مشاوره در امر خرید لپتاپ و تبلت

با سلام دوستان بهترین لپ تاپ تا 1200000 تومن برای گیم چیه؟ برند هم زیاد برام مهم نیست ممنون میشم راهنماییم کنید:)

MSI GE620 هست با قیمت 1.300.000.
یه ASUS N53SV یا SN.این هم قیمت بین 1.300.000 تا 1.400.000

قیمت های جدید :

ASUS G53jw 3D 2.570.000
ASUS G73jh 2.590.000
ASUS N53SV 1.400.000

Last edited by a moderator:
Ayaran عزیز ممنون
سایت زیگورات رو دیدم با قیمت 1450 گذاشته به نظرشما ارزش خرید داره یا نه ؟ اگه زحمتی نیست یه توضیح مختصر هم که باشه خوبه درباره مسائلی مثل cooling این مدل که خوب هست یا نه ؟ کیفیت صفحه نمایش و ... چه پورتهایی داره ؟
درباره گارانتی نگین هم که ازتون پرسیدم به خاطر یه موضوعی پرسیدم , میخوام بدونم میشه بهش اعتماد کرد ؟ یا اینکه مثلا از بین گارانتی ها گارانتی نگین چندمه ؟ یا یه چیزی شبیه این
ببخشید اگر زیاد پرسیدم :">

Ayaran عزیز ممنون
سایت زیگورات رو دیدم با قیمت 1450 گذاشته به نظرشما ارزش خرید داره یا نه ؟ اگه زحمتی نیست یه توضیح مختصر هم که باشه خوبه درباره مسائلی مثل cooling این مدل که خوب هست یا نه ؟ کیفیت صفحه نمایش و ... چه پورتهایی داره ؟
درباره گارانتی نگین هم که ازتون پرسیدم به خاطر یه موضوعی پرسیدم , میخوام بدونم میشه بهش اعتماد کرد ؟ یا اینکه مثلا از بین گارانتی ها گارانتی نگین چندمه ؟ یا یه چیزی شبیه این

اگر زیگورات داره همون رو بگیرید..بهترین گارانتی دل هست.به بقیه گارانتی هام فکر نکنید وقتی زیگورات هست.
از نظر cooling این دستگاه چون میشه گفت برای گیم هم طراحی شده تکنولوژی خوبی درش بکار رفته.کیفیت صفحه نمایش رو من خودم به شخص قبول دارم.پورت ها هم esata hdmi bt usb3 و از همه مهم تر اینکه دارای باتری 9cell هست.

سلام
Ayaran عزیز ممنون
دوستان من به یه مشکلی برخورد کردم سرم شکسته !!! نه شوخی کردم :d
یکی از آشناها یه لپ تاپ مدل ASUS K52J خریده که توی کانفیگ سایتها و برچسب روی خود لپ تاپ گرافیک رو ATI Radeon HD 5145 معرفی کرده ولی در ویندوز 7 توی Device Manager display , گرافیک رو ATI Mobility HD 4500 Series نوشته , حالا کدوم درسته ؟
یکی از دوستام گفت بعضی از لپ تاپ ها یه کارت onboard هم دارن که باید از توی ویندوز عوضش کنی , ولی خودشم نمیدونست چجوری !!! بهش گفتم که کارت onboard , ATI نمیشه ولی قبول نکرد
ممنون میشم کمکم کنید

سلام
Ayaran عزیز ممنون
دوستان من به یه مشکلی برخورد کردم سرم شکسته !!! نه شوخی کردم :d
یکی از آشناها یه لپ تاپ مدل ASUS K52J خریده که توی کانفیگ سایتها و برچسب روی خود لپ تاپ گرافیک رو ATI Radeon HD 5145 معرفی کرده ولی در ویندوز 7 توی Device Manager display , گرافیک رو ATI Mobility HD 4500 Series نوشته , حالا کدوم درسته ؟
یکی از دوستام گفت بعضی از لپ تاپ ها یه کارت onboard هم دارن که باید از توی ویندوز عوضش کنی , ولی خودشم نمیدونست چجوری !!! بهش گفتم که کارت onboard , ATI نمیشه ولی قبول نکرد
ممنون میشم کمکم کنید

شما از توی بخش Display میتونید انتخاب کنید از کدوم کارت استفاده کنه دستگاه.

