mahicho کاربر سایت May 15, 2015 #76 نوشته شده توسط AJD1991: جدول چهارشنبه شب توو فروم قرار میگیره و بازی ها 5شنبه و جمعه برگزار میشه. بیشتر... بازي بعدي و كي بايد انجام بديم؟
نوشته شده توسط AJD1991: جدول چهارشنبه شب توو فروم قرار میگیره و بازی ها 5شنبه و جمعه برگزار میشه. بیشتر... بازي بعدي و كي بايد انجام بديم؟
AJD1991 کاربر سایت May 15, 2015 #77 نوشته شده توسط mahicho: بازي بعدي و كي بايد انجام بديم؟ بیشتر... 5شنبه یا جمعه. توو این دو روز. هفته ای یک بازی انجام میشه - - -ویرایش - - - نوشته شده توسط Royal Knight: اقا حریف ما نیومدا! بیشتر... تا فردا صبر کنید اگه نیومد پیغام خصوصی بدید تا بازی سه هیچ بشه. - - -ویرایش - - - نوشته شده توسط JAVAD20: اقا MrLazyMurderer کجا هستین ؟! من با ایشون بازی رفت رو انجام دادم ولی بعده بازی غیبش زد . لطفا زودتر بیاین من فردا سرم شلوغه بیشتر... تا فردا شب صبر کنید اگه نیومد پیغام خصوصی بدید بازی سه هیچ بشه.
نوشته شده توسط mahicho: بازي بعدي و كي بايد انجام بديم؟ بیشتر... 5شنبه یا جمعه. توو این دو روز. هفته ای یک بازی انجام میشه - - -ویرایش - - - نوشته شده توسط Royal Knight: اقا حریف ما نیومدا! بیشتر... تا فردا صبر کنید اگه نیومد پیغام خصوصی بدید تا بازی سه هیچ بشه. - - -ویرایش - - - نوشته شده توسط JAVAD20: اقا MrLazyMurderer کجا هستین ؟! من با ایشون بازی رفت رو انجام دادم ولی بعده بازی غیبش زد . لطفا زودتر بیاین من فردا سرم شلوغه بیشتر... تا فردا شب صبر کنید اگه نیومد پیغام خصوصی بدید بازی سه هیچ بشه.
O omidkk کاربر سایت May 16, 2015 #78 نوشته شده توسط hosein2: امروز ساعت ٨ خوبه؟ بیشتر... من عصر نبودم صبح هستيد؟ من اددتون هم كردم
arminbayati کاربر سایت May 16, 2015 #79 نوشته شده توسط AM!R HOS3!N: آقا اد کن بازیو انجام بدیم. Mad_angle181 بیشتر... اد کردم کی میای
947947 کاربر سایت May 16, 2015 #80 Kavine ادت کردم.... کی هستی تا بازی رو انجام بدیم ؟؟ پیام خصوصی هم بهت دادم.... لطفا سریعتر جواب بده
AJD1991 کاربر سایت May 16, 2015 #83 دوستانی که تازه میخوان شرکت کنند متاسفانه جدوله این دوره تکمیل شده و باید تا دوره بعدی مسابقات که خرداد هستش صبر کنن.
دوستانی که تازه میخوان شرکت کنند متاسفانه جدوله این دوره تکمیل شده و باید تا دوره بعدی مسابقات که خرداد هستش صبر کنن.
arminbayati کاربر سایت May 16, 2015 #84 نوشته شده توسط arminbayati: اد کردم کی میای بیشتر... آقا کی هستی pm دادم
Ps3 Sony کاربر سایت May 16, 2015 #85 نوشته شده توسط AJD1991: دوستانی که تازه میخوان شرکت کنند متاسفانه جدوله این دوره تکمیل شده و باید تا دوره بعدی مسابقات که خرداد هستش صبر کنن. بیشتر... داداش امرو بازیمون رو انجام میدم مارو حذف نکنی یه وقت ای دی من ali13985120
نوشته شده توسط AJD1991: دوستانی که تازه میخوان شرکت کنند متاسفانه جدوله این دوره تکمیل شده و باید تا دوره بعدی مسابقات که خرداد هستش صبر کنن. بیشتر... داداش امرو بازیمون رو انجام میدم مارو حذف نکنی یه وقت ای دی من ali13985120
arminbayati کاربر سایت May 16, 2015 #86 نوشته شده توسط AJD1991: دوستانی که تازه میخوان شرکت کنند متاسفانه جدوله این دوره تکمیل شده و باید تا دوره بعدی مسابقات که خرداد هستش صبر کنن. بیشتر... آقا این حریف ما نیست البته دیروز ادم کرد ها
نوشته شده توسط AJD1991: دوستانی که تازه میخوان شرکت کنند متاسفانه جدوله این دوره تکمیل شده و باید تا دوره بعدی مسابقات که خرداد هستش صبر کنن. بیشتر... آقا این حریف ما نیست البته دیروز ادم کرد ها
AJD1991 کاربر سایت May 16, 2015 #89 دوستان شرکت کننده فقط تا امشب فرصت دارن بازیاشونو انجام بدن. اگه فردا نتیجه ای اعلام بشه قبول قرار نمیگیره و طبق قانون حذف خواهند شد. آنهاییم که اومدن ولی حریفشون نیومد ، پیغام خصوصی بدن.
دوستان شرکت کننده فقط تا امشب فرصت دارن بازیاشونو انجام بدن. اگه فردا نتیجه ای اعلام بشه قبول قرار نمیگیره و طبق قانون حذف خواهند شد. آنهاییم که اومدن ولی حریفشون نیومد ، پیغام خصوصی بدن.
JAVAD20 کاربر سایت May 16, 2015 #90 بازی من و اقای MrLazyMurderer انجام شد در مجموع : Javad9090 6 -MrLazyMurderer 0