مشاهده نمایش قدرت Frostbite 2.0 در باز " Army Of Two "

HosseinBrusli

کاربر سایت
army-of-two-the-devil-s-cartel-xbox-360-2.jpg

یکی از چیزهایی که در مورد بازی " Army of Two: The Devil's Cartel " جالب و قابل توجه است ، استفاده این بازی از موتور پرقدرت و جدید DICE به نام Frostbite 2.0 است . Visceral Montreal تاکید کرده که DICE's موتور اصلی بازی " میدان جنگ 3 " رو که مخصوص بازی های شوتر و سوم شخص ساخته شده بود رو به پیشنهاد EA ، در کل شرکت مورد استفاده قرار خواهد داد . همچنین با تازیگی ویدئویی از بازی " Army of Two: The Devil's Cartel " با موتور Frostbite 2.0 ، منتشر شده که نشان از قدرت بالای این موتور در تخریب ، جلوه های بصری فوق العاده و ... است .

این فیلم توضیح میدهد که بازی چه طور ساخته شده و قابلیت های موتور بازی را هم نشان میدهد و علاوه بر ان به شما گفته میشود که EA از این به بعد بازیهای بیشتری را با ترکیب این موتور روانه بازارهای تجاری خواهد کرد .

برای دیدن این ویدئو در منبع نیاز به قند شکن نیست

منبع

آخرین ویرایش:
بابا چرا همه ترول میکنین؟؟بازی به این خوبی!تازه تخریب پذیریشم بالاس.گیم اسپات به نسخه ۱ و ۲ ش بالا ۸ داده پس بازی خوبیه!!فردا پس فردا هم میاین در به در دنبال بازیش میگردین

یه موتور ساختن ، هرچی ip دارن میخوان با همین موتور بسازن ، چه شوتر اول شخص باشه چه سوم شخص . NFS هم که همین بود ، دیگه کم مونده بیان FiFA رو هم با همین موتور بسازن.

بابا چرا همه ترول میکنین؟؟بازی به این خوبی!تازه تخریب پذیریشم بالاس.گیم اسپات به نسخه ۱ و ۲ ش بالا ۸ داده پس بازی خوبیه!!فردا پس فردا هم میاین در به در دنبال بازیش میگردین

شما تریلر رو دیدین؟
به نظر من که گرافیک خیلی افتضاح بود کیفیت تکسچرا واقعا پائین بود یعنی قدرت فراست بایت همینه؟اینقدر از این موتور تعریف میکنن.تازه این یکی دیگه افکت فلیر لنز رو هم نداشت.
گیم پلی هم که خیلی خشک به نظر میومد واقعا نسل قبلی بود.یه تیر میزد دست و پا یارو کنده میشد انگاری هم که با چاقو بریده بود قشنگ صاف صاف بود در مقایسه با قطع عضو بلک اپس اصلا حرفی برای گفتن نداره.

بازم یه انجین ساختن که عنوان هایی که گرافیکش درپیت بوده درست بشه دو شماره ی قبل گرافیک این بازی افتضاح بود

این انجیم خیلی خوب کار شده ها یکی از 5 تا انجین برتر این نسل هست حداقل اگه bf3 روی یه pc قدرمتمند می زدید اینو می فهمیدید

شما تریلر رو دیدین؟
به نظر من که گرافیک خیلی افتضاح بود کیفیت تکسچرا واقعا پائین بود یعنی قدرت فراست بایت همینه؟اینقدر از این موتور تعریف میکنن.تازه این یکی دیگه افکت فلیر لنز رو هم نداشت.
گیم پلی هم که خیلی خشک به نظر میومد واقعا نسل قبلی بود.یه تیر میزد دست و پا یارو کنده میشد انگاری هم که با چاقو بریده بود قشنگ صاف صاف بود در مقایسه با قطع عضو بلک اپس اصلا حرفی برای گفتن نداره.

یه بازی هم دارن با cryengine می سازنن گرافیکش از خلیج عدن پایین تره پس با استدلال cryengine هم در پیته؟

یه موتور ساختن ، هرچی ip دارن میخوان با همین موتور بسازن ، چه شوتر اول شخص باشه چه سوم شخص . NFS هم که همین بود ، دیگه کم مونده بیان FiFA رو هم با همین موتور بسازن.
اتفاقن استفاده شده :دی.
----------------
میدونید چقدر هزینه ساخت بازی رو کاهش میده ؟ :|؟
من فکر میکنم نسل بعد دیگه نسل UE یا CE نباشه اکثر شرکت ها موتور اختصاصی دارن. Konami که با Fox هست. EA هم که با FB2 حالا شایدم FB3، بعدش SE هم که موتورشو رو کرد. کلن نسل بعد اینطوریه.

