مراسم The Game Awards 2021

دوست دارید کدوم بازی سال بشه؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    277
  • نظرسنجی بسته شده است .

K I 1 1 E R

ناظم انجمن
FBNEzvRVEAAxqhd.jpg

به رسم هر سال جف کیلی با The Game Awards در ماه دسامبر باز خواهد گشت . با توجه به اینکه سال به شدت فشرده ای رو از نظر تنوع و کیفیت داشتیم باید شاهد یک رقابت تنگاتنگ و نزدیک بین عناوین مختلف باشیم . علاوه بر اهدای جوایز مثل همیشه انتظار میره شاهد تریلر های جدید از عناوین معرفی شده و رونمایی های جدید هم باشیم.

سال گذشته مراسم به خاطر پاندمی بیماری کرونا به صورت غیر حضوری در استدیو برگذار شد ولی امسال مثل روال همیشگیش در سالن ماکروسافت واقع در شهر لس انجلس در تاریخ 9 دسامبر به صورت حضوری و زنده برگزار و بر روی تمام پلتفرم های موجود استریم خواهد شد.

لیست نامزد های مراسم :

ساعاتی پیش برگزارکنندگان مراسم The Game Awards 2021 کاندیدهای حاضر در بخش‌های مختلف این رویداد را اعلام کردند. با بازی‌سنتر و جدیدترین اخبار بازی همراه شوید.

سال میلادی 2021 نیز رو به پایان است و کمتر از یک ماه دیگر، مراسم گیم آواردز برگزار می‌شود تا بهترین‌های سال را جشن بگیرد. بازی Deathloop موفق شده تا در 8 بخش مختلف (از جمله بهترین بازی سال) بین کاندیدها قرار بگیرد که در مراسم امسال رکورددار است. بازی Ratchet & Clank: Rift Apart نیز از این حیث نیز کاندید شدن در 6 بخش، در جایگاه بعدی قرار دارد. بازی‌های It Takes Two و Psychonauts 2 که امسال خوش درخشیدند هم موفق شدند تا هر دو در 5 بخش مختلف کاندید دریافت جایزه بهترین‌ها شوند.

مراسم The Game Awards امسال در تاریخ 9 دسامبر (18 آذر) و به‌صورت حضوری برگزار خواهد شد. کاندید بهترین بازی‌های مراسم امسال بدین ترتیب است:

کاندیدهای بهترین بازی سال مراسم The Game Awards 2021

بهترین بازی سال:

بهترین کارگرانی:

• Deathloop
  • It Takes Two
  • Returnal
  • Psychonauts 2
  • Ratchet & Clank: Rift Apart

بهترین روایت:

• Deathloop
  • It Takes Two
  • Life is Strange: True Colors
  • Marvel's Guardians of the Galaxy
  • Psychonauts 2

بهترین کارگردانی هنری:

• Deathloop
  • Kena: Bridge of the Spirits
  • Psychonauts 2
  • The Artful Escape

بهترین موسیقی:

• Cyberpunk 2077
  • Deathloop
  • Nier Replicant ver.1.22474487139
  • The Artful Escape
بازی Deathloop

بهترین طراحی صدا:

• Deathloop
  • Forza Horizon 5
  • Resident Evil Village
  • Returnal

بهترین اجرا:

• اریکا موری برای ایفای نقش الکس چن (Life is Strange: True Colors)
  • جانکارلو اسپوزیتو برای ایفای نقش آنتون کاستیلو (Far Cry 6)
  • مگی رابرتسون برای ایفای نقش لیدی دیمیترس (Resident Evil Village)
  • اوزیوما آکاگا برای ایفای نقش جولیاینا (Deathloop)
  • جیسون ای. کلی برای ایفای نقش کولت (Deathloop)

بهترین بازی در حال پیشرفت:

• APEX Legends
  • Fortnite
  • Call of Duty: Warzone
  • Genshin Impact
  • Final Fantasy XIV

بهترین بازی مستقل:

• Twelve Minutes
  • Death's Door
  • Kena: Bridge of Spirits

بهترین بازی موبایلی:

• Fantasian
  • Genshin Impact
  • League of Legends
  • Marvel Future Revolution
  • Pokémon Unite
بازی It Takes Two

بهترین بازی چند نفره:

• Back 4 Blood
  • It Takes Two
  • Knockout City
  • Monster Hunter Rise
  • New World
  • Valheim

بهترین تولیدکننده محتوا:

• Dream
  • Fuslie
  • Gaules
  • Ibai
  • The Grefg

مورد انتظارترین بازی:

• Elden Ring
  • God of War: Ragnarok
  • Horizon Forbidden West
  • The Legend of Zelda: Breath of the Wild Sequel
  • Starfield
بهترین بازی تأثیرگذار:

• Before Your Eyes
  • Boyfriend Dungeon
  • Chicory
  • Life is Strange: True Colors
  • No Longer Home

بهترین پشتیبانی از جامعه کاربری:

• Apex Legends
  • Destiny 2
  • FINAL FANTASY XIV
  • Fortnite
  • No Man’s Sky
کاور بازی Psychonauts 2

بهترین بازی اکشن ادونچر:

• Marvel’s Guardians of the Galaxy
  • Metroid Dread
  • Psychonauts 2
  • Resident Evil Village

بهترین بازی VR/AR:

• Hitman 3
  • I Expect You to Die 2
  • Lone Echo II
  • Resident Evil 4
  • Sniper Elite VR
بهترین شروع برای یک سازنده مستقل:

• The Artful Escape
  • The Forgotten City
  • Kena: Bridge of Spirits
  • Sable
  • Valheim
بهترین بازی ورزشی/مسابقه‌ای:

• F1 2021
  • FIFA 22
  • Forza Horizon 5
  • Hot Wheels Unleashed
  • Rider Republic

بهترین بازی خانوادگی:

• It Takes Two
  • Mario Party Superstars
  • New Pokémon Snap
  • Super Mario 3D World + Bowser’s Fury
  • !Warioware: Get it together
بازی Ratchet & Clank: Rift Apart

نوآوری در قابل دسترس سازی بازی‌ها:

• Far Cry 6
  • Forza Horizon 5
  • The Vale: Shadow of the Crown

بهترین بازی شبیه‌ساز/استراتژی:

• Age of Empires IV
  • Evil Genius 2: World Domination
  • Humankind
  • Inscryption
  • Flight Simulator
بهترین بازی نقش آفرینی:

• Cyberpunk 2077
  • Monster Hunter Rise
  • Scarlet Nexus
  • Shin Megami Tensei V
  • Tales of Arise
بهترین بازی مبارزه‌ای:

• Demon Slayer Kimetsu no Yaiba The Hinokami Chronicles
  • Guilty Gear Strive
  • Melty Blood: Type Lumina
  • Nickelodeon All-Star Brawl
  • Virtua Fighter 5: Ultimate Showdown
بهترین بازی اکشن:

• Back 4 Blood
  • Chivalry II
  • Deathloop
  • Far Cry 6
  • Returnal
همچنین در بخش eSports نیز نامزدهای مراسم امسال بدین ترتیب است.

بهترین بازی Esports:

• Call of Duty
  • CS: GO
  • Dota 2
  • League of Legends
  • Valorant
بهترین ورزشکار Esports:

• Chris “Simp” Lehr
  • Heo “ShowMaker” Su
  • Magomed “Collapse” Khalilov
  • Oleksandr “s1mple” Kostyliev
  • Tyson “TenZ” Ngo
بهترین تیم Esports:

• Atlanta FaZe (COD)
  • DWG KIA (LOL)
  • Natus Vincere (CS:GO)
  • Sentinels (Valorant)
  • Team Spirit (DOTA2)
بهترین مربی Esports:

• Airat “Silent” Gaziev
  • Andrey “ENGH” Sholokhov
  • Andrii “B1ad3” Horodenskyi
  • James “Crowder” Crowder
  • Kim “kkOma” Jeong-gyun
بهترین رویداد Esports:

• 2021 League of Legends World Championship
  • PGL Major Stockholm 2021
  • PUBG Mobile Global Championship 2020
  • The International 2021
  • Valorant Champions Tour: Stage 2 Masters

======================================

جاهایی که میشه مراسم رو به صورت زنده دید :

YouTube Twitch Twitter Facebook Live Steam Oculus Venues
IGN Gamespot TikTokLive Trovo

آخرین ویرایش:
اگه وقت نداشتن نقد کنن چجوری جزو ریسینگ ها هست .

به همون دلیل که ریمیک دیمن سولز پارسال تو بخش دستاوردهای گرافیکی بود با این که دقیقا تو همین بازه عرضه شده بود :دی

بعضی چیزها رو چشم بسته هم میشه فهمید :دی :-"

آره واقعا عجیبه…
اگه این شایعه ددلاین 4 نوامبر درست باشه چرا بازی تو بخش دیگه ای باید نامزد باشه؟
با منطق جور در نمیاد :D
———————
اگه بنا به قضاوت چشم بسته بود و بر مبنی انتظاری که از اون بازی میرفت انتخاب ها انجام شده باشه هم ، فورتزا بازی ای نبود که نسبت به انتظارات ما متفاوت باشه…
واقعیت اینه در هر صورت یه سری عناوین ترجیح داده شده به این عنوان…این که لایق بوده یا نه هم کاملا شخصیه و نظر شخصی داوران گیم اوارد این بوده که لایق نبوده به اندازه عناوین دیگه لیست 🤷🏽‍♂️
این لیست رو منم دوس ندارم ولی بهتره دنبال بهونه نباشیم…کسی بر حسب علایق ما انتخاب نمیکنه جوایز رو :D

