف : گیم - فیلم - نت - فوتوشاپ
اینم لینک سایت دیجی کالا http://www.digikala.com/?Products=Notebook&Product=Notebook-Dell-XPS-L502-A#Tab
برای مصارفی که نوشتم به درد می خوره یا نه ؟
اگه کسی قیمت دیگه ای از این مدل داره لطفا بگه ممنون میشم
آیا گارانتی شرکت نگین معتبر هست یا نه ؟(شرکت نگین پیشرو رایانه)
اگه کسی توضیحی چیزی درباره این مدل داره بگه ممنون میشم
گارانتی بین الملل چطوره ؟ معتبر هست ؟​

آخرین ویرایش:
سلام به همه دوستان
میخوام نظرتون رو درباره Dell XPS L_502_A بدونم
Intel 2630QM 2.0 GHZ Core i7 2.93 GHz - Cache 6 MB - BUS 1333 MHz
6GB DDR3
750GB 5400 RPM
Nvidia GeForce GT540M 2048 MB UpTo 4096 MB
15.6" - Bright LED
Blueray
Bluetooth - Card Reader - Webcam - LAN - WiFi - HDMI - VGA Port - 9 Cell - Windows 7
1'499'000 T
مصارف : گیم - فیلم - نت - فوتوشاپ
اینم لینک سایت دیجی کالا http://www.digikala.com/?Products=Notebook&Product=Notebook-Dell-XPS-L502-A#Tab
برای مصارفی که نوشتم به درد می خوره یا نه ؟
اگه کسی قیمت دیگه ای از این مدل داره لطفا بگه ممنون میشم
آیا گارانتی شرکت نگین معتبر هست یا نه ؟(شرکت نگین پیشرو رایانه)
اگه کسی توضیحی چیزی درباره این مدل داره بگه ممنون میشم
گارانتی بین الملل چطوره ؟ معتبر هست ؟​

لپ تاپ عالی ای هست.برای مصرفی که شما میخواید هم گزینه خیلی مناسبی هست.
قیمت هم توی بازار شما بگردی تا 440 اینا پیدا میشه به راحتی.هر 2 گارانتی هم معتبر هست

سلام
من هفته ی قبل Asus N53sv خریدم.لپ تاپ خوبی هستش ولی هنگ می کنه،این بخاطر مشکل چیپستش هست؟
نه ربطی نداره.
من هم دارم و حتی یک بار هم هنگ نکرده!
اون مساله چیپ ست یه مساله کوچک هستش که بیخودی بزرگش کردند! فقط 5 درصد از لپ تاپ ها ممکنه بعد از 3 سال مشکل پیدا کنند و مشکلش هم مساله بزرگی نیست و با اصلاح مادربرد حل میشه.
ویندوز چی ریختی روش؟ یک بار تعویض ویندوز رو امتحان کن. من سون 64 بیت ریختم و هیچ مشکلی ندارم با لپ تاپ.
رو همین حساب شما میگی سونی به درد نمیخوره؟!!
سلام.

مخلصم.

پست تون رو کامل خوندم، ولی فقط می خواستم بگم من به هیچ وجه نگفتم سونی مارک به درد نخوری هستش! سونی به نظر من یکی از مارک های نسبتا قابل اطمینان و متوسط به بالای لپ تاپ هستش.

فقط عرضم اینه که توی بازار ایران (برعکس بازارهای خارجی) داره بیست الی سی درصد گرون فروشی می کنه!
devilsmiley.gif

علتش چیه؟ حتی با درست در نظر گرفتن فرمایش شما دال بر بهتر بودن کولینگ سونی، باور کنید 99 درصد خریدارها از کولینگ چیزی متوجه نمیشن!
به نظر من مهم ترین علت فروش بالای لپ تاپ سونی در ایران به خاطر این طرز فکر عجیب و غریب مردمه که سونی مارک بچه پولداری هستش و برای آدم شخصیت میاره!
blinksmiley.gif
blinksmiley.gif

