مراسم The Game Awards 2021

دوست دارید کدوم بازی سال بشه؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    277
  • نظرسنجی بسته شده است .

K I 1 1 E R

ناظم انجمن
FBNEzvRVEAAxqhd.jpg

به رسم هر سال جف کیلی با The Game Awards در ماه دسامبر باز خواهد گشت . با توجه به اینکه سال به شدت فشرده ای رو از نظر تنوع و کیفیت داشتیم باید شاهد یک رقابت تنگاتنگ و نزدیک بین عناوین مختلف باشیم . علاوه بر اهدای جوایز مثل همیشه انتظار میره شاهد تریلر های جدید از عناوین معرفی شده و رونمایی های جدید هم باشیم.

سال گذشته مراسم به خاطر پاندمی بیماری کرونا به صورت غیر حضوری در استدیو برگذار شد ولی امسال مثل روال همیشگیش در سالن ماکروسافت واقع در شهر لس انجلس در تاریخ 9 دسامبر به صورت حضوری و زنده برگزار و بر روی تمام پلتفرم های موجود استریم خواهد شد.

لیست نامزد های مراسم :

ساعاتی پیش برگزارکنندگان مراسم The Game Awards 2021 کاندیدهای حاضر در بخش‌های مختلف این رویداد را اعلام کردند. با بازی‌سنتر و جدیدترین اخبار بازی همراه شوید.

سال میلادی 2021 نیز رو به پایان است و کمتر از یک ماه دیگر، مراسم گیم آواردز برگزار می‌شود تا بهترین‌های سال را جشن بگیرد. بازی Deathloop موفق شده تا در 8 بخش مختلف (از جمله بهترین بازی سال) بین کاندیدها قرار بگیرد که در مراسم امسال رکورددار است. بازی Ratchet & Clank: Rift Apart نیز از این حیث نیز کاندید شدن در 6 بخش، در جایگاه بعدی قرار دارد. بازی‌های It Takes Two و Psychonauts 2 که امسال خوش درخشیدند هم موفق شدند تا هر دو در 5 بخش مختلف کاندید دریافت جایزه بهترین‌ها شوند.

مراسم The Game Awards امسال در تاریخ 9 دسامبر (18 آذر) و به‌صورت حضوری برگزار خواهد شد. کاندید بهترین بازی‌های مراسم امسال بدین ترتیب است:

کاندیدهای بهترین بازی سال مراسم The Game Awards 2021

بهترین بازی سال:

بهترین کارگرانی:

• Deathloop
  • It Takes Two
  • Returnal
  • Psychonauts 2
  • Ratchet & Clank: Rift Apart

بهترین روایت:

• Deathloop
  • It Takes Two
  • Life is Strange: True Colors
  • Marvel's Guardians of the Galaxy
  • Psychonauts 2

بهترین کارگردانی هنری:

• Deathloop
  • Kena: Bridge of the Spirits
  • Psychonauts 2
  • The Artful Escape

بهترین موسیقی:

• Cyberpunk 2077
  • Deathloop
  • Nier Replicant ver.1.22474487139
  • The Artful Escape
بازی Deathloop

بهترین طراحی صدا:

• Deathloop
  • Forza Horizon 5
  • Resident Evil Village
  • Returnal

بهترین اجرا:

• اریکا موری برای ایفای نقش الکس چن (Life is Strange: True Colors)
  • جانکارلو اسپوزیتو برای ایفای نقش آنتون کاستیلو (Far Cry 6)
  • مگی رابرتسون برای ایفای نقش لیدی دیمیترس (Resident Evil Village)
  • اوزیوما آکاگا برای ایفای نقش جولیاینا (Deathloop)
  • جیسون ای. کلی برای ایفای نقش کولت (Deathloop)

بهترین بازی در حال پیشرفت:

• APEX Legends
  • Fortnite
  • Call of Duty: Warzone
  • Genshin Impact
  • Final Fantasy XIV

بهترین بازی مستقل:

• Twelve Minutes
  • Death's Door
  • Kena: Bridge of Spirits

بهترین بازی موبایلی:

• Fantasian
  • Genshin Impact
  • League of Legends
  • Marvel Future Revolution
  • Pokémon Unite
بازی It Takes Two

بهترین بازی چند نفره:

• Back 4 Blood
  • It Takes Two
  • Knockout City
  • Monster Hunter Rise
  • New World
  • Valheim

بهترین تولیدکننده محتوا:

• Dream
  • Fuslie
  • Gaules
  • Ibai
  • The Grefg

مورد انتظارترین بازی:

• Elden Ring
  • God of War: Ragnarok
  • Horizon Forbidden West
  • The Legend of Zelda: Breath of the Wild Sequel
  • Starfield
بهترین بازی تأثیرگذار:

• Before Your Eyes
  • Boyfriend Dungeon
  • Chicory
  • Life is Strange: True Colors
  • No Longer Home

بهترین پشتیبانی از جامعه کاربری:

• Apex Legends
  • Destiny 2
  • FINAL FANTASY XIV
  • Fortnite
  • No Man’s Sky
کاور بازی Psychonauts 2

بهترین بازی اکشن ادونچر:

• Marvel’s Guardians of the Galaxy
  • Metroid Dread
  • Psychonauts 2
  • Resident Evil Village

بهترین بازی VR/AR:

• Hitman 3
  • I Expect You to Die 2
  • Lone Echo II
  • Resident Evil 4
  • Sniper Elite VR
بهترین شروع برای یک سازنده مستقل:

• The Artful Escape
  • The Forgotten City
  • Kena: Bridge of Spirits
  • Sable
  • Valheim
بهترین بازی ورزشی/مسابقه‌ای:

• F1 2021
  • FIFA 22
  • Forza Horizon 5
  • Hot Wheels Unleashed
  • Rider Republic

بهترین بازی خانوادگی:

• It Takes Two
  • Mario Party Superstars
  • New Pokémon Snap
  • Super Mario 3D World + Bowser’s Fury
  • !Warioware: Get it together
بازی Ratchet & Clank: Rift Apart

نوآوری در قابل دسترس سازی بازی‌ها:

• Far Cry 6
  • Forza Horizon 5
  • The Vale: Shadow of the Crown

بهترین بازی شبیه‌ساز/استراتژی:

• Age of Empires IV
  • Evil Genius 2: World Domination
  • Humankind
  • Inscryption
  • Flight Simulator
بهترین بازی نقش آفرینی:

• Cyberpunk 2077
  • Monster Hunter Rise
  • Scarlet Nexus
  • Shin Megami Tensei V
  • Tales of Arise
بهترین بازی مبارزه‌ای:

• Demon Slayer Kimetsu no Yaiba The Hinokami Chronicles
  • Guilty Gear Strive
  • Melty Blood: Type Lumina
  • Nickelodeon All-Star Brawl
  • Virtua Fighter 5: Ultimate Showdown
بهترین بازی اکشن:

• Back 4 Blood
  • Chivalry II
  • Deathloop
  • Far Cry 6
  • Returnal
همچنین در بخش eSports نیز نامزدهای مراسم امسال بدین ترتیب است.

بهترین بازی Esports:

• Call of Duty
  • CS: GO
  • Dota 2
  • League of Legends
  • Valorant
بهترین ورزشکار Esports:

• Chris “Simp” Lehr
  • Heo “ShowMaker” Su
  • Magomed “Collapse” Khalilov
  • Oleksandr “s1mple” Kostyliev
  • Tyson “TenZ” Ngo
بهترین تیم Esports:

• Atlanta FaZe (COD)
  • DWG KIA (LOL)
  • Natus Vincere (CS:GO)
  • Sentinels (Valorant)
  • Team Spirit (DOTA2)
بهترین مربی Esports:

• Airat “Silent” Gaziev
  • Andrey “ENGH” Sholokhov
  • Andrii “B1ad3” Horodenskyi
  • James “Crowder” Crowder
  • Kim “kkOma” Jeong-gyun
بهترین رویداد Esports:

• 2021 League of Legends World Championship
  • PGL Major Stockholm 2021
  • PUBG Mobile Global Championship 2020
  • The International 2021
  • Valorant Champions Tour: Stage 2 Masters

