سلام. كسي مي تونه مشخصات لپ تاپ ASUS G73JW-TY161V+3D رو بهم بده. غير از اوني كه رايانه نوشته. كلا لپ تاپ اسوس چجوريه؟
دوست عزیز فکر نمی کنم که جای شکی مونده باشه .
لپ تاپ زیر 1500000 تومان همه کارو در حد خودش می کنه. برای کار خاصی نمی خواد ولی خب دیگه تو این رنج فکر نمی کنم چیزای زیادی از این دو برند برای گفتن باشه .
sony ----- asus
سلام:d
لپ تاپ ASUS G53SW با این کانفیگ توی ایران هست؟ قیمت چنده حدودا؟
حالا اگر رم 8 گیگ هم نبود اشکالی نداره...
مشکل کولینگ که نداره؟
Display:
15.6" FHD LED (1920x1080) Glossy
Video Card:
1536MB DDR5 nVIDIA GTX 460M
Processor:
2nd Generation Intel® Mobile Core i7 2630QM
Memory:
8GB DDR3 1333MHz (Up to 16GB)
Hard Drive:
750GB 7200RPM Hard Drive
Battery Life:
1-2 Hour
درود
میشه هم 1 لپ تاپ و هم 1 نت بوک با 500 تومن معرفی کنید.
برای کسی هم که میخوام کاراییهاش کاملا عادی هست . (اینترنت و تایپ و گهگداری فیلم دیدن و همینجور چیزا)
فقط 1سوال با این پول و این کارایی ها لپ تاپ بهتره یا نت بوک یا مینی لپ تاپ؟
سلام و روز بخیر
من بین چن تا مدل لپ تاپ موندم لطف کنید راهنمایی کنید
1. lenovo y570 که تو سایتشم comin soon زده من نهایت تا تیر میخام بخرم
2.asus n53sn که پاساژ رضا و پایتخت سوال کردم گفتن نهایت 2 هفته دیگه میاد ولی کیبوردش خوب نیس از این مشکل چیپستش هم میترسم
3.lenovo y560p که نمایندگی تو پایتخت گف میارن
4.asus k53sv ya n53sv ya dell l502 که سری n باز مشکل کیبورد داره سری k خوشگله و dell که یه ذره بد شنیدم راجبش(مرجوعی و سوختن گرافیکو (چون خیلی بازی میکنم)..)
کانفیگاشونم که فک نکنم لازم باشه بگم
من به ترتیب قدرت gpu نوشتم
خودم lenovo y560d رو چون 3d هس دوس دارم ولی عکس پشتش ضایس
نظرخودم اول lenovo بعد asus بعد dell
از نظر استفاده اولویت هام:
1.بازی
2.نت (سرعت وایرلس خیلی برام مهمه)
3.اهنگ و فیلم(3d باشه عالیه)
4.برنامه : matlab, powerpoint
با تشکر
توی ایران نیمده.مگر اینکه بیارن براتون فروشنده ها 2.400.000
بدون شک asus n53sn.سری جدید این مدل یعنی new revision اومده که مشکل چیپست رفع شده.و مشکل خاصی هم نبود.برای شما که بازی رو اول از همه برات مهم هست همین بهترین گزینست.با گرافیک NVIDIA® GeForce® GT 550M with 2GB DDR3 VRAM .
بدون شک همین رو بخر
این ASUS N53SN هنوز توی ایران نیومده، من تمام پاساژ پایتخت رو زیر رو کردم، هیچ کی نداشت، فقط یه نفر گفته بود که این هفته میاره، امروز که زنگ زدم، گفت که نه نداریم.
فکر میکنید کی بیاد؟
ااا ! 1 میلیون بالای قیمت خودش!! اصلا ارزش نداره!
ببینید من خودم n61jq دارم همین الانشم بعد از 8 ماه اگر باشه بهترین لب تاپ تو قیمته خودشه. ولی دوستم می خواد بخره و الانم دیگه از مدل لپ تاپه من وجود نداره. یه مدل سونی هم هست f113 اگر اشتباه نکم که یکی دیگه بهش پیشنهاد کرده من می خوام بین سونی و ایسوز ببینم کدوم بهتره تا قیمت 1500000 ابته 100000 تومان بالا پایین شد شد
والله این که کی بیاد که اگر هم هر کی هر چی گفت خیلی مطمئن نباش، ولی کلا تا چند روز الی نهایت چند هفته دیگه با اومدن ASUS N53SN و Lenovo Y570 بازار خیلی جای قشنگ تری برای خرید میشه!این ASUS N53SN هنوز توی ایران نیومده، من تمام پاساژ پایتخت رو زیر رو کردم، هیچ کی نداشت، فقط یه نفر گفته بود که این هفته میاره، امروز که زنگ زدم، گفت که نه نداریم.
فکر میکنید کی بیاد؟
بله دقیقا!همون مدلی که توی پست قبل معرفی کردم بهترین گزینست.سونی هم نسبت به قیمتش کانفیگش خیلی ضعیف هست.درصد خرابی لپ تاپ های اسوس هم خیلی کمتر از سونی هست.
من نمی دونم این سونی چه طوریه که بیخودی انقدر توی ایران معروف شده و 30-20 درصد گرون تر می فروشه و همه اش هم فروش میره!
همه اش تقصیر این خانوم هاست که فقط دنبال لپ تاپ خوشگل هستند (البته این رو با این فرض گفتم که خانوم اینجا نداریم)!![]()