بازم یه انجین ساختن که عنوان هایی که گرافیکش درپیت بوده درست بشه دو شماره ی قبل گرافیک این بازی افتضاح بود

این انجیم خیلی خوب کار شده ها یکی از 5 تا انجین برتر این نسل هست حداقل اگه bf3 روی یه pc قدرمتمند می زدید اینو می فهمیدید.
چه فایده وقتی همچین سیستم قدرتمندی میخواست.

یه بازی هم دارن با cryengine می سازنن گرافیکش از خلیج عدن پایین تره پس با استدلال cryengine هم در پیته؟

میشه بپرسم کدوم بازی؟
شما تیتر رو خوندین؟نوشته "نمایش قدرت فراست بایت2 در army of two .حرف منم از روی همینه حالا استدلال شما از کجااومده من نمیدونم

آخرین ویرایش:
میشه بپرسم کدوم بازی؟
شما تیتر رو خوندین؟نوشته "نمایش قدرت فراست بایت2 در army of two .حرف منم از روی همینه حالا استدلال شما از کجااومده من نمیدونم

اولا تیتر رو آقای بروسلی خودشون زدن و تو منبع تیتر چیز دیگریست. دوما هر کی هر حرفی زد باید موتور و شرکت سازندش رو بکوبیم؟! یادتون رفته با همین موتور عنوانی با نام BF3 درست شده توی این نسل که در حد خودش شاهکاره از نظر گرافیکی؟ حالا حساب کنید که اولین بازی ای بود که با این موتور ساخته شده بود. تمامی موتور های بازی سازی راه خیلی درازی رو دارن تا به مرحله بازده کامل برسن. همین UE3 از همون اول اینطوری و در حد Gears of War 3 بود؟ طبیعتا نه. دوما هیچ بازی سازی نمیتونی از موتور دیگری به اندازه خود سازندگان موتور استفاده کنه. اینهمه بازی با موتور UE3 ساخته شده اما کودومشون در حد و اندازه های بازی هایی بوده که خود Epic ساخته؟ چند مورد انگشت شمار هست مثل Batman که اونم باز در مواردی نمیتونه به سطح تکنیکی بازی های Epic برسه. حالا شرکتی مثل visceral که دو عنوان قبلی AoT ـش از نظر گرافیکی هم زیاد شاخ نبودن اومده برای اولین بار با موتور fb2 میخواد بازی بسازه. اینا بایدم بازیشون رو هایپ کنن و الا فروش نمیکنن. بایدم بگن قدرتش رو تو بازی ما ببینید، اما آیا به نظرتون گرافیکی در حد bf3 رو خواهیم دید؟ نه!

امیدوارم تونسته باشم منظور رو برسونم.

اولا تیتر رو آقای بروسلی خودشون زدن و تو منبع تیتر چیز دیگریست. دوما هر کی هر حرفی زد باید موتور و شرکت سازندش رو بکوبیم؟! یادتون رفته با همین موتور عنوانی با نام BF3 درست شده توی این نسل که در حد خودش شاهکاره از نظر گرافیکی؟ حالا حساب کنید که اولین بازی ای بود که با این موتور ساخته شده بود. تمامی موتور های بازی سازی راه خیلی درازی رو دارن تا به مرحله بازده کامل برسن. همین UE3 از همون اول اینطوری و در حد Gears of War 3 بود؟ طبیعتا نه. دوما هیچ بازی سازی نمیتونی از موتور دیگری به اندازه خود سازندگان موتور استفاده کنه. اینهمه بازی با موتور UE3 ساخته شده اما کودومشون در حد و اندازه های بازی هایی بوده که خود Epic ساخته؟ چند مورد انگشت شمار هست مثل Batman که اونم باز در مواردی نمیتونه به سطح تکنیکی بازی های Epic برسه. حالا شرکتی مثل visceral که دو عنوان قبلی AoT ـش از نظر گرافیکی هم زیاد شاخ نبودن اومده برای اولین بار با موتور fb2 میخواد بازی بسازه. اینا بایدم بازیشون رو هایپ کنن و الا فروش نمیکنن. بایدم بگن قدرتش رو تو بازی ما ببینید، اما آیا به نظرتون گرافیکی در حد bf3 رو خواهیم دید؟ نه!