======================================

جاهایی که میشه مراسم رو به صورت زنده دید :

YouTube Twitch Twitter Facebook Live Steam Oculus Venues
IGN Gamespot TikTokLive Trovo

آخرین ویرایش:
دلیلش اینه که ORC جزو سری اصلی محسوب نمی شه :D خب منم در مورد انجین همینو گفتم درسته؟ ولی اینکه در این زمینه (8)پیشرو باشه نه!نهایت بازی نسل هشتیه، در مورد ایول 3 ریمیک با همدیگه خیلی بحث کردیم توی تاپیک :D اونجا فکر می کردی صرفا بخاطر برج ساعت دارم ایراد می گیرم ولی الان خوبه که می بینم دلایل درستی براش میاری و با ارفاق یک بازی نهایت خوب خطابش میکنی نه بیشتر، چیزی که اطلاع نداری ازش، من ایول 7 رو نقطه عطف سری می دونم وفن های ایول توی فروم می دونن چقدر به این بازی علاقه دارم و همیشه ازش دفاع کردم، اینو می تونی از ابی @Jill-Valntine هم بپرسی، این نسخه نسبت به 7 ایرادهای آشکاری داره چون دنبال کننده نسخه 7 هست، یک آش شله قلمکار شده و ایرادهایی که بهش وارده ربطی به نسخه های کلاسیک نداره
درسته که هسته بازی نسل هشتیه ولی به همون نسبت کیفیت فوق العاده ای نسبت به بازی های هم رده-ش ارائه داده. چند تا بازی بین نسلی دیگه داریم که همچین خروجی ای دادن؟
متوجه منظورت هستم ولی نکته ای که هست اینه که اولین بازی که تغییرات زیادی توی یه سری معروف میده، خیلی بیشتر تاثیر میذاره روی مخاطب و بیشتر دیده میشه حتی اگه بازی های بعدی توی اون سری هم همون فرمول رو برن و کم و کسری نداشته باشن. مثل 5 نسبت به 4. مثل 8 نسبت به 7. من مطمئنم رگناروک هم نسبت به 2018 همینطوری میشه و اگه دقت کنی یه سری از همین الان ناراحت و ناامید هستن که چرا تغییرات زیادی نداره و این در حالیه که اون فرمول هنوز خیلی خوبه و کامله و جای تغییرات اندکی داره:D

اون 7 بیشتر به خاطر ترسناک بودنش بعد از افتضاحات اخیرش و اون حس تک و تنهاییش بولد شد. یعنی من مطمئنم اگر 8 جای 7 اول میومد، همین تاثیر رو میذاشت کمابیش. 8 واقعا از نظر گیم پلی و طراحی کلی مراحل و ارزش تکرار، پکیج بهتریه نسبت به 7 و فقط تو زمینه ترس و یه خرده هم اکشن شدن بیش از حد آخر بازی، توی سطح پایین تری هست. وگرنه به هیچ وجه بازی بد یا اون افتضاحی که میگی نیست:D
چه ارتباطی به Geoff Keighley و Game Awards داره ؟
لیستی که سایت ها و مجلات معتبر سراسر دنیا دادن Scarlet Nexus/ Cyberpunk 2077 به عنوان RPG انتخاب کردن , Pathfinder انتخاب نکردن
اگه بازی هم انتخاب نمی شه به خاطر کینه و دشمنی نیست
قطعا چند تا سایت Returnal به عنوان بازی سال انتخاب کردن , اما تعداد این سایت ها کافی نبود و همین 6 تا بازی بیشترین رای بین سایت ها و مجلات سراسر دنیا داشتن