آخرین ویرایش:
به همون دلیل که ریمیک دیمن سولز پارسال تو بخش دستاوردهای گرافیکی بود با این که دقیقا تو همین بازه عرضه شده بود :D

بعضی چیزها رو چشم بسته هم میشه فهمید :D :-"
دلیلش رو خودت گفتی غیر مستقیم بازی خیلی خیلی زودتر از عرضش دست منتقدا میرسه حرف منم همین بود. بعضی استریمر ها یهو میبی یه ماه قبلش بازی در اختیارشون هست مثلfextralife این سایتا که بماند ، اون تاریخ عرضه برای مصرف کنندس نه منتقدا

درکل راه دوری نمیره اگه واقعا بازی خوبی باشه تو لیست بیگ وینر ها میبینمش که تا مارچ سال بعد هم بعضی موقع ها هست

آخرین ویرایش:
کل TGA رو منتقل کنن برای سه ماه بعد چون بازی مورد نظرتون نامزد نشده؟ جف کلی توضیح داد FH5 واجد شرایط بوده و تو کتگوری اسپورت رای آورده ولی تو GOTY داوران رای ندادن!
باور کنین سخت نیست فهمیدنش، نقد های FH5 چهار Nov اومده و 103 سایت/ منتقد نقد و بررسی کردن،(تاریخ نقد ها موجود) هیت داوران تا 11 Nov وقت داشتن رای هاشون رو تغیر بدن که ندادن. دقیقا برعکس Demon Soul's که اکثرا نقد ها سال پیش بعد 16 Nov اومد و خیلی در تر.(بازهم تاریخ موجود)
جواب صریحه، دلیل نامزد نشدن بخاطر Due date نیست، FH5 رای کافی نیاورده.

به Jez Corden و یارانش هم باید گفت:
Cry more
چرا بازیی که سال 2020 اومده باید کاندید بازی سال 2021 بشه ؟
حالا اینکه چندین ساله اینطوری بوده دلیل نمیشه اشتباه نباشه. . . منطقی اینه که سال که تموم شد مراسم برگزار کنن
حالا من که سایبرپانک بازی نکردم ولی اگه اینکه تو بعضی بخش ها نامزد نشده شاید همین دلیلش باشه ناخوداگاه ادم فکر میکنه بازی مال 2020 عه چرا باید برای 2021 نامزد بشه
یا مثلا برای big winner الان miles morales هم برای 2020 گوتی داره هم 2021
من فک میکنم شاید برای اینه که یکم فاصله زمانی رو با e3 بیشتر کنن بالاخره اونم رویداد مهمیه

این همه اصرار برای اینکه تاریخ اینور اونور شده و نمی‌دونم TGA قوانینش چرته و حتما یه مشکلی این وسط هست که فورزا کاندید نشده و فلان ... همش دلداریه راستش :D
تو بهترین های آخر سال سایت های مختلف هم میبینیم که کی به فورزا رای میده کی نمیده :D

FH5 از نظر خیلی ها و از جمله خودم بهترین بازی امسال هست و بالاترین متای امسال رو هم داشت.
ولی باید قبول کرد که هیئت داوری که در TGA دخیل هستن با این سبک گیم ها حال نمی کنن و کاریش هم نمیشه کرد.همش به همون بحث سلیقه بر میگرده.
اینی که گفتن به ددلاین نرسیده و این حرفا هم همش چرته.

@OceanSky
من یـ دونه پست تا به الان تو عمرم از شما پاک کردم پست بالاتون رو هم به خاطر بخش دومش پاک کردم چون سعی در به هم زدن جو تاپیک داشتید دوباره همون رو پست کردید این دفعه با اخطار پستتون پاک شد . کامنتای بالا رو هم هیچ دستی بهشون نمیزنم تا بقیه خوب قضاوت کنن . انتقادی چیزی هم دارید میتونید تو تاپیک انتقادات مدیرای قرمز رو تگ کنید نیازی به حاشیه بردن تاپیک نیست .

