مراسم The Game Awards 2020

بهترین بازی سال 2020 از نظر شما چیست؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    180
  • نظرسنجی بسته شده است .

last of amir

کاربر سایت

179423
زمان مراسم: 10 دسامبر(جمعه 21 آذر) ساعت 3 بامداد

The Game Awards مراسم سالانه اهدای جوایز و استقبال از دستاوردهای صنعت بازی‌های ویدئویی است. این مراسم میزبان پیش‌نمایش بازی‌های جدید، محتوای آینده و نگاهی عمیق به عناوینی که قبلا معرفی شده‌اند می‌باشد. نمایش‌ها توسط ژورنالیست حرفه‌ای کانادایی Geoff Keighley که سابقه 10 سال فعالیت در Spike Video Game دارد تولید و اجرا می‌شود. TGA امسال به شدت تحت تاثیر بیماری کوید19 قرار گرفته است و امسال مانند هرسال شاهد برگزاری برنامه با حضور هزاران بیننده نخواهیم بود و TGA امسال را می‌توان به صورت زنده از شهرهای لوس‌آنجلس، لندن و توکیو دنبال کرد. آهنگسازی مراسم امسال توسط Lorne Balfe برنده جایزه گرمی، انجام می‌شود.

بهترین بازی سال 2020

THE Last of Us Part 2
185969

برنده بهترین بازی سال از نگاه مخاطبان مراسم گیم آواردز

?13 Sentinels: Aegis Rim
?Final Fantasy VII Remake
?Ghost of Tsushima
?Hades
?The Last of Us Part II
?DOOM Eternal
?Hades
?Ori and the Will of the Wisps
?The Last of us part 2
?Ghost of Tsushima
?Hades
?Ori and the Will of the Wisps
?The Last of Us Part II
? Ashley Johnson, The Last of Us Part II
?Laura Bailey, The Last of Us Part II
? Daisuke Tsuji, Ghost of Tsushima
? Logan Cunningham, Hades
? Nadji Jeter, Marvel’s Spider-Man: Miles morals
?Animal Crossing: New Horizons
?Among Us
?Call of Duty: Warzone
?Fall Guys: Ultimate Knockout
?Valorant

?Ghost of Tsushima
?Hades
?Half-Life: Alyx
?The Last of Us Part II
?Call of Duty: Modern Warfare
?Counter-Strike: Global Offensive
?Fortnite

?League of Legends
?Valoran
?Among Us
?Call of Duty Mobile
?Genshin Impact
?Legends of Runeterra
?Pokémon Café Mix
?Carrion
?Fall Guys: Ultimate Knockout
?Hades
?Spelunky 2
?Spiritfarer
The Last of Us Part II - 10
Hades - 8
Ghost of Tsushima - 7
Final Fantasy VII Remake - 6
DOOM Eternal , Half-Life Alyx - 4
Ori, Animal Crossing - 3

با تشکر از @.Amirone

آخرین ویرایش:
مثل اینکه یه نفر هم توی تاپیک به Super Meat Boy Forever بیچاره اشاره نکرده! :دی
بیشتر از نیم دهه (بی‌اغراق!) منتظر این بازی بودم و بالاخره تاریخ انتشارش مشخص شد و حدود دو هفته دیگه میاد و کلی صفا می‌کنیم!
سه تا چیز دیگه هم هستن که مدت‌هاست منتظرشون هستم و ایشالا اونا هم یهویی تاریخ انتشارشون مشخص بشه و سورپرایز بشیم. :دی
Hollow Knight: Silksong
The Binding of Isaac: Repentance
Cuphead: The Delicious Last Course

باز خوبه ننوشته RIGGED ELECTION! :D
من چند هفته پیش به امیر @last of amir و رامین @only sony (منشن کردم که خواستید بپرسید ازشون) ژورنالیسم صنعت گیم دو دسته شدن سر جوایز امسال ... دیگه بحث سر این نیست که کدوم بازی رو انتخاب کنیم بحث اینه که اسمش رو نبر رو نزاریم گوتی بشه ،،، و در طرف مقابل کسایی که اعتقاد دارن اسمش رو نبر بهترین بازی امساله ...

185845

شما این توییت این گرب رو میبینی ...

درست روزی که سایبر تاخیر خورد من به همین دو تا دوست عزیز گفتم ،خوبیش اینه ، که با از دست دادن گزینه عالی مثل سایبر آرای گروه اول پخش میشه

همون موقع این خانوم گرامی (که من نمیدونم کی و روی چه حسابی پای این رو به سانتا مونیکا باز کرد) این توییت رو میزنه ...

185839

همون موقع به رامین گفتم این به بقیه هینت داد ، بشین و تماشا کن ...
و رسما بعدش دیدید چه اتفاقی افتاد ...

این موج گیم باید برای سرگرمی باشه و محتواش نباید باعث ناراحتی و اسیب روحی مخاطب باشه رو که من از خودم در نیوردم ،،همینا این موج رو راه انداختن تو نت ...

اون پستی که زدم تو گیم اواردز و جوایز مین استریم مدیای گیمینگ مشخص میشه صنعت به کدوم سمت میخواد بره ، سر این داستان های مشهود بود ....

دقیقا این حس شکست و اندوهی که تو توییت جف گرب میبینید ، چیزی نیست که فقط به خاطر گوتی شدن یه بازی دیگه باشه . نداشتیم همچین چیزی ، ندیده بودیم. همچین ری اکشن هایی ...
سال های قبل به یه بازی جایزه میدادن ، حالا ملت هم یه تبریک و well deserve دروغی هم که شده میگفتن، تموم میشد میرفت

خوشحالم رسانه ها حمایت کردن ، قاطعانه هم حمایت کردن ، اصلا انتخاب ابی به جای اشلی جانسون پیام این مراسم و داور هاش بود ...

