مدل جدید PS3 ؟

• Thread starter Thread starter ke$ha
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

ke$ha

کاربر سایت
PS3 جدید از سری 4000 است و Super Slim نام دارد.

بر اساس این خبر که بایگانی شده است, سونی در حال کار بروی سری 4000 PS3 می باشد.

4000.jpg

این خبر می تواند نوید یک PS3 باریکتر را به ما بدهد, همانطور که قبلا Eurogamer شایعه کرده بود شاید
سونی در گیمز کام امسال مدل جدیدی از PS3 را معرفی می کند.

PS3 های فعلی سری 3000 می باشند. مدل PS3 سری جدید CECH-4001x خواهد بود.

در تصویر بالا که به نظر می رسد مدل جدید را نشان می دهد, این کنسول بسیار کوچکتر است.

منبع

میگم بچه ها حالا سونی بیاد یه حرکت انتحاری بکنه! یه دست رو سخت افزارش بزنه مثلا 15 درصد کارایی دستگاه بیشتر شه!! البته من فک میکنم با این مدل جدید بره به جنگ کنسولای نسل بعد! ببینید کی گفتم!!

وای چه قیافه ی باحالی داره ! انگار ps3 fat و ps2 slim رو با هم ترکیب کنی دی من که خیلی خوشم اومد اگر قیمت پایینی داشته باشه احتمال داره بخرمش خیلی باحاله دی
کلا این درش برای گذاشتن بازی دردسر هست یک دفعه دیدی درش خراب شد
من یک dvd پلیر داشتم درش خراب شد
به حر حال مبارکت باشه ولی من اصلا خوشم نیومد
هنوز که نه به داره نه به باره دی

آخرین ویرایش:
وای چه قیافه ی باحالی داره ! انگار ps3 fat و ps2 slim رو با هم ترکیب کنی دی من که خیلی خوشم اومد اگر قیمت پایینی داشته باشه احتمال داره بخرمش خیلی باحاله دی

برادر واقعا دلت میاد طراحی اینو با طراحی فوق العاده PS2 Slim مقایسه کنی ؟!:d

از لحاظ اندازه و زیبایی واقعا ps2 معرکه بود, رجوع شود به عکس پایینی:

PS3-Super-Slim-Mockup.jpg

بنظر من کنسول باید گنده باشه.نازک نارنجی اصلا ابهت نداره.​

دور از جون PS2 Slim
biggrin1.gif

آخرین ویرایش:

این رو ملت طراحی کردن یا واقعیه ؟!
biggrin1.gif
اگه واقعی باشه ، بهتر از چیزی هست که توی عکس های بی کیفیت قبلی دیده میشد. بالاش هم انگار به سمت چپ میره تا دیسک توی کنسول گذاشته بشه.
تو فروم اُورکلاکرز بود یه نفر اینو گذاشت هیچ توضیحی هم نداده ولی مثل اینکه طرح واقعیه! کاملا همخونی داره .

آخرین ویرایش:
خوب اگه اين دستگاه كه بياد به سود سوني هست چون تو بازاريابي قدم بزرگي هست ولي از لحاظ قيافه نسبت به دوتاي قبلي يكم ضعيف هستش;)

کلا این درش برای گذاشتن بازی دردسر هست یک دفعه دیدی درش خراب شد
من یک dvd پلیر داشتم درش خراب شد
به حر حال مبارکت باشه ولی من اصلا خوشم نیومد

---------- نوشته در 04:37 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 04:34 PM ارسال شده بود ----------

برادر واقعا دلت میاد طراحی اینو با طراحی فوق العاده PS2 Slim مقایسه کنی ؟!:d

از لحاظ اندازه و زیبایی واقعا ps2 معرکه بود, رجوع شود به عکس پایینی:

PS3-Super-Slim-Mockup.jpg

عکس مدل جدید توی این عکس فیک هست

ps3-super-slim-605x298.jpg

---------- نوشته در 04:46 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 04:45 PM ارسال شده بود ----------

این رو ملت طراحی کردن یا واقعیه ؟! :دی اگه واقعی باشه ، بهتر از چیزی هست که توی عکس های بی کیفیت قبلی دیده میشد. بالاش هم انگار به سمت چپ میره تا دیسک توی کنسول گذاشته بشه.

بله مثل این که واقعی هست وبا دکمه و به صورت اتوماتیک باز می شه:biggrin1:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or