مشاهده نمایش قدرت Frostbite 2.0 در باز " Army Of Two "

HosseinBrusli

کاربر سایت
army-of-two-the-devil-s-cartel-xbox-360-2.jpg

یکی از چیزهایی که در مورد بازی " Army of Two: The Devil's Cartel " جالب و قابل توجه است ، استفاده این بازی از موتور پرقدرت و جدید DICE به نام Frostbite 2.0 است . Visceral Montreal تاکید کرده که DICE's موتور اصلی بازی " میدان جنگ 3 " رو که مخصوص بازی های شوتر و سوم شخص ساخته شده بود رو به پیشنهاد EA ، در کل شرکت مورد استفاده قرار خواهد داد . همچنین با تازیگی ویدئویی از بازی " Army of Two: The Devil's Cartel " با موتور Frostbite 2.0 ، منتشر شده که نشان از قدرت بالای این موتور در تخریب ، جلوه های بصری فوق العاده و ... است .

این فیلم توضیح میدهد که بازی چه طور ساخته شده و قابلیت های موتور بازی را هم نشان میدهد و علاوه بر ان به شما گفته میشود که EA از این به بعد بازیهای بیشتری را با ترکیب این موتور روانه بازارهای تجاری خواهد کرد .

برای دیدن این ویدئو در منبع نیاز به قند شکن نیست

منبع

آخرین ویرایش:
اره.تریلر گیم پلی رو دیدین؟

دیدم، با آشغال خیلی فاصله داشت ...

cry engine برای کنسول بهینه تره اما fb2 برای pc

بهینه ترین موتوری که واسه pc دیدم همین کرای انجین بوده اونوقت رو کنسول بهینه تره؟!

FB2 به هیچ وجه بهینه نیست ...

دیدم، با آشغال خیلی فاصله داشت ...

بهینه ترین موتوری که واسه pc دیدم همین کرای انجین بوده اونوقت رو کنسول بهینه تره؟!

FB2 به هیچ وجه بهینه نیست ...

مدرکی دارید چیه؟ هیچ کدوم از سه نسخه ی بازی با cpu 3770k با کارت گرافیک 680 که حتی در زمان عرضه بازی نبودن نمی تونن 60 فریم ثابت بدن این الان بهینه ترین هست؟ در عالی بودن این انجین شکی نیستا

بله روی کنسول می شه گفت: بهترین گرافیک هست حتی بی انصافی هم که کنیم بهتریم بازی مولتی از لحاظ گرافیک دیگه همه قبول دارن

---------- نوشته در 01:58 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 01:27 AM ارسال شده بود ----------

مسئله اینه که شما نمیخواین قبول کنین که فراست بایت برای همون پی سی هم بهینه نبود وقتی بتل3 اومد.سیستم بالا و باگای زیاد هم از علائمشه.
متوجه منظورتون نشدم.مگه چندتا بازی با فراست بایت تا الان ساخته شده؟که شماره داراش ساخته شده باشن.nfs run با فراست بایت2 ساخته شد نمراتش کمتر از نسخه قبلیش که با فراست بایت ساخته نشده بود.AoT جدیدی که گرافیکش توی این تریلر پائین تر از نسخه های قبلیش بود فکر کنم اونا با UE3 ساخته شده بودن نه؟
این بازیایی هم که مثال زدین هنوز نیومدن شما از کجا میدونین که پیشرفت کردن؟

nfs run هم میانگینش از نسخه ی قبلی بازی black box بیشتر شد هم گرافیکش خیلی بهتر شد گیم پلیش ایراد داشت اما گرافیکش مخصوصا چند شهر اخرش عالی کار شده بود

محض اطلاع هم the run میانگینش 68 شده اما under cover 64 شده hot هم به در مقابل most کاملا مشخصه کدوم بهتره

the run مدال گرافیک تکنیکی از گیم اسپات گرفته یعنی همه ی سایت ها حتی منتقدهای eurogamer که از fb2 تعریف کردن پشمکن شما چون باهاش دشمنی داری بده؟

همه این بازی ها تریلر از گیم پلی دارن دیگه در بدترین حالت ها هم مشخصه که گرافیکشون بهتر شدن army of two کجاش بدتر شده نسخه ی قبلیش در حد پشمک گرافیک نداشت باز این چهارتا افکت داره حالا چون تکسچر نداره شد بدتر؟ به قول خودتونم بیلد اولیش هست