بالاتر هم گفتم Game Awards برایند کل جامعه منتقدان صنعت گیم , شخص نیست که انتخاب هاش مسخره اش کنیم
یک سال نظر ما به نظر کل منتقدان صنعت گیم نزدیک / قطعا همه تعریف می کنن
یک سال دیگه زمین تا اسمان متفاوت / همه فحش می دن و مسخره می کنن
در هر دو صورت تصمیم اکثریته
Game Awards برای تمام ناشر ها و استودیو ها اهمیت فوق العاده بالای داره
ارتباطش اینه که داریم راجع به TGA صحبت میکنیم نه مجموع سایت ها و مجلات/:) راجع به ارث و میراث پدر من بحث نمیکنیم که:D
داریم میگیم انتخاب نامزدهای TGA عجیبه و چیز عجیب و غریبی نیست. اونم نه فقط توی یه کتگوری. یه جورایی توی تمام کتگوری ها موارد بحث انگیز زیاد داره و باعث میشه به این نتیجه برسیم که هیئت جوری (:D) یه سری فاکتورهای مخصوص دارن که از توی اون بازی ها رو انتخاب میکنن و TGA بر خلاف چیزی که ادعا میکنه و تلاش داره بشه (اسکار بازی ها)، جامع و فراگیر نیست و صلاحیت اینو نداره که حالا چون که یه نمایش مفصل دارن، به عنوان یه مرجع درست و حسابی در نظر گرفته بشه چون به همه بازی ها شانس یکسان نمیده و متاسفانه تاثیر خیلی زیادی هم توی صنعت میذاره چون که مخاطب زیاد داره. حتی نامزد شدن توی جوایز هم میتونه برای یه سازنده قدم بسیار تا بسیار بزرگی باشه که اینجا به راحتی و فقط به خاطر مسخره بازی، این حق ازشون گرفته میشه. اسمش هست The Game Awards نه Single Player Blah Blah Blah Awards.
100% معرفی ها جذاب تره، چون برای ما تجربه عناوین مهمه تا جوایز و اینکه معیار ها تغیر کرده و مثل 30 سال پیش (زمان مگا درایو) نیست که ویدیو گیم فقط در گیمپلی خلاصه بشه( شما واست گیمپلی اولویت داره خواستت محترم) ولی از نسل 6 این داستان و شخصیت پردازی عمیق تر بود که ویدیو گیم رو متحول کرد و باعث شد جدی تر گرفته بشه.
RE V ترول میشه ولی در قالب ویدیو گیم دنیای و جهان بازی به مراتب جذاب تره تا FH5 ایی که هر روز تو زندگی واقعی تجربش میکنیم. این ایجاد حس کاوش (Adventure) برای گیمر یکی از مهمترین عناصر.
متوجه منظورت هستم. منتها من نمیگم باید حتما FH5 بیاد و گوتی بشه. من فقط میگم اگر عنوانی خوب هست و واقعا تحسین همگان رو به همراه داره، باید حداقل نامزد بشه. جایزه هم نگرفت، نگرفت.

RE V هم درسته که شاید از نظر ما همینی باشه که میگی، ولی در نظر بگیر شاید حتی برای 1% از مخاطبین هم اینطوری نباشه و FH5 پکیج ارزشمندتری باشه. کلا این قضایا نسبی هستن و باید فارغ از علابق ما به این مسئله نگاه کرد.

• Like
Reactions: darksider666
یک راه حل کلی عرض کنم در این مورد:
بلااستثناء باید یک نفر با عنوان سفیر بازی سنتر ارسال بشه به TGA و به صورت مستقیم در انتخاب نامزدها دخالت بکنه تا ماها به صورت 100 درصدی راضی بشیم :D

به این مورد هم توجه نکنید که اونها مارو به اون جاشون هم نمیگیرن :-"

• Poker Face
  • Smile
Reactions: Alien87 and vaan 2
درسته که هسته بازی نسل هشتیه ولی به همون نسبت کیفیت فوق العاده ای نسبت به بازی های هم رده-ش ارائه داده. چند تا بازی بین نسلی دیگه داریم که همچین خروجی ای دادن؟
متوجه منظورت هستم ولی نکته ای که هست اینه که اولین بازی که تغییرات زیادی توی یه سری معروف میده، خیلی بیشتر تاثیر میذاره روی مخاطب و بیشتر دیده میشه حتی اگه بازی های بعدی توی اون سری هم همون فرمول رو برن و کم و کسری نداشته باشن. مثل 5 نسبت به 4. مثل 8 نسبت به 7. من مطمئنم رگناروک هم نسبت به 2018 همینطوری میشه و اگه دقت کنی یه سری از همین الان ناراحت و ناامید هستن که چرا تغییرات زیادی نداره و این در حالیه که اون فرمول هنوز خیلی خوبه و کامله و جای تغییرات اندکی داره:D

