مدل جدید PS3 ؟

• Thread starter Thread starter ke$ha
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

ke$ha

کاربر سایت
PS3 جدید از سری 4000 است و Super Slim نام دارد.

بر اساس این خبر که بایگانی شده است, سونی در حال کار بروی سری 4000 PS3 می باشد.

4000.jpg

این خبر می تواند نوید یک PS3 باریکتر را به ما بدهد, همانطور که قبلا Eurogamer شایعه کرده بود شاید
سونی در گیمز کام امسال مدل جدیدی از PS3 را معرفی می کند.

PS3 های فعلی سری 3000 می باشند. مدل PS3 سری جدید CECH-4001x خواهد بود.

در تصویر بالا که به نظر می رسد مدل جدید را نشان می دهد, این کنسول بسیار کوچکتر است.

منبع

همم ..... یعنی شما میگی خط تولید صرفا روی مدل جدید بیاد؟
سوال هایی که پیش میاد ایناس که ..
همین مدل های فعلی چه مشکلی دارن؟
آیا مسئله صرفا کمی هست یا کیفی؟
چجوری طراحی و تولید یک مدل جدید از کنسول هزینه بردار نیست؟
بی شک کیفیتی قرار نیست به صورت محسوس بالا بره یا اصلا قراری بر بالا رفتنش باشه، مثلا قرار چی بشه؟ ..... پس فقط میخوان بر فرض گفته های دوستان قیمت دستگاه رو پایین بیارن و همینجور روانه ی بازار کنن .......... به نظر من که اصلا نیازی به همچین کاری ندارن و هیچگونه پیشرفتی رو جلوی 2 رقیب دیگه رقم نمیزنن .
وقتی یه کنسول اسلیم می شه یعنی خط تولیدش کلا می ره روی اون مدل. مثل همین اسلیمی که الان هست.طراحی کنسول جدید هم بررسی می شه عزیز.یعنی فکر نمی کنم سونی بیاد همچین کاری بکنه و بدون بررسی همچین کاری بکنه.ممکنه کنسول چیزی حدود 50 دلار ارزونتر باشه این یعنی صرفه جویی خیلی زیادی برای کمپانی.اگه این رقم رو در 20 میلیون ضرب کنید متوجه بزرگی این عدد می شوید.
اگه به حرف شما باشه که می شه گفت پیشرفتی رخ نمی ده که.پیشرفت تکنولوژی منجر به کوچک تر شدن قطعات می شه و این هم منجر به حرارت کمتر و در نتیجه سیستم های کولینگ ارزانتر و کلی چیز های دیگه.کلا این کار ها معمولا باعث پیشرفت می شه.:)

موفق باشی.

آقا Eurogamer در مورد صحت این شایعه به سونی زنگ زده( طبق معمول همراه اول سونی خاموش بوده یوروگیمر بیچاره مجبور شده به ایرانسلش زنگ بزنه!)

چون کیفیت ایرانسل به ایرانسل افتضاحه سونی از این موقعیت استفاده کرده و چن بار گفته الو الو صدات نمیاد بعدشم که دیگه کلا قطع کرده. (Sony declined to comment when contacted by Eurogamer )

اینم جدیدترین عکس لو رفته از PlayStation 3 Super Slim :

600x-1

مثل اينكه واقعا جدي شد :d

خبري از قيمتش نشده ؟؟

از اولشم جدی بود :|:d

فک کنم $299 باید باشه .

اين 299 دلار قيمت همين اسليم هاي معمولي مگه نيست ؟؟

قیمت اسلیم های معمولی 249 دلاره. این قیمتش 299 دلاره.

فرشاد جان اون لینک وصل میشه به آمازون باندل مدرن 3 ، قضیش چیه؟!

قضیه ای نداره
yahoo_4.gif

دوستمون فکر میکردن قیمت اسلیم های معمولی 299 دلار هستش, در حالی که باندل ها این قیمت رو دارن.

آخرین ویرایش:
خیلی بعیده بزنه چون الان این اسلیم ها مشکلی ندارن و خوب کار میکنه شاید هم سونی میخواد بیشتر روی این کنسول سود کنه .کنسول لاغرتر سود بیشتر :d

الان کنسول های PS3 Slim 3000 هم اومدن بیرون که با ps3 slim های عادی یکم تقاوت داشتن و امنیتشون بیشتر شده بود
اینم فکر کنم مثل اونا باشه و فقط امنیت و اندازه اش فرق کرده باشه!!!!

چرا کل بدنش رو براق نکرند یکم از بدنش ماته یکم براق اگه کلش براق می شد زیبا می شد
چرا هاردش تا 500 هست تا 320 باید می بود منم از این ها می خوام:>

---------- نوشته در 12:42 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:25 PM ارسال شده بود ----------

04467705566018446068.jpg

این جایی که خط قرمز کشیدم خیلی بد دراوردن انگار با دست ساختن

---------- نوشته در 01:03 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:42 PM ارسال شده بود ----------

من هرچی نگاه می کنم حس می کنم بزرگتر شده:-/

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or