PC بازا و میگن FB2 اصلا روی PC بهینه نیست، 360 بازا هم میگن روی کنسول بهینه نیست حالا باز شما دعوا میکنی؟ بابا کسی از چیزی بدش نمیاد و متنفر نیست ولی وقتی Crysis 2 رو روی یه PC معمولی میشه باهاش 60 فریم (اونم با چه گرافیکی) گرفت و با یه PC خوب که دیگه هیچ، روی کنسول محدودیت ها رو میشکنه، در عوض BF3 روی PC خوب روی تنظیمات Medium خیلی جاها 30 فریم به پایین میشه و اصلا در حد گرافیک C2 هم بیرون نمیده (روی تنظیمات Medium) و روی کنسول اون همه مشکل داره (توی همین B3 که دیدم اصلا خیلی چیزها رو نداشت نه این که باکیفیت PC نه اصلا یه سری تکسچر ها و آبجکت ها و ... رو نداشت) دیگه گفتن این که FB2 بهینه هست و ... بحث پوچیه.
بعد این FB هم مسخره ای شده. تا همین 4 سال پیش خود DICE با UE3 بازی میساخت، توی 4 سال دو نسخه از موتورش رو داد (Epic توی 14 سال 3 نسخه داده بیرون اینا توی 4 سال 2تا!). سال آینده هم FB3 رو میبینیم.
درسته موتور رِنج وسیعی از ژانر های بازی ها رو پوشش میده ولی اول از همه موتور باید بهترین استفاده از سخت افزار رو بکنه نه این که روی سیستمی با Core i7-950 و با 8 گیگ رم و 580GTX نشه روی Medium ازش 60 فریم گرفت. (کلا تنها چیزی که این FB داره فیزیک نسبتا خوبشه که اون هم روی کنسول همچین مالی نیست)

PC دیگه گفتن این که FB2 بهینه هست و ... بحث پوچیه.
بعد این FB هم مسخره ای شده. تا همین 4 سال پیش خود DICE با UE3 بازی میساخت، توی 4 سال دو نسخه از موتورش رو داد (Epic توی 14 سال 3 نسخه داده بیرون اینا توی 4 سال 2تا!). سال آینده هم FB3 رو میبینیم.
درسته موتور رِنج وسیعی از ژانر های بازی ها رو پوشش میده ولی اول از همه موتور باید بهترین استفاده از سخت افزار رو بکنه نه این که روی سیستمی با Core i7-950 و با 8 گیگ رم و 580GTX نشه روی Medium ازش 60 فریم گرفت. (کلا تنها چیزی که این FB داره فیزیک نسبتا خوبشه که اون هم روی کنسول همچین مالی نیست)

ببین چند جا اومدی اسم یه سیستم پر قدرت رو اوردی و مقایسه و مثال اشتباه کردی .
یه چیزی هست به اسم بهینه بود موتور X بر روی سخت افزار های مختلف . میدونی مثل چیه ؟ مثل موتور ماشینه ! وقتی که موتور رو بهینه نکنی اصلا نمیتونی تو مسابقات ( مثلا ) شرکت کنی . اما وقتی موتور رو تیون کنی و تنظیمش کنی ، بدون سر و صدا کار میکنه و روغن بی خود نمیسوزونه و سرعت بیشتری رو میتونه در مسافت کمتری طی کنه .

=======================

خوب حالا طبق مثال بتالا موتور بازی هم دارای یکسری کد مخصوص برای سخت افزار های مختلفه . مثلا هر کد مجموعه ای از توابع و دستورات رو شامل میشه و هر کدوم از این کد ها شامل الگوریتم و فلوچارت ها خودشون هستن !
خوب حالا فرض کن DICE اومده با موتور FROSTBIT 2 یه بازی ساخته ! کد های این بازی ( یا همون الگوریتم و فلوچارت هاش ) بهینه نیستن ! یعنی اینکه میزان سرعت در این موتور 1000 خط الگوریتم در هر فریم هست ! خوب چون این شرکت تازه داره رو موتور خودش و کنسولها بازی میسازه ، نمیتونه ( الگوریتم و فلوچارت ها رو ) کمتر از 1000 تا در بیاره و در نتیجه میشه 2000 تا خط !! به این میگن بهینه نبودن موتور بازی ! پس سرعت به MEDIUM کاهش پیدا میکنه و موتور فریم بالا میده !

>>>> مثلا میخواد بنویسه : " شلیک "

بهنیه >>>> فشردن دکمهRT = است با تی اندازی !
غیر بهینه >>>> اگر بازیکن روی دکمه LT کلیک کرد ، درنیتجه از لوله تفنگ X گلوله Y خارج شده و سپس مقدار صدمات به صورت Z به نمایش در میاید !

