مراسم The Game Awards 2020

بهترین بازی سال 2020 از نظر شما چیست؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    180
  • نظرسنجی بسته شده است .

last of amir

کاربر سایت

179423
زمان مراسم: 10 دسامبر(جمعه 21 آذر) ساعت 3 بامداد

The Game Awards مراسم سالانه اهدای جوایز و استقبال از دستاوردهای صنعت بازی‌های ویدئویی است. این مراسم میزبان پیش‌نمایش بازی‌های جدید، محتوای آینده و نگاهی عمیق به عناوینی که قبلا معرفی شده‌اند می‌باشد. نمایش‌ها توسط ژورنالیست حرفه‌ای کانادایی Geoff Keighley که سابقه 10 سال فعالیت در Spike Video Game دارد تولید و اجرا می‌شود. TGA امسال به شدت تحت تاثیر بیماری کوید19 قرار گرفته است و امسال مانند هرسال شاهد برگزاری برنامه با حضور هزاران بیننده نخواهیم بود و TGA امسال را می‌توان به صورت زنده از شهرهای لوس‌آنجلس، لندن و توکیو دنبال کرد. آهنگسازی مراسم امسال توسط Lorne Balfe برنده جایزه گرمی، انجام می‌شود.

بهترین بازی سال 2020

THE Last of Us Part 2
185969

برنده بهترین بازی سال از نگاه مخاطبان مراسم گیم آواردز

?13 Sentinels: Aegis Rim
?Final Fantasy VII Remake
?Ghost of Tsushima
?Hades
?The Last of Us Part II
?DOOM Eternal
?Hades
?Ori and the Will of the Wisps
?The Last of us part 2
?Ghost of Tsushima
?Hades
?Ori and the Will of the Wisps
?The Last of Us Part II
? Ashley Johnson, The Last of Us Part II
?Laura Bailey, The Last of Us Part II
? Daisuke Tsuji, Ghost of Tsushima
? Logan Cunningham, Hades
? Nadji Jeter, Marvel’s Spider-Man: Miles morals
?Animal Crossing: New Horizons
?Among Us
?Call of Duty: Warzone
?Fall Guys: Ultimate Knockout
?Valorant

?Ghost of Tsushima
?Hades
?Half-Life: Alyx
?The Last of Us Part II
?Call of Duty: Modern Warfare
?Counter-Strike: Global Offensive
?Fortnite

?League of Legends
?Valoran
?Among Us
?Call of Duty Mobile
?Genshin Impact
?Legends of Runeterra
?Pokémon Café Mix
?Carrion
?Fall Guys: Ultimate Knockout
?Hades
?Spelunky 2
?Spiritfarer
The Last of Us Part II - 10
Hades - 8
Ghost of Tsushima - 7
Final Fantasy VII Remake - 6
DOOM Eternal , Half-Life Alyx - 4
Ori, Animal Crossing - 3

با تشکر از @.Amirone

آخرین ویرایش:
اشکال بزرگ همه معرفی ها عدم نمایش گیم پلی و نشون دادن CG بود، باقی بازی هایی هم که نمایش گیم پلی داشتن یه سری مولتی پلیر یه شکل بودن، 4 تا شخصیت به اتفاق میرن دشمن هارو میکشن که حالا تفاوت تو قیافه انمی ها خلاصه میشه فقط...
اشکال بزرگ میزبان مراسم یعنی جناب جف بود. اینو من سر هر مراسمی که برگزار می‌کنه می‌گم. تمام چیزی که این بشر براش مهمه شومن بودن و جذب مخاطبه؛ همین. همیشه تا خرتناق مراسماشو هایپ می‌کنه و همیشه هم هایپش کاذبه. همین مراسم دیشب. این همه سلبریتی جمع کرده حضرت آقا از هالیوود، این همه تو بوق و کرنا کردتشون، آخرش معلوم شد هر کدوم یه 20 ثانیه تشریف آوردن و یکی پشت دوربینشون یه چند خط روی کاغذ نوشته و اینا هم دارن زحمت می‌کشن از روش می‌خونن و نمی‌دونن چی داره از دهنشون بیرون میاد. رقت‌انگیزتر از اینم می‌شد برنامه رو اجرا کرد آخه؟

