مراسم PSX 2015

Dinosaur

Loyal Member
سلام!

کنفرانس روز شنبه 14 آذر ساعت 21:30 برگزار میشه.
لینک های تماشای مراسم:
Twitch
PlayStation
Youtube.com /user/PlayStation

5iKv2.jpg

سال قبل اولین مراسم PlayStation Experience رو شاهد بودیم. جایی که در کنار یک کنفرانس مخصوص، فرصتی برای دور هم جمع شدن طرفداران این برند محبوب بود. امسال قراره این مراسم برای دومین بار برگزار بشه و گیمرها در طول دو روز به استقبال بازی‌های محبوب خودشون برن.
مراسم در روزهای 5 و 6 دسامبر در سن‌فرانسیسکو برگزار میشه و قراره بازی‌های مختلفی که در سال‌های 2015 و 2016 عرضه میشن رو در اون ببینیم. کنفرانس هم سر جای خودش هست و سورپرایزهایی در انتظار طرفداران خواهد بود. همچنین قیمت بلیت تا قبل از 20 سپتامبر به مبلغ 60 دلار برای دو روز عرضه میشه و بعد از 20 سپتامبر هم قیمت بلیت دو روزه 75 دلار و یک روزه 45 دلار (شنبه) و 40 دلار (یکشنبه) خواهد بود.
عزیزانی که میخوان از ایران شرکت کنن (:دی) هم توجه داشته باشن که بهتره با PSN id خودشون ثبت نام کنن. هنوز علتش مشخص نیست، ولی احتمالاً سورپرایزهایی براشون در نظر گرفته شده. یک سری هتل هم هست که برای این مراسم قراره با تخفیف همراه باشن و میتونین هر شب با مبلغ 249 دلار در هتل Marriott Marquios اقامت کنین یا اتاق‌های هتل Hilton رو با مبلغ شبی 179 دلار صاحب بشین!

jkTMJ.jpg

Capcom Cup هم در طول این مراسم برگزار میشه و روز 6 دسامبر زمانی هست که مسابقات Street Fighter V طرفداران این سری رو به خودش مشغول خواهد کرد و رقابتی داغ و نفسگیر رو بین 32 نفر از برترین SFبازها شاهد خواهیم بود، با جایزه ای معادل 250هزار دلار. افرادی که دوست دارن به شکل VIP و از نزدیک این مسابقات رو دنبال کنن، میتونن بلیت دو روزه مراسم رو تهیه کرده یا بلیت روز یکشنبه رو بخرن و در کنار دیدن مسابقات، کیف حاوی وسایل مختلف Capcom رو هم دریافت کنن و در مراسم مخصوص بعد از مسابقات هم شرکت داشته باشند.

با تشکر از کیای عزیز بابت لینک! :دی

آخرین ویرایش:
بازی bend با انریل انجین 4 ساخته میشه توی اگهی هایی که زده میشه برای استخدام همشون تجربه ی کار با اون انجین رو میخوان. یکی از برنامه نویس های ارشدشون که جزو مدیران B3D هم هست چند بار گفته که دارند کار های جالبی با انجینشون میکنن.

من تقریبا هر چیزی که دلم می خواست در این مراسم چند وقت نمایش داده شدن, حالا سوای یک نمایش ۳۰ ثانیه ای از tlg خیلی دلم برای یدونه Resistance تنگ شده.

اینا برای Bend نیستن. :دی یه شایعه اشتباه پخش شده بود که برای اون استودیو هست، ولی بعدش مشخص شد که بازی Scorn نام داره و یه استودیوی مستقل در حال ساختش هست. نمیدونم قضیه به کجا رسید و هنوز ادامه میدن یا کنسل شد.

یعنی عاشقتم اریا :love: :دی هروقت این ارت ورکارو میدیدم غصه ام میشد که چرا Bend جای SF داره این چرت پرتارو میسازه که گفتی اشتباهیه :-* :دی

بگید ببینیم هر کدومتون دوست دارید چه معرفی/خبری رو توی مراسم ببینید که برای اکثریت هوادارا مهم نیست ولی اینقدر برای شما اهمیت داره که به تنهایی میتونه کنفرانس رو براتون به یه مراسم رویایی تبدیل کنه؟ :دی
برای من قابلیت BC برای بازیهای PS1 با ساپورت تروفی :دی

شاید از نظر خیلیا اصلا مهم نباشه این عناوین اما نسخه های حدید Resistance و Okami برای من بهترین خبره ممکنه.

