مراسم The Game Awards 2021

دوست دارید کدوم بازی سال بشه؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    277
  • نظرسنجی بسته شده است .

K I 1 1 E R

ناظم انجمن
FBNEzvRVEAAxqhd.jpg

به رسم هر سال جف کیلی با The Game Awards در ماه دسامبر باز خواهد گشت . با توجه به اینکه سال به شدت فشرده ای رو از نظر تنوع و کیفیت داشتیم باید شاهد یک رقابت تنگاتنگ و نزدیک بین عناوین مختلف باشیم . علاوه بر اهدای جوایز مثل همیشه انتظار میره شاهد تریلر های جدید از عناوین معرفی شده و رونمایی های جدید هم باشیم.

سال گذشته مراسم به خاطر پاندمی بیماری کرونا به صورت غیر حضوری در استدیو برگذار شد ولی امسال مثل روال همیشگیش در سالن ماکروسافت واقع در شهر لس انجلس در تاریخ 9 دسامبر به صورت حضوری و زنده برگزار و بر روی تمام پلتفرم های موجود استریم خواهد شد.

لیست نامزد های مراسم :

ساعاتی پیش برگزارکنندگان مراسم The Game Awards 2021 کاندیدهای حاضر در بخش‌های مختلف این رویداد را اعلام کردند. با بازی‌سنتر و جدیدترین اخبار بازی همراه شوید.

سال میلادی 2021 نیز رو به پایان است و کمتر از یک ماه دیگر، مراسم گیم آواردز برگزار می‌شود تا بهترین‌های سال را جشن بگیرد. بازی Deathloop موفق شده تا در 8 بخش مختلف (از جمله بهترین بازی سال) بین کاندیدها قرار بگیرد که در مراسم امسال رکورددار است. بازی Ratchet & Clank: Rift Apart نیز از این حیث نیز کاندید شدن در 6 بخش، در جایگاه بعدی قرار دارد. بازی‌های It Takes Two و Psychonauts 2 که امسال خوش درخشیدند هم موفق شدند تا هر دو در 5 بخش مختلف کاندید دریافت جایزه بهترین‌ها شوند.

مراسم The Game Awards امسال در تاریخ 9 دسامبر (18 آذر) و به‌صورت حضوری برگزار خواهد شد. کاندید بهترین بازی‌های مراسم امسال بدین ترتیب است:

کاندیدهای بهترین بازی سال مراسم The Game Awards 2021

بهترین بازی سال:

بهترین کارگرانی:

• Deathloop
  • It Takes Two
  • Returnal
  • Psychonauts 2
  • Ratchet & Clank: Rift Apart

بهترین روایت:

• Deathloop
  • It Takes Two
  • Life is Strange: True Colors
  • Marvel's Guardians of the Galaxy
  • Psychonauts 2

بهترین کارگردانی هنری:

• Deathloop
  • Kena: Bridge of the Spirits
  • Psychonauts 2
  • The Artful Escape

بهترین موسیقی:

• Cyberpunk 2077
  • Deathloop
  • Nier Replicant ver.1.22474487139
  • The Artful Escape
بازی Deathloop

بهترین طراحی صدا:

• Deathloop
  • Forza Horizon 5
  • Resident Evil Village
  • Returnal

بهترین اجرا:

• اریکا موری برای ایفای نقش الکس چن (Life is Strange: True Colors)
  • جانکارلو اسپوزیتو برای ایفای نقش آنتون کاستیلو (Far Cry 6)
  • مگی رابرتسون برای ایفای نقش لیدی دیمیترس (Resident Evil Village)
  • اوزیوما آکاگا برای ایفای نقش جولیاینا (Deathloop)
  • جیسون ای. کلی برای ایفای نقش کولت (Deathloop)

بهترین بازی در حال پیشرفت:

• APEX Legends
  • Fortnite
  • Call of Duty: Warzone
  • Genshin Impact
  • Final Fantasy XIV

بهترین بازی مستقل:

• Twelve Minutes
  • Death's Door
  • Kena: Bridge of Spirits

بهترین بازی موبایلی:

• Fantasian
  • Genshin Impact
  • League of Legends
  • Marvel Future Revolution
  • Pokémon Unite
بازی It Takes Two

بهترین بازی چند نفره:

• Back 4 Blood
  • It Takes Two
  • Knockout City
  • Monster Hunter Rise
  • New World
  • Valheim

