مراسم PlayStation Experience در دسامبر

بهترین کنسول سونی از نظر شما؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    411

Dinosaur

Loyal Member
سلام!

pssuoqk55u6d6hp63df0.jpg

سونی تصمیم دارد در روزهای 6 و 7 دسامبر مراسمی عظیم را تحت عنوان PlayStation Experience برگزار کند. این مراسم از مدتی پیش در دست طراحی بوده و اینک همزمان با 20 سالگی PlayStation در بهترین زمان ممکن شاهد آن خواهیم بود.
افراد 18 سال به بالا برای شرکت در PlayStation Experince می توانند با پرداخت 50 دلار برای یک روز (90 دلار برای دو روز) به محل برگزاری مراسم در لاس وگاس واقع در نوادا رفته و از بخش های مختلفی لذت ببرند. تجربه انواع بازی های پلتفورم های PlayStation، نشست های متنوع، ملاقات با تعدادی از بهترین بازیسازان این صنعت، بدست آوردن آیتم های مختلف و شانس خرید وسایل کلکسیونی کمیاب از استودیوهای مختلف جزو برنامه های این مراسم خواهد بود. در کنار این ها، حاضرین می توانند به صورت اختصاصی اولین نمایش بعضی عناوین سال 2015 را شاهد باشند.
PlayStation Blog نیز در تاریخ ذکر شده به پوشش مراسم پرداخته و گزارش هایی برای افرادی که نمی توانند در مراسم شرکت کنند، ارائه خواهد داد.

موفق باشین!

ویرایش:

Saturday, December 6th

10:00am PlayStation Experience keynote
11:30am Dying Light live gameplay
12:00pm Destiny: The Dark Below gameplay
12:30pm Virtual Reality: A New Era for Games (live panel
1:30pm The Tomorrow Children live gameplay
2:00pm God of War: Retrospective (live panel excerpt
2:30pm World Wide Studios Town Hall (live discussion
3:00pm No Man’s Sky gameplay and discussion
3:300pm The Journey of Diablo III on PS4 (live panel excerpt
4:00pm Tearaway Unfolded PS4 live gameplay
4:30pm LittleBigPlanet 3 Community Creations
5:00pm Inside the Dev Studio (live panel

Sunday, December 7th

10:30am Opening welcome and recap with special guests
11:00am The Witness live gameplay
11:30am Grim Fandango Remastered live gameplay
12:00pm The Tomorrow Children live gameplay
12:30pm Prototype to Product (live panel excerpt
1:00pm Lara Croft & The Temple of Osiris live gameplay
1:30pm World Wide Studios Town Hall (live discussion
2:00pm Far Cry 4: From the Developer’s Mind to the Gamer (live panel excerpt
2:30pm Amplitude live gameplay
3:00pm Tearaway: How Media Molecule Built a Living Papery World
4:00pm Secret Mystery Game live gameplay
4:30pm Axiom Verge live gameplay

5:00pm Story Time (live panel

آخرین ویرایش:
کاری به متا و فروش و اینجوری صحبتا ندارم (اصلا نمیدنم متا یا فروششون چقدر بوده) ولی بشخصه خیلی با Puppeteer و Rain حال کردم و دوتا از بهترین و خاص ترین تجربیات نسل گذشته ام به حساب میان (خصوصا Rain) و میدونم که فقط من هم نیستم که همچین احساسی دارم.

