D danialsafari کاربر سایت May 15, 2015 #61 [MENTION=7963]ali_l[/MENTION]amlam agha man 4.15 montazere shoma hastam
AJD1991 کاربر سایت May 15, 2015 #62 نوشته شده توسط danialsafari: [MENTION=7963]ali_l[/MENTION]amlam agha man 4.15 montazere shoma hastam بیشتر... من آنم. اوکی
نوشته شده توسط danialsafari: [MENTION=7963]ali_l[/MENTION]amlam agha man 4.15 montazere shoma hastam بیشتر... من آنم. اوکی
AM!R HOS3!N کاربر سایت May 15, 2015 #63 نوشته شده توسط arminbayati: arminbryant24 realmadrid بیشتر... آقا اد کن بازیو انجام بدیم. Mad_angle181
نوشته شده توسط arminbayati: arminbryant24 realmadrid بیشتر... آقا اد کن بازیو انجام بدیم. Mad_angle181
Michael 13 کاربر سایت May 15, 2015 #64 نوشته شده توسط Guardiola: درود. همین الان تشریف بیارید ما رو آبکش بفرمایید:d بیشتر... من ساعت ۶ میام بازی کنیم خوبه؟
نوشته شده توسط Guardiola: درود. همین الان تشریف بیارید ما رو آبکش بفرمایید:d بیشتر... من ساعت ۶ میام بازی کنیم خوبه؟
u.s.a کاربر سایت May 15, 2015 #66 نوشته شده توسط Michael 13: من ساعت ۶ میام بازی کنیم خوبه؟ بیشتر... عالیه.منتظریم:d
H hosein2 کاربر سایت May 15, 2015 #69 نوشته شده توسط omidkk: سلام كي بازي كنيم ؟ بیشتر... امروز ساعت ٨ خوبه؟
u.s.a کاربر سایت May 15, 2015 #70 درود. بازی ما با دوست عزیزمون MarshalL_13em تموم شد.بازی رفت 5-1 و برگشت 8-2 به سود این بنده حقیر.قرعه کشی مرحله بعد کی هست؟
درود. بازی ما با دوست عزیزمون MarshalL_13em تموم شد.بازی رفت 5-1 و برگشت 8-2 به سود این بنده حقیر.قرعه کشی مرحله بعد کی هست؟
AJD1991 کاربر سایت May 15, 2015 #71 نوشته شده توسط Guardiola: درود. بازی ما با دوست عزیزمون MarshalL_13em تموم شد.بازی رفت 5-1 و برگشت 8-2 به سود این بنده حقیر.قرعه کشی مرحله بعد کی هست؟ بیشتر... تبریک به شما. مرحله بعد قرعه کشی نیست. به جدول دقت کنید! شما به برنده بازی بعدی این دور در دوره بعد برخورد میکنید.
نوشته شده توسط Guardiola: درود. بازی ما با دوست عزیزمون MarshalL_13em تموم شد.بازی رفت 5-1 و برگشت 8-2 به سود این بنده حقیر.قرعه کشی مرحله بعد کی هست؟ بیشتر... تبریک به شما. مرحله بعد قرعه کشی نیست. به جدول دقت کنید! شما به برنده بازی بعدی این دور در دوره بعد برخورد میکنید.
A avvzz کاربر سایت May 15, 2015 #73 نوشته شده توسط AJD1991: تبریک به شما. مرحله بعد قرعه کشی نیست. به جدول دقت کنید! شما به برنده بازی بعدی این دور در دوره بعد برخورد میکنید. بیشتر... اقا پس یعنی یک شنبه شما جودل رو ویرایش میکنید دیگه؟
نوشته شده توسط AJD1991: تبریک به شما. مرحله بعد قرعه کشی نیست. به جدول دقت کنید! شما به برنده بازی بعدی این دور در دوره بعد برخورد میکنید. بیشتر... اقا پس یعنی یک شنبه شما جودل رو ویرایش میکنید دیگه؟
JAVAD20 کاربر سایت May 15, 2015 #74 اقا MrLazyMurderer کجا هستین ؟! من با ایشون بازی رفت رو انجام دادم ولی بعده بازی غیبش زد . لطفا زودتر بیاین من فردا سرم شلوغه
اقا MrLazyMurderer کجا هستین ؟! من با ایشون بازی رفت رو انجام دادم ولی بعده بازی غیبش زد . لطفا زودتر بیاین من فردا سرم شلوغه
AJD1991 کاربر سایت May 15, 2015 #75 نوشته شده توسط avvzz: اقا پس یعنی یک شنبه شما جودل رو ویرایش میکنید دیگه؟ بیشتر... جدول چهارشنبه شب توو فروم قرار میگیره و بازی ها 5شنبه و جمعه برگزار میشه.
نوشته شده توسط avvzz: اقا پس یعنی یک شنبه شما جودل رو ویرایش میکنید دیگه؟ بیشتر... جدول چهارشنبه شب توو فروم قرار میگیره و بازی ها 5شنبه و جمعه برگزار میشه.