بهترین تولیدکننده محتوا:

• Dream
  • Fuslie
  • Gaules
  • Ibai
  • The Grefg

مورد انتظارترین بازی:

• Elden Ring
  • God of War: Ragnarok
  • Horizon Forbidden West
  • The Legend of Zelda: Breath of the Wild Sequel
  • Starfield
بهترین بازی تأثیرگذار:

• Before Your Eyes
  • Boyfriend Dungeon
  • Chicory
  • Life is Strange: True Colors
  • No Longer Home

بهترین پشتیبانی از جامعه کاربری:

• Apex Legends
  • Destiny 2
  • FINAL FANTASY XIV
  • Fortnite
  • No Man’s Sky
کاور بازی Psychonauts 2

بهترین بازی اکشن ادونچر:

• Marvel’s Guardians of the Galaxy
  • Metroid Dread
  • Psychonauts 2
  • Resident Evil Village

بهترین بازی VR/AR:

• Hitman 3
  • I Expect You to Die 2
  • Lone Echo II
  • Resident Evil 4
  • Sniper Elite VR
بهترین شروع برای یک سازنده مستقل:

• The Artful Escape
  • The Forgotten City
  • Kena: Bridge of Spirits
  • Sable
  • Valheim
بهترین بازی ورزشی/مسابقه‌ای:

• F1 2021
  • FIFA 22
  • Forza Horizon 5
  • Hot Wheels Unleashed
  • Rider Republic

بهترین بازی خانوادگی:

• It Takes Two
  • Mario Party Superstars
  • New Pokémon Snap
  • Super Mario 3D World + Bowser’s Fury
  • !Warioware: Get it together
بازی Ratchet & Clank: Rift Apart

نوآوری در قابل دسترس سازی بازی‌ها:

• Far Cry 6
  • Forza Horizon 5
  • The Vale: Shadow of the Crown

بهترین بازی شبیه‌ساز/استراتژی:

• Age of Empires IV
  • Evil Genius 2: World Domination
  • Humankind
  • Inscryption
  • Flight Simulator
بهترین بازی نقش آفرینی:

• Cyberpunk 2077
  • Monster Hunter Rise
  • Scarlet Nexus
  • Shin Megami Tensei V
  • Tales of Arise
بهترین بازی مبارزه‌ای:

• Demon Slayer Kimetsu no Yaiba The Hinokami Chronicles
  • Guilty Gear Strive
  • Melty Blood: Type Lumina
  • Nickelodeon All-Star Brawl
  • Virtua Fighter 5: Ultimate Showdown
بهترین بازی اکشن:

• Back 4 Blood
  • Chivalry II
  • Deathloop
  • Far Cry 6
  • Returnal
همچنین در بخش eSports نیز نامزدهای مراسم امسال بدین ترتیب است.

بهترین بازی Esports:

• Call of Duty
  • CS: GO
  • Dota 2
  • League of Legends
  • Valorant
بهترین ورزشکار Esports:

• Chris “Simp” Lehr
  • Heo “ShowMaker” Su
  • Magomed “Collapse” Khalilov
  • Oleksandr “s1mple” Kostyliev
  • Tyson “TenZ” Ngo
بهترین تیم Esports:

• Atlanta FaZe (COD)
  • DWG KIA (LOL)
  • Natus Vincere (CS:GO)
  • Sentinels (Valorant)
  • Team Spirit (DOTA2)
بهترین مربی Esports:

• Airat “Silent” Gaziev
  • Andrey “ENGH” Sholokhov
  • Andrii “B1ad3” Horodenskyi
  • James “Crowder” Crowder
  • Kim “kkOma” Jeong-gyun
بهترین رویداد Esports:

• 2021 League of Legends World Championship
  • PGL Major Stockholm 2021
  • PUBG Mobile Global Championship 2020
  • The International 2021
  • Valorant Champions Tour: Stage 2 Masters

======================================

جاهایی که میشه مراسم رو به صورت زنده دید :

YouTube Twitch Twitter Facebook Live Steam Oculus Venues
IGN Gamespot TikTokLive Trovo

آخرین ویرایش:
اعتراض به نبود یک بازی یه چیز , تمسخر و زیر سوال بردن کل مجموعه یه چیز دیگه است

