مراسم PSX 2015

Dinosaur

Loyal Member
سلام!

کنفرانس روز شنبه 14 آذر ساعت 21:30 برگزار میشه.
لینک های تماشای مراسم:
Twitch
PlayStation
Youtube.com /user/PlayStation

5iKv2.jpg

سال قبل اولین مراسم PlayStation Experience رو شاهد بودیم. جایی که در کنار یک کنفرانس مخصوص، فرصتی برای دور هم جمع شدن طرفداران این برند محبوب بود. امسال قراره این مراسم برای دومین بار برگزار بشه و گیمرها در طول دو روز به استقبال بازی‌های محبوب خودشون برن.
مراسم در روزهای 5 و 6 دسامبر در سن‌فرانسیسکو برگزار میشه و قراره بازی‌های مختلفی که در سال‌های 2015 و 2016 عرضه میشن رو در اون ببینیم. کنفرانس هم سر جای خودش هست و سورپرایزهایی در انتظار طرفداران خواهد بود. همچنین قیمت بلیت تا قبل از 20 سپتامبر به مبلغ 60 دلار برای دو روز عرضه میشه و بعد از 20 سپتامبر هم قیمت بلیت دو روزه 75 دلار و یک روزه 45 دلار (شنبه) و 40 دلار (یکشنبه) خواهد بود.
عزیزانی که میخوان از ایران شرکت کنن (:دی) هم توجه داشته باشن که بهتره با PSN id خودشون ثبت نام کنن. هنوز علتش مشخص نیست، ولی احتمالاً سورپرایزهایی براشون در نظر گرفته شده. یک سری هتل هم هست که برای این مراسم قراره با تخفیف همراه باشن و میتونین هر شب با مبلغ 249 دلار در هتل Marriott Marquios اقامت کنین یا اتاق‌های هتل Hilton رو با مبلغ شبی 179 دلار صاحب بشین!

jkTMJ.jpg

Capcom Cup هم در طول این مراسم برگزار میشه و روز 6 دسامبر زمانی هست که مسابقات Street Fighter V طرفداران این سری رو به خودش مشغول خواهد کرد و رقابتی داغ و نفسگیر رو بین 32 نفر از برترین SFبازها شاهد خواهیم بود، با جایزه ای معادل 250هزار دلار. افرادی که دوست دارن به شکل VIP و از نزدیک این مسابقات رو دنبال کنن، میتونن بلیت دو روزه مراسم رو تهیه کرده یا بلیت روز یکشنبه رو بخرن و در کنار دیدن مسابقات، کیف حاوی وسایل مختلف Capcom رو هم دریافت کنن و در مراسم مخصوص بعد از مسابقات هم شرکت داشته باشند.

با تشکر از کیای عزیز بابت لینک! :دی

آخرین ویرایش:
زیاد با انتخاباشون حال نکردم. Type-Moon و FF بد نیستن ولی خداییش جای یه سری بازیای عجیب غریبتر خالیه :دی مثلا فکر کنید Resident Evil به سبک Warriors چقدر باحال میشد! یا مثلا سونیک Warriors :)) یا Uncharted Warriors :>

البته برعکس پارسا من با Persona Warriors هم موافقم و دوست دارم یه روزی ببینمش :دی به نظرم بازی فانی میشه :دی

همه از آرزوهاشون گفتن منم بذار بگم.
دوس دارم سونی یه بازی شوتر اول شخص داستان محور معرفی کنه.
من به Bioshock ریمستر هم راضی شدم بدجور هوس کردم و به سلامتی قشنگ قطحیش اومده هیچی تو این سبک نداریم . بدون مالتی پلیر و از همه مهم تر نبودن Co-op (عامل اصلی از بین رفتن اتمسفر و جو و همه نکات مثبت یک بازی همین Co-op لعنتیه من نمیدونم کدوم بی پدر مادری اول این قابلیت لعنتی رو وارد بازی های داستان محور کرد که یه کرکتر خل و چل لعنتی همش همراه آدم باشه و نزاره ما از داستان و جو و اتمسفر به تنهایی لذت ببریم) .

