مراسم PSX 2015

Dinosaur

Loyal Member
سلام!

کنفرانس روز شنبه 14 آذر ساعت 21:30 برگزار میشه.
لینک های تماشای مراسم:
Twitch
PlayStation
Youtube.com /user/PlayStation

5iKv2.jpg

سال قبل اولین مراسم PlayStation Experience رو شاهد بودیم. جایی که در کنار یک کنفرانس مخصوص، فرصتی برای دور هم جمع شدن طرفداران این برند محبوب بود. امسال قراره این مراسم برای دومین بار برگزار بشه و گیمرها در طول دو روز به استقبال بازی‌های محبوب خودشون برن.
مراسم در روزهای 5 و 6 دسامبر در سن‌فرانسیسکو برگزار میشه و قراره بازی‌های مختلفی که در سال‌های 2015 و 2016 عرضه میشن رو در اون ببینیم. کنفرانس هم سر جای خودش هست و سورپرایزهایی در انتظار طرفداران خواهد بود. همچنین قیمت بلیت تا قبل از 20 سپتامبر به مبلغ 60 دلار برای دو روز عرضه میشه و بعد از 20 سپتامبر هم قیمت بلیت دو روزه 75 دلار و یک روزه 45 دلار (شنبه) و 40 دلار (یکشنبه) خواهد بود.
عزیزانی که میخوان از ایران شرکت کنن (:دی) هم توجه داشته باشن که بهتره با PSN id خودشون ثبت نام کنن. هنوز علتش مشخص نیست، ولی احتمالاً سورپرایزهایی براشون در نظر گرفته شده. یک سری هتل هم هست که برای این مراسم قراره با تخفیف همراه باشن و میتونین هر شب با مبلغ 249 دلار در هتل Marriott Marquios اقامت کنین یا اتاق‌های هتل Hilton رو با مبلغ شبی 179 دلار صاحب بشین!

jkTMJ.jpg

Capcom Cup هم در طول این مراسم برگزار میشه و روز 6 دسامبر زمانی هست که مسابقات Street Fighter V طرفداران این سری رو به خودش مشغول خواهد کرد و رقابتی داغ و نفسگیر رو بین 32 نفر از برترین SFبازها شاهد خواهیم بود، با جایزه ای معادل 250هزار دلار. افرادی که دوست دارن به شکل VIP و از نزدیک این مسابقات رو دنبال کنن، میتونن بلیت دو روزه مراسم رو تهیه کرده یا بلیت روز یکشنبه رو بخرن و در کنار دیدن مسابقات، کیف حاوی وسایل مختلف Capcom رو هم دریافت کنن و در مراسم مخصوص بعد از مسابقات هم شرکت داشته باشند.

با تشکر از کیای عزیز بابت لینک! :دی

آخرین ویرایش:
سگا تقریبا نسخه انگلیسی Y5 رو آماده داره و هی داره ازش استریم نشون میده ولی هنوز چیزی در مورد تاریخ عرضه اش نگفتن. میگن خود بازی توی دسامبر اتفاق میوفته و تاریخ عرضه نسخه ژاپنیش هم دسامبر بوده، از طرفی سگا گفته بازی همین پاییز میاد و چیزی در مورد تاخیر نگفتن. با توجه به اینکه PSX اوایل دسامبره و بازی هم پارسال توی همین مراسم معرفی شد........ فقط میشه یه نتیجه گیری منطقی کرد!!!

سونی میاد Zero و Kiwami رو برای PS4 توی غرب تایید میکنه بعد میگه: And Yakuza 5 is available for download right now!!! :x:bighug::excited:

qF8sC.gif

:دی

دوستان Valkyria Chronicle باز برند حالش رو ببرند:d
مجله فامیتسو Remake نسخه ی اول Valkyria Chronicles و Valkyria of the Blue Revolution هر دو رو به صورت رسمی برای PS4 معرفی کرد

xfugkcmtl2b2tpgnjft75.jpg

انصافا سورپرایز خفنی بود!:دی عزیزانی که نسل قبل VC رو تجربه نکردن الان بهترین فرصت برای جبران این اشتباهه!:دی من بعد از مرحوم شدم PS3 میخواستم ایشون رو برای PC بگیرم دوباره بازی کنم که متاسفانه قسمت نشد اما الان فرصت مجدد رو مغتنم خواهیم شمرد!:دی از این بهتر هم نسخه بعدی هست!:دی امیدوارم کلا نسخه هایی که برای PSP دادن رو نادیده بگیرن و یه ادامه واقعی بسازن!