اعتراض به نبود یک بازی یه چیز , تمسخر و زیر سوال بردن کل مجموعه یه چیز دیگه است

تغییرات COD چند برابر FH

-------------------
بهترین بازی امسال من xenoblade chronicles definitive edition
---------------
دوستان چرا طفره میرین ؟یک سوال ساده است
اگه همین FH 5 دو ماه دیگه منتشر می شد , اعتراض می کردین که چرا Starfield نامزد شده و FH 5 نامزد نشده ؟
یا همه دوستان یه RPG که single player narrative driven character action game به عنوان گوتی معرفی می کردین ؟
من کل گوتی رو زیرسوال نبردم دوست نچندان عزیز :D کما این که با برخوردشون با سبک مشخصی از بازی نشون میده ملت حق دارن کل سیستم رو زیرسوال ببرند!
آها. دوستان الان میتونیم نتیجه بگیریم که کالاف ونگاردی که نسبت به حتی ورلدوار2 هم عقب گرد داشته از هورایزن 5 تغییرات بیشتری داشته :D به نظرم اکتیویژن خوشحال میشه جذبت کنه :D
اره اگه دو ماه دیگه هم منتشر میشد هنوزم لایقش بود که نامزد بشه. بازی با کیفیت و با سطح بالا که الان متاش 92 هست(نه که متا رو مرجع بگیریم ولی خب اثباتی بر اینه که خیلیا دوستش داشتن) و با میزان پلیر بالای 6-7 میلیون نفری نامزد نشه یعنی یا دشمنی با این سبک و بازی یا قوانین خراب و داغون گیم اواردز.
والا برای منتقد های عزیز همون اونی که تو خط پایانیت نوشتی اهمیت داره ظاهرا :D

بیخیال. جوری میگی یکی از بدترین هاست انگار Operation Raccoon City 2 بازی کردی:D کپکام یکی از پیشروهای گرافیکی بوده همیشه و RE Engine بی نظیره توی خروجی و بهینه بودنش.
RE3 هم گرافیک خوبی داشت ولی اینقدر از توش زده بودن یا تغییر داده بودن که نهایتا با ارفاق، یه بازی خوب میبود نه بیشتر. در مقابل 2 اینقدر کامل بود که من خودم به شخصه نتونستم ایرادی ازش بگیرم. RE V به داغونیه 3 نیست و به پرفکتی 2 هم نیست. قاعدتا مشکلاتی هم داره ولی ارزش بازی واقعا بالا بود و راضی کننده. اگر دنبال چیزی غیر این بودی، باید میدونستی با 7 کلا جهت سری رو عوض کردن و قرار نیست بویی از سری کلاسیک یا 4-5-6 ببره.
دلیلش اینه که ORC جزو سری اصلی محسوب نمی شه :D خب منم در مورد انجین همینو گفتم درسته؟ ولی اینکه در این زمینه (8)پیشرو باشه نه!نهایت بازی نسل هشتیه، در مورد ایول 3 ریمیک با همدیگه خیلی بحث کردیم توی تاپیک :D اونجا فکر می کردی صرفا بخاطر برج ساعت دارم ایراد می گیرم ولی الان خوبه که می بینم دلایل درستی براش میاری و با ارفاق یک بازی نهایت خوب خطابش میکنی نه بیشتر، چیزی که اطلاع نداری ازش، من ایول 7 رو نقطه عطف سری می دونم وفن های ایول توی فروم می دونن چقدر به این بازی علاقه دارم و همیشه ازش دفاع کردم، اینو می تونی از ابی @Jill-Valntine هم بپرسی، این نسخه نسبت به 7 ایرادهای آشکاری داره چون دنبال کننده نسخه 7 هست، یک آش شله قلمکار شده و ایرادهایی که بهش وارده ربطی به نسخه های کلاسیک نداره

آخرین ویرایش:
  • Wow
Reactions: Jill-Valentine
موضوع فقط کاندید نشدن Forza برای بازی سال و بقیه بازی های ۲۰۲۱ نیست موضوع اینه که همین مراسم The Game Awards از ۷ یا ۸ سال پیش انتخاب های واقعا مسخره و احمقانه ای داشته و همین باعث شده برای خود من اعتبارش به شدت بیاد پایین

به قول بقیه دوستان این ۸۰ میلیون نفر هم احتمالا فقط به خاطر خبرها و تریلر های جدیدی که از بازی های آینده میاد مراسم رو نگاه میکنن وگرنه اگه بخوای به انتخاب هایی که میکنن دقت کنی کل طول مراسم رو باید همش حرص بخوری

