مراسم The Game Awards 2021

دوست دارید کدوم بازی سال بشه؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    277
  • نظرسنجی بسته شده است .

K I 1 1 E R

ناظم انجمن
FBNEzvRVEAAxqhd.jpg

به رسم هر سال جف کیلی با The Game Awards در ماه دسامبر باز خواهد گشت . با توجه به اینکه سال به شدت فشرده ای رو از نظر تنوع و کیفیت داشتیم باید شاهد یک رقابت تنگاتنگ و نزدیک بین عناوین مختلف باشیم . علاوه بر اهدای جوایز مثل همیشه انتظار میره شاهد تریلر های جدید از عناوین معرفی شده و رونمایی های جدید هم باشیم.

سال گذشته مراسم به خاطر پاندمی بیماری کرونا به صورت غیر حضوری در استدیو برگذار شد ولی امسال مثل روال همیشگیش در سالن ماکروسافت واقع در شهر لس انجلس در تاریخ 9 دسامبر به صورت حضوری و زنده برگزار و بر روی تمام پلتفرم های موجود استریم خواهد شد.

لیست نامزد های مراسم :

ساعاتی پیش برگزارکنندگان مراسم The Game Awards 2021 کاندیدهای حاضر در بخش‌های مختلف این رویداد را اعلام کردند. با بازی‌سنتر و جدیدترین اخبار بازی همراه شوید.

سال میلادی 2021 نیز رو به پایان است و کمتر از یک ماه دیگر، مراسم گیم آواردز برگزار می‌شود تا بهترین‌های سال را جشن بگیرد. بازی Deathloop موفق شده تا در 8 بخش مختلف (از جمله بهترین بازی سال) بین کاندیدها قرار بگیرد که در مراسم امسال رکورددار است. بازی Ratchet & Clank: Rift Apart نیز از این حیث نیز کاندید شدن در 6 بخش، در جایگاه بعدی قرار دارد. بازی‌های It Takes Two و Psychonauts 2 که امسال خوش درخشیدند هم موفق شدند تا هر دو در 5 بخش مختلف کاندید دریافت جایزه بهترین‌ها شوند.

مراسم The Game Awards امسال در تاریخ 9 دسامبر (18 آذر) و به‌صورت حضوری برگزار خواهد شد. کاندید بهترین بازی‌های مراسم امسال بدین ترتیب است:

کاندیدهای بهترین بازی سال مراسم The Game Awards 2021

بهترین بازی سال:

بهترین کارگرانی:

• Deathloop
  • It Takes Two
  • Returnal
  • Psychonauts 2
  • Ratchet & Clank: Rift Apart

بهترین روایت:

• Deathloop
  • It Takes Two
  • Life is Strange: True Colors
  • Marvel's Guardians of the Galaxy
  • Psychonauts 2

بهترین کارگردانی هنری:

• Deathloop
  • Kena: Bridge of the Spirits
  • Psychonauts 2
  • The Artful Escape

بهترین موسیقی:

• Cyberpunk 2077
  • Deathloop
  • Nier Replicant ver.1.22474487139
  • The Artful Escape
بازی Deathloop

بهترین طراحی صدا:

• Deathloop
  • Forza Horizon 5
  • Resident Evil Village
  • Returnal

بهترین اجرا:

• اریکا موری برای ایفای نقش الکس چن (Life is Strange: True Colors)
  • جانکارلو اسپوزیتو برای ایفای نقش آنتون کاستیلو (Far Cry 6)
  • مگی رابرتسون برای ایفای نقش لیدی دیمیترس (Resident Evil Village)
  • اوزیوما آکاگا برای ایفای نقش جولیاینا (Deathloop)
  • جیسون ای. کلی برای ایفای نقش کولت (Deathloop)

بهترین بازی در حال پیشرفت:

• APEX Legends
  • Fortnite
  • Call of Duty: Warzone
  • Genshin Impact
  • Final Fantasy XIV

بهترین بازی مستقل:

• Twelve Minutes
  • Death's Door
  • Kena: Bridge of Spirits

بهترین بازی موبایلی:

• Fantasian
  • Genshin Impact
  • League of Legends
  • Marvel Future Revolution
  • Pokémon Unite
بازی It Takes Two

بهترین بازی چند نفره:

• Back 4 Blood
  • It Takes Two
  • Knockout City
  • Monster Hunter Rise
  • New World
  • Valheim

بهترین تولیدکننده محتوا:

• Dream
  • Fuslie
  • Gaules
  • Ibai
  • The Grefg

مورد انتظارترین بازی:

• Elden Ring
  • God of War: Ragnarok
  • Horizon Forbidden West
  • The Legend of Zelda: Breath of the Wild Sequel
  • Starfield
بهترین بازی تأثیرگذار:

• Before Your Eyes
  • Boyfriend Dungeon
  • Chicory
  • Life is Strange: True Colors
  • No Longer Home

بهترین پشتیبانی از جامعه کاربری:

• Apex Legends
  • Destiny 2
  • FINAL FANTASY XIV
  • Fortnite
  • No Man’s Sky
کاور بازی Psychonauts 2

بهترین بازی اکشن ادونچر:

• Marvel’s Guardians of the Galaxy
  • Metroid Dread
  • Psychonauts 2
  • Resident Evil Village

بهترین بازی VR/AR:

• Hitman 3
  • I Expect You to Die 2
  • Lone Echo II
  • Resident Evil 4
  • Sniper Elite VR
بهترین شروع برای یک سازنده مستقل:

• The Artful Escape
  • The Forgotten City
  • Kena: Bridge of Spirits
  • Sable
  • Valheim
بهترین بازی ورزشی/مسابقه‌ای:

• F1 2021
  • FIFA 22
  • Forza Horizon 5
  • Hot Wheels Unleashed
  • Rider Republic

بهترین بازی خانوادگی:

• It Takes Two
  • Mario Party Superstars
  • New Pokémon Snap
  • Super Mario 3D World + Bowser’s Fury
  • !Warioware: Get it together
بازی Ratchet & Clank: Rift Apart

نوآوری در قابل دسترس سازی بازی‌ها:

• Far Cry 6
  • Forza Horizon 5
  • The Vale: Shadow of the Crown

بهترین بازی شبیه‌ساز/استراتژی:

• Age of Empires IV
  • Evil Genius 2: World Domination
  • Humankind
  • Inscryption
  • Flight Simulator
بهترین بازی نقش آفرینی:

• Cyberpunk 2077
  • Monster Hunter Rise
  • Scarlet Nexus
  • Shin Megami Tensei V
  • Tales of Arise
بهترین بازی مبارزه‌ای:

• Demon Slayer Kimetsu no Yaiba The Hinokami Chronicles
  • Guilty Gear Strive
  • Melty Blood: Type Lumina
  • Nickelodeon All-Star Brawl
  • Virtua Fighter 5: Ultimate Showdown
بهترین بازی اکشن:

• Back 4 Blood
  • Chivalry II
  • Deathloop
  • Far Cry 6
  • Returnal
همچنین در بخش eSports نیز نامزدهای مراسم امسال بدین ترتیب است.

بهترین بازی Esports:

• Call of Duty
  • CS: GO
  • Dota 2
  • League of Legends
  • Valorant
بهترین ورزشکار Esports:

• Chris “Simp” Lehr
  • Heo “ShowMaker” Su
  • Magomed “Collapse” Khalilov
  • Oleksandr “s1mple” Kostyliev
  • Tyson “TenZ” Ngo
بهترین تیم Esports:

• Atlanta FaZe (COD)
  • DWG KIA (LOL)
  • Natus Vincere (CS:GO)
  • Sentinels (Valorant)
  • Team Spirit (DOTA2)
بهترین مربی Esports:

• Airat “Silent” Gaziev
  • Andrey “ENGH” Sholokhov
  • Andrii “B1ad3” Horodenskyi
  • James “Crowder” Crowder
  • Kim “kkOma” Jeong-gyun
بهترین رویداد Esports:

• 2021 League of Legends World Championship
  • PGL Major Stockholm 2021
  • PUBG Mobile Global Championship 2020
  • The International 2021
  • Valorant Champions Tour: Stage 2 Masters