اون 7 بیشتر به خاطر ترسناک بودنش بعد از افتضاحات اخیرش و اون حس تک و تنهاییش بولد شد. یعنی من مطمئنم اگر 8 جای 7 اول میومد، همین تاثیر رو میذاشت کمابیش. 8 واقعا از نظر گیم پلی و طراحی کلی مراحل و ارزش تکرار، پکیج بهتریه نسبت به 7 و فقط تو زمینه ترس و یه خرده هم اکشن شدن بیش از حد آخر بازی، توی سطح پایین تری هست. وگرنه به هیچ وجه بازی بد یا اون افتضاحی که میگی نیست:D

ارتباطش اینه که داریم راجع به TGA صحبت میکنیم نه مجموع سایت ها و مجلات/:) راجع به ارث و میراث پدر من بحث نمیکنیم که:D
داریم میگیم انتخاب نامزدهای TGA عجیبه و چیز عجیب و غریبی نیست. اونم نه فقط توی یه کتگوری. یه جورایی توی تمام کتگوری ها موارد بحث انگیز زیاد داره و باعث میشه به این نتیجه برسیم که هیئت جوری (:D) یه سری فاکتورهای مخصوص دارن که از توی اون بازی ها رو انتخاب میکنن و TGA بر خلاف چیزی که ادعا میکنه و تلاش داره بشه (اسکار بازی ها)، جامع و فراگیر نیست و صلاحیت اینو نداره که حالا چون که یه نمایش مفصل دارن، به عنوان یه مرجع درست و حسابی در نظر گرفته بشه چون به همه بازی ها شانس یکسان نمیده و متاسفانه تاثیر خیلی زیادی هم توی صنعت میذاره چون که مخاطب زیاد داره. حتی نامزد شدن توی جوایز هم میتونه برای یه سازنده قدم بسیار تا بسیار بزرگی باشه که اینجا به راحتی و فقط به خاطر مسخره بازی، این حق ازشون گرفته میشه. اسمش هست The Game Awards نه Single Player Blah Blah Blah Awards.

متوجه منظورت هستم. منتها من نمیگم باید حتما FH5 بیاد و گوتی بشه. من فقط میگم اگر عنوانی خوب هست و واقعا تحسین همگان رو به همراه داره، باید حداقل نامزد بشه. جایزه هم نگرفت، نگرفت.

RE V هم درسته که شاید از نظر ما همینی باشه که میگی، ولی در نظر بگیر شاید حتی برای 1% از مخاطبین هم اینطوری نباشه و FH5 پکیج ارزشمندتری باشه. کلا این قضایا نسبی هستن و باید فارغ از علابق ما به این مسئله نگاه کرد.
بالا چند بار تکرار کردم TGA نقشی در انتخاب بازی ها نداره
حق از کسی گرفته نشده ,چیزی که ادعا میکنه درسته
مشکل اینکه تعداد بازار ها / کشور های غربی بیشتر , به همین علت تعداد سایت ها و مجلات گیمینگ غربی هم بیشتر
مثلا 70 تا سایت غربی
40 تا شرقی
طبیعیه که سلیقه غربی ها به نتیجه می رسه
این بی عدالتی نیست , این دموکراسی :D

همه بازی ها شانس یکسان دارن جایزه های مختلف هم میگیرن
1637162238208.png 1637162792889.png

TGA نمی تونه سایت ها رو مجبور کنه به فلان بازی رای بدین , فقط نتایج اعلام می کنه

• Like
Reactions: vaan 2
گوتی و متا برای نوب هاست نه حرفه ای ها. ولی یه توصیه به سازندگان Forza Horizon دارم, اگر میخوان نامزد اینجور مراسمات بشن و جوایز بیشتری بگیرن باید پیست های مسابقاتشون رنگین کمانی باشه.