نمیدونم کجاش نا مفهوم بود،! اینکه اشتباهه یا نه یه موضوع کاملا نسبیه، و شما اختیار داری با این منطق به موضوع نگاه کنی، احتمالات روزانه "مشکل" نیست دوست من. شما میگی این موضوع کاملا شانسیه و از اساس مشکل داره، منم میگم همیشه همین بوده مثل زندگی روزمره مون، پس شخص دیگه ای میتونه ادعا کنه و به شکل های دیگه ای این شانسی بودن رو به تصویر بکشه و بگه این سیستم رای گیری "مشکل" داره. صرفا اینکه از 10 داور همه بازیهارو پلی دادن شرط نیست.
یه مثال دیگه برای اینکه موضوع واضح تر بشه
اواخر دهه 90 و اوایل 2000 اوج بازیهای Point N click رو پلتفرم PC که امروزه شدیدا بی اهمیت شده، شخصی تو سال 2021 میگه داوران چرا این بازی رو انجام ندادن این بازی شاهکاره، حالا این بازی یا مورد پسند نبوده یا وقت نداشتن یا ژانر مورد علاقشون نبوده یا تو دوره ای منتشر شده که برای کسی مهم نیست و به هر دلیلی انتخاب نشده.
این موضوع دقیقا مثل اینه که بگیم چرا به Messi میگن بهترین بازیکن دنیا؟ مگه همه آدمای دنیا همون مسیر رو رفتن که قضاوت درست بشه درباره بهترین بازیکن جهان؟ اگه همه بازیکن ها تو زندگیشون یه مسیر رو میرفتن Messi بهترین نمیشد. این موضوع هم همینه، نمیشه به زور به منتقد بگن بشین این بازی رو انجام بده. اینکه سیستم گیم اواردز به چه شکل هست رو کاملا آشنام، این قضاوت مشابه که دنبالشی تو هیچ چهارپوبی شدنی نیست. شانس صرفا پلی دادن نیست موارد دیگه هم دخیل هستن که بالاتر گفتم و میشه موارد زیادی رو پای "مشکل، بی عدالتی، گذاشت و این سیستم رو بی اعتبار دونست.
اتفاقا عنوانی که لیاقت بازی سال رو داره باید به قدری خودی نشون بده و به منتقد چشمک بزنه که ترغیب بشه اون بازی رو انجام بده روز اول، ادامه این داستان دیگه به عهده خودتون که چطور فکر کنین من باب این موضوع.
دوست عزیز داری باطل میگی! این وظیفه منتقدان و کساییه که اصولا نامزد میکنند و بعدا خودشون هم رای نهایی رو با تاثیر 90 درصدی میدن! باید هر بازی ای رو تا تاریخ مدنظر تایید شده خودشون تجربه کنند! این تفکر شماست که اشتباهه و این امر به شما مشتبه شده که دارین درست میگین! الان همین اسکار که همه بهش عیب میگیرن! خیلی از فیلم ها باید جوایز متعددی مثل خرس طلا و نخل طلایی رو اینا رو ببرند تا بتونند اصلا واجد شرایط نامزدی اسکار باشند!(کاری ندارم همیشه به نامزدهای اسکار اعتراض هست) اگه منتقد وقت بازی نداره باید تاثیرش هم کم بشه و 90 درصد نباشه! بین مردم(گیمرهایی مثل من و شما) عوامل این صنعت(بازی ساز ها) و ژورنالیست ها باید تقسیم بشه. نامزد نشدن فورزا فقط توهین به شعور مخاطب نیست! توهین به تمام این صنعته که یک پیام بیشتر نمیده:اگه بازیای شما سینگل پلیر داستان محور مبتنی بر روایت های سینمایی و هالیوود استایل نباشه خبری از نامزدی نیست! چه برسه جایزه بردن!