======================================

جاهایی که میشه مراسم رو به صورت زنده دید :

YouTube Twitch Twitter Facebook Live Steam Oculus Venues
IGN Gamespot TikTokLive Trovo

آخرین ویرایش:
دلیلش رو خودت گفتی غیر مستقیم بازی خیلی خیلی زودتر از عرضش دست منتقدا میرسه حرف منم همین بود. بعضی استریمر ها یهو میبی یه ماه قبلش بازی در اختیارشون هست مثلfextralife این سایتا که بماند ، اون تاریخ عرضه برای مصرف کنندس نه منتقدا

درکل راه دوری نمیره اگه واقعا بازی خوبی باشه تو لیست بیگ وینر ها میبینمش که تا مارچ سال بعد هم بعضی موقع ها هست

البته اونی که من گفتم منطق حضور یه سری از بهترین بازی های نقد شده تو سال تو یکی دو تا کتگوری مخصوص شونه

در مورد این که چرا بازی با این که از یه ماه قبل، دست منتقدا بوده تو لیست بهترین بازی های سال نیست. (بعیده البته. تو سناریوی فورزا هورایزن 5 خارج از نسخه پریویو ها اکثر منتقدا حداکثر دو هفته قبل امبارگو تا فوق فوقش سه هفته دستشون میرسه بازی، البته که در کل تو چیزی که الان من میخوام بگم تفاوتی ایجاد نمی کنه)

داستان ساده است واقعا طبق تجربه من :D (که تو دو سه تا تیم تحریریه بودم)
بذارید بیخیال Forza Horizon 5 شیم و یه مثال حتی عجیب تر بزنیم.

از طرف جف کیلی و هیئت اجرایی به شما ایمیل زده میشه که نشریه تون باید یه لیست تا 4 نوامبر واسه تمامی کتگوری ها لیست بدید.
دو حالت پیش میاد این جا
نشریه کامل میشینه همه اعضای تحریریه و سردبیرها رو جمع می کنه و واسه دونه دونه کتگوری ها به یه نظر اجماعی میرسه و لیست رو به هیئت اجرایی گیم اواردز میدن
نشریه بدون هماهنگی با اعضای تحریریه و فقط طبق نظر سردبیرهاش لیست رو درست می کنه و به هیئت اجرایی گیم اواردز میده

بریم سراغ حالت اول
نشریه میگیره 20 نفر اعضای تحریریه رو جمع می کنه که روی کتگوری ها تصمیم گیری کنن. رای بازی سال هم میذارن آخر طبیعتا
میرسیم به بهترین RPG سال. نزدیک 17 نفر از اعضا روی حضور Shin Megami Tensei V توی این بخش موافقت می کنن. چند نفرشون بازی کردن این بازی رو؟ فقط یه نفر! اونم اضغره که منتقدشه. کد بازی رو از اتلوس گرفته و الان آخرای بازیه و هنوزم نرسیده نقدشو کامل بنویسه. بقیه؟ هیــــــــــچی! اتلوس فقط "یک" کد داده به نشریه :D. پس چرا بازی رای میاره. آهاااان دلیلش رو پست قبل گفتم. چون چشم بسته معلومه شین مگامی تنسه یکی از بهترین RPG های ساله. چه انتخاب شه به عنوانش و جایزه بگیره چه نگیره، اونش مهم نیست. ما به آیپی و سازنده این بازی این قدره ایمان داریم که مطمئن باشیم اینا خراب نمی کنن. خیلی از اعضای تحریریه حتی اصن علاقه ای به JRPG ها ندارن. در این حد فقط میدونن که بازی خوبیه و نسخه های قبلیش مورد اقبال منتقدین بوده. از اصغر هم یه بار میپرسن که ببینن بازی یهو زیر ادعاهاش نزده باشه و... که خیط نشن بعد انتخابش. اصغر هم نمیتونه 100 خط اون وسط در وصف بازی برای بقیه همکارهاش بنویسه. صرفا میگه آره بازی محشریه. اوکی میدن و SMT V میره برای نامزدی بخش بهترین RPG