آخرین ویرایش:
همه درگیر نبودن فورتزا هورایزون 5 و ریترنالن ، من ذهنم پیش چیز دیگست.
فکر کنم Sea of Thieves خار داره که این‌طور نادیده گرفته می‌شه ، وگرنه اینهمه بی توجهی بهش قابل قبول نیست .
یعنی سی آو ثیوز لایق نامزدی تو بخش های " بهترین پشتیبانی از جامعه کاربری و بهترین بازی در حال پیشرفت هم نیست بعد اینهمه پشتیبانی و محتوایی که Rare برای بازی داشته!

آخرین ویرایش:
ویندوز سنترال یک مقاله بلند نوشته که اسناب کردن FH5 در این جوایز توهین به کل صنعته، حالا نمیخوام بحث کنم چون بنظر بی نتیجست. ولی یک موردی دیشب ته مقالش آپدیت نوشته، جالب بود :دی

Since posting this article, I received a flurry of information from members of The Game Awards jury, as well as game developers themselves which add some important additional context as to why Forza specifically didn't make the grade this year.

Geoff Keighley has stated on Twitter that Forza Horizon 5 was indeed eligible for this year's awards, with the cut-off date being set at November 19. However, game journalists were told they had to submit their picks by November 4th. Forza Horizon 5's early access period didn't begin until the 5th, which calls into question just how much eligibility it had in real terms.

یسری از افراد ژوریِ TGA به ایشون خبر میدن که ددلاین لیست اولیه 4 نوامبر بوده. یعنی تمام 103 سایت ملزم بودن لیست خودشونو 4 نوامبر ارسال کنن. بازیایی که بعد 4 نوامبر عرضه میشدن (مثل FH5 که ارلی اکسسش روز بعدش شروع میشد) نمیتونستن تو لیست باشن :)) (دقیقا همین موردو جف گراب اولا گفت که لیستشونو فرستادن و همینجا بحث کردیم راجبش)
حالا بعد بهشون ایمیل میزنن میگن تا 11 نوامبر میتونین لیستتونو آپدیت کنین وگرنه هم که هیچی :دی

یعنی یجورایی Eligible بود ولی خب خیلیم نبود :دی اون برزخ پایان سال بنظر از اول نوامبر شروع میشه اصلا!

عجیبه RE V اینقدر اینجا کوبیده میشه انگار نه انگار یکی از بهترین شماره های RE بوده (علی رغم یه سری مشکلاتش) و توی زمینه گرافیکی و گیم پلی کلی حرف برای گفتن داشت. عجیبه که وقتی همه بازیش کردن کلی ازش تعریف کردن و اینجا داره کوبیده میشه:D احساس میکنم یه جای کار میلنگه اصن:D باو دیگه بدتر از Dragon Age Inquisition و The Walking Dead نیست بدبخت:D

بحث سر این نیست که چرا RE V نباید باشه. بحث اینه که چرا به قولی Gatekeeping میکنن سر ژانرها و به قول دوستمون فقط از single player narrative driven character action game انتخاب میکنن. سر بازی سال اون بازی هایی که خوبن، باید فارغ از ژانرشون، نامزد بشن و شانس یکسانی داشته باشن. ولی توی مراسمی که Scarlet Nexus رو RPG حساب میکنن، انتظار داشتن از انتخاب درست نامزدهای گوتی به طرز احمقانه ای خوش بینانه-س. باید بدیمشون دست Bobby Kotick و اشرف اسماعیل و رفقا تا حسابی از خجالتشون در بیاد.
دورد دوست من - واقعا من با شما موافقم من نمیدونم ملت چه جستن از re8- هنوز گیر کرده اند در اویل 1! آقا دوران تمام شد الان رزدینت این شده و هم 7 هم8 اتفاقا مسیر جالبی رو رفته اندو گیم پلی فوق العاده جذابی داشتند و من که لذت بردم و جز اولین نفرهایی بودم که در فروم تاپیک نقد و بررسی بازی رو گذاشتم و تعدادی از دوستان هم سریع سنگر گرفتند و اصلا دقت نمیکردند که من در مقاله نوشتم این نظر شخصی من است !!!! و همچنان اصرار داشتند که مرغ یک پا داره! و جالبه همون زمان لانچ هم ازش تعریف میکردند در سطح جهانی و جالبه الان نامزد گوتی هم شده بعد هی در اینجا مرتب مورد تمسخر قرار میگیره؟ خیلی عجیبه بعضی از دوستان یا خیلی به خودشون اعتماد دارند یا واقعا هوش برتر هستند و درک از جهان ماورایی دارند که ما نداریم و ... re8 فوق العاده بود از اتمسفر و مکانیزم ها و داستان و گیم پلی و طراحی محیط در حد شاهکار و و.. واقعاً خوب بود و نمرات و نامزد گوتی شدن هم تایید میکنه حالا اینکه هنوز به دلیل اینکه دوربینش شبیه re1 نیست که مثلا کلاسیک باشه اینجا مسخره میشه واقعا برای من سواله یا اینکه داره مقایسه میشه با Re های کلاسیک در حالی که اصلا مسیر توسعه این سری 7 و 8 کلا جدا بوده و خود تیم توسعه دهنده بسیار استادانه میدونستن دارن چه میکن من هشت رو بسیار بهتر از 3 ریمیک میدونم از هر لحاظی برتری داره حتی بعد از نمرات خوب و نقد های مثبت نامزد هم شدن فایده نداره . حتی نظرات کاربرها هم بشدت مثبت بود به بازی ولی باز برای یک عده عجیبه چرا یک بازی بسیار خوب مثل re 8 نامزد گوتی شده؟؟؟!!

