مراسم The Game Awards 2020

بهترین بازی سال 2020 از نظر شما چیست؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    180
  • نظرسنجی بسته شده است .

last of amir

کاربر سایت

179423
زمان مراسم: 10 دسامبر(جمعه 21 آذر) ساعت 3 بامداد

The Game Awards مراسم سالانه اهدای جوایز و استقبال از دستاوردهای صنعت بازی‌های ویدئویی است. این مراسم میزبان پیش‌نمایش بازی‌های جدید، محتوای آینده و نگاهی عمیق به عناوینی که قبلا معرفی شده‌اند می‌باشد. نمایش‌ها توسط ژورنالیست حرفه‌ای کانادایی Geoff Keighley که سابقه 10 سال فعالیت در Spike Video Game دارد تولید و اجرا می‌شود. TGA امسال به شدت تحت تاثیر بیماری کوید19 قرار گرفته است و امسال مانند هرسال شاهد برگزاری برنامه با حضور هزاران بیننده نخواهیم بود و TGA امسال را می‌توان به صورت زنده از شهرهای لوس‌آنجلس، لندن و توکیو دنبال کرد. آهنگسازی مراسم امسال توسط Lorne Balfe برنده جایزه گرمی، انجام می‌شود.

بهترین بازی سال 2020

THE Last of Us Part 2
185969

برنده بهترین بازی سال از نگاه مخاطبان مراسم گیم آواردز

?13 Sentinels: Aegis Rim
?Final Fantasy VII Remake
?Ghost of Tsushima
?Hades
?The Last of Us Part II
?DOOM Eternal
?Hades
?Ori and the Will of the Wisps
?The Last of us part 2
?Ghost of Tsushima
?Hades
?Ori and the Will of the Wisps
?The Last of Us Part II
? Ashley Johnson, The Last of Us Part II
?Laura Bailey, The Last of Us Part II
? Daisuke Tsuji, Ghost of Tsushima
? Logan Cunningham, Hades
? Nadji Jeter, Marvel’s Spider-Man: Miles morals
?Animal Crossing: New Horizons
?Among Us
?Call of Duty: Warzone
?Fall Guys: Ultimate Knockout
?Valorant

?Ghost of Tsushima
?Hades
?Half-Life: Alyx
?The Last of Us Part II
?Call of Duty: Modern Warfare
?Counter-Strike: Global Offensive
?Fortnite

?League of Legends
?Valoran
?Among Us
?Call of Duty Mobile
?Genshin Impact
?Legends of Runeterra
?Pokémon Café Mix
?Carrion
?Fall Guys: Ultimate Knockout
?Hades
?Spelunky 2
?Spiritfarer
The Last of Us Part II - 10
Hades - 8
Ghost of Tsushima - 7
Final Fantasy VII Remake - 6
DOOM Eternal , Half-Life Alyx - 4
Ori, Animal Crossing - 3

با تشکر از @.Amirone

آخرین ویرایش:
روزی که این عکسها رو داشتم چاپ میکردم بزنم اتاقمون، خانومم گفت تو گُه میخوری عکس این افریته رو بزنی اتاق اونم دقیقا روبروی تختمون

گفتم آرام بگیر جانا که از عشق نمیشود گذشت
بخشش را «بخش کن»… محبت را «پخش کن» …:D

photo_2020-12-11_11-57-59.jpg photo_2020-12-11_11-58-02.jpg photo_2020-12-11_11-58-05.jpg

چرا بابا فقط بابت نامزدی ۸۰۰ تا جم دادن
800 تای دیگه برای نامزدی قراره بدن:دی (دفعه قبلراساره نکردن TGA گفتن نامزدی از سایت های مختلف و ... ، ایندفعه دقیقا گفتن TGA )
حیف شد نبرد:(

انشاالله مراسم های دیگه:(

• Love
Reactions: vaan 2
بین جوایزی که TLoU2 برد، برای من جایزه بهترین روایت و بهترین بازیگر از همه مهم ترن؛ در خصوص داستان یادمه تو بحث با خیلی از هیترها همش موضوع میرفت به اینکه دوستان میشستن با ژست کارشناس طور میگفت روایت بده و ... و ما بهشون میگفتیم خوب اینکه شما بگی از داستان خوشم نیومد خیلی طبیعیه و سلیقه شماست، اما روایت یه مساله فنیه، نمیتونی چون با داستان و فولان اتفاق حال نکردی بیای بگی روایت نداشت! و هرکی این حرف رو میزنه دقیقا متوجه نیست داره چی میگه، و الان بردن این جایزه نشون میده اتفاقا چه روایت خفن و فک براندازی داشت، حالا فارغ از اینکه خود داستان و اتفاقات رو ملت دوست دارن یا ازش متنفرن. با انتخاب ابی هم بسیار مسرور و مشعوف شدم، چون دقیقا نشون میده چرا من نوعی از این شخصیت خوشم امد در نهایت، اونم برخلاف نفرت عمیقی که اول ازش داشتم! بازیگرش واقعا انقدر خوب بود و انقدر احساسات کارکتر رو درست منتقل میکرد که چنین اتفاقی افتاد.