الان احتمال میدم ( میدونم کیا) میان ترول می کنن و از توهم توطئه میگن ... ولی برای من اهمیت نداره ،، این چند ماه هر کی تو توییتر ، یوتیوب و یه سری سایت میگشت و یه سری واکنش و ارتباطات و پست ها و خصوصا خصوصا پادکست هاشون رو دنبال میکرد ، قشنگ میشد حس کرد چی داره اتقاق می افته ...

............
ضمن اینکه من هنوزم ازنیل دراکمن شاکیم که سکوت کرد ، میخواست داستان لیک شدن بازی رو بگه ...اما به جاش اون داستان جیمز باندی و ماموریت غیر ممکن که یه هکر بود که توسط یه واسطه به کد های امنیتی ناتی داگ دسترسی پیدا کرد و اومد روی سرو اصلی فقط اطلاعات tlou رو برداشت. و از قضا یه دو کیت هم ته کمدش داشته خاک میخورده ... و میاد نه کل بازی که یه ویدئوی منتاژ شده از صحنه های حساسیت بر انگیز بازی رو همراه با اطلاعات دروغ منتشر میکنه رو به خورد ملت میده ... نه من این رو باور میکنم ، این اصلا طبیعی نیست

و بعدم تحت تاثیر این لیک ها ده ها هزار نفر سازماندهی میشن که تو چند ساعت بازی رو ریویو بمبینگ بکنن، نه این اتفاقا هیچ کدوم عادی نبود ...

آخرین ویرایش:
دیشب هم حین مراسم گفتم که این وسط یه جایزه ی ویژه هم باید واسه اون بنده خدایی که پشت مانیتور نشسته بود و دایم از قول توییتر ناتی داگ پیام تشکر میفرسته اهدا کنن:))
یعنی از اینور دو دقیقه ایی یه بار اعلام میشد "و جایزه اهدا میشه به لست2"
اون از اونور توییت تشکر سند میکرد:))

خب تبریک به دوست داران این بازی که حق به حقدار رسید و Tlou 2 واقعا و قطعا اسمش موندگار خواهد شد!
و تبریک به ناتی داگ بابت جرعتی که به خرج دادن و امیدوارم بیشتر از اینکارا ازشون ببینیم!
چیزی که فکت و واقعیته اینه که سونی و عناوینش سطحشون چنان رفته بالا که عملا خودشون فقط با خودشون رقابت دارن!و تبریک به سونی بابت داشتن همچین استودیو و نفراتی که مسیر صنعت گیمو تعریف میکنن!

یکی از بچه ها یه حرفی خیلی قشنگی زد
لست واقعا قصه‌ی عجیبی داشت!
قصه‌ای که از one more thing حضرت شان لیدن شروع شد و پایانش پاکتی بود در دستان آقای کریستوفر نولان و چه شیرین بود این قصه‌ی سرتاسر اشک:((
واقعا وقتی این پروسه رو مرورمیکنم انگار سالها طول کشیده ولی تهش چقدر شیرین شد:(
چه شیرینی که وقتی آگاهی هنوزم ناراحتی...

Eo7dEdFXMAczQP3[1].jpg

روز خوبی برای PS به خاطر بردن جوایز بود و TLOU2 هم به نظرم حقش بود که بهترین بازی بشه (هرچند بازی های دیگه را بازی نکردم :D)

..................

اما روز خیلی خوبی برا ایکس باکس و به خصوص گیم پس بود. حجم محتوایی که برای گیم پس داره معرفی میشه واقعا فوق العاده است. هم انحصاری های ماکرو و ثردپارتی ها. از Flight Simulator گرفته تا کل سری یاکوزا @-) . کی فکر میکرد کل سری یاکوزا نه تنها روی ایکس باکس بیاد بلکه روی گیم پس باشه.

Perfect Dark هم دست پخت اینیشیتیو بالاخره معرفی شد و با اینکه ترجیح میدادم گیم پلی نشون بدن ولی به نظر میاد کووید کلا ساخت بازی ها را با مشکلاتی روبرو کرده و بعیده تا یک مدت اثراتش بره.

چندتا بازی انحصاری دیگه هم مثل ARK2 و Warhammer هم باز برا ایکس باکس معرفی شد و روز خوب این کنسول ها تکمیل تر شد.

فکر نکنم به این زودی ها سرویسی بهتر از گیم پس وجود داشته باشه.

..................

از سایر نمایش ها هم برای Dragon Age هایپم و امیدوارم بتونن چیز خوبی ازش دربیارن. نمیدونم چطور هندل بتونن بکنن دوتا بازی بزرگ را ولی امیدوارم خوب دربیاد هردوتا بازی.

Crimson Desert هم گرافیک خیلی خوبی داشت و خود بازی هم یک تم کسلوانیا-ویچر طوری داره. حالا نمیدونم چقدر باید این بازی ها را جدی گرفت.

گفتنی ها رو همه گفتن تبریک برای TLoU PII و استودیوی فوق العاده ناتی داگ و سونی:x و تسلیت به هیترها>:)L-)
اما این بازی جدید خالقین Dead Space خیلی خفن میزد، امیدوارم بتونن موفقیت بازی Dead Space رو تکرار کنن .برای من مهمترین معرفی بازی امسال بود. =D>>:D<:-bd

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or