آخر جلسه میرسیم به بخش انتخاب نامزدها برای بهترین بازی سال... The Big Prize.
منتها یه اتفاق عجیبی این جا می افته. شین مگامی تنسه 5 تو این بخش از جلسه حتی به عنوان موردی که بشه روش بحث کرد حتی مطرح هم نمیشه!
سه تا دلیل داره!
دلیل اول واضحه. فقط یه نفر از کل اعضای تحریریه بازی کردتش، اصغر! :D شانس بیاریم اضغر عضو ارشد تحریریه باشه. اگه نه که عمرا وزن کافی تو جلسه داشته باشه که بتونه بازی ای که بقیه ازش ایده ای ندارن رو به عنوان نامزد بهترین بازی سال مطرح کنه.
دلیل دوم به سبک بازی برمیگرده. گفتم اولشم. 10 نفر از اعضای تحریریه رسما تره برای ژانر JRPG خورد...؟؟؟؟ نمیکنن، درسته. برای همچین سبکی باید قبول کنیم یه عده زیادی از هر قشری، حتی گیمرهای هاردکور سینگل پلیر هم تره خورد نمی کنن. دلیلی دیده نمیشه که یه بازی هنوز عرضه نشده از این ژانر به عنوان کاندید مطرح شه. به محض مطرح شدنش میشه مطمئن بود از 10 نفر در جا هیچ رای ـی نمیگیره. چون اونا حداقل 6 تا رای شون رو از سبک های محبوب تر جمع کردن. بالاخره هر 10 نفرشون یا RE VIII یا Deathloop رو بازی کردن :D
دلیل سومه که جالبه :D. ما عقب تر گفتیم همه اعضای تحریریه طبق دانش شون متفق القول اند که SMT V به عنوان بهترین بازی RPG سال بازی قابلیه. ولی به عنوان بهترین بازی سال چطور؟؟؟
نمیـــــــــــــــدونیم. تو تاریخ قبل از 4 نوامبر که امبارگوی بازی نشده هنوز، از بین آدمایی که تحریریه بهشون دسترسی دارن فقط اصغره که این بازی رو انجام داده. نظر مابقی منتقدها هنوز منتشر نشده و ما چیزی از متاکریتیک بازی نمی دونیم. تو پیش فرض ما هنوز معلوم نیست متای بازی 86 ـه. میتونه بیشتر باشه یا کمتر. ولی پیش نمایشای بازی همشون مثبت اند منتها هنوز هیچ دلیل قانع کننده ای دست کل تحریریه برای حساب کردن SMT V جلوی دث لوپ و متروید درد نداره. و نه! اضغر تقریبا هیچ رقمه نمیتونه اعضا رو واسه این قضیه راضی کنه.

اینی که من مینویسم داستان طول و دراز داریه تو متن
ولی عملا همون چیزیه که قرمز کردم. حتی مطرح هم نمیشه و همه ازش بدون هیچ چشم داشتی عبور می کنن. حتی خود اصغر :D

اصولا دو تا دلیل اول خیلی مهم ترن. برای همین، امثال Stardew Valley تو سال 2016، Hollow Knight تو سال 2017 و Fire Emblem: Three Houses تو سال 2019 علی رغم عرضه شدنشون کلی عقب تر جشنواره نامزد نمیشن (و طی زمان تبدیل به کارهای کلاسیک مدیوم میشن. یه چی مثل فایر امبلم حتی جایزه مردمی بهترین بازی سال رو تو همون سال تو جشنواره میگیره که عمق فاجعه رو نشون میده)

فورزا هورایزن هم همینه. دلیل اول و دوم براش متینه هنوز. منتها دلیل اول بیشتر به خاطر عرضه نشدنش متینه (نه Niche بودنش) دلیل دوم هم دوباره به خاطر این که یه عده مثل یکی از عزیزان این جا معتقده بازی ری اسکین نسخه 4 امه. این سنگ میندازه جلوی پای بازی واسه مطرح شدن دوباره، مخصوصا وقتی دلیل سوم هم پابرجاست و ما در مورد متای بازی هیچی نمیدونیم که عمومیت تحریریه بدون تجربه اش حداقل بر اون اساس نظر بدن.