Resistance رو باید و حتما خود Insomniac بسازه تا اون حو و فضای قالب صد در صد تو بازی حفظ بشه و مطمئنا خلاقیت کلی Insomniac تو طراحی اسلحه واقعا رو دست نداره و استدیو دیگه ای از عهده اش بر نمیاد.

OKami هم از بهترین بازی هایی بود که رو PS2 بازی کردم و تو لیست 20 تایی نسل ششم هست برام و مطمئنا خبر ساخت قسمت دومش توسط تیم اصلی Platinum بهترین خبره ممکنه.

در کنار این بازی های حدید، ریمیک یا ریمستر Killzone 2 توسط استدیو BluePoint هم میتونه از اون خبر هایی باشه که بپرم تو هوا :دی

همه اینا به کنار اگه یه درصد میدونستم که قراره Driveclub 2 به این زودیا ساخته بشه مطمئنا اینحا بعنوان بهترین سوپرایز معرفیش میکردم ولی از اونحایی که ساپورت بازی همچنان ادامه داره و استندالون Bikes هم اومده میدونم فعلا خبری ازش نمیشه. فروش بازی عالی بوده برای یه بازی ریسینگ و صد در صد تو 1 الی 2 سال آینده نسخه دوم رو با قابلیت Open-World بودن میبینیم :دی

شاید از نظر خیلیا اصلا مهم نباشه این عناوین اما نسخه های حدید Resistance و Okami برای من بهترین خبره ممکنه.

Resistance رو باید و حتما خود Insomniac بسازه تا اون حو و فضای قالب صد در صد تو بازی حفظ بشه و مطمئنا خلاقیت کلی Insomniac تو طراحی اسلحه واقعا رو دست نداره و استدیو دیگه ای از عهده اش بر نمیاد.

OKami هم از بهترین بازی هایی بود که رو PS2 بازی کردم و تو لیست 20 تایی نسل ششم هست برام و مطمئنا خبر ساخت قسمت دومش توسط تیم اصلی Platinum بهترین خبره ممکنه.

در کنار این بازی های حدید، ریمیک یا ریمستر Killzone 2 توسط استدیو BluePoint هم میتونه از اون خبر هایی باشه که بپرم تو هوا :دی

همه اینا به کنار اگه یه درصد میدونستم که قراره Driveclub 2 به این زودیا ساخته بشه مطمئنا اینحا بعنوان بهترین سوپرایز معرفیش میکردم ولی از اونحایی که ساپورت بازی همچنان ادامه داره و استندالون Bikes هم اومده میدونم فعلا خبری ازش نمیشه. فروش بازی عالی بوده برای یه بازی ریسینگ و صد در صد تو 1 الی 2 سال آینده نسخه دوم رو با قابلیت Open-World بودن میبینیم :دی

متاسفانه Insomniac اعلام کرد که دیگه هیچ وقت هیچ شماره از Resistance نمیسازه برای همین به نظر من سونی باید بده این IP یه استدیو دیگه براش بسازه به نظر من Insomniac همچین موفق هم عمل نکرد بدتر از GG سر KZ هر عنوانی که عرضه کرد با کلی تفاوت انگار بازی کلا رفته بود تو چرخ گوشت دوباره در امده بود .

هرچند خودم طرفدار KZ و Re هستم اما وضعیت ساخت این دوبازه زیاد خوب نبوده درنسخه های مختلف .

آخرین ویرایش:
نسخه ی جدید از Parasite Eve یا 3rd Birthday یا هر چی که اسمشو میذارن :دی یه گیم پلی + لول دیزاین + گرافیک نسل بعدی :دی همون PSP ـش از کلی بازیای نسل 7 ـی بیشتر چسبید وای به حال اینکه جدی و Next Gen ساخته بشه :bighug:
بعدی نسخه ی جدید Bionary Domain :دی اگر چه سگا خیلی رو مخ شده چند ساله :| fey :(
و بالاخره Genji :( شاید یه کم تخیلی باشه این انتظارا ولی بعد از وقایع E3 با رمز یا LSD میریم جلو :دی

پ.ن : یه چند تا رویای فرا خفن هم دارم که حتی LSD هم جوابگوش نیست ! Tobal ، Panzer Bandit ... ولش کن :(( :دی

فقط یه چیز اونم اینکه یوشیدا پس کله هارادا رو بگیره و پرتش کنه روی صحنه تا تاریخ عرضه نسخه کنسولی تکن 7 رو مشخص کنه/:)
البته معرفی VF 6 هم اون گوشه موشه ها بدک نیس:p
تیزر کرش هم که ظاهرا قراره نشون داده بشه و معرفی اصلی طبق برنامه LSD میره برای E3.