شما می تونید هیچ دلیلی دیگه ای بیارین که چرا سونی قیمت اریجینالش با لپ تاپ های دیگه فرق چندانی نداره، ولی تو ایران انقدر گرونه و تقاضاش بالاست؟ علتش هر چی هست مطمئن باشید کولینگ نیست (اگه کولینگ بود تو خارج هم گرون بود).
شما به تعمیر کار ها کار نداشته باش.میتونی توی فروم های خارجی ببینید که کولینگ sony حتی از بعضی مدل های MSI هم ضعیفتر هست چه برسه یه ASUS.درضمن سونی رو با HP مقایسه نکنید.اون حرفتون هم که میگید برو از 2 تا تعمیر کار حرفه ای بپرس من به شما آدرس میدم برید بپرسید ببینید چی میگن.طبقه ی چهارم پاساژ پایتخت.آقای خجسته.همه اونجا میشناسنش.پدر یکی از دوستان من هست باهاشم کلی دراین باره حرف زدم.من نمیگم سونی بد هستا.اما فقط توی ایران و خاورمیانه فروش داره.الان پر فروش ترین لپتاپ های جهان برای apple.asus.dell.toshiba هستند.سونی تمرکز کارش رو روی computer و این چیزا قرار نداده.از کنسول بازی گرفته میزنه تا TV و mp3player.اما برندی مثل ASUS که کار اصلیش فقط مربوط به کامپیوتر میشه معلومه یه چیز دیگست.سونی تبدیل شده به یه مارک شناخته شده توی لپ تاپ.به هرکس که از لپتاپ چیزی سر در نمیاره بگی لپ تاپ درجا توی کلش اسم وایو میاد.از نظر سخت فازاری هم فوقولاده ضعیف هست نسبت به تمام برند های موجود.
با اکثر حرف های مطرح شده موافقت خود را اعلام می داریم. :)
البته فقط به نظر من سونی هم لپ تاپ ضعیفی حساب نمیشه، ولی توی آوردن تکنولوژی های جدید بسیار ضعیف تر از برند های دیگه خصوصا ASUS است (حداقل در ایران که این طوره).

ویندوز اورجینال روش نصب هست یا کرک شدس ؟؟؟

نه ربطی نداره.
من هم دارم و حتی یک بار هم هنگ نکرده!
اون مساله چیپ ست یه مساله کوچک هستش که بیخودی بزرگش کردند! فقط 5 درصد از لپ تاپ ها ممکنه بعد از 3 سال مشکل پیدا کنند و مشکلش هم مساله بزرگی نیست و با اصلاح مادربرد حل میشه.
ویندوز چی ریختی روش؟ یک بار تعویض ویندوز رو امتحان کن. من سون 64 بیت ریختم و هیچ مشکلی ندارم با لپ تاپ.
سلام
نه ویندوز کرک شده ریختم.ویندوز سون ultimate ،بیتی64
امروز رفتم نمایندگیش،گفت چند روز دیگه بیار مادربوردشو برات تعویض کنیم

لپ تاپ عالی ای هست.برای مصرفی که شما میخواید هم گزینه خیلی مناسبی هست.
قیمت هم توی بازار شما بگردی تا 440 اینا پیدا میشه به راحتی.هر 2 گارانتی هم معتبر هست
ayaran عزیز ممنون
توی این رنج قیمت مدل بهتری برای این مصارف میتونید معرفی کنید ؟
فقط یه سوال دیگه برای راحت شدن خیالم , من تا حالا اسم گارانتی نگین رو نشنیده بودم یعنی میگید واقعا میشه روش حساب کرد ؟
بین الملل هم همینطور ؟

ayaran عزیز ممنون
توی این رنج قیمت مدل بهتری برای این مصارف میتونید معرفی کنید ؟
فقط یه سوال دیگه برای راحت شدن خیالم , من تا حالا اسم گارانتی نگین رو نشنیده بودم یعنی میگید واقعا میشه روش حساب کرد ؟
بین الملل هم همینطور ؟

بهترين كانفيگ توي اين قيمت همين مدل هست :)
گارانتي بين الملل هم خوب هست.زيگورات ببينيد ميتونيد پيدا كنيد يا نه.اون بهترين هست.

این MSI GT680 با نسل جدید i7 اومده؟ قیمت حدودا؟
لپ تاپ مشابه این چی هست؟

کلا یه لپ تاپ گیمینگ حدود 1.700 اینا میخواد دوستم، cpu اگر نسل دوم i7 باشه، خیلی بهتره. 15 اینچ.
چی پیشنهاد میکنین؟

این MSI GT680 با نسل جدید i7 اومده؟ قیمت حدودا؟
لپ تاپ مشابه این چی هست؟

کلا یه لپ تاپ گیمینگ حدود 1.700 اینا میخواد دوستم، cpu اگر نسل دوم i7 باشه، خیلی بهتره. 15 اینچ.
چی پیشنهاد میکنین؟

بله اومده با CPU i7 2630 و 16gig رم و گرافیک GTX460 و FullHD.قیمت هم 3.030.000
برای گیم هم تا اون قیمت سریه Dell XPS هم مدل های خوبی داره.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or