در نهایت هم تا 11 نوامبر هم ایمیل میدن که میشه تجدید نظر شه.
منتها اول این که خیلی از نشریه ها حوصله دوباره جلسه گذاشتن و تغییر نظرشون رو ندارن، و دوما این که (جدی میگم) یه عده اصن متوجه این فرصت دوم نمیشن
اون یه عده ای هم که تغییر میدن بازم خیلی توفیری نمی کنه. فقط دلیل سومه که حذف شده و احتمالا اعضای ارشد تحریریه دلیل نمی بینن به خاطر یه بازی ریسینگ (برمیگردیم دلیل دو :D) برن یکی از انتخاب های محبوب مثل RE:VIII رو جایگزین کنن. از همه این فیلترها رد شیم، یه عده فورزا هورایزن 5 رو اضافه می کنن که بعیده توفیری کنه (عین این سناریو رو من با یه تضمین 80 درصدی بگم برای ریمیک دیمن سولز پارسالم میتونه رخ داده باشه.)

در نهایت عملا دوباره فقط یه انتخاب محبوب ترین بازی ها توی یه جامعه کوچیک تره.
هیچ وقت بازی ای مثل FE:3H یا Civ VI قرار نیست انتخاب بشه. دفاعیه ای هم نداره. مشکل سیستمه. از سال 2016 من تو سرمه این قضیه. امسال متاسفانه نوبت به بازی ای رسیده که بعد عرضه اش طرفدار زیاد داره و دفاع از نبودش حتی سخت تره

من یه حالت دوم هم گفتم که فقط اعضای ارشد تحریریه نظر خردمندانه بدن و دور هم لیست بازی ها رو ببرن بالا که در این حالت همه چیز خیلی منطقی تر پیش میره چون اون Bias نظر جمعی و اتفاق نظر روی بازی های محبوب تر کمتر میشه. منتها اینم خیلی شانسیه. اگه اعضای ارشد تحریریه هیچ کدوم FH5 رو بازی نکرده باشن. به تبع اش ایده ای هم روش ندارن. بحثی هم نمیشه و نمیره بالا تو لیست طبیعتا :D

در نهایت دو تا حالت است واسه این قضیه
بهترین حالت که توش نرسیدن بازی رو انجام بدن تا انتخابش کنن :D
و در بدترین حالت طبق سنت حسنه تحریریه ها، رسیدن انجامش بدن و فکر کردن که "نه بازی ریسینگ لیاقت حتی نامزدی تو این مدل جوایز رو نداره" که میره کنار تره خورد نکردنشون واسه امثال FE:3H و Civ VI و XCOM:EU و Hollow Knight و Nier Autamata و... که حقیقتا بهتره به این حالت نرسیم. چون اصن قابل دفاع نیست و رسما اذعان به اینه که جریان انتخاب بهترین بازی سال حتی تو سطح انتخاب نامزدها هم معیارهاش متعلق به زباله دونی تاریخه :D چیزی که برای یه عده این جا پدیده تازه ای به نظر میرسه و برای یکی مثل من یه روز دیگه است تو هوای آفتابی :D

آخرین ویرایش:
سال قبل هم Half-Life: Alyx متای 93 داشت ولی بین کاندیدهای بازی سال نبودو در جوایز پایان سال هم اونطور که بایدوشاید تحویل نگرفتنش، شما دوس داری جای این بازی با اون بازی عوض می شد، اشکال نداره نظر شخصیته، ولی اینکه کاربر بیاد فکت طور واقعیتو وارونه جلوه بده مشخصا پاسخ درست میگیره
Half life alyx بازی vr بود و بازیهای vr اونقدر تو چشم و محبوب نیستن تازه انحصاریم بود و فقط برا هدست ولو اومد که دسترسی بهش رو سخت تر کرد و خیلی ها بازی نکردنش و اینها باعث شدن اون جوری که باید دیده نشه ولی فورزا رو همه پلتفرم ها اومده بجز ps و switch خیلی نمیشه این دو تا رو با هم مقایسه کرد و فاز جفتشون متفاوته