متاسفانه Insomniac اعلام کرد که دیگه هیچ وقت هیچ شماره از Resistance نمیسازه برای همین به نظر من سونی باید بده این IP یه استدیو دیگه براش بسازه به نظر من Insomniac همچین موفق هم عمل نکرد بدتر از GG سر KZ هر عنوانی که عرضه کرد با کلی تفاوت انگار بازی کلا رفته بود تو چرخ گوشت دوباره در امده بود .

هرچند خودم طرفدار KZ و Re هستم اما وضعیت ساخت این دوبازه زیاد خوب نبوده درنسخه های مختلف .

بسيار حرف احسنتي بود !!!
متاسفانه هر دوتا شوتر اول شخص سوني در راه ساختن صعود كردن بعد با مخ خوردن زمين :| حتي همون Re هم بچه ها مي گفتن نسخه دومش بهترين بود و KZ هم كه تنها نسخه عالي ايش همون 2 بود ! و بعدش كه با مغز داره مياد سمت زمين :|

زياد هم پورت BluePrint اميدوار نباشيد چون اگر قرار باشه پورتي صورت بگيره بايد تصميم بگيرن ايا انلاين بازي رو هم بايد بيارن يا نه كه همين مورد درست كردن انلاين بر مبناي نسل هشتم خودش داستاني داره و مقوله ايي جداست ! حتي اين رو هم بايد در نظر گرفت كه ساپورت از بازي درباره پچ ها و ليدربورد و ... خودش كلي بودجه مي طلبه !
خيلي كه بخوايم اميدوارم باشيم پورت نسخه دوم و سوم اون هم سينگل بازيه !
اگر مولتي KZ2 هم بياد كه شخصاً همون موقع يكي ديجيتالي پيش خريد مي كنم :| ولي بعدش بايد سرم رو به ديوار بكوبونم چون 2016 كه داره مياد ادم با انواع مولتي ها بايد خودكشي كنه :|

پ.ن:
سوني پارسال يه شيريني درست و حسابي به كاربرهاش داد كه همانا PvZ : GW و بسيار هم بازي عالي ايي بود و باهاش كلي سرگرم شديم !
امسال هم اميدوارم يه بازي ديگه مرحمت كنه :d البته AAA لطفاً :d:-b

بسيار حرف احسنتي بود !!!
متاسفانه هر دوتا شوتر اول شخص سوني در راه ساختن صعود كردن بعد با مخ خوردن زمين :| حتي همون Re هم بچه ها مي گفتن نسخه دومش بهترين بود و KZ هم كه تنها نسخه عالي ايش همون 2 بود ! و بعدش كه با مغز داره مياد سمت زمين :|

زياد هم پورت BluePrint اميدوار نباشيد چون اگر قرار باشه پورتي صورت بگيره بايد تصميم بگيرن ايا انلاين بازي رو هم بايد بيارن يا نه كه همين مورد درست كردن انلاين بر مبناي نسل هشتم خودش داستاني داره و مقوله ايي جداست ! حتي اين رو هم بايد در نظر گرفت كه ساپورت از بازي درباره پچ ها و ليدربورد و ... خودش كلي بودجه مي طلبه !
خيلي كه بخوايم اميدوارم باشيم پورت نسخه دوم و سوم اون هم سينگل بازيه !
اگر مولتي KZ2 هم بياد كه شخصاً همون موقع يكي ديجيتالي پيش خريد مي كنم :| ولي بعدش بايد سرم رو به ديوار بكوبونم چون 2016 كه داره مياد ادم با انواع مولتي ها بايد خودكشي كنه :|

پ.ن:
سوني پارسال يه شيريني درست و حسابي به كاربرهاش داد كه همانا PvZ : GW و بسيار هم بازي عالي ايي بود و باهاش كلي سرگرم شديم !
امسال هم اميدوارم يه بازي ديگه مرحمت كنه :d البته AAA لطفاً :d:-b