یک لپتاپ 3 میلیونی چی پیشنهاد می کنید برای گیم؟
تو ایران ارزش نداره 3 تومن پول لپتاپ بدی - همین مدلهایی که Ayaran از Asus از جمله G73 و G53 معرفی میکنن قیمتهاشون از 2.3 تومن تا 3 خورده ای هست - از اون بهتر تو ایران گیر نمیاد و به علاوه همون laptop با قیمت 3 تومنی تو امریکا و یا مالزی که من خودم این دو جا میرم و میام از 1.5 میلنون تومن بیشتر نیست !!!! شما اگه کسی رو خارج داری بگو برات Alienware یا Sager رو costumize کنن که از حوالی 3 تا 5 هزار دلار میتونی laptop غول بسازی - من خودم Sager np 7280 دارم که حوالی 3400 دلار خریدم که به تومن حوالی 4 ملیون میشه و alienware m 17x هم حوالی 2500 دلار گرفتم ! حالا خودت ببین که لپتاپهای asus چقدر در مقابل این دو برند ضعیفن و تو ایران هم متاسفانه با این قیمتها به فروش میره !!! شما با یه config تا سقف 3 تومن از sager یا alienware لپتاپی رو میتونی بگیری که سرعت و تواناییش خوالی 70 تا 80 درصد سریعتر از اون Asus های 1499 دلاری هست که تو ایران 3 تومن میفروشن ... .
QUOTE=javadsadeghi;1375626]
Ayaran عزیز ممنون
[/QUOTE]
http://www.notebookcheck.net/Review-Asus-N53SV-Notebook.43709.0.html
تو اون لینک در مورد لپتاپ توضیح کامل داده شده - در کل دستگاه بسیار خوبی هست - من باهاش کار کردم....تنها موردش بد بودن تصویر توی وضوح رنگاس که خیلی ضعیفه....

آخرین ویرایش:
جدا مالزي ميشه با قيمت بهتر گير اوورد؟
يكي از آشنا ها اونجاست. ارديبهشت هم بر مي گرده!! من كه دنبال G53 بودم بگم از اونجا بياره؟ با همين كانفيگ ها هست؟
خراب بشه چي؟:-s

جدا مالزي ميشه با قيمت بهتر گير اوورد؟
يكي از آشنا ها اونجاست. ارديبهشت هم بر مي گرده!! من كه دنبال G53 بودم بگم از اونجا بياره؟ با همين كانفيگ ها هست؟
خراب بشه چي؟:-s

اره میتونی با قیمتهای 4858RM تا 5799RM مدلهای G53 رو گیر یبازی که میشه 1.690 تومن تا 2 تومن و مدلهای G73 هم از 5399RM هست تا 6599RM که میشه تا سقف 2.300 با بهترین کانفیگش همراه 3d اینا
Alienware هم فقط m11x و m15x هست تا خوالی 7500RM مه میشه خوالی 2.6 تومن -
برای خرید Sager و Alienware m17x/m18x هم از 8000RM میشه تا 15000 RM که میشه از 3 تا 6 تومن که البته اشاره کنم این ذو برند رو باید با credit کارت حرید و شرکت با پست میفرسته دمه دره خانه
باید از گارانتی international استفاده کنی و یا بفرستی درستش کنن === قبلا ارزونتر هم قیمت این laptop ها در میومد .... حوالی 1.4 تومن ! به خاطز بی ارزش شدن تومن در مقابل RM مالزی گرونتر شده !!! الان هر RM خوالی 380 تومن = شاید اینده بیشه 300 تومن دوباره .... باز برات یه عالمه سود میاره ---- برای Sager و alienware m17x.m18x هم باید با credit کارت مستقیم دلار پرداحت بشه - که الان دلار 1100 تومن اگه اشتباه نکنم - که یه کانفیک عالی 3600 دلازی sager np 7280 برات 4.320 تموم میشه .... مگر اینکه config مغولی بگیری.