ولی جدای از این هایپ کردنا، مشکل اصلی من با این لعنتی اینه که سطح تریلرا تو برنامه‌هاش همیشه به شدت پایینه. یعنی حاضره کیفیتو کاملا فدای کمیت بکنه و شونصدتا تریلر 1 دقیقه‌ای و احتمالا CG با کاتهای سریع و آهنگای دوپس دوپسی پخش کنه و هی بگه World Premiere و از درون و بیرون ارضا بشه. البته تریلرای غیرضربتی و طولانی‌تر هم تو مراسم این چنگی به دل نمی‌زنن. طلسم شده‌ و نفرین شده‌ست کلا این بشر. دیشب حالم از 99% تریلرا بهم خورد. یه اپسیلون ذوق و خلاقیت تو ساختشون خرج نشده بود. و اینم مطمئنم تا حد زیادی تقصیر برگزارکننده مراسم و برنامه‌ریزی‌های احمقانه‌ش هست.

خلاصه بخوام از مشکلاتی که با این فلان فلان شده دارم بگم باید تا فردا حرف بزنم. ولی به نظرم داره از موقعیتی که داره به خودخواهانه‌ترین و منزجرکننده‌ترین حالت ممکن استفاده می‌کنه. و اینکه یه رقیب هم نداره و یکه تازه حال آدمو بیشتر بهم می‌زنه. منو یاد EA و FIFA می‌اندازه یه جورایی. اینم آخرین مراسمی بود که با میزبانی این مردک تماشا کردم. حیف اون وقت و چشم و اینترنت و اعصاب!

• Like
Reactions: benjohn
اشکال بزرگ میزبان مراسم یعنی جناب جف بود. اینو من سر هر مراسمی که برگزار می‌کنه می‌گم. تمام چیزی که این بشر براش مهمه شومن بودن و جذب مخاطبه؛ همین. همیشه تا خرتناق مراسماشو هایپ می‌کنه و همیشه هم هایپش کاذبه. همین مراسم دیشب. این همه سلبریتی جمع کرده حضرت آقا از هالیوود، این همه تو بوق و کرنا کردتشون، آخرش معلوم شد هر کدوم یه 20 ثانیه تشریف آوردن و یکی پشت دوربینشون یه چند خط روی کاغذ نوشته و اینا هم دارن زحمت می‌کشن از روش می‌خونن و نمی‌دونن چی داره از دهنشون بیرون میاد. رقت‌انگیزتر از اینم می‌شد برنامه رو اجرا کرد آخه؟

ولی جدای از این هایپ کردنا، مشکل اصلی من با این لعنتی اینه که سطح تریلرا تو برنامه‌هاش همیشه به شدت پایینه. یعنی حاضره کیفیتو کاملا فدای کمیت بکنه و شونصدتا تریلر 1 دقیقه‌ای و احتمالا CG با کاتهای سریع و آهنگای دوپس دوپسی پخش کنه و هی بگه World Premiere و از درون و بیرون ارضا بشه. البته تریلرای غیرضربتی و طولانی‌تر هم تو مراسم این چنگی به دل نمی‌زنن. طلسم شده‌ و نفرین شده‌ست کلا این بشر. دیشب حالم از 99% تریلرا بهم خورد. یه اپسیلون ذوق و خلاقیت تو ساختشون خرج نشده بود. و اینم مطمئنم تا حد زیادی تقصیر برگزارکننده مراسم و برنامه‌ریزی‌های احمقانه‌ش هست.

خلاصه بخوام از مشکلاتی که با این فلان فلان شده دارم بگم باید تا فردا حرف بزنم. ولی به نظرم داره از موقعیتی که داره به خودخواهانه‌ترین و منزجرکننده‌ترین حالت ممکن استفاده می‌کنه. و اینکه یه رقیب هم نداره و یکه تازه حال آدمو بیشتر بهم می‌زنه. منو یاد EA و FIFA می‌اندازه یه جورایی. اینم آخرین مراسمی بود که با میزبانی این مردک تماشا کردم. حیف اون وقت و چشم و اینترنت و اعصاب!

مهدی من صد در صد با حرف هات مخالفم, به چند دلیل:

اول اینکه به نظرم جف کیلی در برگزاری این مراسم کارش رو درست انجام میده، یعنی رسالت ایشون دقیقا هایپ کردن TGA و مطرح کردنش به عنوان یه مراسم رسمی و معتبره، در نتیجه طبیعیه بخواد افراد مشهور رو دعوت کنه از پتانسیل فن بیس اونها استفاده کنه هم اعتبار بیشتری بده، هم مخاطب رو ببره بالاتر. تو اینجور مراسم ها هم وقتی به آدم مشهور میاد، دقیقا میاد که یه چیزی رو از روی کاغذ بخونه، جایزه بده و بره، مشکل اینجاست ملت الکی هایپ میشن و انتظار دارن چون نولان امده پس بیاد یه بازی هم نمایش بده! در کل به نظرم جف کیلی اتفاقا از این نظر خیلی خوب عمل کرده و تونسته TGA رو حسابی مطرح کنه و آدم های بزرگ هالیوود رو هم بکشونه داخلش.