مطمئنم اگه این دو عنوان هم (بدون کوچیکترین تغییری) میتونستن مثل یه عنوان 700 مگی دیگه که نمیخوام اسمش رو ببرم *سرفه* Journey *سرفه* متای خیلی خوبی بدست بیارن الان هیچکدوم از این بحثا رو شاهد نبودیم و چه بسا موفقیتشون مربوط میشد به یه تیم خاص که داشته توی ساخت بازی همکاری میکرده!!!
نگاه کن علی عزیز، حرفت رو قبول دارم ! چیزی بوده که گذشته، حالا کاری به این حرف ها هم نداریم ولی به نظر من سونی با اینکار به طرفدارا جز توهین کار دیگری نکرد ! وقتی یه پروژه بزرگ و عظیمی مثل The Last Guardian رو کلید میزنن، باید انقدر مدیریت داشته باشن که بتونن به نحو احسنت (!) اون رو به پایان برسونن ! نه اینکه بعد از 5 سال، هنوز هیچ خبری نشه و دریغ از یه تریلر کوتاه ! :| این به نظرت بی احترامی به طرفدارا نبوده ؟! بعد چه دلیلی داره که باز بعد از این همه تاخیر اون رو رها کنن و برن چند تا New IP دیگه کلید بزنن و این همه سال چیزی جُز دروغ تحویل طرفدارا ندن ؟! انصافا خودت وقتی چنین بلایی سر XV (من بابت تاخیر..)اومده بود، ناراحت نبودی ؟! من هدفم توهین به این بازی ها نیستش، من فقط خواستم بگم که وقتی یه کاری رو انجام میدن، نیمه کاله رهاش نکنن و برن سراغ یه IP دیگه، در کُل قصدم توهین به این بازی ها نبود، هدفم مدیریت SCEJ در مدریریت برنامه ها و پروژه هایی که کلید میزنه و در دست ساخت هستش، بود ! انصافا اهمیت ندادن یه استودیویی که دو تا از بهترین های این صنعت رو خلق کرده، کار اشتباهی هست به نظرم..بعد از 5 سال انتظار، فکر کنم هر طرفدارای هم باشه چنین عصبانیتی نشون میده ! آریای عزیز هم اشاره کرد ! بحث سر فاصله بین دو نسل هستش ! یعنی طرفدارا بعد از این همه اتفاق حق این رو ندارن که حرف بزنن ؟!

البته نیاز RPG به داستان و داستانک (!!) های خوب خیلی بیشتر از FPSه :-"

شکی توش نیست... ولی اگه دارن RPG میسازن مطمئناً یه نویسنده آدم حسابی چیزی جور کردن تا حالا.:d
یعنی باید خر مغزشونو گاز گرفته باشه که داستان یه بازی RPG رو بدن همون تیم نویسندگی کیلزون!!

دیگه یوشیدایی کسی مطمئناً تا حالا فهمیده که آب اینا تو زمینه داستان قطعه و حتماً یه فکری بحالشون کرده... البته امیدوارم. :-s

دیگه یوشیدایی کسی مطمئناً تا حالا فهمیده که آب اینا تو زمینه داستان قطعه و حتماً یه فکری بحالشون کرده... البته امیدوارم.
نویسنده داستان نیو وگاس رو آوردن :-"
ولی من منظورم این بود این ها فقط دردشون داستان نبود :d بازی به اون خوبی رو زدن سرش رو بریدن 8-|

فقط امیدوارم اگه قراره بازی جدیده GG معرفی بشه همونجوری که شایعه شده بود یه RPG درست و حسابی باشه نه شوتر.
اینا که تو FPS چندان اقبالی نداشتن، اون KZ2 هم فکر کنم از زیر دستشون در رفت که انقدر خوب از آب در اومد، هر چند داستان تو دیواری داشت :d .... بیان وارد یه سبک دیگه بشن شاید اینجا ترکوندن و یه چیزی شدن مثل سانتا و ND.

دقیقا منم همین نظر رو دارم در مورد KZ2 :-" یک باگ بین بازی هاشون میدونم! :d
توی دنیای انیمه هم، F/Z توی دنیای Fate ، همین قضیه ی KZ2 رو داره! :-"

ولی من همچنان شک دارم اینا توی RPG هم موفق بشن:-" کلا ازشون قطع امید کردم! :d فقط میدونم توی تریلر ساختن کارشون رو خوب بلدن و تا خرخره هایپمون میکنند! :d
خدا کنه با بازی جدیدشون باعث بشن دوباره بهشون ایمان بیارم :d

خوب الان طبق همین بحثا نتیجه چی میشه؟ اینکه TEAM ICO نقش آچار فرانسه رو داشته؟
نتیجه اینه که اعضای تیم ایکو تا الان مجانی کار نمیکردن و حقوق نمیگرفتن ! به عبارتی طبق دستوراتی که از بالا بهوشن صادر میشده، وقت و انرژی ـشون صرف کارهای دیگری میکردن، حالا شما هر چی اسمش رو میتونی بزاری، مهم اینه که در اصل قضیه فرقی ایجاد نمیکنه ! که به نظر من این تصمیم اشتباهی بوده و سونی نباید این تاخیر ها (5سال..) رو در قبال این بازی مرتکب میشده، همین ! مطمئنا اگر پروسه ساخت این پروژه روال عادی ـش رو طی میکرد، هیچوقت این اتفاق ها نمیفتاد..

