مشاهده نمایش قدرت Frostbite 2.0 در باز " Army Of Two "

HosseinBrusli

کاربر سایت
army-of-two-the-devil-s-cartel-xbox-360-2.jpg

یکی از چیزهایی که در مورد بازی " Army of Two: The Devil's Cartel " جالب و قابل توجه است ، استفاده این بازی از موتور پرقدرت و جدید DICE به نام Frostbite 2.0 است . Visceral Montreal تاکید کرده که DICE's موتور اصلی بازی " میدان جنگ 3 " رو که مخصوص بازی های شوتر و سوم شخص ساخته شده بود رو به پیشنهاد EA ، در کل شرکت مورد استفاده قرار خواهد داد . همچنین با تازیگی ویدئویی از بازی " Army of Two: The Devil's Cartel " با موتور Frostbite 2.0 ، منتشر شده که نشان از قدرت بالای این موتور در تخریب ، جلوه های بصری فوق العاده و ... است .

این فیلم توضیح میدهد که بازی چه طور ساخته شده و قابلیت های موتور بازی را هم نشان میدهد و علاوه بر ان به شما گفته میشود که EA از این به بعد بازیهای بیشتری را با ترکیب این موتور روانه بازارهای تجاری خواهد کرد .

برای دیدن این ویدئو در منبع نیاز به قند شکن نیست

منبع

آخرین ویرایش:
من از همون اول هم نفهمیدم هدف از عرضه این بازی چی بود :|
نسخه اول اصلا به دلم نشست با وجود بازیهایی مثل GeoW و Unchartedو.... به نظرم این بازی ارزش وقت گذاشتن رو نداره

من از همون اول هم نفهمیدم هدف از عرضه این بازی چی بود :|
نسخه اول اصلا به دلم نشست با وجود بازیهایی مثل GeoW و Unchartedو.... به نظرم این بازی ارزش وقت گذاشتن رو نداره
تو حساب بکن واسه من بدون توجه به اون 2 تا بازی که نام بردی بازم ارزشی نداشت :|

. Visceral Montreal تاکید کرده که DICE's موتور اصلی بازی " میدان جنگ 3 " رو که مخصوص بازی های شوتر و سوم شخص ساخته شده بود رو به پیشنهاد EA ...

به خاطر همینم بود که هنوز یه ما نگذشته از رونمایی روی بازی اصلی(BF3) برای بازی آشغال run
از اسم این موتور استفاده کردن!!! :-/
اینا همش از سیاستای گند EA هست که از یه چیزی که خوب دراومده میخواد برای بالا رفتن فروشش اسم اونو تو زمین و زمان همه ی بازی هاش به کار میبره.​

به خاطر همینم بود که هنوز یه ما نگذشته از رونمایی روی بازی اصلی(BF3) برای بازی آشغال run
از اسم این موتور استفاده کردن!!! :-/
اینا همش از سیاستای گند EA هست که از یه چیزی که خوب دراومده میخواد برای بالا رفتن فروشش اسم اونو تو زمین و زمان همه ی بازی هاش به کار میبره.[/CENTER]
کی به این سیاست غول پول پرست پی بردید بگید ما هم بدونیم؟:-/هنوز عده ای نمی دونند بیشتر عناوین داخل بازار برای EA هست که دارید ازش لذت می بریدبه نازم به استعدلال :|

کی به این سیاست غول پول پرست پی بردید بگید ما هم بدونیم؟:-/هنوز عده ای نمی دونند بیشتر عناوین داخل بازار برای EA هست که دارید ازش لذت می بریدبه نازم به استعدلال

شرمنده رفیق اما ناشر، سازنده نیست و هر بازی که خوب باشه دلیل بر این نمیشه که حتماً ناشر اون بازی هم خوب باشه. اگه همون بازی یه سری سیاست مشکل ساز داشته باشه، تقصیر از ناشره و همین BF3 اوایل با هایپ روی بخش سینگل وارد کار شد و از نظر خیلیا اعتقاد دارن BF3 گند زد که خب متاسفانه به خاطر نگرش اشتباهشونه. EA یه شرکت بزرگیه که خیلی بازی زیر دست داره، اما سعی می‌کنه از نهایت پتانسیل بازی جهت سوددهی استفاده کنه و وقتی قضیه لوس می‌شه کار بیخ پیدا می‌کنه. یکیش هم همین Mass Effect 3 که همون روزش یه DLC عرضه شد، خب این الآن تقصیر سازندس دیگه نه؟

البته فکر کنم چیزای کلیشه‌ای دوباره برای همه دیکته شد اما خب کلاً این پستو دیدم گفتم یه یادآوری بشه.

کی به این سیاست غول پول پرست پی بردید بگید ما هم بدونیم؟:-/هنوز عده ای نمی دونند بیشتر عناوین داخل بازار برای EA هست که دارید ازش لذت می بریدبه نازم به استعدلال :|
به نازم به استلال عالی شما:چون اگثر بازی های داخل و خارج بازار(خارجشم اضافه کردم جامعیت نظریه و استدلالتون بره بالا)برای EA هست پس فوق العاده شرکت عالی ای است و مسلما بازیاش هم هموشون شاهکاره و میانگین نمراتشون هم بالای 9/10 هست و به هیج وجه هم جنبه ی تجاری ندارند! =;چون واقعا روشون وقت میزارن و سال به سال از هر بازی یه نسخه نمیدن بیرون!
اخه این دیگه چه حرفیه دوست عزیز! ارزش بازی ها مگه به تعدادشونه!!:|

سیاست ناشر نیست اگه استیدو بازی نسازه بی پول میشه و اخرشم ورشکست پس باید یه کاری بکنه
EA غول پول پرست هم باید به لیست بدها اضافه کنم

سیاست ناشر نیست اگه استیدو بازی نسازه بی پول میشه و اخرشم ورشکست پس باید یه کاری بکنه
EA غول پول پرست هم باید به لیست بدها اضافه کنم

خیلی از شرکت‌های دیگه چنین روندی رو ندارن اما پول خودشونو بدون این کارا که از نظر وجدانی هم جالب نیست، در میارن و حاشیه شونم کمتره. برای اینکه پول در آورد نباید هر کاری کرد، و سودی که شرکت EA بدون این کارا می‌کنه خیلی راحت بودجه استودیو‌هارو تضمین می‌کنه.

هر چیزی حد اعتدال داره، اما EA از این حد گذشته.

اینا هم که هرچی میسازن سری میگن : این بازی با frostbite 2.0 ساخته میشود و دارای قدرت تخریب پذیری بالایی میباشد
ازین جملات دیگه رسما حالم داره بهم میخوره خوب یچیز جدید بگین دیگه مثل دیوید جون هر دفه مصاحبه میکنه یه چیز جدید میگه بعد میگن چرا از david cage طرفداری میکنین خوب بلده مصاحبه کنه دیگه :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or