=============
برا اینکه آف تاپیک نشه در ادامه بگم که بله یـ سری سبکا عملا تو مراسم و جوایز نادید گرفته میشن ریسنگ هم یکی از همون سبکاست کاری هم ندارم FH5 نامزد بهترین بازی سال نشده فک هم نمیکنم که به مراسم نرسیده اگه نرسیده بود که تو کتگوری های خودش نامزد نمیشد حرف من بیشتر کلی ـه . بالاخره باید استارت این قضیه از یـ جایی زده بشه FH5 امسال بهترین فرصت براش بود تا خودی نشون بده ولی خوب در عین ناباوری (شایدم عادی بودن ؟) نامزد بهترین بازی سال توی مراسم TGA نشد . حالا امسال وزنه بیشتر سمت مایکروسافت سنگینی میکرد سالای دیگه ممکنه همین بلا سر سونی یا هر ناشر دیگه بیاد خلاصه اینقدر همه چیز رو از دید کنسول وارز نبینید.

در مورد این ددلاین مصخره TGA پارسالم تو تاپیکش گفتم الانم که دوباره بحثش پیش اومد بازم گفتم ، اگه اسم این مراسم TGA سال X ـه پس باید تا روز آخری که تو اون سال بازی میاد تو اون لیست خراب شدش واسه نامزد شدن جا در نظر گرفته بشه . ولی همچنان این ددلاین مصخره برا مراسم وجود داره ددلاینی که به راحتی با دو سه ماه تاخیر زدن مراسم میتونه برداشته بشه. آخر سال یـ عالمه بازی منتشر میشه خیلی از منتقدا به خاطر همین ددلاین ممکنه بعضی بازیا رو نتونن بازی کنن چه برسه بخوان نقدش کنن واسه همین میگم بره سال بعد تا بدونه ددلاین و دغدغه ای بازی سال انتخاب بشه. این حرفم هم صرفا واسه خود TGA نیست واسه همه ی سایتای خبری ـه یـ سری سایتا عملا اکتبر نشده بازی سال خودشون رو انتخاب میکنن :|

آخرین ویرایش:
بازی سونی هم بود همینو میگفتی
آره، Returnal انتخاب نشد، در صورتی که توی لیست برتر بازی های امسالم تقریبا بالاتر از بقیه بود و در موردشم اتفاقا همینجا صحبت کردم، اینکه بیام از جانب سایت ها لینک بیارم که فلانوبهمان شده واقعیتو عوض نمی کنه! دیر رسیده و نرسیده و TGA ددلاینش مسخرست و .. فقط شلوغ بازیه "انتخاب نشده"

آخرین ویرایش:
آره، Returnal انتخاب نشد، در صورتی که توی لیست برتر بازی های امسالم تقریبا بالاتر از بقیه بود و در موردشم اتفاقا همینجا صحبت کردم، اینکه بیام از جانب سایت ها لینک بیارم که فلانوبهمان شده واقعیتو عوض نمی کنه! دیر رسیده و نرسیده و TGA ددلاینش مسخرست و .. فقط شلوغ بازیه "انتخاب نشده"
فورزا بالاترین متای بازیهای امسال رو گرفته و اینجوری نادیده گرفتنش و رزیدنت اویل رو جاش آوردن returnal هم باید میبود

فورزا 5 اولین بازی است که من دیدم رسماً اجازه انتخاب they/them پرونانز رو در اختیار ملت قرار داده چیز یکه من که خوشم نمیاد با این که عاشق بازی های سری هستم و بسیار 5 رو هم دست دارم بهرحال پس چپ پسند بوده , بازی و اگر اینجور که شما میگید باید بدون برگذاری جشنواره اصلا میدادن به 5 میرفت - ولی در کل هواریزن 5 براحتی لیاقت گوتی شدن رو داره واون پارامتر رو هم رعایت کرده که اشاره کردید .
ببین آقا رضا, بازیی که از لحاظ فنی سطح بالاست ولی بخاطر سبکش بارها توی اینجور مراسمات نادیده گرفته شده پس با بالا بردن سطح فنیش دوباره نادیده گرفته میشه و بسیار فراتر از they/them نیاز داره تا نظرات این نوع داوران رو به خودش جلب کنه. حالا دیگه بیشتر نمیشه بهش پرداخت ولی شما خودت فکر کن چه چیزای غیر عادی رو میتونی در جریان یه مسابقه اتومبیلرانی انجام بدی که ساختارشکن بنظر برسه.

قضیه returnal فرق میکنه فورزا بالاترین متای بازیهای امسال رو گرفته و اینجوری نادیده گرفتنش و رزیدنت اویل رو جاش آوردن returnal هم باید میبود
سال قبل هم Half-Life: Alyx متای 93 داشت ولی بین کاندیدهای بازی سال نبودو در جوایز پایان سال هم اونطور که بایدوشاید تحویل نگرفتنش، شما دوس داری جای این بازی با اون بازی عوض می شد، اشکال نداره نظر شخصیته، ولی اینکه کاربر بیاد فکت طور واقعیتو وارونه جلوه بده مشخصا پاسخ درست میگیره

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or