خوب فکر کنم فرق بهینه بودن و نبودن رو تو مثال بالا متوجه شدید !

===============

حالا باید بگم بازی CRYSIS زمانی که برای PC اومد ، گرافیک بسیار بالایی داشت ، اما چون بهینه نبود ، بالطبع هیچ سیستمی هم نمیتونست از پس بازی بیاد و همه جا هایپ کردن که بازی از بس گرافیکش بالاست ، برای همین سیستم ها نمیتونن بازی رو اجرا کنن !!! که این جمله دوم غلطه ! درواقع میزان گرافیک تو اون بازی یه حد مشخص مثلا 3000 پیکسل رو داشت و خوب این 3000 تا پیکسل خیلی گرافیک بالایی محسوب میشه و خوب سیستمی که نتونه اجراش کنه دلیل نمیشه که ضعیفه ! به دلیل بهینه نبودن برنامه نویسی و بافت های بازی است بازی است .

===============

مثلا جان کارمک اومد با تکنیک MEGA TEXTURE بافت هایی با کیفیت بسیار بالا رو به اندازه یه ICON و حتی کوچکتر از اون در اورد و به عنوان بافت در سراسر بازی RAGE قرارشون داد و دیدیم که بافت های بازی چه کیفیت بینظیری داشتن .

==============
حالا بازم برمیگردیم سراغ DICE : خوب این شرکت یه موتور جدید ساخته با کدهایی پیش فرض برای کنسولها . حالا بهینه بودن به 2 عامل بستگی داره :
1- برنامه نویس
2- شرکت سازنده

1>>>>> برنامه نویس میتونه با ساختن یه الگوریتم ( به زبون خودمون میشه توضیح کلی مثلا یه جمله به جای ورود در جزئیات و توضیح اضافی ) خیلی کم نظیر و کلی بار پردازشی رو بیاره پایین تا بازی فریم ریت بالا بده . این مورد در صورتیه که سازنده هم کد های مختلف و توابع کتابخونه ای بازی و رابط های API رو با اپدیت های منظم و به روزش بهینه کنه .

2 >>>>> که در خط دوم بالا توضیحش رو دادم .

=================================

اگر میبینید که CRYSIS رو کنسول در حال حاضر گرافیک بی نظیری رو ارائه میده فقط و فقط به خاطر بهینه بودن بازی و کدهای اونه و اگر میبینید که BF3 رو قویترین PC امروزی حتی نمیتونه فریم 30 بده هم به دلیل بهینه نبودن اونه . ممکنه با پتچ های مختلف از طرف INTEL و بازی ساز این مشکل به خوبی حل بشه . اما معمول این کار رو نمیکنن چون میتنن به جای اصلاح کد های بازی قبلی ، بازی جدید با کدهای بهینه تر درست کنن . بادتون باشه که حد سرعت و فریم دهی هر موتوری یه استانداردی داره که مثلا 2000 تا کد در هر ثانیه برای مثلا سرعت فریم 30 هست که اگر از اون تجاوز کنه خوب افت فریم به وجود میاد !

برای درک بهتر موضوع میشه زیر نویس فیلم رو مثال زد که تو هر ثانیه فقط موتور پردازشی زیر نویس و خود فیلم میتونه یک تا 3 خط زیر نویس رو ساپورت کنه و اگر بیشتر بشه فیلم هنگ میکنه و همه چی نامعلوم میشه .
=================

زیاد بود اما لازم بود .

عزیز من خودم علوم کامپیوتر میخونم، میدونم بهینه بودن و نبودن چیه. بعد خودتم داری میگی که موتور بهینه نیست، پس چرا بحث کنیم؟ وقتی هم شما و هم من و هم دوستان قبول داریم FB2 بهینه نیست ولی CE3 هست، دیگه بحث و جدل نداره که.
بعد دوباره اینو بگم که کافیه به انتشار نسخه های موتور توجه کنین که در عرض کمتر از 4 سال دو نسخه داده بیرون. در عوض شرکت های دیگه (همین id Tech در عرض 21 سال 5 ریلیز داده که تازه id Tech 5 هنوز نیومده!). در هر صورت موتور بازی ساختن اگه انقدر راحت بود infinity ward نمیرفت با یه fork از id Tech 3 بازی هاش رو بسازه (و تا حالا یه موتور کامل درست نکرده و همون فورک id Tech 3 که IW Engine هست رو داره با آپدیت کردن باهاش کار میکنه) یا خیلی از شرکت ها نمیرفتن از UE و CE و id Tech و Source Engine و ... استفاده بکنن (راستی هم UE و هم Source بر پایه همین id Tech هستن! یعنی این ها هم قبول دارن ساختن یه موتور بازی از اول خیلی سخته و حاضرن با پایه ی یه موتور دیگه موتور بازی سازی خودشون رو بسازن و موتور کاملا ساخت خودشون نباشه ولی سختی ساخت یه موتور از پایه رو نکشن.) ولی DICE یکدفعه جوگیر شد و اومد موتور خودش رو از پایه ساخت! بهتون قول میدم تا نسل آینده نتونه موتورش رو بهینه کنه و بهینه کردن رو بزاره برای نسل بعد!!!