r.JPG

گوتی و متا برای نوب هاست نه حرفه ای ها. ولی یه توصیه به سازندگان Forza Horizon دارم, اگر میخوان نامزد اینجور مراسمات بشن و جوایز بیشتری بگیرن باید پیست های مسابقاتشون رنگین کمانی باشه.
فورزا 5 اولین بازی است که من دیدم رسماً اجازه انتخاب they/them پرونانز رو در اختیار ملت قرار داده چیز یکه من که خوشم نمیاد با این که عاشق بازی های سری هستم و بسیار 5 رو هم دست دارم بهرحال پس چپ پسند بوده , بازی و اگر اینجور که شما میگید باید بدون برگذاری جشنواره اصلا میدادن به 5 میرفت - ولی در کل هواریزن 5 براحتی لیاقت گوتی شدن رو داره واون پارامتر رو هم رعایت کرده که اشاره کردید .

آخرین ویرایش:
ویندوز سنترال یک مقاله بلند نوشته که اسناب کردن FH5 در این جوایز توهین به کل صنعته، حالا نمیخوام بحث کنم چون بنظر بی نتیجست. ولی یک موردی دیشب ته مقالش آپدیت نوشته، جالب بود :D

یسری از افراد ژوریِ TGA به ایشون خبر میدن که ددلاین لیست اولیه 4 نوامبر بوده. یعنی تمام 103 سایت ملزم بودن لیست خودشونو 4 نوامبر ارسال کنن. بازیایی که بعد 4 نوامبر عرضه میشدن (مثل FH5 که ارلی اکسسش روز بعدش شروع میشد) نمیتونستن تو لیست باشن :)) (دقیقا همین موردو جف گراب اولا گفت که لیستشونو فرستادن و همینجا بحث کردیم راجبش)
حالا بعد بهشون ایمیل میزنن میگن تا 11 نوامبر میتونین لیستتونو آپدیت کنین وگرنه هم که هیچی :D

یعنی یجورایی Eligible بود ولی خب خیلیم نبود :D اون برزخ پایان سال بنظر از اول نوامبر شروع میشه اصلا!
چرا باید اصلا واسه بازی Y تو سال X تو همون سال ددلاین وجود داشته باشه !؟! چرا مثل بچه آدم مثل مراسم اسکار TGA رو نمیبرن تو سال بعد ؟ کلا انگار جف کیلی دوست داره لقمه رو دو سر خودش بچرخونه !! مثل آدم مراسم رو دو سه ماه تاخیر بزنه اینجوری منتقدا هم میتونن یـ دل سیر بازیا آخر سال رو تجربه کنن و مجبور نباشن به خاطر ترافیک زیاد آخر سال یـ سری بازیا رو هول هولکی رد و پد کنن !

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or