آخرین ویرایش:
یکی از اعضای قدیمی Naughty Dog به استودیو Bend پیوست :
682U

یکی از طراحان تیم Kojima Productions Los Angeles (که مدتی پیش بسته شد) هم به ND پیوسته:
682V

این استدیو Bend دیگه ما رو کشته پیرمون کرد از این همه انتظار برای یه بازی AAA بزرگ .:((

بیا سونی جون مادرت سال ما رو بساز یه SF از Bend معرفی کن از اون طرف هم HITMAN میاد از اون طرف هم بو های از SPC میاد دیگه ما راحت میتونیم سرمون بزاریم زمین .:d

من حالم از توکیو غول به هم میخوره! حالا هی همه جا اسم نحسش رو باید ببینیم:-" امیدوارم Koei نره سراغش:|
و اصلا یک چیز مهم تر! یعنی چی این نظرسنجیا:| من PW میخوام! :| همینجوریش سال دیگه نداریم غصه دارم:-" اگر 2017 هم نباشه که هیچی دیگه:|

زیاد با انتخاباشون حال نکردم. Type-Moon و FF بد نیستن ولی خداییش جای یه سری بازیای عجیب غریبتر خالیه :دی مثلا فکر کنید Resident Evil به سبک Warriors چقدر باحال میشد! یا مثلا سونیک Warriors :)) یا Uncharted Warriors :>

البته برعکس پارسا من با Persona Warriors هم موافقم و دوست دارم یه روزی ببینمش :دی به نظرم بازی فانی میشه :دی
Playstation Warriors >:) b-)

مجله ی Famitsu یک نظرسنجی گذاشته که از طرفدار ها می پرسه که دوست دارند از کدوم بازی یا انیمه ی محبوبشون با همکاری Koei Tecmo یک نسخه ی Mousu یا همون Warriors ساخته بشه
این هم نتیجه هاش
بخش بازی

بخش انیمه

Japanese users want a PreCure Warriors game - Gematsu
===============
من عاشق سری SMT و پرسونا هستم و از بازی های Dynasty Warriors و امثال اینا بدم نمیاد ولی اصلا با ساخت Persona Warriors یا SMT Warriors موافق نیستم:|
به نظر من سری SMT و Persona پتانسیل منحصر به فردی دارند که ازشون بشه یک Spin Off عالی به سبک Hack and Slash ساخت و حیفه که حروم بشه
اگه ATLUS بخواد یک Spin Off از این دو سری به سبک Hack and Slash با همکاری یک شرکت دیگه بسازه من ترجیح میدم بیاد با Platinum Games همکاری کنه تا Omega Force و Koei Tecmo

در مورد قسمت انیمه هم خیلی دوست دارم یک بازی بر اساس Gintama و Fairy Tail ساخته بشه.تا اونجایی که میدونم هیچ بازی درست و حسابی تا به حال بر اساس این دو تا انیمه ساخته نشده.خیلی خوشحال میشم اگه یک بازی بر اساس این دو تا انیمه ساخته بشه و تو غرب منتشر بشند.حتی اگه به سبک Warriors باشند هم من راضیم.هر چند بازم ترجیح میدم یک شرکت دیگه بیاد بازی این دو تا انیمه رو بسازه.

عجب انتخاب اولی داره تو بازیا :d

به نظر منم Touken Ranbu انتخاب خیلی جالبیه چون هم کاراکترای خیلی باحالی داره هم اینکه سلاح و نحوه مبارزه هرکدومشون جون میده Koei بره طرفشون :d شاید تنها مشکلش این باشه که تو کل Touken Ranbu یه شخصیت دختر هم نیست :d

درباره گینتاما هم تو خود انیمه که خودشونو ترول میکنن :d میگن به خاطر اینکه هیچ کدوم از کاراکتراش Special Move ندارن برا همین BandaiNamco نمیتونه ازش یه بازی دربیاره XD شاید Koei هم همین مشکلو باهاش داره XD

کیا به روح اعتقاد داری ؟ یعنی شوخیش هم ترسناکه چه برسه به اینکه واقعی باشه .:d 0% احتمال اتفاق افتادن این موضوع وجود داره اگه یه همچین چیزی اتفاق بیفته که نمیفته یه چیز خوب پیش من داری کیا .:d

حتی توهمش هم زیباست .:d

امیدوارم IP جدید معرفی کنن. سونی یه ویژگی داره که کمتر تو شرکتای دیگه دیده می شه. اونم اینه که معمولا تو محتوای بازی هایی که استودیوهاش می سازن دخالت نمی کنه. این هم خوبه هم بد. از این نظر خوبه که بعضا ما بازی با کیفیت و سبک خاص Until Dawn میبنیم که تقریبا احتمالش صفر، شرکت های دیگه همچین بازی رو فاند کنن. از یه نظر هم بده که بعضی اوقات بازی مثل اوردر از کار در می آد.
ولی در کل سونی تو خلق IP جدید به خاطر همین سیاست اعتمادش به استدیوهاش خیلی موفق. امیدوارم IP جدید ببینیم تو این مراسم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or