متاسفانه یا خوشبختانه همواره بازیهایی آخر سال به چشم میان که یکی از این سه تا مولفه رو داشته باشن حداقل:
1-سبکشون عامه پسند و محبوب باشه (مثه بازیهای داستانی و ادونچر و ....)
2- امکان تجربش برای اکثریت(من جمله اکثریت منتقدا ) فراهم باشه (مثلا شماره اخر Halflife که با وجود اینکه بالاترین متای fps نسل 8 رو داشت ولی چون vr بود خیلیا بازیش نکردن اصل چه برسه به تحویل گرفتنش)
3-خیلی تو فرمت و سبک خودش خاص و عجیب باشه (مثه hades یا walking dead یا overwatch)

بازی فورتزا هورایزن هم باوجود اینکه یکی از یا بهترین بازی سال برای خیلیاس ولی برای منتقدا به دلیل اینکه تو 3 تا کتگوری بالا جای نمیگیره خیلی تحویل گرفته نمیشه که البته چیزی از شاهکار بودن بازی کم نمیکنه و اهمیتی هم نداره بنظرم

.

• Like
Reactions: Amir h0ss3in
متاسفانه یا خوشبختانه همواره بازیهایی آخر سال به چشم میان که یکی از این سه تا مولفه رو داشته باشن حداقل:
2- امکان تجربش برای اکثریت(من جمله اکثریت منتقدا ) فراهم باشه (مثلا شماره اخر Halflife که با وجود اینکه بالاترین متای fps نسل 8 رو داشت ولی چون vr بود خیلیا بازیش نکردن اصل چه برسه به تحویل گرفتنش)
3-خیلی تو فرمت و سبک خودش خاص و عجیب باشه (مثه hades یا walking dead یا overwatch)

بازی فورتزا هورایزن هم باوجود اینکه یکی از یا بهترین بازی سال برای خیلیاس ولی برای منتقدا به دلیل اینکه تو 3 تا کتگوری بالا جای نمیگیره خیلی تحویل گرفته نمیشه که البته چیزی از شاهکار بودن بازی کم نمیکنه و اهمیتی هم نداره بنظرم

.
اشتباه شما همینه:
1-ریسینگ آرکید خیلی محبوبه! شما آمار فعلی پلیرهای هورایزن 5 رو ببینی دستت میاد! هم عامه پسنده و هم محبوب
2-همه میتونن تجربه اش کنند. منتقد حتی نیازی به کد نداره. روی همه دیوایس ها با اکس کلاد در دسترسه و با کمترین هزینه با گیم پس قابل بازی.
3-فورزا تو سبک خودش خیلی عجیب و خاصه. خیلی از عیب ها و مشکلات و انواع سختی های ساخت ریسینگ رو حذف کرده و هر نسخه هی مداوما بهبود میده. سه نسخه پشت سرهم یکی از یکی بهتر شده! چه سری مادر(موتواسپورت)چه سری آرکید که هورایزن باشه.

نمیدونم کجاش نا مفهوم بود،! اینکه اشتباهه یا نه یه موضوع کاملا نسبیه، و شما اختیار داری با این منطق به موضوع نگاه کنی، احتمالات روزانه "مشکل" نیست دوست من. شما میگی این موضوع کاملا شانسیه و از اساس مشکل داره، منم میگم همیشه همین بوده مثل زندگی روزمره مون، پس شخص دیگه ای میتونه ادعا کنه و به شکل های دیگه ای این شانسی بودن رو به تصویر بکشه و بگه این سیستم رای گیری "مشکل" داره. صرفا اینکه از 10 داور همه بازیهارو پلی دادن شرط نیست.
یه مثال دیگه برای اینکه موضوع واضح تر بشه
اواخر دهه 90 و اوایل 2000 اوج بازیهای Point N click رو پلتفرم PC که امروزه شدیدا بی اهمیت شده، شخصی تو سال 2021 میگه داوران چرا این بازی رو انجام ندادن این بازی شاهکاره، حالا این بازی یا مورد پسند نبوده یا وقت نداشتن یا ژانر مورد علاقشون نبوده یا تو دوره ای منتشر شده که برای کسی مهم نیست و به هر دلیلی انتخاب نشده.
این موضوع دقیقا مثل اینه که بگیم چرا به Messi میگن بهترین بازیکن دنیا؟ مگه همه آدمای دنیا همون مسیر رو رفتن که قضاوت درست بشه درباره بهترین بازیکن جهان؟ اگه همه بازیکن ها تو زندگیشون یه مسیر رو میرفتن Messi بهترین نمیشد. این موضوع هم همینه، نمیشه به زور به منتقد بگن بشین این بازی رو انجام بده. اینکه سیستم گیم اواردز به چه شکل هست رو کاملا آشنام، این قضاوت مشابه که دنبالشی تو هیچ چهارچوبی شدنی نیست. شانس صرفا پلی دادن نیست موارد دیگه هم دخیل هستن که بالاتر گفتم و میشه موارد زیادی رو پای "مشکل، بی عدالتی، گذاشت و این سیستم رو بی اعتبار دونست.
اتفاقا عنوانی که لیاقت بازی سال رو داره باید به قدری خودی نشون بده و به منتقد چشمک بزنه که ترغیب بشه اون بازی رو انجام بده روز اول، ادامه این داستان دیگه به عهده خودتون که چطور فکر کنین من باب این موضوع.
خلاصه جمله شما: منتقد باید ببینه از کدوم بازی خوشش میاد بره بازی کنه بعد بیاد نقد کنه که بیاد تو نامزد ها گیم
غلطه دیگه
مثل این میمونه بگم خب امروز میخوایم ببینیم کدوم ماشین ۲۰۲۱ از همه بهتره
۸ تا اسپورت داریم ۱۰ تا معمولی داریم ۳ تا هم افرود داریم
خب من که از افرود خوشم نمیاد بذا بریم اسپورت رو سوار شیم
خب الان ماشین افرود(فورزا) اصلا ارزیابی شد که بگیم حق داشت نامزد بشه یا نه؟خیر