انصافا سورپرایز خفنی بود!:دی عزیزانی که نسل قبل VC رو تجربه نکردن الان بهترین فرصت برای جبران این اشتباهه!:دی من بعد از مرحوم شدم PS3 میخواستم ایشون رو برای PC بگیرم دوباره بازی کنم که متاسفانه قسمت نشد اما الان فرصت مجدد رو مغتنم خواهیم شمرد!:دی از این بهتر هم نسخه بعدی هست!:دی امیدوارم کلا نسخه هایی که برای PSP دادن رو نادیده بگیرن و یه ادامه واقعی بسازن!
با توجه به ریمستر نسخه یک و تایید دنباله سری برای PS4 تقریبا میشه مطمئن بود که دارن همینکار رو میکنند :دی اون سمت هم گفتم ولی نسخه غربیش هم از همین الان با اسم Azure Revolution تایید شده است :x:((

پ.ن: اون پست صفحه قبلم بود که یه معرفی که برای اکثریت مهم نیست ولی باعث میشه شما از خوشحالی بترکید... آها الان اتفاق افتاد :d Valkyria جدید برای PS4!!! :((:((:((

اطلاعات اولیه بازی از اون یکی تاپیک :دی

داستان

با کشف Ragnite -کریستال لاجوردی-، امپراطوری قدرتمند Rush تونست به سرعت در تولید محصولات صنعتی پیشرفت کنه و امپراطوری خودش رو گسترش بده. Jutland، یک کشور کوچیک در محاصره اقتصادی توسط این امپراطوری بزرگ قرار گرفته. این کشور با دیدگاه "استقلال و آزادی از قوانین مستعمره ای" به مقر ارتش امپراطوری Rush حمله میکنه.

شخصیت ها

• Amleth - شخصیت اصلی. فرمانده یگان ویژه "ضد Valkyria" پادشاهی Jutland.
  • Ophelia - نقش اصلی زن. شاهزاده پادشاهی Jutland.
  • Brynhildr - یک Valkyria که با امپراطوری Rush هم پیمان شده و جلوی قهرمان های بازی می ایسته.

سیستم ها

• انجین گرافیکی Gouache: با جزییات زیاد و رنگ آمیزی زنده، بازی با گرافیکی نقاشی مانند به تصویر کشیده میشه.
  • سیستم مبارزات LeGION: یه سیستم مبارزات رئال تایم همراه با المان های شبیه سازی. جزییات این بخش هنوز نامشخصه ولی در تصاویر منتشر شده میتونید ببینید که تعدادی از اعضای گروه به صورت همزمان دارن با دشمن میجنگن.

سازنده ها

• سازنده: Media Vision
  • مدل شخصیت ها: Flight Unit
  • تهیه کننده ارشد: Youichi Shimosato
  • تهیه کننده: Katsura Mikami
  • کارگردان: Takeshi Ozawa (کارگردان نسخه اول)
  • طراح شخصیت ها: Hiro Kiyohara و Takayama Toshiaki

بازی قراره زمستون 2016 توی ژاپن عرضه بشه. هنوز چیزی در مورد تاریخ عرضه نسخه غربی گفته نشده هرچند با ثبت شدن علامت تجاری نسخه غربی میشه از عرضه اون توی غرب مطمئن بود.

منبع

آخرین ویرایش:
ModNation Racers 2 :( حالا 2 هم نبود، ریمستر :|
MotorStorm 4 هم که کلا با اومدن DC Bikes آرزوش دود شد رفت هوا :| (البته اونم اگر حتی نبود،بازم زود بود برای معرفیش:-" )
و ... Puppeteer 2 :(( این یکی اگر باشه توی هر کنفرانسی دیگه هیچی نمیخوام! اصلا کنفرانس برگزار نشه،اون روز فقط یک تریلر ازش پخش کنند و بگن برید خونه هاتون :))
Puppeteer 2 جدا کمتر کسی قدر این بازی رو میدونه !!! این بازی فوق العاده بود
ولی گمون نکنم نسخه 2ای باشه آخه نسخه اول تو چشم نیومد آخه لابه لا بازی ها گم شد

ولی اینا هم حالشون خوب نیستا!:| چی مشد معرفی رو میزاشتن تو PSX؟ اتوماتیک ده برابر الان هایپ میشد! کم دارن به قرآن!