امیدوارم تونسته باشم منظور رو برسونم.

همین UE3 که مثال زدین گیرز یک رو ندیدین؟همون موقع همه تو کف بودن مخصوصا مرحله ای توی شب بارون میومد.ولی FB2 تونست اون تاثیر رو روی گیمرا بزاره؟گرافیک کنسولی بتل3 که از گیرز یک هم کمتر بود یا همین کالی که اینقدر میکوبینش به خاطر انجین قدیمیش.چرا با وجود بتل3 نسخه ی پی سی شاهکاره گرافیکی یک بازی کنسولی جایزه بهترین بازی گرافیکی سال رو برد؟danger close هم داره با همین انجین بازی میسازه چرا از اونا کیفیتش خیلی بالاتره؟به نظر من که نسخه ی کنسولیش رو توی E3 نشون دادن واقعا عالی بود.میشه اون پیشرفتی رو که توی UE3 مثال زدین رو توش دید ولی اینم همون انجینه چرا این اینقدر تفاوت داره با AoT؟AoT اگر تریلر رو دیده باشین واقعا افتضاح بود گرافیکش بیخیال تکسچر شدن کلا.

همین UE3 که مثال زدین گیرز یک رو ندیدین؟همون موقع همه تو کف بودن مخصوصا مرحله ای توی شب بارون میومد.ولی FB2 تونست اون تاثیر رو روی گیمرا بزاره؟گرافیک کنسولی بتل3 که از گیرز یک هم کمتر بود یا همین کالی که اینقدر میکوبینش به خاطر انجین قدیمیش.چرا با وجود بتل3 نسخه ی پی سی شاهکاره گرافیکی یک بازی کنسولی جایزه بهترین بازی گرافیکی سال رو برد؟danger close هم داره با همین انجین بازی میسازه چرا از اونا کیفیتش خیلی بالاتره؟به نظر من که نسخه ی کنسولیش رو توی E3 نشون دادن واقعا عالی بود.میشه اون پیشرفتی رو که توی UE3 مثال زدین رو توش دید ولی اینم همون انجینه چرا این اینقدر تفاوت داره با AoT؟AoT اگر تریلر رو دیده باشین واقعا افتضاح بود گرافیکش بیخیال تکسچر شدن کلا.
کلا هیچ گونه منطقی توی این جمله هاتون نمیبینم. حالا توضیح میدم چرا.

1- من گفتم Gear 1 و Gears 3 رو مقایسه کنید شما اومدید میگید Gears 1 رو همه کف کرده بودن. این 2 دلیله. 1. ابتدای نسل بود و بایددم کف میکردیم. شما فرض کن گرافیک BF3 رو اوایل نسل میدید. از دماغتون خون جاری میشد. 2. همونطور که بالا گفتم خود شرکت سازنده با موتور خودش بازی ساخته بود.

2- گرافیک کنسولی BF3 از گیرز 1 کمتر بود؟! جوابی برای این جملتون ندارم، ترجیح میدم سکوت کنم.

3- الان من قبلا چی گفتم؟ من گفتم هر شرکتی نمیتونه با موتور کار کنه. هر شرکتی در حد خودش میتونه کار کنه. الان Danger Cose خوب داره کار میکنه. در ضمن منکر این نیستید که دایس خودش همکاری داره در ساخت MoH؟ حداقل در مورد استفاده از موتور همکاری کرده با این شرکت. حالا اینکه یه شرکتی نمیتونه خوب استفاده کنه از موتور چه ربطی به این گفته های شما داره؟ یا مشکل از جای دیگه (هیتری نسبت به دایس و BF) آب میخوره؟

خسته کردن مارو با این نمایش قدرت
اون میاد میگه قدرت کرای رو توی کرایسیس 3 ببینیند
اون یکی میاد میگه قدرت ID رو توی دوم 4 ببینید !!!
اون یکی میاد میگه توی نمیدونم چی چی ببینید
بازیتون رو بدید بیرون دیگه، انقدر حرف نزنید و تبلیغ نکنید واسه فروش بازی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or