• Like
Reactions: diba2000
دلیل این همه پافشاری فقط برای اینه که توجیه بیارن چرا فورزا کاندیدای بازی سال نشده، اینکه "انتخاب نشده" کاملا واضحه، حالا دوس دارن اینطور تصور کنن واقعیت رو تغییر نمی ده
هر چی ویندوز سنترال بگه همون درسته ، ویندوز سنترال 😲

Half life alyx بازی vr بود و بازیهای VR اونقدر تو چشم و محبوب نیستن تازه انحصاریم بود و فقط برا هدست ولو اومد که دسترسی بهش رو سخت تر کرد و خیلی ها بازی نکردنش و اینها باعث شدن اون جوری که باید دیده نشه ولی فورزا رو همه پلتفرم ها اومده بجز ps و switch خیلی نمیشه این دو تا رو با هم مقایسه کرد
الان خودت داری برای انتخاب یک بازی به عنوان کاندید بازی سال شرط تعیین می کنی! همون طور که می گید ریسینگ هم سبکه، واقعیت مجازی هم سبک خودشو داره، چرا اینجا این مورد رو توی نظراتتون دخیل نمی کنید؟ فقط جایی که به نفعتون باشه باید بگید حق بازی خورده شده؟ چطور دسترسی بهش سخت بوده که نزدیک به 70 نقد داشته؟ Flight Simulator چی؟ اون هم VR بود؟ بازی مایکروسافت نبود؟ می تونم کلی مثال بیارم ولی می خواستم بحث به اینجا برسه که خودتون حرف خودتونو نقض می کنید و دیدگاهتون برخلاف عقیده ایه که مطرح می کنید

آخرین ویرایش:
الان خودت داری برای انتخاب یک بازی به عنوان کاندید بازی سال شرط تعیین می کنی! همون طور که می گید ریسینگ هم سبکه، واقعیت مجازی هم سبک خودشو داره، چرا اینجا این مورد رو توی نظراتتون دخیل نمی کنید؟ فقط جایی که به نفعتون باشه باید بگید حق بازی خورده شده؟ چطور دسترسی بهش سخت بوده که نزدیک به 70 نقد داشته؟ Flight Simulator چی؟ اون هم VR بود؟ بازی مایکروسافت نبود؟ می تونم کلی مثال بیارم ولی می خواستم بحث به اینجا برسه که خودتون حرف خودتونو نقض می کنید و دیدگاهتون برخلاف عقیده ایه که مطرح می کنید
حق flight simulator هم خوردن دیگه بحث اونو وسط نکشیدم
دارم میگم واقعیت مجازی هنوز اونقدر تو چشم نیست که بازیهاش نامزدی بهترین بازی سال رو بگیرن شاید چند سال دیگه بگیرن ولی در حال حاضر نه.
من کجای حرفمو نقص کردم؟

• Like
Reactions: diba2000
بازی سونی هم بود همینو میگفتی
اگه به فرض محال سال دیگه همه بازی های بزرگ تاخیر بخورن ، و به فرض محال تر یامائوچی هم تابو شکنی کنه و یه بازی ابرومند بده بیرون ، اونوقت هم باز میگم گوتی رو بدن به یه ایندی داستان محور مایکروسافت باز شرف داره به اینکه بدن به یه شبیه ساز

حالا ما باید بپرسیم اگه برعکس بود چی؟، بازم همین حرفاتون رو میگفتید :))

آخرین ویرایش:
اگه به فرض محال سال دیگه همه بازی های بزرگ تاخیر بخورن ، و به فرض محال تر یامائوچی هم تابو شکنی کنه و یه بازی ابرومند بده بیرون ، اونوقت هم باز میگم گوتی رو بدن به یه ایندی داستان محور مایکروسافت باز شرف داره به اینکه بدن به یه شبیه ساز
این دیگه یه اعمال سلیقه بیخود و بی جهته! اگه اینجوری بشه حق گرنه نه بقیه!