آخرین ویرایش:
اره میتونی با قیمتهای 4858RM تا 5799RM مدلهای G53 رو گیر یبازی که میشه 1.690 تومن تا 2 تومن و مدلهای G73 هم از 5399RM هست تا 6599RM که میشه تا سقف 2.300 با بهترین کانفیگش همراه 3d اینا
Alienware هم فقط m11x و m15x هست تا خوالی 7500RM مه میشه خوالی 2.6 تومن -
برای خرید Sager و Alienware m17x/m18x هم از 8000RM میشه تا 15000 RM که میشه از 3 تا 6 تومن که البته اشاره کنم این ذو برند رو باید با credit کارت حرید و شرکت با پست میفرسته دمه دره خانه
باید از گارانتی international استفاده کنی و یا بفرستی درستش کنن === قبلا ارزونتر هم قیمت این laptop ها در میومد .... حوالی 1.4 تومن ! به خاطز بی ارزش شدن تومن در مقابل RM مالزی گرونتر شده !!! الان هر RM خوالی 380 تومن = شاید اینده بیشه 300 تومن دوباره .... باز برات یه عالمه سود میاره ---- برای Sager و alienware m17x.m18x هم باید با credit کارت مستقیم دلار پرداحت بشه - که الان دلار 1100 تومن اگه اشتباه نکنم - که یه کانفیک عالی 3600 دلازی sager np 7280 برات 4.320 تموم میشه .... مگر اینکه config مغولی بگیری.
اينجا هم به من G53 با 3D و كانفيگ بالاش و گارانتي قيمت دادن 2300!!

اينجا هم به من G53 با 3D و كانفيگ بالاش و گارانتي قيمت دادن 2300!!
G73 چی؟ من اگه اشباه نکنم g73 با gtx460m - sandybridge cpu حوالی 2.200 ایناست نه g53....من مطمعن هستم که g53 با gtx460m و 3d قیمتش حوالی 1.8 تا 1و9 میشه گیر اورد...:d باز اگر دوستتون در مالزی مغازه ها رو میشناسه میتونه بره و دقیق بپرسه - من تا 3 ماه اینده مالزی خودم نمیرن - اما همین قیمتهای حدودی رو از دوستم پرسیدم
مدل Alienware m17x-R3 با GTX 460m - 12gb ram - 1080 screen (non-3d) - 2720QM CPU - BluRay - 500gb 2x 7200PRM RAOD-0 هم قیمتش در بازار مالزی Kuala lampur دقیقا 8579RM هست که خوالی 3.4 تومن و با 6970m - 2820qm - 750gb raid 0 2x - bluray - HD 1080 screen - هم حوالی 10588rm که میشه 4 تومن که بدون شک alienware گزینه 100% بهتری هست در مقابلAsus

آخرین ویرایش:
G73 چی؟ من اگه اشباه نکنم g73 با gtx460m - sandybridge cpu حوالی 2.200 ایناست نه g53....من مطمعن هستم که g53 با gtx460m و 3d قیمتش حوالی 1.8 تا 1و9 میشه گیر اورد...:d باز اگر دوستتون در مالزی مغازه ها رو میشناسه میتونه بره و دقیق بپرسه - من تا 3 ماه اینده مالزی خودم نمیرن - اما همین قیمتهای حدودی رو از دوستم پرسیدم
مدل Alienware m17x-R3 با GTX 460m - 12gb ram - 1080 screen (non-3d) - 2720QM CPU - BluRay - 500gb 2x 7200PRM RAOD-0 هم قیمتش در بازار مالزی Kuala lampur دقیقا 8579RM هست که خوالی 3.4 تومن و با 6970m - 2820qm - 750gb raid 0 2x - bluray - HD 1080 screen - هم حوالی 10588rm که میشه 4 تومن که بدون شک alienware گزینه 100% بهتری هست در مقابلAsus
بهتر كه هست! اما خوب اونقدر ها هم نه!! اگه با پولي كه فروشنده ها بالا ميكشن و گارانتي بي خاصيتشون هم حساب كني همون در مياد. بازم ببينم اگه پولم جور بود به همون اشنامون مي گم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• S0NY

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or