مشکل اینجاست همه pc بازی داخل این تاپیک نیست شماها همگی crysis 2 dx9 بازی کردید بعد می گید سنگین نیست که در صورتی که اصل سنگینش dx11 هست که بعدا اومده کاملا مشخصه که باهاش کار نکردید و الا امکان نداره بگید با یه سیستم ساده ازش 60 فریم می گیریم

در اخر من چنتا عکس از سایت های معتبر می ذارم می تونید این ها هم زیر سوال ببرید:

bf3-1920.png

crysis-1920.png

BF3_02.png

Crysis2_02.png

اینجا تازه crysis 4x aa هم نداره

Overclock3D :: Review :: MSI GTX680 Twin Frozr 3 OC Review :: *********** 3

Overclock3D :: Review :: MSI GTX680 Twin Frozr 3 OC Review :: Crysis 2

عزیز اول پلتفرم های من نگاه کن بعد بگو PCبازا اینجا نیستن.
من خودم با کارت گرافیک GTX 580 با پچ High Res و DX11 نزدیک 60 فریم (ثابت نبود ولی زیر 50 نمیومد) ولی با DX10 توی BF3 و با تنظیمات متوسط یه جاهایی فریم ریت به 30 میرسید. دیگه از اینجا به بعد بحث به جایی نمیرسه و تا زمانی که افراد به چشم های خودشون اعتماد نداشته باشن این بحث ادامه داره!

عزیز اول پلتفرم های من نگاه کن بعد بگو PCبازا اینجا نیستن.
من خودم با کارت گرافیک GTX 580 با پچ High Res و DX11 نزدیک 60 فریم (ثابت نبود ولی زیر 50 نمیومد) ولی با DX10 توی BF3 و با تنظیمات متوسط یه جاهایی فریم ریت به 30 میرسید. دیگه از اینجا به بعد بحث به جایی نمیرسه و تا زمانی که افراد به چشم های خودشون اعتماد نداشته باشن این بحث ادامه داره!

ناراحت نشیدا اما 100 درصد دارید دروغ می گید یه دوجین از دوستای من pc باز هستن هیچ کدوم از این حرفا نزدن خودمم که یه سیستم در حد 580 دارم شما با 580 تا 30 فریم افت دارید؟ با چه cpu? من 955 amd هم در بالاترین تنظیمات زیر 60 نداشتم البته با aa off بعد شما با تنظیمات متوسط به 30 هم می رسیده

اصلا من درست نمی گم چنتا دیگه سایت براتون بذارم که bf3 بهتر crysis dx11 فریم می ده شما یه مدرکی بذار تا به ماها هم ثابت بشه من حاضرم سیستم رو بیارم ثابتش کنم

اپتیمایز بودن بازی ها همه در بالاترین تنظیمات سنجیده می شن یا شما 580 نداری یا اگه داری باید 60 فریم ثابت ازش بگیری اگه نمی گیرید حتما سیستمتون یه مشکلی داره

ناراحت نشیدا اما 100 درصد دارید دروغ می گید یه دوجین از دوستای من pc باز هستن هیچ کدوم از این حرفا نزدن خودمم که یه سیستم در حد 580 دارم شما با 580 تا 30 فریم افت دارید؟ با چه cpu? من 955 amd هم در بالاترین تنظیمات زیر 60 نداشتم البته با aa off بعد شما با تنظیمات متوسط به 30 هم می رسیده

اصلا من درست نمی گم چنتا دیگه سایت براتون بذارم که bf3 بهتر crysis dx11 فریم می ده شما یه مدرکی بذار تا به ماها هم ثابت بشه من حاضرم سیستم رو بیارم ثابتش کنم

اپتیمایز بودن بازی ها همه در بالاترین تنظیمات سنجیده می شن یا شما 580 نداری یا اگه داری باید 60 فریم ثابت ازش بگیری اگه نمی گیرید حتما سیستمتون یه مشکلی داره