باور نمیکردم tga گوتیش رو به part 2 بده. پیش خودم میگفتم امکان نداره این همه hate ای که سمت part 2 هست رو به جون خودش بخره و مراسمش رو تحت الشعاع قرار بده ولی خوب اشتباه بود دمشون گرم:D
کلا این 3 تا استدیوی R* و ND و SM فازشون اینجوریه که به بقیه استدیو ها باید بگن "ما رو دیدی بنداز سر و پایین" :D
ناتی داگ فک کنم الان رسما پر افتخار ترین استدیوی تاریخ باشه U2 , U4 , Tlou و (احتمالا) پارت 2 به عنوان بیگ وینر سال خودشون

بیدار شدم برم الان مراسم رو ببینم .

صرفا اومدم بگم اگه از اون بازی هایی که قبلا اشاره کردم چیزی رو نشون ندن تا اطلاع ثانوی نتنها حوصله هیچ کدومتون رو ندارم که از چشم تک تکتون میبینم که سر هر چیزی یه قطار هایپ راه میندازین و راننده شم هر سری مشخص نیست اصلا کیه و قراره ما رو ببره به مقصد یا صاف تو دیوار :D!

پ.ن : جدی ولی امیدوارم یه چیزی از Horizon نشون داده باشن .

ولی از نظر معرفی بازی اصلا انتظارات رو برآورده نکرد مراسم، به نظرم فقط برای Xbox خوب بود، چه از نظر بازی جدید و چه گیم پس.

اشکال بزرگ همه معرفی ها عدم نمایش گیم پلی و نشون دادن CG بود، باقی بازی هایی هم که نمایش گیم پلی داشتن یه سری مولتی پلیر یه شکل بودن، 4 تا شخصیت به اتفاق میرن دشمن هارو میکشن که حالا تفاوت تو قیافه انمی ها خلاصه میشه فقط...

در کل بهترین نمایش ها برای من Perfect Dark و It Takes Two بودن. PD گیم پلی نداشت، اما ستینگ هایچ کننده بود و ذاتن اینکه یه PD جدید میاد هیجان انگیزه، It Takes Two هم به نظرم بی نظیر بود! بی نظیر! باقی نمایش های جدید هم به نظرم اصلا در حدی نبودن که بخواد منو هایپ کنه، CG های کلیشه ای که مبتنی بر اسم هستن فقط، تا گیم پلی نشون ندن معلوم نیست چی به چیه.

آخرین ویرایش:
واقعا از پیروزی و موفقیت یکی از بهترین بازی‌های عمرم خوشحال شدم. شاید این از اندک خوبی‌های این سال بوده باشه. خوشحالم که به لورا بیلی دوست‌داشتنی هم جایزه دادن تا رفتار تهوع‌آور یه سری‌ها رو بشوره ببره.
اما در کل، امسال بیشتر از هر چیزی من رو نسبت به جامعه گیمینگ ناامید کرد. از واکنش بسیار بد و رفتار بچگونه و حال به هم زن ملت در قبال تلو گرفته تا لانچ بد سایبرپانک و دودوزه بازی‌های نخ‌نما و زشت CDPR که عملا دیدم رو به یکی از استودیوهای محبوبم عوض کرد و اون حجم غیر قابل کنترل از هایپم نابود شد.
خود مراسم هم در نبود الدن رینگ و سایلنت هیل، هیچ جذابیت دیگه‌ای نداشت‌. بایوور هم دیگه شخصا هیچ انتظاری ازش ندارم و اصلا با کاراش هایپ نمی‌شم.
ولی همه اینا به کنار، بیاین لحظات زیبای مراسم رو توی ذهنمون ثبت کنیم :D
View attachment 185824

"اما در کل، امسال بیشتر از هر چیزی من رو نسبت به جامعه گیمینگ ناامید کرد. از واکنش بسیار بد و رفتار بچگونه و حال به هم زن ملت در قبال تلو گرفته تا لانچ بد سایبرپانک و دودوزه بازی‌های نخ‌نما و زشت CDPR که عملا دیدم رو به یکی از استودیوهای محبوبم عوض کرد و اون حجم غیر قابل کنترل از هایپم نابود شد.
خود مراسم هم در نبود الدن رینگ و سایلنت هیل، هیچ جذابیت دیگه‌ای نداشت‌. بایوور هم دیگه شخصا هیچ انتظاری ازش ندارم و اصلا با کاراش هایپ نمی‌شم."