آخه وضعیت از اینجا خراب میشه که ما مزه عنوان های عالی مثل KZ2 یاRE1,3 چشیدیم الان باید مثل چی چی تو کف باشیم که سونی بیاد یه عنوان در خور این نسخه ها بسازه به شخصه به نظرم بعد Re1 بهترین RE شماره 3 بود من اصلا با شماره 2 حال نکردم فقط به نظرم بازی الکی بزرگش کرده بودن همچی بزرگ بود همین با منطقه های خالی از جزئیات به جاش R3 عنوان عالی بود به خاطر اینکه در کنار گیم پلی روان و عالی که داشت جزئیات بازی هم زیاد بود من حاضر هستم تو یک لوله مثل هواکش بازی کنم اما جزئیات بازی و عمل و عکس العمل شما با محیط بازی با جزئیات و با تعامل باشه با کاربر .

من زیاد با پورت موافق نیستم اگه قرار هستش کاری کنه باید ریمستر بشه بازی من حاضرم برای بازی که قبلا انجام دادم و عالی بوده دوباره پول بدم و لذت ببرم در صورتی که کیفیت بازی عالی بشه مثل TLOU یا UCC یعنی خدا بود این UCC نمیدونم بازی کردی یا نه اما عالی بود اصلا باورم نمشید انقدر خوب ریمستر کرده بودن بازی ها رو انقدر عالی بود که حتی به جرعت میتونم بگم 2, UC3 هنوز که هنوزه از خیلی از بازی های این نسل یه سرو گردن بالاتر هستن هم از نظر کیفیت هم گیم پلی هم داستان از الان دارم برای QDC لحظه شماری میکنم امید وارم کیفیت بازی به خوبی ریمستر های دیگه مثل TLOU و UCC باشه اینجوری ما هم لذت بیشتری میبریم .

توباللللللللللللللللللللللل میخوای احسان جان بابا ما تو معرفی همین فینال خودمون به بچها موندیم بعد تو توبال میخوای برات بسازن یادم تو دوران پلی1 ارزو داشتیم سی دی سوختشو داشتباشیم بزاریم تو آلبوم فکنم فقد صد صفحه توضیح میخواد برای اینکه بگی توبال مال چه سالی چه کنسولی بودهo:-)

ModNation Racers 2 :( حالا 2 هم نبود، ریمستر :|
MotorStorm 4 هم که کلا با اومدن DC Bikes آرزوش دود شد رفت هوا :| (البته اونم اگر حتی نبود،بازم زود بود برای معرفیش:-" )
و ... Puppeteer 2 :(( این یکی اگر باشه توی هر کنفرانسی دیگه هیچی نمیخوام! اصلا کنفرانس برگزار نشه،اون روز فقط یک تریلر ازش پخش کنند و بگن برید خونه هاتون :))

1-رونمایی از GOW که نیاز به گفتن نداره که منتظریم همچنان تا مراسم
2-یه IP جدید از ساکر پانچ فقط جون مادرشون از infamous بکشن بیرون
همین کم توقعیم دیگه:d

ModNation Racers 2 :( حالا 2 هم نبود، ریمستر :|
MotorStorm 4 هم که کلا با اومدن DC Bikes آرزوش دود شد رفت هوا :| (البته اونم اگر حتی نبود،بازم زود بود برای معرفیش:-" )
و ... Puppeteer 2 :(( این یکی اگر باشه توی هر کنفرانسی دیگه هیچی نمیخوام! اصلا کنفرانس برگزار نشه،اون روز فقط یک تریلر ازش پخش کنند و بگن برید خونه هاتون :))

امير تو هم مارو كشتي با ModNation :|
نه به اون تروفي هات كه Rare ترين شون مال همين MN نه به خودت كه داري براش هلاك ميشي :|:d

يه نسخه دوم براش اومد كه همون LBP K بود كه حتي همون با ان چنان استقبالي رو به رو نشد حالا فكر مي كني بيان دوم اش رو هم بسازن :|
فروش ندارن خو :|

حتي همون Pupp هم كه بنده خدا فروشي نداشت :|
كلاً تو به بازي ايي دل نبند چون همه شون تو فروش با كله مي خورن زمين :|:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or