مثال هاتونم دور و بر دیپلم بگید امثال ما هم توجه بشیم :D

.
حالا کاری ندارم که فورتزا هورایزون در دو کتگوری اول که خودت نوشتی براحتی قرار میگیره (بیشتر از همه بازیهای لیست).
ولی کلا تعریفت اشتباهه از بازی سال. فورتنایت هم عامه پسنده هم امکان تجربش خیلی راحته برای همه...

موضوع فقط کاندید نشدن Forza برای بازی سال و بقیه بازی های ۲۰۲۱ نیست موضوع اینه که همین مراسم The Game Awards از ۷ یا ۸ سال پیش انتخاب های واقعا مسخره و احمقانه ای داشته و همین باعث شده برای خود من اعتبارش به شدت بیاد پایین

به قول بقیه دوستان این ۸۰ میلیون نفر هم احتمالا فقط به خاطر خبرها و تریلر های جدیدی که از بازی های آینده میاد مراسم رو نگاه میکنن وگرنه اگه بخوای به انتخاب هایی که میکنن دقت کنی کل طول مراسم رو باید همش حرص بخوری
منتقد IGN:

صدای همرو درآورده این حرکت TGA...
:-??:-??:-??
Game Awards شخص خاصی نیست که انتخاب کنه کدوم بازی لایق هست یا نیست
تمام سایت و مجلات معتبر صنعت گیم نامزد ها و برندگان خودشون انتخاب می کنن و تحویل Game Awards میدن
Geoff Keighley و Game Awards هیچ نقشی در انتخاب نداره , صرفا نتایج اعلام می کنه

کلا بحث FH5 به تنهایی نیست. انتخاب های بعضی عناوین توی بعضی از کتگوری ها خنده داره. مثلا توی RPG، عنوان Scarlet Nexus به چشم میخوره که تحت هیچ شرایطی RPG نیست. یا همین 2077 که بچه ها میگن خود سازنده تگ RPG رو از روش برداشته ولی مثلا عنوان Pathfinder که میگن یه RPG به معنای واقعی کلمه هست، اینجا دیده نمیشه چون که هر بازی که 1 المان RPG رو داشته باشه رو فکر میکنن RPG هست. توی بخش موسیقی و طراحی هنری، Guilty Gear Strive نیست. توی بخش بازی سال، Returnal نیست که خیلی از بچه های اینجا چپ و راست ازش تعریف کردن. توی بهترین اکشن، Farcry 6 هست که به لعنت خدا هم نمیارزه ولی خود شما نمیگی Re-Skin بازی های قبلیشه. یا همین Hitman 3 که اینقدر کامل و خوب هست که باید نامزد میشد حداقل.

خلاصه اینکه نه فقط امسال، که همیشه انتخاب های TGA خنده دار بوده و هست. از نبود یه سری بازی های بزرگ بگیر تا بازی هایی که مال اون کتگوری نیستن ولی توش حضور دارن. همین Deathloop قشنگ مشخصه برای چی توی همه لیست ها هست و اگر بازی سال بشه یا کلی جایزه بگیره، من یکی تعجب نمیکنم. نمیگم بازی بدیه ولی جوری کشیدنش بالا که انگار دگرگون کرده صنعت بازی رو.