من به هیچ قسمتی از سخنان شما توجه نکردم جز این یه تیکه خاص. رفتار ملت سر تلو نصفش مقصرش ملتن و نصف دیگرش فن های خود تلو و خود استودیو.یکی عین دراکمن عین چند وقت پیش چنان جو میده که باعث واکنش شدید تعداد زیادی میشه. از اونور رفتار تلو فن ها(نه سونی فن ها) نه فقط توی این فروم بلکه جاهای دیگه با حالت مسخره و لودگی بازیه که میگن هی ما بردیم هیچی در حدمون نیست و فلان و بهمان. جای این که از بازی لذت ببرن عین چماق میگیگیرن دستشون میکوبن توی سر این و اون! پس این از این!
CDPR همین الانش با آپدیت هایی که داده بازی به شدت استیبل تر و بهتر شده. نکته اینجاست توی تمام نقد هایی که شده از پس انتظارات داستانی و روایت کاملا براومده و یکی از ستون های جدید RPG داره میشه، از اون دست عناوین استاندارد ساز. یادتون نره که همین CDPR هم مشکلات زیادی داشت سر لانچ ویچر و کلا هیچ بازی RPG ای لانچش خالی از باگ و گلیچ نیست.
آره جذابیت زیادی نداشت. فقط بازی های زیادی معرفی شدند که گل سرسبدشون پرفکت دارک و مس افکت و درگون ایج بود و چندین بازی واقعا جالب دیگه(هرچند هنوز هم حجم بازی های Meh که این بشر میاره اینجا شدیدا زیاده!) بایوور نگران نیستم. به نظرم نظم بهش برمیگرده و درگون ایج شروع اون دوران جدیدش میشه.

ولی از نظر معرفی بازی اصلا انتظارات رو برآورده نکرد مراسم، به نظرم فقط برای Xbox خوب بود، چه از نظر بازی جدید و چه گیم پس.

یه اشکال بزرگ همه معرفی ها که عدم نمایش گیم پلی و نشون دادن CG بود، باقی بازی هایی هم که نمایش گیم پلی داشتن یه سری مولتی پلیر یه شکل بودن، 4 تا شخصیت به اتفاق میرن دشمن هارو میکشن که حالا تفاوت تو قیافه انمی ها خلاصه میشه فقط...

در کل بهترین نمایش ها برای من Perfect Dark و It Takes Two بودن. PD گیم پلی نداشت، اما ستینگ هایچ کننده بود و ذاتن اینکه یه PD جدید میاد هیجان انگیزه، It Takes Two هم به نظرم بی نظیر بود! بی نظیر! باقی نمایش های جدید هم به نظرم اصلا در حدی نبودن که بخواد منو هایپ کنه، CG های کلیشه ای که مبتنی بر اسم هستن فقط، تا گیم پلی نشون ندن معلوم نیست چی به چیه.
توی دوران کرونا یکمی زیادی انتظار گیم پلی داری ماکان. خود من به شخصه حس میکردم که اکثر بازیایی که دیدم فقط "نشونه بگیر و بکش" عه. یکمی بی سر و ته بودن تعداد زیادی شون ولی بازی های واقعا خوبی هم شاهد بودیم.

با اینکه از لست از خوشم نیمد ولی تبریک میگم به همه طرافدار ها. از ته قلب بزای لارا بیلی خوشحال شدم این همه سال این خانم تو این صنعت بود بالاخره حقش رو گرفت دمش گرم
پ.ن : من خودم فقط مراسم برای حاج خانم سیدنی دیدم واقعا حضورش نورانی بود :D:D:Dحیف که نتم نکشیدو از حضور ایشون با کیفیت 1080 لذت ببرم =((

دیشب فک کنم یه افر باحال زدن برای گیم پس ۳ ماه التیمت ۱ دلار ؟! :|
نمیدونم درست دیدم یا کلا دارم اشتباه میزنم . اگه کسی اطلاع داره بگه

من کل مراسم رو نمیبینم ولی همینطور پراکنده که نگاه کردم هیچ چیز جالبی ندیدم، بجز It takes two که اشاره کردن دوستان
برا Xbox چی معرفی شد انقد میگفتن؟

بیدار شدم برم الان مراسم رو ببینم .

صرفا اومدم بگم اگه از اون بازی هایی که قبلا اشاره کردم چیزی رو نشون ندن تا اطلاع ثانوی نتنها حوصله هیچ کدومتون رو ندارم که از چشم تک تکتون میبینم که سر هر چیزی یه قطار هایپ راه میندازین و راننده شم هر سری مشخص نیست اصلا کیه و قراره ما رو ببره به مقصد یا صاف تو دیوار :D!

پ.ن : جدی ولی امیدوارم یه چیزی از Horizon نشون داده باشن .
داداش هیچ کدوم از چیزایی که انتظار داشتی معرفی نشدن:):)(واقعا مراسم از نظر نمایش در حد انتظار نبود)

• Like
Reactions: FrankinG
چیزی که اگه جایزه ها دست من بود میدادم اینه :
بهترین بازی اکشن : NIOH 2
بهترین بازی اکشن ماجرایی : The last Of Us Part II
بهترین بازی نقش آفرینی : Final Fantasy Remake
بهترین موسیقی : The Last Of Us Part II
بهترین کارگردانی هنری : Ghost Of TSushima
بهترین بازی مستقل : Fall Guys
بهترین روایت : The Last Of Us Part II
بهترین کارگردانی : The Last Of Us Part II
بهترین بازی سال : The Last Of Us Part II