اول قشنگه به راحتی آدم رو متهم به دروغ گویی میکنین، بعد بلافاصله میگین با AA Off (آخه مگه C2 رو با AA off رفتم که این یکی رو اینجوری برم) بعد متخصص سخت افزارین و بدون دیدن سیستم من میگین سیستمم مشکل داره! برای همین گفتم صحبت به پوچی کشیده شد (بعد اگه دوباره کامنتم رو بخونین گفتم یه جاهایی زیر 30 فریم میومد نه همش روی 30 بود، ولی C2 هیچ وقت زیر 50 نیومد)

یاد بگیرین به دیگران احترام بزارین و وقتی با شما مخالفت کردن اون ها رو دروغ گر نخونید!

من کسی رو متهم نکردم قصد بی احترامی هم نداشتم اما شما یه چیزی به من بگید crysis dx11 می زنید یا dx9 با high res?

چند تا مرحله داخل crysis 2 هستن که خفن افت فریم دارن یکیش مرحله ی اخر بازی هست من با 460 sli که از 580 بهتر فریم می گیره با 3570k @ 4.6ghz بازم داخل این مراحل زیر 40 فریم هم می رم چندین تا عکسم ازش دارم

من تازه aa هم نمی ذارم چون برای full hd نیازی به aa خیلی نیست مگه بعضی بازی ها در کل بیخیال همه ی حرف من اینه هر جفت انجین ها شاخ هستن حالا این که کدوم بهتره حتی بهترین منتقدها هم با اختلاف نظر دارن

در مورد اینکه میگید چون اولین بازی از فلان موتور رو کنسولا اومد پس نباید زیاد ازش توقع داشت,موافق نیستم!! مگه سانتا مونیکا چندتا GOW‏ رو PS3 داده که به اوج گرافیک رسیده?! بنظر من این برمیگرده به هنر سازنده بازی, و قبول کنید که بیشتر شرکتا از جمله اکتی و ea‏ دارن درجا میزنن,اون تریلری هم که از مدال دیدیم مطمئن باشید مثل بتل نسخه PC‏ بازی بوده

در مورد اینکه میگید چون اولین بازی از فلان موتور رو کنسولا اومد پس نباید زیاد ازش توقع داشت,موافق نیستم!! مگه سانتا مونیکا چندتا GOW‏ رو PS3 داده که به اوج گرافیک رسیده?! بنظر من این برمیگرده به هنر سازنده بازی, و قبول کنید که بیشتر شرکتا از جمله اکتی و ea‏ دارن درجا میزنن,اون تریلری هم که از مدال دیدیم مطمئن باشید مثل بتل نسخه PC‏ بازی بوده

سانتا مونیکا رو داری با DICE و ... مقایسه میکنی ! عجب مقایسه جالبی ! سانتا مونیکا مثل استودیو تورن 10 مایکروسافته ! یعنی انحصاری فقط میسازه و به نوعی زیر مجموعه سونیه ! یعنی تیم توسعه کنسول PS3 ابزار های مخصوص ساخت بازی میدن و تو ساخت بازی 10% کمکشون میکنن تا به بهترین شکل ممکن بتونن از منابع کنسول PS3 استفاده کنن ! سانتا مونیکا سالهاست داره برای کنسولهای سونی بازی میسازه !

سری GOF اولین بار که مثلا با 100 تا بازی دیگه رو PS3 اومد بالاترین گرافیک رو داشت . دومین بر هم که اومد بازم بین تمامی بازی هایی که بعد از GOF اول رو PS3 اومدن بالاترین گرافیک رو داشت !

میخوام اینو بگم که مثالت اشتباهه . چون GOF همیشه جزء بالاترین گرافیک های تکنیکی PS3 رو داشته .

فکر کنم nfs run رو هم با همین موتور ساخته بودن

100% شک نکن ! کامنت کان کوئیر ( بازی استراتژیک ) جدید رو هم دارن با همین موتور میسازن !!!

بحث تو اینجا که بی منطق حرف می زنند بی فایدست

والا ! طرف نمیدونم با چه منطقی اوده داره DICE رو با سانتا مونیکا مقایسه میکنه !! DICE این نسل شده DICE !!! قبلا همشون دهاتی بودن :d اما سانتا مونیکا یه شرکت بی نظیه که بازیهاش حرف نداره . قدمت زیادی هم داره . فقط هم انحصاری سازه و اصلا قابل مقایسه نیستن !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or