• Like
Reactions: Joannadark
ببین آقا رضا, بازیی که از لحاظ فنی سطح بالاست ولی بخاطر سبکش بارها توی اینجور مراسمات نادیده گرفته شده پس با بالا بردن سطح فنیش دوباره نادیده گرفته میشه و بسیار فراتر از they/them نیاز داره تا نظرات این نوع داوران رو به خودش جلب کنه. حالا دیگه بیشتر نمیشه بهش پرداخت ولی شما خودت فکر کن چه چیزای غیر عادی رو میتونی در جریان یه مسابقه اتومبیلرانی انجام بدی که ساختارشکن بنظر برسه.
دوست من من مخالف identity politics هستم .مخالف نگرش چپی در بازی و سینمام و مخالف این جندر ایدلوژی و..بحث های پوچ روز هستم .متاسفانه استودیو های بازیسازی شروع کرده اند به پشتیبانی از این سیاست ها .من مخالف هستم کلا ولی فورزا پنج رو بهترین ریسینگ تاریخ میدونم .

• Like
Reactions: R_V
این دیگه یه اعمال سلیقه بیخود و بی جهته! اگه اینجوری بشه حق گرنه نه بقیه!
برای چی حق گرنه؟

بعد به حرف و ادعا همه چیز اسونه
سونی پارسال یه بازی داد تو همه جنبه های فنی و هنریش عجیبا غریبا بود ، اما دوستانتون هنوز دنبال توجیح و بهونه های کودکانه ان برای گوتی شدنش

بعد زیر بار گوتی شدن گرن میرید =)) =)) =)) =)) =))

برای چی حق گرنه؟

بعد به حرف و ادعا همه چیز اسونه
سونی پارسال یه بازی داد تو همه جنبه های فنی و هنریش عجیبا غریبا بود ، اما ددستانتون هنوز دنبال توجیح و بهونه های کودکانه ان برای گوتی شدنش

بعد زیر بار گوتی شدن گرن میرید =)) =)) =)) =)) =))
یعنی از اینکه میگیم چرا زمان بندی مراسم باعث نادیده گرفتن بازیای 2 ماه پایانی شده، رسیدی به "توجیح و بهونه های کودکانه برای گوتی شدن Tlou Part 2"؟؟ :)) :))

دمت گرم خدایی =)) خیلی خوبی :))

هر چی میشه احساس خطر میکنین برای افت ارزش های بازی های سال های پیش دیگه... چی بگیم والا :))

یعنی از اینکه میگیم چرا زمان بندی مراسم باعث نادیده گرفتن بازیای 2 ماه پایانی شده، رسیدی به "توجیح و بهونه های کودکانه برای گوتی شدن Tlou Part 2"؟؟ :)) :))

دمت گرم خدایی =)) خیلی خوبی :))

هر چی میشه احساس خطر میکنین برای افت ارزش های بازی های سال های پیش دیگه... چی بگیم والا :))
بحث یه ماه دو ماه نبود ، بحث این بود که اگه فروتزا بازی سونی بود این حرفا رو میزدیم ، اول درست پست ها رو بخون ، بعد ریپلی کن =))

دمت گرم خدایی ، خدا رو شکر متهم به اسپم نشدم که یه اخطارم بگیرم =))

ضمنا خط اخر رو چند بار خوندم اصلا متوجه نمیشم

خیلی عجیبه که فورزا تو لیست نیست، حالا چه بحث تاریخ باشه چه بحث این که سبک ریسینگ گوتی متریال نیست ( که واقعا خیلی مسخره هست برای یه صنعت ملاک هاش کپی درجه چندم از یه صنعت دیگه باشه) ...
در هر صورت، لازم نیست هر بحثی تبدیل به شرکت من خوبه، شرکت تو بده بشه. لازم نیست بازی های سال قبل اسمش بیاد و مقایسه بشه. خودتون اسم میارین بعد کسی چیزی بگه حالا می خواین بشینید دوباره از سی صفحه در مورد بازی سال گذشته جر و بحث کنید.
فکر می کنم بحث رو توی بازی های امسال نگه داریم بهتره.

تنها سالی که ممکن بود یه بازی ریسینگ جایزه ببره امسال بود که اصلا حتی فورتزا تو نامزدا بازی سال هم نیستش...

هرچند این فورتزا نیست که از ارزشش کم میشه بلکه اون شت‌شوی جف کیلی هست که بی اعتبار میشه ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or