دوم مساله نمایش بازی هاست که خوب واقعا ربطی به ایشون نداره، هم بخاطر پندمیک ساخت بازی ها خوب پیش نرفته و اکثرا چیز زیادی برای نمایش ندارن و تو این چند وقت از بازی های جدید غیر CG چیزی ندیدیم، هم اینکه اساسا ناشرهای بزرگ ترجیح میدن بازی های سلر و خفنشون رو عوض مراسم این مدلی، تو مراسم های شخصی تر رونمایی کنن. در نتیجه واقعا سخته ایشون بخواد برای مراسم این همه بازی رو جمع کنه و البته معرفی های خوبی هم داشت، فقط مشکل از سازنده هاست که CG نشون دادن فقط، مثلا فرض کن PD گیم پلی داشت، یا ME و ... قشنگ زمین تا آسمون فرق میکرد. در خصوص نمایش بازی های کوچیک تر هم TGA برای همه بازی ها و سلایقه، طبیعیه هم توش ME باشه، هم بازی ایندی، هم مالتی پلیر و ... در نتیجه جناب کیلی هم باید همه سلایق رو لحاظ کنه.

مشکل اینه تو از نمایش بازی ها خوشت نیومده (مثل من) منتها عوض سازنده ها که همچین بازی های مزخرف و تکراری دارن میسازن، یا هیچی غیر CG ندارن رو میندازی گردن جف کیلی:دی

در کل تو این وضع فعلی هیچ کس نمیتونه بهتر کار کنه، باید یه ذره بیشتر صبر کنیم شرایط بهتر بشه، سازنده ها آماده بشن بازی هارو درست حسابی نشون بدن. من که واقعا از دیدن این همه CG یا بازی های مالتی پلیر به شدت تکراری و حال بهم زن خسته شدم.

p910_img_20201211_141139.jpg

?

اول از همه یه تبریک قوی به بر و بچه های سایت و طرفدارهای لست2 و ناتی بگم که نشون دادیم طرفداری از بازی بر حق بود و خوشبختانه منتقدها هم اینو ثابت کردن \m/
جواهر و هر جا بزاری و سعی کنی بپوشونیش بازم خودشو نشون میدهB-)

تا بوده همین بوده!
ساختار شکنی و ایجاد تغییر همیشه تو همه موارد برای خالقان اثر تبعات داشته و این بازی هم شامل همین قاعده معروف شد و چه سربلند بیرون امد.
به یاد ندارم تا حالا این همه هجمه علیه یه بازی شکل گرفته باشه و اینقدر علیه ش به ناحق جوسازی شده باشه.
اما لحظه مهم همین مراسم بود و به نوعی میشه گفت یه اب خنک وسط تابستون.
موقع اعلام گوتی تموم اون داستانها تو ذهنم اومد و اینکه چه فشاری رو تیم بوده و اینکه چقدر سخته بخوای ثابت کنی تغییر همیشه بد نیست و بخوای ذهن های کهنه اندیش و مخالف تغییر و ساکن و باز کنی.
در وصف این بازی و شرح حالش بخوایم مطلب بنویسیم ساعتها و صفحه های زیادی رو میتونیم بحث کنیم و لذت ببریم ولی خود اتفاق های پیرامون بازی سوای خود بازی کلی درس زندگی میتونه باشه.
به امید موفقیت بیشتر ناتی دوست داشتنی و الگو گیری سایر استودیوهای بازیسازی از این تیم موفق:x

آپدیت جدید برای امضا :D دوستان پ خ دادن عکس قبلی توی امضا کوچیک دیده می شه، ابعاد امضا محدوده و عکسی که من گذاشتم وایده، همینی که الان می بینید با ابعاد جدید بزرگتره در قالب فروم، ولی موقع گذاشتنش روی امضا در حالت عمودی و افقی کوچیک دیده می شه و محدودیت داره. رزولوشنو بالا بردم ولی تا جای ممکن کمپرسش کردم.
185963

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or