معرفی شدن GT7در20سالگردPLAYSTATION.
نماد برند PLAYSTATIONسریGRAND TURISMOمیتونه با معرفی 7نسخه اش تمام هوادارها رو خوشحال کنه فکر کنم بهترین موقع برا نمایش سلطان ریسینگ همین رویداد باشه

ای بزنه killzone4 معرفی بشه با یک گرافیک وحشتناک با همون گیم پلی شماره 2 چه حالی میده.هنوز رقص زیبای بدن هلگاست هارو موقع اصابت گلوله به بدنشون و نور زرد خاص اسلحه که روی تنشون میوفتادو فراموش نمیکنم.اینارو تا حالا تو هیچ بازی ندیدم به اون زیبایی در بیارن

http://www.xum.ir/image/bFLa
http://img600.imageshack.us/img600/5289/vyfwofwmw.jpg
6k9jzv6zodxygvexqvcv.gif
[/URL][/IMG]

آخرین ویرایش:
Everything will be running naturally,” Yamauchi assured us. “PS3 was much, much more difficult. The high quality of data that we have being rendered on the PS4 I think is going to make an incredible difference.”
“For GT7, myself and my staff have a clear vision: to do everything we couldn’t do in GT6,” Yamauchi revealed. “We want to make it very Gran Turismo. By that I mean it’s going to be a game that matches the very era that we live in, in 2015 or 2016.”
GT7 is going to be a game that matches the very era that we live in, in 2015/2016

Hype:d

من فکر می کنم حسین فقط کلمه درستی رو انتخاب نکرد که اگه کرده بود این همه بحث پیرو اون پیش نمیومد:d وضعیت Team Ico قطعاً "آچار فرانسه" بودن واسه ساخت مابقی بازیها نیست. اینا همون زمان SoTC هم هسته اصلی تیمشون نهایت 20-30 نفر بود. تو این مدت 6-7 ساله هم خیلی هاشون اومدن و رفتن و چه بسا کمتر هم شده باشن و کلاً اونقدری نیستن که بخوان کار بقیه رو هم کنار کار خودشون بچرخونن و اینو همه می دونن منتها اینکه تو این چند سال اخیر تو ساخت بعضی از بازیهای JP Studio اعضای Team Ico هم نقش داشته بوده باشن، اونم تو وضعیتی که پروژه اصلی خودشون یعنی TLG کارش به بن بست خورده بوده و عملاً تو اغما بوده، اصلاً چیز بعید و غیر ممکنی نیست که بخواد سرش بحث بشه، هست؟:d

یه جوری هم میگین "سانتای بدبخت" یا امثال این ترکیبات که انگار مثلاً الان داره بخاطر وضعیت TLG در حق بقیه استدیوهای سونی که درگیرش ممکنه شده باشن اجهاف میشه!:d یا اینکه هر استدیویی به بقیه کمک کنه داره در واقع به عنوان کار خیر و از روی دلسوزی و ترحم انجامش میده!:d اصلاً بحث TLG و یه بازی خاص نیست، همه این استدیوها یه مدیریت واحد بالاسرشونه و قطعاً هر جایی هر استدیویی سر پروژه ـش به مشکل اساسی بربخوره بقیه موظفن بیان کمکش، Team Ico هم از این قاعده مستثنا نیست و قطعاً تو اولین کارشون با PS4 محتاج استفاده از تجربه و توان تیم های دیگن اونم به میزان زیاد. حالا اینکه کمک کردن یا نکردن "این به اون یا اون به این" چه فرقی به حال ما می تونه داشته باشه رو من متوجه نمیشم

آخرین ویرایش:
یاد Killzone 2 واقعا بخیر :( یعنی اصلا تنها و تنها دلیل من برای خریدن PS3 بود :( عجب بازی بود :( همین امسال و پارسال رو که بخوایم حساب کنیم گرافیک KZ2 از 90 درصدشون بهتر :(

میشه Killzone 4 معرفی بشه و برگرده به همون جو و گیم پلی KZ2 ؟؟ :( خیلی دلم براش تنگ شده :(

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or