خلاصه که زیاد خودتون رو درگیر این TGA و انتخاب های خنده دار نامزدهاش نکنین. اینکه یه سری از سبک ها برای بازی سال انتخاب نمیشن به خاطر این قانون نانوشته هست که بازی یعنی چیزی که داستان داشته باشه و توش یه شخصیت رو کنترل کنی. ریسینگ، فایتینگ، استراتژی، شبیه ساز و ... به طرز خنده داری بازی حساب نمیشن.

من خودم TGA رو برای نمایش های بازی ها میبینم که به لطف جف کیلی، 90% اوقات هم ناامید شدم.

بیخیال. جوری میگی یکی از بدترین هاست انگار Operation Raccoon City 2 بازی کردی:D کپکام یکی از پیشروهای گرافیکی بوده همیشه و RE Engine بی نظیره توی خروجی و بهینه بودنش.
RE3 هم گرافیک خوبی داشت ولی اینقدر از توش زده بودن یا تغییر داده بودن که نهایتا با ارفاق، یه بازی خوب میبود نه بیشتر. در مقابل 2 اینقدر کامل بود که من خودم به شخصه نتونستم ایرادی ازش بگیرم. RE V به داغونیه 3 نیست و به پرفکتی 2 هم نیست. قاعدتا مشکلاتی هم داره ولی ارزش بازی واقعا بالا بود و راضی کننده. اگر دنبال چیزی غیر این بودی، باید میدونستی با 7 کلا جهت سری رو عوض کردن و قرار نیست بویی از سری کلاسیک یا 4-5-6 ببره.
چه ارتباطی به Geoff Keighley و Game Awards داره ؟
لیستی که سایت ها و مجلات معتبر سراسر دنیا دادن Scarlet Nexus/ Cyberpunk 2077 به عنوان RPG انتخاب کردن , Pathfinder انتخاب نکردن
اگه بازی هم انتخاب نمی شه به خاطر کینه و دشمنی نیست
قطعا چند تا سایت Returnal به عنوان بازی سال انتخاب کردن , اما تعداد این سایت ها کافی نبود و همین 6 تا بازی بیشترین رای بین سایت ها و مجلات سراسر دنیا داشتن

بالاتر هم گفتم Game Awards برایند کل جامعه منتقدان صنعت گیم , شخص نیست که انتخاب هاش مسخره اش کنیم
یک سال نظر ما به نظر کل منتقدان صنعت گیم نزدیک / قطعا همه تعریف می کنن
یک سال دیگه زمین تا اسمان متفاوت / همه فحش می دن و مسخره می کنن
در هر دو صورت تصمیم اکثریته
Game Awards برای تمام ناشر ها و استودیو ها اهمیت فوق العاده بالای داره
1637149781319.png 1637149821707.png

• Like
Reactions: Nima
اشتباه شما همینه:
1-ریسینگ آرکید خیلی محبوبه! شما آمار فعلی پلیرهای هورایزن 5 رو ببینی دستت میاد! هم عامه پسنده و هم محبوب
2-همه میتونن تجربه اش کنند. منتقد حتی نیازی به کد نداره. روی همه دیوایس ها با اکس کلاد در دسترسه و با کمترین هزینه با گیم پس قابل بازی.
3-فورزا تو سبک خودش خیلی عجیب و خاصه. خیلی از عیب ها و مشکلات و انواع سختی های ساخت ریسینگ رو حذف کرده و هر نسخه هی مداوما بهبود میده. سه نسخه پشت سرهم یکی از یکی بهتر شده! چه سری مادر(موتواسپورت)چه سری آرکید که هورایزن باشه.
من پستمو اشتباه نوشتم - باید می نوشتم هر سه که نوشتم حداقل یکی از سه مورد
در مورد محبوبیت هم بله محبوبه ولی بنده از نگاه منتقدا گفتم اینو - نه نگاه پلیرها:
برای منتقدا سبک محبوبی نیس و یجوری هم نیس که بگن ای وای قبل فورتزا هورایزن 5 این سبک کلا یه چیز دیگه بود و این بازی کلا متحول کرده همه چیزو.

بازم میگم این پستو من از زاویه دید منتقدا نوشتم وگرنه برای خودم بهترین بازیه ساله چون نقصی نداره

.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or