اینا زرت و زورت دارن بهترین بازیای دنیا رو برا PS4 معرفی میکنن دیگه هم زده به سرشون هم دیگه جا ندارن خب :d

کنفرانسا که به خودیه خود میترکونن از اینورم بین کنفرانسا یهو میزنن یه سری بازی سوپر خفن معرفی میکنن :d

امير تو هم مارو كشتي با ModNation :|
نه به اون تروفي هات كه Rare ترين شون مال همين MN نه به خودت كه داري براش هلاك ميشي :|:d

يه نسخه دوم براش اومد كه همون LBP K بود كه حتي همون با ان چنان استقبالي رو به رو نشد حالا فكر مي كني بيان دوم اش رو هم بسازن :|
فروش ندارن خو :|

حتي همون Pupp هم كه بنده خدا فروشي نداشت :|
كلاً تو به بازي ايي دل نبند چون همه شون تو فروش با كله مي خورن زمين :|:d

اون LBP K در مقابل MNR یه چبز تو دبوارب بود اصلا!
نه مسابقاتش اون هیجان رو داشتن، نه ساخت Sackboy و Kartش به MNR نزدیک میشدن! :-" ( مهم ترین موردس :-" )
اون Rare ترین هم به خاطر وقت گیر بودنشه! یک سری تروفی هاش به شدت وقت گیرن! اونایی که مربوط به ساخت و ساز و Share کردن میشن:-" بعد درصد Rare بودن فروش رو نشون نمیده :p
غیر از اینا ، حتی برای PSP و Vita هم یه نسخه MNR زدن :( قاعدتا اونقدری فروش داشته که چنین حرکتی کردن :(

Puppeteer فروشش فکر کنم یه چیزی تو مایه های فاجعه بود :( ولی خود بازی شاهکار بود! از اونایی که بازی کردن میتونی بپرسی:-" ( البته وقتی بیای بازی رو با GTA عرضه کنی معلومه گم و گور میشه...مثل همین TearAway که باز با MGS عرضه شده :| )
و در آخر اینکه Puppeteer برای من در کنار کراش و اسپایرو قرار گرفته! خودت ویگه حساب کن چقدر دوستش دارم :(

دلم dead space می خواد :(
البته نه آشغالی مثل شماره ۳! اون ds های ناب ۱ و ۲ :x
امیدوارم Ea این بازی رو بیاره اونجا هر چند که فروش کم عناوین قبلی شاید اون ها رو کمی سرد کرده ( البته گفتن که از این فرنچایز حمایت می کنن)

مجله ی Famitsu یک نظرسنجی گذاشته که از طرفدار ها می پرسه که دوست دارند از کدوم بازی یا انیمه ی محبوبشون با همکاری Koei Tecmo یک نسخه ی Mousu یا همون Warriors ساخته بشه
این هم نتیجه هاش
بخش بازی
  1. Touken Ranbu Online
  2. TYPE-MOON
  3. Fire Emblem
  4. Neoromance
  5. Final Fantasy
  6. Tales of
  7. Kantai Collection
  8. Atelier
  9. Shin Megami Tensei
  10. Persona
بخش انیمه
  1. Pretty Cure
  2. Fairy Tale
  3. Tokyo Ghoul
  4. Kingdom
  5. Gin Tama
Japanese users want a PreCure Warriors game - Gematsu
===============
من عاشق سری SMT و پرسونا هستم و از بازی های Dynasty Warriors و امثال اینا بدم نمیاد ولی اصلا با ساخت Persona Warriors یا SMT Warriors موافق نیستم:|
به نظر من سری SMT و Persona پتانسیل منحصر به فردی دارند که ازشون بشه یک Spin Off عالی به سبک Hack and Slash ساخت و حیفه که حروم بشه
اگه ATLUS بخواد یک Spin Off از این دو سری به سبک Hack and Slash با همکاری یک شرکت دیگه بسازه من ترجیح میدم بیاد با Platinum Games همکاری کنه تا Omega Force و Koei Tecmo

در مورد قسمت انیمه هم خیلی دوست دارم یک بازی بر اساس Gintama و Fairy Tail ساخته بشه.تا اونجایی که میدونم هیچ بازی درست و حسابی تا به حال بر اساس این دو تا انیمه ساخته نشده.خیلی خوشحال میشم اگه یک بازی بر اساس این دو تا انیمه ساخته بشه و تو غرب منتشر بشند.حتی اگه به سبک Warriors باشند هم من راضیم.هر چند بازم ترجیح میدم یک شرکت دیگه بیاد بازی این دو تا انیمه رو بسازه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or